Een plek waar je goed begeleid wordt met hetgeen je zoekt. Niet „pushen“ gewoon een prima advies. En als je besloten hebt, betaalbaar helder zonder kleine lettertjes. Top.
Veja o que dizem as avaliações
Ik ben op een prettige en deskundige manier geholpen bij het uitzoeken van een bankstel. Zoek je een comfortabele bank,stoel of mooie accessoire voor je huis,dan moet je zeker eens bij Country &Lifes... Ver mais
Geen opdringerig gedoe – juist fijn! We kregen het advies om eerst rustig de hele winkel te bekijken. Mocht je daarna vragen hebben of informatie willen, dan konden we altijd een verkoper aanspreken.... Ver mais
Uitstekende service, ze streven ernaar om de beste oplossing voor de klant te vinden. Ik heb daar de meest comfortabele bank gekocht waarop ik ooit heb gezeten, dus als je comfort belangrijk vindt, is... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
De specialist in landelijk wonen heet u hartelijk welkom in de bijzondere woonwinkel te Putten. Gelegen op de Veluwe komt de landelijke sfeer van de interieur- en lifestylewinkel goed tot zijn recht. Voor een schitterend landelijk interieur en lifestyle meubelen is Country Lifestyle zeker een bezoek waard. Een unieke winkel waar de nostalgie hand in hand gaat met de mix van landelijk wonen en outdoorkleding. Laarzen en jassen van bekende merken zoals Barbour, Dubarry, John Partridge en vele andere kunt u op uw gemak uitzoeken terwijl u uitstekend en gastvrij geholpen wordt.
Informações de contato
Voorthuizerstraat 131, 3881SG, Putten, Holanda
- 0341492145
- klantenservice@countrylifestyle.nl
- countrylifestyle.nl
Respondeu a 53% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Een plek waar je goed begeleid wordt…
Snelle levering, mooi product .
Snelle levering. Ontzettend mooie gietijzeren handdoekhaken.
Goede service en bereid om mee te denken
Snel het artikel ontvangen
Snel het artikel ontvangen. Deze is prachtig! We komen binnenkort een bezoek aan de winkel brengen.

Resposta da Country Lifestyle
Eerste keer dat ik iets besteld heb en…
Eerste keer dat ik iets besteld heb en ik ben zeer tevreden! Snelle levering, alles was zorgvuldig verpakt en er zat een vriendelijk kaartje bij. Top!

Resposta da Country Lifestyle
Product voldoet volledig aan de…
Product voldoet volledig aan de verwachting.
Pakketje was degelijk verpakt en snel geleverd.

Snel verstuurd
Snel verstuurd, netjes verpakt en super mooi product.
Bezorgdienst was niet zo snel.

Prachtige winkel!
Zoek je een comfortabele bank,stoel of mooie accessoire voor je huis,dan moet je zeker eens bij Country &Lifestyle gaan kijken. 😄👍

Goede begeleiding(telefonisch) snelle…
Goede begeleiding(telefonisch) snelle levering van de bestelling.

Resposta da Country Lifestyle
verkopers hebben erg hun best gedaan om…
verkopers hebben erg hun best gedaan om onze wensen in te vullen.

Resposta da Country Lifestyle
Country lifestyle gives you a "smile"
Geholpen door een enorme enthousiaste verkoper!

We zijn goed geholpen.
We zijn goed geholpen.
Vriendelijke medewerkers.
De bank en fauteuil is nog niet bezorgd, dus dat wachten we nog af.

Resposta da Country Lifestyle
Een vriendelijk ontvangst goed geholpen…
Een vriendelijk ontvangst goed geholpen en goede uitleg .En de koffie was lekker.

Resposta da Country Lifestyle
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.