HOLD JER LANGT VÆK!!
Hold jer langt væk – jeg er i chok over deres måde at behandle lejere på
Jeg har netop haft mit fraflytningssyn, og jeg er stadig i chok over, hvor urimeligt og uprofessionelt det foregik.
Jeg har knoklet non-stop i en uge for at gøre lejligheden pæn og ordentlig, men lige meget hvor meget jeg gjorde, så virkede det som om, medarbejderen var kommet for én ting: at finde noget – hvad som helst – der kunne koste mig penge.
Der blev påpeget mærker så små, at de knap kunne ses uden at stå helt op ad væggen. Vi snakker prikker mindre end et riskorn, som de påstod krævede maling af hele vægge. Fodlister, vægge, badeværelse – alt blev gennemgået med et ekstremt og urealistisk detaljeniveau, som ingen almindelig lejer kan leve op til.
Det virkede ærligt talt som en bevidst strategi for at kunne sende en kæmpe regning videre.
Og selvfølgelig bruger de deres egne håndværkere og malere. Det forklarer alt. Jo flere ting de skriver på rapporten, jo flere penge tjener de. Man står fuldstændigt magtesløs som lejer.
Og oveni det hele er huslejen i forvejen ALT for høj for en bolig med inventar af så dårlig kvalitet, at det får ridser bare man kigger på det. 8.000 kr. for en lille lejlighed, hvor materialerne er noget af det mest skrøbelige, jeg har set.
Jeg har aldrig oplevet noget lignende.
Det her firma fortjener virkelig ikke én eneste stjerne. Jeg ville ønske, nogen havde advaret mig, før jeg flyttede ind – så nu advarer jeg andre:
Hold jer langt væk. I ender med en kæmpe regning for ting, I aldrig har gjort, og som ingen normal lejer ville kunne opdage eller udbedre.
Det her føles som et system designet til at tjene penge på at presse lejerne – og ikke som et sted, der ønsker fair behandling.
1 de dezembro de 2025
Avaliação não solicitada