Ik gebruik Daili sleep van Daili pharma al 1 jaar lang en ik ben erg tevreden over de slaap drankjes. Ze helpen me wel om in slaap te vallen en door te slapen. De enige keren dat het niet heeft geholp... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jammer dat de levering niet tijdig geleverd is geweest wegens stockbreuk. De smaak van de Dailymove vind ik superlekker, die van de Dailidefense nogal zurig. Geen idee of dat gewijzigd kan worden. V... Ver mais
Heb tijdens de Flanders Trail walk Dailypharma leren kennen waarbij ik zeer duidelijk uitleg kreeg. Ik heb zelf veel last van peesontstekingen en artrose en er werd me de movement aangeraden. Ik be... Ver mais
Alle leveringen lopen vlot. Krijgt ruim op tijd een herinnering wanneer je levering komt. Bij vragen krijg je steeds binnen de dag antwoord wat zeer aangenaam is
Detalhes da empresa
Dailipharma ontwikkelt en verkoopt hoogwaardige vloeibare voedingssupplementen, waaronder Daili Movement, Daili Sleep, Daili Glow Collageen en Daili Defence. Wat Dailipharma onderscheidt, gaat verder dan de vloeibare voedingssupplementen. Wij geloven dat actief ouder worden begint bij iets eenvoudigs: blijven bewegen. We koesteren een mensgerichte benadering, waarbij kwaliteit, eerlijkheid en toegankelijkheid centraal staan. We geloven in het creëren van kleine dagelijkse momenten van verschil, waardoor onze klanten een actieve & gezonde levensstijl omarmen. Dailipharma #livethedifference Made in Belgium
Informações de contato
President Kennedypark 9d, 8500, Kortrijk, Bélgica
- +3256130913
- hello@dailipharma.com
- dailipharma.com
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Resultaat wordt voelbaar...
Verder handig product, resultaat wordt voelbaar.

Zeer goed maar prijzig.
Duidelijke uitleg over de werking, samenstelling en verwachte resultaten.
Snelle en correcte levering.
Maar erg prijzig.

Resposta de Dailipharma
Zeer goede producten maar...
Ik vind de producten zeer goed. Ik heb een abonnement voor alle Dailipharma producten maar... ik ben bezorgd over de kwantiteit van plastiek afval dat ik produceer met het kopen van de producten. Kan de verpakking misschien in glas? Of gerecycleerde plastiek?
Ik ben wel niet tevreden met de levering, het duurt altijd te lang om de producten thuis te krijgen. Voor kerstdag had ik de abonnement genomen en het duurde zelfs 3 weken om de producten te ontvangen. Ik heb het bedrijf gecontracteerd daardoor en ze zijn vriendelijk geweest, en ze hebben uitgelegd dat er een probleem was met de productie van dailisleep.

Resposta de Dailipharma
Duidelijke info over producten en…
Duidelijke info over producten en levering verloopt prima!

Resposta de Dailipharma
Leveringen zijn altijd op tijd
Leveringen zijn altijd op tijd . Het bedrijf is helemaal oké. Het is alleen dat ik nog niet direct het verhoopte resultaat heb.

Resposta de Dailipharma
Content ! Maakt mij heel blij!
Na 4 maand te gebruiken ben ik heel content.
De stijfheid en pijnen zijn praktisch niet meer voelbaar.

Resposta de Dailipharma
Product top, verpakking iets minder
Heel tevreden met het product, iets minder met de verpakking. Heel veel verspilling - bij elke dosis blijft er wat in het buisje zitten- en heel onhandig als je reist.
Klantendienst is makkelijk te bereiken en antwoordt snel

Resposta de Dailipharma
is heel goed product movement
is heel goed product movement - gemakkelijk te bestellen - gemakkelijk in te nemen goed bereide dosis

Positieve ervaring.
Gebruiksvriendelijke website, snelle en correcte levering. Wat het product (daili movement) ben ik zeker positief wat het resultaat betreft. Minder pijnlijke spieren en/of gewrichten bij het opstaan 's morgens en ook minder moeite met opstaan na langere zittijd in de zetel of aan de computer.

Heel Tevreden
Ik heb jullie leren kennen op velofollies
Goede raad gekregen en ook gekocht ben heel tevreden

Resposta de Dailipharma
Sedert ik Dalipharma mooving inneem…
Sedert ik Dalipharma mooving inneem geen problemen meer met mijn gewrichten. Super tevreden!!!

Resposta de Dailipharma
werk voorlopig goed bij de herstelling…
werk voorlopig goed bij de herstelling v peesontstekkng op mijn heup . eindelijk vooruitgang en minder pijn

Giga tevreden…
Na de eerste week voelde ik al meer energie. Ik had hier niet bij stilgestaan dat ze me ook extra energie zouden geven. Mijn huid ziet er zichtbaar stralender uit. Ik ben content vanaf de eerste ampule en ben overtuigd om deze nog lang door te nemen. Zeer tevreden!

Het werkt echt
Het werkt echt ! Na een maand gebruik geen stram gevoel meer bij het opstaan.

Resposta de Dailipharma
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.