Vild dårlig kvalitet. Jeg har 2 stk. cozze udeborde, der efter 4 mdr. ruster på bordpladen, håndtag og kroge, cozze siger det ikke kan stå ude, uden at ruste samt de skal aftørres hverdag for ikke at... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Millarco behöver se över inboxen hos Cozze-kundservice. Enda sättet att kontakta Cozze är via formuläret på hemsidan, men ingen verkar läsa det som skickas in. Känner varningssignaler och börjar undra... Ver mais
Hold dig langt væk fra Cozze pizza ovn. Selve ovnen og gasledninger er ok, men de elektriske dele er lavet nærmest ubeskriveligt ringe. Ledninger er så tynde, at de falder ud af samlemuffer... Ver mais
Den virker bare, den største udfordring med at lave en god pizza er mine evner 🥴 det bliver dog bedre og bedre. Et godt råd, husk at skrue ned for gassen under tilberedningen så kører det 👍 Jeg... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Oplev mesterligt kulinarisk håndværk med Cozze's unikke pizzaovn! Skab gastronomiske mesterværker som sprøde pizzaer, saftige bøffer, delikat bagt fisk, ristede grøntsager, eller forfør smagsløgene med perfekte pizzaer og pitabrød. Cozze pizzaovnen er ikke bare en ovn – det er din nøgle til en verden af smag og kreativitet. Dyk ned i kulinarisk udforskning ved at tilberede dine yndlingsretter i olivenolie eller prøv kræfter med en grillet eller fyldt pizza. Skab lækre bøffer, forfriskende tærter eller lækre retter med kylling eller fisk – alt sammen i din Cozze pizzaovn. Med ubegrænsede muligheder for madlavning vil du ikke kun overraske dine smagsløg, men også blive anerkendt som en ægte mesterkok, når du udfolder dine kreative evner i udekøkkenet. Tid til at give din madlavning en opgradering med Cozze pizzaovnen!
Informações de contato
Rokhøj 26, Lystrup, 8520, Dinamarca
- 87 43 42 00
- sales@cozze-pizza.com
- cozze-pizza.com
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Den virker bare
Et godt råd, husk at skrue ned for gassen under tilberedningen så kører det 👍
Jeg havde lidt udfordringer med at samle mit bord til grillen (enkelte skruer var svære at få i), men efter kort vejledning fra en meget hjælpsom medarbejder fungerer det bare som det skal nu.
Jeg fik samtidig oplyst at der kommer en opdateret manual inden længe som vil løse den udfordring.
Alt i alt 5 stjerner for en god oplevelse hele vejen.
Fin ovn til prisen, elendig service
Fin ovn til prisen, men virkelig dårlig service og dårlig kvalitet på tilbehør.
Jeg har købt en ovn inkl. rullebord og cover, men efter ÉN sæson er hjulene på bordet blevet skæve uden at der er blevet flyttet synderligt meget på det og så har udtrækspladen fået plamager af at stå udenfor hen over vinteren, selvom den aldrig er blevet brugt.
Leverandøren vil ikke godtage min reklamation, da bordet åbenbart ikke kan holde til at blive flyttet på, hvilket lyder helt hul i hovedet når man nu har valgt at der skulle være hjul på og så har de bedt mig om at gøre udtrækspladen ren, hvilket jeg har gjort, men ikke fjerne pletterne på pladen.
Det er altså et bord til 1.300 kr. og det kan virkelig ikke ses på kvaliteten og designet, da der åbenlyst er problemer med produktet.
Jeg køber i hvert fald aldrig et Cozze produkt mere efter denne oplevelse og det burde du heller ikke.
Pizza ovnen er superfin :-) Men jeg har…
Pizza ovnen er superfin :-) Men jeg har købt bord og cover og coveret er designet til at passe på bordet UDEN pizzaovnen!!!!! ALtså temmelig dumt designet!
Jeg fik en Cozze pizzaovn med skade, men der var vanvittig god kundeservice
Jeg fik en Cozze pizzaovn med skade, da jeg havde købt den igennem en anden side som ikke leverede den, som cozze havde instrueret dem i. jeg satte en reklamations sag i gang, og blev henvendt mega tjekket til en medarbejder fra cozze som fik mig skaffet en helt perfekt ovn. han var vildt venlig og når det så er sagt, er ovnen selv også super god. laver sindsygt gode pizzaer. alt i alt meget tilfreds.
Deres design er ikke helt gennemtænkt.
Har netop fået udeovn bord Cozze leveret, dette er okay fint nok.
Desuden har jeg fået en Cozze Pizzadespade leveret, størrelse 40x35, men skaftet er så langt, at den ikke kan hænge i håndtaget/krogen på selve ovn-bord uden at det rammer fliserne.
Dette er godt nok ikke særlig gennemtænkt.
Dårlig design.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.