CorHelp Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde Rasmus som underviser på mit køreskole-forløb og kan varmt anbefale dette førstehjælpskursus! Supergod formidling og fed energi, der fik otte stive timer til at gå nemt uden at energien... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi havde et super kursus med Rasmus. Han har en fed energi og formår at gøre øvelserne konkrete. Han er godt til at inddrage eksempler der sætter førstehjælpskurset i kontekst til virkeligheden.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Førstehjælpskurset var perfekt. Jeg frygtede det ville blive en meget hård dag med førstehjælp fra kl. 8 til 16 på en lørdag, men Rasmus formåede at gøre det meget mere fordøjeligt. Det started... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Classe

Escrito pela empresa

Eksperter i førstehjælpskurser. Vi tilbyder førstehjælpskurser i hele Danmark, for at du kan være i stand til at yde førstehjælp i din hverdag.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

8 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det har været meget lærerigt og spænde…

Det har været meget lærerigt og spænde på samme tid

Cecilie har har bare en super god måde at fortælle og undervise på

Vil helt klart anbefale jer & hende hvis nogen spørger mig

31 de julho de 2021

Tusind tak Anders! Held og lykke med kørekortet 🚗🙌🏻

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Cecilie gjorde dagen mere spændende

Cecilie gjorde dagen langt mere spændende, end jeg havde forventet den ville blive. Der var en god blanding af ting vi skulle, så det ikke blev kedeligt. Tak for i dag :-)

31 de julho de 2021

Resposta da CorHelp

Hej Stine! Tusind tak for at tage dig tid til at skrive et par ord💪🏻 Det var en fornøjelse at have dig med🚗⛑ Held og lykke med kørekortet!

Underholdende og lærerig!

Utroligt underholdende og ikke mindst lærerig! Jeg er utroligt glad for at have haft Cecilie som instruktør til mit førstehjælpskursus og kan varmt anbefale CorHelp. Tusind tak!

28 de julho de 2021

Resposta da CorHelp

Mange tak for din flotte anmeldelse Danielle! Er glad for du havde en god og lærerig dag🤗☀️

Trafikrelateret førstehjælp med CorHelp

Cecilie fra CorHelp underviser alle vores elever i trafikrelateret førstehjælp i forbindelse med deres kørekort.
Alle vores elever oplever at førstehjælp hverken er kedeligt eller langtrukken, men tværtimod spændende, lærerigt og at de blive inddraget aktivt i en nytænkende undervisningsform hele dagen igennem.
Den største anbefaling herfra. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

6 de julho de 2021

Resposta da CorHelp

Tusind tak for din flotte anmeldelse Michael. Jeg er utrolig glad for, at have fornøjelsen af, at undervise dine skønne elever i dine lokaler i Nyborg!⛑💪🏻

Tiden gik hurtigt

Det er bare bedst når det ikke er kedeligt - og det sørgede instruktør Rasmus bestemt for at det IKKE var. Med rigtig god og relevant undervisningsmateriale og ikke alle mulige gamle historier. Der var plads til alle slags spørgsmål, og små pauser. Tiden gik hurtigt - derfor; De bedste anbefalinger her fra!

5 de julho de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

CorHelp får mine varmeste anbefalinger

CorHelp får mine varmeste anbefalinger. Nogle mødre og jeg var interesseret i et førstehjælpskursus med fokus på spædbørn og børn. Instruktør Rasmus gjorde kurset spændende og interessant og besvarede med glæde på alle vores spørgsmål. Der var både plads og tid til at vi kunne give vores børn mad og det blev taget med et smil hvis et af børnene blev utilfredse.
Tak for at gøre os parate på det værste tænkelige - vi håber aldrig vi får brug for det i praksis. 🤗

1 de julho de 2021
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais