Curapet Dyrehospital og dyreklinik Avaliações 157

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi føler os altid trygge når vi er i hænderne på dyrlæge Paulette. Erfaren, sikker og kompetent vejledning og rådgivning. Behandlingen der tilbydes er målrettet problematikken og tilpasset behovet.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Paulette og hendes personale har taget sig af vores kæledyr i 18 år. Vi bliver altid mødt med professionalisme og omsorg for vores kæledyr fra hvalp til det øjeblik, vi må sige farvel til dem. Vi kan... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I took my cat here for her vaccinations and was really happy with the experience. The staff were professional and gentle, and they took time to make sure she was calm and comfortable. Everything was e... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super imødekommende overfor os og vores hund. Vi føler os altid velkommen og vores vovse som ret ofte er utryg ved dyrelægen finder sig hurtigt til rette i jeres hænder. I er gode til at håndtere hend... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Hospital Veterinário

Escrito pela empresa

Dit kæledyr - Vores kald. Vores mission er at yde en omsorgsfuld, personlig og professionel behandling af vores klienter og alle deres forskellige kæledyr som vi betragter som værdifulde familiemedlemmer for store og små.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dygtige dyrlæger som skaber tryghed

Dyrlægehuset i Holte har super dygtige dyrlæger, som har behandlet mine to vildbasser til hankatte for stort og småt - fra brækkede ben til sårbehandlinger.

Mine varmeste anbefalinger, hvis du har brug for en ny dyrlæge, en akut behandling eller blot et godt råd.

5 de março de 2019

Paulette

Paulette, Mads, Anne Lise og alle andre er bare så søde, siger Molly, der glad og gerne hopper indenfor. Bare områdets bedste dyrlæge

7 de fevereiro de 2019
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Skøn webshop med fint overblik og…

Skøn webshop med fint overblik og endelig et sted med god beskrivelse af indhold og ingredienser i foder.

Rigtig hurtig ekspedition
Handler igen.

7 de fevereiro de 2019

Resposta da Curapet Dyrehospital og dyreklinik

Tak for din dejlige anmeldelse, det luner :)

De bedste hilsner

Paulette Topsøe-Jensen

Fantastiske dyrlæger :)

Jeg er glad for at jeg har fundet en lille perle lidt væk fra alting, for hvor er de dog søde og hjælpsomme. Så dygtige og professionelle, og kan forklare tingene så de er til at forstå, på en måde så jeg føler deres engagement.

4 de fevereiro de 2019

Resposta da Curapet Dyrehospital og dyreklinik

Tak for din dejlige anmeldelse, det luner :)

De bedste hilsner

Paulette Topsøe-Jensen

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De svare ikke tilbage som lovet

De svare ikke tilbage som lovet. Hverken på mail eller tlf. Nu er det to uger siden jeg købte i deres web shop.. og intet sket..

5 de junho de 2018

Hej Jeanette,

Undskyld - helt uforbeholdent.

Det er menneskeligt at fejle, og du ramte simpelthen det værst tænkelige tidspunkt, hvor vores shop ekspert i Dyrlægens Butik havde ferie, og varen var oven i købet udsolgt.

Det kan ikke blive meget værre, så jeg vil bare gerne sige undskyld :)

Mange hilsner
Paulette

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Verdens værste dyrlæge

Vi har I mange år haft diverse katte til behandling hos Dyrlægehuset I Holte, og det har kostet mange penge, men indtil for nyligt har vi ikke haft grund til at tro at vi ikke fik behandlet vores katte rigtigt.
For et år siden havde en af vores katte mistet pelsen på indersiden af det ene bagben og han havde huller I huden. Dyrlægen sagde at det var et bid og behandlede til sædvanlig dyr pris. Da det ikke virkede påstod de at de ikke vidste hvad det var og at han muligvis havde et fremmedlegeme siddende, så stertestillende behandlig var det eneste og hvis det ikke gik væk, så aflivning. Da han så efter et år på smertestillende pludselig fik hårtab og så I nakken og vi igen konsulterede lægen, efter selv at have søgt på nettet, og foreslog at det kunne være en hudsygdom, så fik kitten en indsprøjtning med binyrebarkhormon og 3 dage efter var han uden symtomer.
Vi har brugt adskillige tusinde kroner på denne kats sygdom der kunne have været undgået, og han kunne have undgået pinsler med denne sygdom I et år. Vi kommer aldig tilbage dertil og jeg håber at de lukker. Alle de mennesker med dyr jeg kender I Holte og omegn skal ihvertfald få denne information.

18 de maio de 2014

Hej Brian,

Jeg er ked af du giver så dårlig anmeldelse, når vi gav din kone en henvisning til Universitetshospitalet for familiedyr, da vi ikke kunne komme videre, uden at lave flere undersøgelser.

På Universitetshospitalet anbefalede de også at udtage prøver til histopatologi og vævdyrkning, som I skulle overveje.

Hvad I har gjort herefter er ikke mig bekendt, men det er dejligt at høre, at I fandt en løsning på problemet.

Hilsen fra Paulette

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais