Goede communicatie lekkere wijn, wat wil je nog meer, ik zou kijken of er een mogelijkheid is om bij een door jullie te bepalen besteding bedrag, de transport kosten achterwege te laten. Vg Hans
Veja o que dizem as avaliações
Site goedkoop opgezet Geen check out Geen reactie op email Waardeloos en dan vragen om beoordeling..had ik uit mezelf niet gedaan maar ok ook nog dom dus Een domino effect van knullig en irritant... Ver mais
Het was mijn eerste kennismaking met Custom Cuvee, Ik bestelde lekker witte wijn en tot mijn verbazing kreeg ik meteen gratis een nieuwjaars kado ! Klasse en zeer attent
Alles prima, Geen volumes op de site maakt het spannend of er geen halve flessen kwamen. Fijn dat er iemand Albert Gratiën champagne importeert.
Detalhes da empresa
Bij CustomCuvée kan iedereen terecht: De student voor een goed doordrinkwijntje of de liefhebber die een stevige rode wijn voor bij het diner zoekt. Bij CustomCuvée kan het allemaal, omdat wij momenteel 250 wijnen in het assortiment hebben, zit er voor iedereen iets bij. Daarnaast specialiseren wij ons in het begrip 'private labeling' met Design Your Wine! Zo kan de particulier hier terecht voor een leuk cadeau, de horeca voor een unieke huiswijn en bedrijven voor relatiegeschenken. De wijnen zijn vooral afkomstig van relatief kleine wijnhuizen, waar nog zorg en aandacht wordt besteed aan elke fles die de wijngaard verlaat. Alleen zo kunnen wij absolute kwaliteit voor een mooie prijs garanderen!
Informações de contato
Hoogstraat, 72, 2965AM, Nieuwpoort, Holanda
- 0615572437
- info@customcuvee.nl
- customcuvee.nl
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
As pessoas também visitaram
Iedere keer weer topservice!
Iedere keer weer topservice! Snelle levering en goede kwaliteit
Persoonlijke aandacht
Persoonlijke aandacht. Tijd genomen voor goede (en kundige!) advisering.
Super verzorgd
Als keurig tot in de puntjes verzorgd zoals wij ook graag onze klanten verzorgen !!
Een tien voor service en prijskwaliteit
Ze service- en oplossingsgericht , uitstekende prijskwaliteitverhouding.
Snelle levering!
Snelle, goede en netverplakte levering ontvangen.
Goed advies en mooie producten!