Curapet Dyrehospital og dyreklinik Avaliações 157

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi føler os altid trygge når vi er i hænderne på dyrlæge Paulette. Erfaren, sikker og kompetent vejledning og rådgivning. Behandlingen der tilbydes er målrettet problematikken og tilpasset behovet.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Paulette og hendes personale har taget sig af vores kæledyr i 18 år. Vi bliver altid mødt med professionalisme og omsorg for vores kæledyr fra hvalp til det øjeblik, vi må sige farvel til dem. Vi kan... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I took my cat here for her vaccinations and was really happy with the experience. The staff were professional and gentle, and they took time to make sure she was calm and comfortable. Everything was e... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super imødekommende overfor os og vores hund. Vi føler os altid velkommen og vores vovse som ret ofte er utryg ved dyrelægen finder sig hurtigt til rette i jeres hænder. I er gode til at håndtere hend... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Hospital Veterinário

Escrito pela empresa

Dit kæledyr - Vores kald. Vores mission er at yde en omsorgsfuld, personlig og professionel behandling af vores klienter og alle deres forskellige kæledyr som vi betragter som værdifulde familiemedlemmer for store og små.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi er så glade for Curapet

Vi er så glade for Curapet. Altid god service, venlige medarbejdere og gode priser i forhold til hvad vi har været vant til inde i København. Vi bruger primært Malthe som dyrelæge og han kan kun anbefales herfra.

22 de dezembro de 2021

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tak til Paulette og hendes dygtige team :)

Vores elskede hund, Molly, har fået opereret begge sine bagben hos Curapet Dyrehospital. Desværre havde Molly patella luxation på begge ben - så en operation var uundgåelig. Vi er stadig i gang med healingsprocessen - og i den forbindelse går vi til laserbehandling hos Paulette (som også foretog den store operation). Det er helt fantastisk at mærke den store omsorg og kæmpe involvering fra hele teamet hos Curapet. Vi håber sådan I fortsætter jeres gode stil - måden I gør tingene på er virkelig den bedste, vi har oplevet - I er super dygtige! Det er så tydeligt at mærke den gode behandling fra jeres side ligefra vi træder ind ad døren.

7 de dezembro de 2021

Dobbelt op i pris!!!

Vi fik i går aflivet vores elskede hund hos Curapet I Holte. Regningen lød på intet mindre end 3300!!!! Det var en hun på 10,3 kg og nej vi skulle ikke have ham kremeret og med hjem i urne eller presset hans aske til et smykke. Vi snakker en helt alm aflivning med fælleskremering.
Vi ringer efterfølgende derop, da vi bare har sundet os lidt. Svaret er: Ja det dyrt, at få aflivet sin hund. Ingen forklaring på den høje pris.
Efterfølgende har jeg tjekket op på prisen hos 3 dyrlæger, der ligger under 10 km væk og hos dem er prisen DET HALVE!!!!
Derudover har jeg talte med en dyrlæge jeg kender, der arbejder i Nordsjælland hun siger det frækt og ikke i orden, at tage dobbelt op.
Jeg synes virkelig det er grotesk og vi kommer aldrig til, at bruge dem igen til vores anden hund.

27 de novembro de 2021

Kære Malene,

Vores dybeste sympati er hos dig og din familie og jeres savn af Manne er stort og smertefuldt.

Vi forstår dog slet ikke din klage.

Det er ikke korrekt at en aflivning koster 3300 kroner hos os.
En aflivning koster kr.1520 plus moms.

Resten af jeres faktura er narkose, ilt, medicin, nedfrysning, opbevaring, afhentning og kørsel til krematorie samt kremering.

Alt det kan man vælge fra, men da vores patienter er højt elskede familiemedlemmer, anbefaler vi for-bedøvelse, for at skabe det smukkeste farvel vi kan.

Vi sætter 50 minutter af til det sidste farvel for at skabe de mest fredelige, omsorgsfulde rammer for vores klienter og patienter i denne traumatiske situation.
Klienter der har økonomiske udfordringer, arbejdsløse, studerende, pensionister eller klienter på overførselsindkomst, får rabat, såfremt vi oplyses herom.

Ved Mannes sidste farvel, er jeg da også meget glad for, at I var tilfredse med forløbet og den tid vi tog os.
Manne fik Ilt i vores operationsstue under sin bedøvelse, for at kompensere for den mangel på ilt, der opstår under bedøvelse af et ældre dyr, så han kunne sove roligt og alt forløb rigtigt fint, uden han opdagede noget.

Hvis jeres klage handler om den samlede pris, kan I spare penge ved at begrave Manne hjemme og da I har stort hus og have, har I mulighed for at foretage en hjemmebegravelse og få refunderet beløbene hertil. Lad os vide om I ønsker dette.

Endelig vil jeg nævne at vi gav jer 100 % rabat på konsultationen af Manne, få dage forinden, hvor han blevet grundigt undersøgt. Det gav jer en besparelse på 695 kroner.

Dyrlæge Anne Landureau of aut. veterinær sygeplejerske Katrine Andersen

Alt i orden

Fin og hurtig handel.

12 de novembro de 2021

Dårlig oplevelse

Uendelig lang ventetid for at blive betjent de gange vi har været der efter foder. Ansatte der løber frem og tilbage, alt virkede meget stresset og kaotisk. Ejeren af klinikken talte en dag meget væmmeligt og hårdt til et par af hendes unge ansatte og det skabte en trykket stemning og der blev udvekslet blikke blandt os kunder i receptionen som alle virkede en del chokerede over en sådan tone. Men vores to hunde er vilde med foderet så det er et plus!

2 de novembro de 2021

Hej A. Hansen,

På CuraPet Dyrehopital er vores patienter dem som styre vores hverdag og når der kommer mange akutte patienter ind samtidigt, skal kommandovejen være kort.

Hurtige beslutninger er nødvendigt, hvis der ankommer flere af disse akutte patienter samtidigt og som Dyrehospital, modtager vi mange akutte patienter også fra omkringliggende klinikker.

Vi siger ikke nej, hverken til kollegaer eller klienter fra andre klinikker, hvis det drejer sig om noget akut, men gør det bedste vi kan for alle.

Personalet, som har valgt at være ansat i rigtig mange år, ved godt at dyrlæger kan være korte for hovedet, og ikke mener det personligt, og jeg tror ikke vores skønne ansatte ville have valgt at være ansat 10-15 år i en praksis, hvor de bliver behandlet uvenligt eller med en generel hård tone.

Oven i vores travle hverdag, kommer der mange for at købe foder, som ikke er klienter hos os, og måske skal vi bede folk om at trække et nummer og vente udenfor, når venteværelset bliver ”for fyldt”, som hos bageren og apoteket.

Vi har en tilfredshedsmåler stående, og sidste måned var der 100 tryk, med 5 negative. De fleste tryk sker onsdag og fredag, de samme dage som har enkelte røde tryk, og der hvor der er mest travlt.

Vi vil arbejde på, at få de dage til at blive lige så gode som de andre dage.

Dyrlæge Paulette Topsøe-Jensen

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tak for snacks og kærlighed

Tak for snacks og kærlighed. Selvom vaccinationer og kasteration ikke er den rareste ting i verden og selvom vores mor havde glemt vores madskåle og vores tæpper, så synes vi I var herre søde at blive passet af, når vi nu ikke kunne være derhjemme🥰

Ps. Vores mor sagde også noget med at afdelingen i Holte (som er den eneste vi har besøgt) bestod af nogle super kærlige og kompetente folk, som ikke stressede os da vi var til behandling. Hun sagde også noget med at klinikken holdt et højt serviceniveau med stor fleksibilitet, som hun satte stor pris på i hendes travle hverdag!

High fives fra Per og Æsel🥰 (og lidt vores mor)

29 de outubro de 2021

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God oplevelse med hurtigt og dygtigt personale

Vores hund Hugo var for 3 måneder siden hos Curapet i Holte. Han fik en akut tid sidst på dagen, da han var begyndt at gå krumrygget og virkede nedstemt. Dyrlægen, der tog sig af Hugo, var empatisk og imødekommende. Han konkluderede, at Hugo havde smerter i ryggen, hvorfor der blev taget røntgenbilleder af rygsøjlen. Det viste sig at der var 2 stk. diskusprolaps. Dyrlægen gav os muligheden for at få en henvisning til et hospital, der kunne ct-scanne ryggen med henblik på en operation. Alternativt kunne vi vælge en medicinsk behandling og ro, da der ikke var nedsat føling i bagparten. Vi valgte, at starte med den medicinske behandling og 6 ugers ro, og efter de 6 uger var Hugo helt sig selv igen. Tak for super behandling 🙂

16 de julho de 2021

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

En stor Skuffelse og trist fornemmelse

En klinik vi blev anbefalet af flere i nærområdet. Vi havde egentlig ikke nået at registere vores hund på klinikken da min kæreste i første omgang blot skulle ned efter noget foder. Her blev han ved døråbningen mødt af en kvinde (som vi sidenhen har fundet ud af er ejer af klinikken) som var meget grov i tonen overfor sine ansatte 2 (yngre?) kvinder. En måde der blev talt på hvor min kæreste fortæller at han decideret fik ondt i maven over at der blev talt sådan, og så mens det var muligt for kunder at overhøre, og det føltes som et lag af dårlig stemning på klinikken, endvidere virker det som meget svingdørs klinik hvor dørene gik op og i hele tiden på den korte tid han var der, og ifht. Den pandemi vi står i med smitsom corona var der mange kunder i det lille venteværelse så det skabte nogen utryghed at skulle stå tæt. Blev mødt af en sød kvinde i skranken virkede rimelig ny i faget, men klarede at finde det ønskede foder trods lidt udfordringer og hvad dee så ud til at være en travl dag, men holdte hovedet højt og var meget smilende og venlig. Dog kan det godt virke til at klinikken gaber over mere end de kan favne og en super ærgerlig oplevelse at hører de øvrige ansatte blive snakket groft til. Det skabte en usikkerhed i om vi ville registere vores hund på klinikken. Vi snakkede sidenhen med de der har anbefalet klinikken der fortæller at det desværre er normal kotyme at de ansatte bliver talt hårdt og grimt til, men at i på trods ellers er yderst professionelle. Hvilke har fået os til at søge andetsteds hen. Brand ærgerligt..

13 de julho de 2021

Hej Sille,

Personalet, som har valgt at være ansat i rigtig mange år, ved godt at dyrlæger kan være korte for hovedet, og ikke mener det personligt, og jeg tror ikke vores skønne ansatte ville have valgt at være ansat 10-15 år i en praksis, hvor de bleiver behandlet uvenligt eller med en generel hård tone.

Oven i vores, travle hverdag, kommer der mange for at købe foder, som ikke er klienter hos os og det skal vi måske sætte en stopper for, når venteværelset bliver ”for fyldt”, eller bede folk om at vente udenfor. Måske trække et nummer, som hos bageren og apoteket.

Det må være en sådan oplevelse din kæreste har haft og ultimativt synes jeg det er rigtigt fint at I har fundet et bedre sted for jer, men vi vil selvfølgelig stadig være her for Jer også, hvis I på et tidspunkt får akut brug for vores ekspertise.

Dyrlæge Paulette Topsøe-Jensen

Godt foder

Godt foder, fin service

12 de julho de 2021

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vil bare sige at det er et fantastisk…

Vil bare sige at det er et fantastisk sted😀 min chihauha Zita og jeg er meget glade for den altid venlige og kompente behandling vi får 😀 har prøvet andre steder og kan bare sige at jeg helt klart anbefaler curapet dyrehospital 😀 venlig hilsen Zita og Sussi 🤗

24 de maio de 2021

Fremragende hjælp

Fremragende hjælp
Oplever hver gang et professionelt, hjælpsomt og imødekommende personale hver gang jeg kommer der. De kan deres kram, og det skaber tryghed for ejer og dyr. Tak til alle for god behandling.

23 de maio de 2021

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

En oplevelse hos en dyrlæge er…

En oplevelse hos en dyrlæge er individuel og handler om tillid og tryghed.
Jeg har egentlig overvejet gennem længere tid om jeg skulle skrive denne anmeldelse.
Jeg vælger at gøre det fordi jeg ikke ønsker nogen andre skal opleve lignende.
Vi kan ha været kommet på en uheldig dag, jeg skal ikke kunne sige det...men;
Jeg er ny tilflytter til Holte og tilbage i januar skulle jeg finde en god kompatibel og ikke mindst sympatisk dyrlæge i nærheden. Jeg undersøgte markedet med fokus på at det også gerne skulle være et hospital.
Jeg fandt Curapet på øverødvej.
Jeg var der med den ene af mine to Hellig birma katte, som igennem længere tid havde nyset.

Vi venter længe i venteværelset, som på ingen måde er indrettet for at tilgodese dyrene. Der er to sofaer, begge plantet lige ved hoveddøren, hvor man som ventende med sit dyr får en oplevelse af at sidde midt i en svingdør på hovedbanegården. Der kommer meget støj fra vejen ind hver gang døren går op, efterfulgt af en ulidelig kulde, der blæser ind over begge sofaer hver ganh. Nede for enden af gangen er der en anden dør, som også hele tiden går op og i, man er ved at tømme papkasser og skal ind og ud af døren. Resultatet er at vi sidder i gennemtræk og for kattens oplevelse i et meget stresset miljø, med hunde, et rend af mennesker og støj fra vejen.

Nuvel, de skal have en chance. Langt om længe kommer vi ind, som en patient der er squeezet ind midt i behandling af en hund, som sku noget i et andet rum. Dyrlægen virker stresset, og synes noget fraværende, man får lidt en oplevelse af at være samlebånds arbejde og man har en oplevelse af ikke rigtigt at være velkommen. Min kat skal have en blodprøve og bliver i den anledning sendt væk. Normen er at blodprøven tages i rummet, mens jeg er der. Jeg har aldrig bedt om at være der, sådan har kutymen bare været de andre steder, desuden tager det max tager 2 min.
Men hos Curapet føres min kat væk, op ad en trappe og ud i et baglokale, hvor man kan høre ham kalde af sine lungers fulde kraft. Jeg venter mere en en halv time, hvor jeg hele den halve time kan høre ham jamre sig, førend jeg får min kat tilbage og der er han fuldstændig udmattet, ligger bare i sin kurv og er ked af det, hovedet fladt ned.
Vi venter yderligere et kvarter i svingdørs venteværelset, døren går op og lukker i, går op og lukker i, der var en håndværker som tydeligvis skulle meget ind og ud af døren.
Hunden, hvis ventetid, som min kat og jeg tydeligvis var blevet squeezet ind i, kunne nu sendes ud ad døren og vi blev kaldt ind.
Nu stod det klart for mig at man havde barberet hele min kats ene halsside og også benet for at tage én blodprøve!? Jeg påtaler det og får afvide, at det er normen at man barberer hele den ene side af halsen, men at det på min kat, ikke har været til at finde en blodåre, så derfor har man taget benet....

Dyrlægen sætter sig med ryggen til og kigger på sin skærm og i en bog. Fair nok, er selv akademiker og værdsætter grundighed og ydmyghed overfor ens fag. Han er ung, tydeligvis ny i faget og jeg sætter pris på at han læser op på det.
Imens forsøger jeg at berolige min udmattede kat, som ryster og nu ligger modløs inde i sin transport kurv.

Konklusionen fra dyrlægen er, at min kat måske som et sjældent tilfælde kan have hentet sig lungeorm... noget der skal behandles med dråber i nakken og det med meget præcis dosis.
Hvis det ikke efter en 3 mdr virker, så skal vi igang med at undersøge næsen og svælg via noget rør ned igennem under fuld bedøvelse
Færdig, tak for idag, kan betale ved kasse ét, 2500 DKK.
Får en recept med i hånden på de der dråber mod lungeorm.
Umiddelbart efter får jeg et opkald fra dyrlægen, det var det forkerte præparat, det var til hunde (en dosis jeg har læst mig til at katte kan dø af) -man indtelefonerer det rigtige til mig og vil følge op i den kommende uge.

Jeg har ikke reageret undervejs, det kunne man måske godt have gjort. Jeg værdsætter at man rydder op efter fejl medicinering, og jeg er overbevist om at det ikke er den unge dyrlæges skyld, det er hans arbejdsmiljø. Der er ikke tid til dyrene, tid til at være nærværende at møde dyret hvor det er, kigge ordentligt på dyret.

Min kat er Hellig Birma og en indekat, -hvilket blev oplyst både ved skranken og inde hos dyrlægen...
Jeg søgte efterfølgende 2 x second opinion og begge mente det var et fejlskud og at det var det nye miljø og en nabo som ryger, der er årsagen.
Min kat hang med næbet 2 dage efter, han var trist, ikke opsøgende og gad ikke lege, dyb kontrast til hans normale adfærd.
Det har jeg ikke oplevet før.

Som nævnt indledningsvis, så er valg af dyrlæge en smagssag. Jeg var der kun dén ene gang og sætter ikke mine ben der igen.
Som sagt så peger jeg ikke fingre af den unge dyrlæge, han er blot et symptom.

Desværre kan sådan travlhed have fatale konsekvenser. Jeg tør ikke lade mine dyr blive behandlet der, curapet har simpelthen for travlt.

10 de abril de 2021

Kære Sabrina

Jeg er rigtig ærgerlig over din klage, da jeg synes, vi havde en god dialog, og da du virkede tilfreds under hele forløbet. I den sms du sendte til mig senere samme dag, skrev du bl.a.: ”Tak fordi du følger sådan op det giver tryghed :) vi høres i næste uge engang. Rigtig god aften :)”. Derfor sidder jeg tilbage med en uforståenhed og en undren over, hvorfor en klage kommer mere end 3 måneder senere.

Mange af de ting du nævner, kunne vi have fundet en løsning på, mens du var i huset, hvis du havde sagt noget til mig eller en af de andre på klinikken. Du har ret i, at det var en lidt travl dag, og at du kom til at sidde og vente lidt, inden du kom ind. Vi har mange skønne lokaler, hvor man kan sidde og vente i fred og ro hvis træk, hunde mm. generer en eller ens kæledyr. Vi rykkede sidste sommer i nye lokaler, hvor vi løbende har gjort klinikken mere kattevenlig. Vi er bl.a. i gang med at bygge et separat rum i venteværelset, der er forbeholdt katte og deres ejere, da der blandt dyrlæger er kommet mere fokus på at gøre klinikkerne mere kattevenlige.

Jeg var, som du skriver, ved at afslutte en anden patient, og selvom vi sætter rigtig god tid af til hver klient og patient, kom du alligevel til at vente. Vi har med dyr og biologi at gøre, så nogle gange møder vi udfordringer, men jeg beklager at du måtte vente. Vi er, som du skriver, et dyrehospital, hvilket gør, at vi skal have plads til at tage akutte patienter ind. De fleste dyreejere har forståelse for dette, da de i en situation, hvor deres eget dyr kommer ud for noget akut også sætter pris på at få en akuttid. Den hund du omtaler havde fået en akuttid en time inden at din konsultation skulle begynde, og selvom jeg gjorde alt hvad jeg kunne for at blive klar til din tid, nåede jeg det desværre ikke.

Under vores samtale i konsultationen spurgte jeg, om din kat kunne være blevet udsat for allergener eller noget, der kunne have irriteret hans luftveje, hvor du nævnte cigaretrøgen fra naboen. Jeg sagde at vi måske allerede havde fundet årsagen på hans problem, da det kan føre til luftvejsproblemer, men foreslog at vi kunne tage en blodprøve for at komme en diagnose lidt nærmere, hvilket du takkede ja til.

Den kliniske undersøgelse var upåfaldende. Vi talte om de mulige diagnoser, og hvilke diagnostiske redskaber der skulle til, for at komme diagnoserne nærmere. Blodprøven indikerede, at din kat kunne have en parasitær infektion og med symptombilledet, kom vi ind på kattens lungeorm. Vi talte om, at det var usandsynligt, da din kat var en indekat, og da den skulle have haft fat i en mus, en fugl, inficeret drikkevand eller lignende, for at kunne få dem. Lungeorm er let at forebygge og behandle med de omtalte dråber i nakken. Et præparat mange katte kører kronisk på for at forebygge loppe- og flåtangreb, som det også virker mod. Jeg udleverede ved en fejl en recept på de forkerte dråber, og de ville ikke have slået din kat ihjel, blot kun have behandlet loppeangreb, hvilket jo ikke var det vi gik efter.

Jeg førte din kat op bag i et af vores operationslokale, da man ikke kan tage en blodprøve på en kat uden en holder. Normen ifht. andre klinikker under corona har været den samme – at man begrænser antallet af mennesker i samme rum - og nogle lader endda deres klienter vente uden for klinikken og klarer kommunikationen telefonisk. Hvis du havde sagt, at du helst så dig blive under blodprøvetagningen, havde vi også undtagelsesvist mødt dig der. Her ville du også havde set, at det ville have stresset din kat mere at få taget en blodprøve i halsen end i benet, hvorfor jeg barberede ham to steder. Døren var lukket ind til det rum, hvor vi tog blodprøven på din kat, og da det også er vores røntgenrum, er døren isoleret med bly, der samtidig lydisolerer den så meget, at selv en gospelkor ikke ville kunne høres i vores venteværelse. Dog var der en anden lille kat indlagt i vores burrum, som man kommer til før det rum, hvor vi tog blodprøven på din kat. Den lille kat ville gerne hjem og miavede derfor lidt.

Grunden til at du kom til at vente efter blodprøvetagningen, og til at din kat var hos os i ’baglokalt’ mere end 5-10 minutter, var at jeg var ved at sætte blodprøven over, så vi kunne få svarene hurtigst muligt, og så I kunne komme hjem igen.

Jeg ringede til dig efter en uge, hvor du ikke havde hentet og behandlet din kat, da du ikke ønskede at proppe unødvendig medicin i ham. Det syntes jeg var fair, man har ret til at have den holdning, og jeg forklarede dig om, hvordan vi med sikkerhed kunne finde ud af, om han havde lungeorm, nemlig via afføringsprøver.

Følelser har nok vundet over fornuft i denne case. Jeg er ikke blevet dyrlæge for at mishandle dyr eller for at give dem og deres ejere en dårlig oplevelse. Du har søgt 2 dyrlæger yderligere for samme problem, så tilliden til dyrlæger generelt mangler nok desværre.

Jeg håber du finder dén dyrlæge, der kan opfylde dine krav :)

Malthe Hansen
Dyrlæge, Cand. Med. Vet.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dyrlægen der gjorde mareridtet værre

Jeg kan på ingen måde anbefale denne dyrlæge til nogen. Dette bliver en længere historie, men for at opsummere så er det den mest uprofessionelle oplevelse jeg har haft, hvor dyrlægerne modarbejder hinanden. De gjorde et meget trist forløb endnu værre og super forvirrende, end det burde have været.

Punkvis kommer her mine klagepunkter. Det drejede sig om min kat, som ikke spiste særlig meget samt kastede meget op.

- Det første klagepunkt består i, at min kat får taget blogprøver i klinikken af Dyrlæge 1 og kommer hjem med tre barberede steder og ikke kan gå på sine ben den første time, hun er hjemme. Dette tyder på en alt for hårhændet behandling af katten.

- Dyrlæge 1 tager på ferie, og Dyrlæge 2 tager over. Efter en undersøgelse hos Dyrlæge 2, får hun tilføjet noget medicin til listen, Dyrlæge 1 allerede har ordineret.

- Efter nogle dage på den nye medicin ringer jeg for at stille nogle spørgsmål til behandlingen. Her får vi fat på Dyrlæge 3 (klinikindehaveren), som fortæller os, at (næsten) alt hvad der er gjort indtil nu af Dyrlæge 1 og 2 nu har været helt forkert. Indtil dette tidspunkt har jeg tvangsfodret katten hver tredje time i over en uge, og dette fortæller Dyrlæge 3 har været helt forkert. Derudover fortæller Dyrlæge 3, at den medicin katten får kan være meget skadelig at kombinere i længden, og det kun gøres i yderste nødstilfælde, hvilket jeg ikke blev informeret om, så jeg kunne holde øje med eventuelle symptomer. Dyrlæge 3 ordinerer mig noget nyt medicin, som katten nu skal tage.

- Dagen efter ringer jeg til Dyrlæge 3 for at fortælle, at min kat var blevet helt skør i hovedet af den nye medicin. Hun siger, at det kan ske. Jeg beder hende om at tage sagen i egen hånd, da jeg af god grund ikke har så meget tiltro til Dyrlæge 1 og 2 grundet hendes udmeldinger. Den var hun med på og ville kigge alle de undersøgelser, vi indtil nu havde fået foretaget. Der bliver aftalt, at vi skulle komme til en konsultation med hende om nogle dage, så hun selv kunne få lov til at kigge på katten.

- Vi ankommer til konsultationen for at finde ud af, at Dyrlæge 3 ikke er til stede, men Dyrlæge 1 og 2 er der for at yde en form for brandslukning efter Dyrlæge 3’s udmeldinger. De forsvarer deres handlinger, og modsiger hvad Dyrlæge 3 har sagt – og at vi skal gå tilbage til deres anbefalinger af medicin. De undskylder Dyrlæge 3’s udmeldinger med, at ”det var tidligt om morgenen, og der er altid lidt morgen-forvirring”. Dette er ekstremt uprofessionelt og uacceptabelt, når det handler om et liv. Et liv, som hang i trådene. På dette tidspunkt har jeg lagt mere end 20.000 på undersøgelser af katten. Denne konsultation var gratis, hvilket var fint, men også det mindste de kunne gøre. Dyrlæge 1 overtager sagen igen.

- Nogle dage senere ringer jeg for at stille nogle spørgsmål, da kattens tilstand var forværret. Jeg får fat på receptionisten, som lover at få Dyrlæge 1 til at ringe tilbage til mig samme dag. Jeg hørte aldrig fra Dyrlæge 1 hverken på dagen eller næste dag.

Min største fejl var først at skifte dyrlæge på dette tidspunkt. Så for at opsummere; min kritik går ikke på de undersøgelser, der blev foretaget af katten – de gav mening. Ej heller går kritikken på, at de ikke fandt ud af, hvad min kat fejlede – det var en meget kompliceret sag. Min kritik går på det useriøse og ekstremt uprofessionelle og ubehagelige forløb, jeg oplevede hos dem. Jeg kan ikke anbefale nogle at tage deres elskede dyr med til denne klinik. Dertil skal det også nævnes, at deres lokaler er super stressende for et dyr. Min kat har hvert fald aldrig været så stresset hos en dyrlæge, som i deres lokaler. Hele den ene væg i konsultationen består af et stort vindue ud til en stor vej med meget larm og bevægelse.

Derudover har jeg også haft en ærgerlig oplevelse hos deres søsterklinik; Curapet Nærum. Her kom jeg med min kat, efter hun havde slikket sig bar for hår på sine baglår samt på mellemgulvet. Dyrlægen mistænker kraftigt gigt efter at have mærket på hende. Derfor anbefaler hun os en gigtbehandling på 5000 kr. som foregik gennem 4 indsprøjtninger. Efter behandlingen synes vi ikke, at det havde haft nogen effekt, hvilket vi fortæller dyrlægen. Dyrlægen mener dog bestemt, at hun kan mærke en forbedring på kattens to bagben, hvorfor det bliver konkluderet, at hun har gigt. Det viser sig dog ved en senere undersøgelse, at katten intet gigt har, men har grus i blæren, hvilket kan forklare den massive slikken dernede. Mit råd til alle, der overvejer at tage hertil er ikke at tage noget for gode vare, men få undersøge dyret ordentligt, før nogle konklusioner bliver draget. Det kan, som I mit tilfælde, ende med at gøre det egentlige problem værre og pengepungen meget lettere.

12 de outubro de 2020

Kære Sarah

Først og fremmest vil jeg sige, at jeg er ked af at høre, at Jessie er blevet aflivet. Jeg kan sagtens forstå, at det skaber en masse frustration, når det ender med en aflivning, efter man har brugt tid og ressourcer på at få sin elskede kat udredt. Jeg er dog rigtig ked af at denne frustration ender i en klage af vores håndtering af forløbet og Jessie.

Jessie var en kat der ikke kunne lide at være i fremmede omgivelser. Når det så er sagt havde vi ingen problemer med at undersøge hende mens hun var i vores klinik. De andre klinikkers epikriser viser, at de ikke kunne røre hende uden at bedøve hende ("Vurdering: Svær/umulig at håndtere vågen."). Jeg har lagt meget fritid i at kommunikere og lægge en god overskuelig plan på en meget kompliceret patient. Derfor bliver jeg rigtig ærgerlig over din klage, også da vi havde sådan en god snak i sidste uge.

Jeg beklager at Universitets Hospitalet på Frederiksberg, Anicura Købehavns Dyrehopital i Valby og Curapet Dyrehopital i Holte, ikke kunne løse hendes livslange problemer med opkastninger.

Vi har fra begyndelsen af forløbet taget situationen med Jessie meget alvorligt og har også prøvet at få hende ind til en udredning før, da problemet har været italesat og konstateret ved tidligere konsultationer mod gigt, som du også hentyder til. D. 14 september kommer I ind til den første konsultation, da hun dagen inden har været i akutklinikken på Universitetshospitalet for Familiedyr, hvor vi bl.a. tager en blodprøve, som viser sig at være upåfaldende. D. 16 september kommer I ind igen til en ultralydsscanning af maven og hjertet, hvor der bliver stillet flere diagnoser. Da jeg vidste, at I ikke havde forsikret Jessie, tilbød jeg her at henvise Jessie tilbage til Universitetshospitalet for Familiedyr, hvor de i øjeblikket har et studie kørende med katte der har kroniske gastrointestinale lidelser, da man i den forbindelse får nogle af de diagnostiske tests gratis. Det takkede I nej til da Jessie absolut ikke brød sig om at være der.

Jeg svarer her på dine klagepunkter i punktform:
- Vi barberede hende først på et ben, hvor hun fik revet kateteret (til blodudtagning) ud, og da der kom en blodansamling, kunne vi desværre ikke bruge den samme blodåre igen. Derfor tog vi en blodprøve på siden af halsen. Vi barberede hende først på den ene side, hvor blodåren ikke kunne erkendes, og herefter på den anden side hvor blodåren var tydelig, og hvor vi fik det blod vi skulle bruge til blodprøven med det samme. Blodudtagningen var ikke hårdhændet og haltheden var heller ikke noget vi kunne konstatere ved de mange opfølgende kliniske undersøgelser, som vi lavede under hendes indlæggelse på dagen.

- Jessie kom ind med tidligere gigtproblemer stammende fra bagparten I har fået udredt hos klinikken i Nærum. I fik taget røntgenbilleder, hvor der fandtes en forsnævring i ryggen, som blev behandlet med en mere potent udgave at det medicin undertegnede havde sat hende på. Dette er også forklaret til dig på vores lange møde hvor såkaldt "brandslukning" fandt sted.

- Samtalen over telefonen med Paulette (Dyrlæge 3) er blevet misforstået. Paulette har hele tiden været inde over Jessies videre forløb, da vi ligesom mange andre dyreklinikker diskuterer og udreder patienter i fællesskab. Som du selv skriver kan kombinationen ved længerevarende brug af de to lægemidler give bivirkninger, men behandlingen med nr. 2 præparat var kortvarig, og derfor så Elisabeth (Dyrlæge 2) ikke nogen grund til at bekymre dig yderligere. Vi var i meget tæt kontakt med dig og vidste, at hvis det skulle ske, at der kom bivirkninger, ville vi få informationen den følgende dag. Det andet præparat som Paulette gav Jessie var også blevet udskrevet på Universitetshospitalet for Familiedyr, og her var der ingen bivirkninger, hvorfor det blev brugt igen. Der er også rigtigt at dette præparat kan give hallucinationer. Tvangsfodring kan desværre blive nødvendigt, når katte ikke selv vil spise. Vi har på dette tidspunkt både prøvet at stimmulere hendes appetit medicinsk og mindske opkastepisoderne med kvalmestillende.

- Paulette har rigtigt nok bedt Jer om at komme ind til en snak om videre udredning af Jessie, men har ikke selv sagt, at hun ville være tilstede. Hun har set planen igennem flere gange, som hun har lovet.

- Som du selv skriver, gav vi dig en gratis konsultation hvor vi brugte 1,5 time på at forklare dig forløbet med Jessie, da det var en kompliceret patient med mange diagnoser. Vi undskyldte ikke Paulettes udmeldinger, men beklagede hvis I havde misforstået hinanden over telefonen. Vi var meget opmærksomme på, at vi havde med et liv at gøre, men vi blev på dette møde også klar over at de medicinske behandlinger, vi havde sat i gang, ikke var blevet udført i hjemmet. Derfor aftalte vi, at den terapeutiske/medicinske plan skulle overholdes inden at vi ville ty til yderligere diagnostiske tests.

- Jeg modtog ikke beskeden om alvorligheden af situationen fra Annelise (vores receptionist). Hun har været receptionist hos os i mange år og tilbyder altid en konsultation på dagen, hvis hun bliver oplyst om at det er akut. Hun oplyste mig til gengæld om, at du ikke ville fortælle hvad der var galt, da hun prøvede at spørge ind til det. Jeg forsøgte at ringe tilbage dagen efter, men fik ikke fat i dig. Jeg havde tidligere på dagen fået oplyst af Anicura Københavns Dyrehospital, at I var søgt ind hos dem, hvorfor jeg sendte hele forløbet og journalen videre.

På trods af din kritik har du vores dybeste sympati.

Malthe (Dyrlæge 1)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fik min hankat kastreret for nogle uger…

Fik min hankat kastreret for nogle uger siden. Marianne tog sig god tid til at snakke efter operationen selvom de havde haft en travl dag og bedst af alt - min kat var allerede frisk da jeg hentede den og havde ingen men eller problemer. Og så ringede de dagen efter (en lørdag) og fulgte op. Det har jeg aldrig prøvet hos tidligere dyrlæger! Stor ros herfra og meget personlig oplevelse.

8 de setembro de 2019

Flinke

Flinke, vidende og hjælpsomme .....

14 de julho de 2019

Paulette Topsøe-Jensen

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais