Dailipharma Avaliações 238

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik gebruik Daili sleep van Daili pharma al 1 jaar lang en ik ben erg tevreden over de slaap drankjes. Ze helpen me wel om in slaap te vallen en door te slapen. De enige keren dat het niet heeft geholp... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jammer dat de levering niet tijdig geleverd is geweest wegens stockbreuk. De smaak van de Dailymove vind ik superlekker, die van de Dailidefense nogal zurig. Geen idee of dat gewijzigd kan worden. V... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heb tijdens de Flanders Trail walk Dailypharma leren kennen waarbij ik zeer duidelijk uitleg kreeg. Ik heb zelf veel last van peesontstekingen en artrose en er werd me de movement aangeraden. Ik be... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alle leveringen lopen vlot. Krijgt ruim op tijd een herinnering wanneer je levering komt. Bij vragen krijg je steeds binnen de dag antwoord wat zeer aangenaam is

Detalhes da empresa

1. Loja de vitaminas e suplementos

Dailipharma ontwikkelt en verkoopt hoogwaardige vloeibare voedingssupplementen, waaronder Daili Movement, Daili Sleep, Daili Glow Collageen en Daili Defence. Wat Dailipharma onderscheidt, gaat verder dan de vloeibare voedingssupplementen. Wij geloven dat actief ouder worden begint bij iets eenvoudigs: blijven bewegen. We koesteren een mensgerichte benadering, waarbij kwaliteit, eerlijkheid en toegankelijkheid centraal staan. We geloven in het creëren van kleine dagelijkse momenten van verschil, waardoor onze klanten een actieve & gezonde levensstijl omarmen. Dailipharma #livethedifference Made in Belgium

Informações de contato

4,5

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

238 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

niet getest op mensen met serieuze problemen

Uitleg oké . Smaak valt mee . Product werkt zeker niet zoals verwacht . Ben vastgezet onderaan mijn rug , pijn blijft , nu al 2 dozen genomen ! Ik heb 2 nieuwe heupen en de pijn in mijn bovenbil is terug . Ook de pijn in mijn schouder gaat niet weg ? Ik denk dus dat ik te ver zit om dit product te doen helpen ?! Voor mij niet oké ! Jammer van mijn geld .

18 de janeiro de 2026

Hi Geert
Dank u om uw ervaring met ons te delen. Jammer om te lezen dat u ondanks twee dozen Daili Movement geen verbetering ervaart bij uw rug-, heup- en schouderklachten. (want inderdaad na 2 dozen van 4 weken moet je wel de eerste resultaten merken)
Onze producten werken op basis van natuurlijke ingrediënten en ondersteunen het lichaam op een geleidelijke manier. Elk lichaam reageert anders, en bij een medische voorgeschiedenis zoals heupoperaties of langdurige pijnklachten kan het effect inderdaad beperkter zijn. Pijn kan bovendien meerdere oorzaken hebben, waardoor een supplement niet altijd volstaat.
We denken graag met u mee, ook los van onze producten.
Dank u voor uw openheid, die feedback helpt ons om mensen correct te blijven informeren.
Vele groeten en een fijne dag gewenst!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Bestel eerst een staal ivm de smaak

Ik zou toch aanraden om eerst een staal te bestellen voor je instapt op een abonnement. Na het lezen van de reviews was ik iets té enthousiast met bestellen en ik nam een abonnement op movement dubbelpack. Ik twijfel absoluut niet aan de werking maar de smaak vind ik helemaal niet lekker. Ik moet mezelf echt forceren het op te drinken. Er is mij voorgesteld over te schakelen van de movement naar de vitamines wat ik zal doen tot de verplichte abonnementsduur voorbij is en dan zeg ik op. De vitamines zijn helemaal mijn doel niet, wel mijn gewrichtspijnen. Dus voor mij wat weggegooid geld. Liever een capsule dus voor mij.

18 de janeiro de 2026

Hi Sylvie
Dank voor de eerlijke feedback.
Smaak blijft inderdaad heel persoonlijk. Dat is dan ook onze grootste uitdaging bij het vloeibare verhaal: smaak & textuur. (is zonder suiker & kleurstof)

Jammer dat de smaak van Daili Movement voor jou niet aangenaam is, ondanks je vertrouwen in de werking.
We begrijpen de teleurstelling dat de overstap naar de Daili Defence niet aansluit bij jouw doel rond gewrichtspijnen.

💡Eventueel een leuke tip voor de Daili Movement:
- Meng deze in een glas fruitsap, yoghurt,... Zo kan het aangenamer zijn om in te nemen.

Ps: de reden dat er nog 1 levering noodzakelijk is op het abonnement, is omdat er nog maar 1 bestelling is doorgekomen (met een dubbele korting door Black Friday) Zo houden we het altijd eerlijk voor al onze klanten én Apotheek-partners. ✅

We blijven steeds voor jou bereikbaar om te helpen!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

daili movement nog ff afwachten

Ben daili movement beginnen nemen op aanraden van een neef die er zeer positief over sprak. Ondertussen anderhalve doos genomen , duidelijk impact door sterkere nagels.
Spierpijnen en stramheid nog niet echt beter , frequente nachtelijke krampen in onderbenen en voeten wel fel afgenomen. Klachten situeren zich vooral in de schouders door artrose. Cervicale facetbehandeling en 2 infiltraties hadden nul resultaat. Kine en vooral regelmatige dry needling helpen telkens kortstondig.
Door een ongevraagde dubbele bestelling (vergissing omwille van veelvoud aan marketing emails) nog 3 dozen op voorraad. Hopelijk meer beterschap eens deze opgebruikt zijn.
De smaak vind ik zeer lekker dus begrijp klachten daarover niet.
Fingers crossed ...

5 de janeiro de 2026

Goedemorgen
Hartelijk dank voor de eerlijke en uitgebreide review.

Super om te horen omtrent aanraden via de neef, dit is altijd de beste reclame!

Fijn om te lezen dat je al duidelijke positieve effecten ervaart, zoals sterkere nagels en een sterke vermindering van de nachtelijke krampen. Dat zijn goede éérste signalen.

We begrijpen tegelijk dat het teleurstellend is dat de spierpijnen en artroseklachten in de schouders nog weinig verbetering geven.
Bij chronische klachten kan het soms langer duren voor voedingssupplementen hun volledige ondersteuning bieden, en blijven ze een aanvulling op andere behandelingen.

Onze excuses ook voor de onbedoelde dubbele bestelling. Uw feedback over de marketingmails nemen we zeker mee, u mag ons hierover altijd contacteren, dan bekijken we dit met plezier samen.

We duimen met u mee voor verdere beterschap en danken u voor het vertrouwen.😊

Emma van Dailipharma

Persoonlijke aanpak

Goede duidelijke persoonlijke communicatie, producten zijn kwalitatief, je voelt je geen nummer

14 de julho de 2025

Goedemorgen!
Hartelijk dank voor de positieve review, super om te lezen! 🤍
We doen er alles aan om iedereen écht persoonlijk te helpen, dus dankjewel om dit te delen.
Blij dat je tevreden bent!

Zeer vriendelijke, behulpzame klantendienst

De ervaring begon slecht omdat ik voor niks heel ver ben gereden om het artikel op te halen. Het afhaalpunt was onvindbaar maar het bleek achteraf hun kantoor te zijn dat gesloten is op zaterdag.
Dailipharma is hier wel zeer goed mee omgegaan, men heeft mij gebeld en gemaild en men heeft uiteindelijk het artikel gratis opgestuurd.

20 de setembro de 2025

Dag Joachim, goedemiddag

Wat vervelend dit hier ook te vernemen. Wij hebben gisteren (zondag 21/09) nog contact met jou opgenomen maar op heden nog geen reactie mogen ontvangen.

We begrijpen dat dit geen fijne ervaring voor jou is. (dit zouden wij ook niet aangenaam vinden)
Echter is ons kantoor niet geopend op zaterdag, zoals vermeld op Google + op website.

Meestal is er iemand in de voormiddag van ons team op kantoor aanwezig, maar niet altijd. Wanneer je graag de zaterdag wenst langs te komen, dan kan dit altijd mits even een seintje.

Helaas hebben wij geen mailtje of bericht mogen ontvangen over je komst.
Alsook hadden we nog geen bericht ontvangen omtrent de mislukte afhaalpoging.

Je mag ons altijd rechtstreeks contacteren per telefoon, mail of chat.

Ondertussen hebben we persoonlijk contact met jou opgenomen per mail zodat we jou alsnog een goede ervaring kunnen geven.

Steeds bereikbaar!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Er ging nooit wat mis altijd mijn…

Er ging nooit wat mis altijd mijn bestelling goed op tijd ontvangen

Hi Eleonora, goedemiddag

Oei, een 1 ster review is niet zo positief.
We leiden af uit jouw feedback dat de bestellingen wel goed zijn verlopen. Zou dit een vergissing kunnen zijn? 😅
Alvast fijn om te vernemen dat alles daar vlekkeloos verloopt.

Indien er bepaalde zaken niet naar wens verlopen met de producten zelf, dan helpen we altijd graag even persoonlijk. (dit kan zowel over de werking/resultaten gaan, als de smaak, etc)
We luisten en helpen altijd graag.

Vele groeten en een fijne maandag!
Mathias van dailipharma

Daili movement box 28 ampules

Prima online shop,duidelijke informatie + snelle verzending

15 de agosto de 2025

Hi Torry, goedemorgen
Dankjewel! 🙌
Super om te horen dat alles duidelijk en vlot verliep.
Veel succes met je Daili Movement–kuur!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ontbrekend ingrediënt?

Ik heb de indruk dat daili movement me wel helpt. Ik mis in de ingrediënten lijst echter chondroïtine. Kan u uitleggen waarom dat er niet in zit? Ik meen namelijk te weten dat dit ook erg belangrijk is voor de gewrichten.

Hi Patricia, goedemorgen
Dankjewel voor je vraag!
We gebruiken geen chondroïtine, omdat recente studies aantonen dat de combinatie collageen + MSM + glucosamine + vitamine C even effectief, en vaak beter opneembaar, werkt voor gewrichten. (alsook gezien vloeibare vorm)
Bovendien is chondroïtine minder stabiel in vloeibare vorm.
We zijn blij dat je al verschil voelt! 💚
Vele groeten en een fijne dag

Hi Liesbeth,
Dankjewel voor je beoordeling! 🤗
We blijven elke dag inzetten op heldere info en snelle service.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De daily Glow heeft zijn naam niet…

De daily Glow heeft zijn naam niet gestolen. Topproduct

20 de agosto de 2025

Hi Ann,
Wat een fijne review! ✨
Blij dat onze Daili Glow Collageen zo’n zichtbaar effect geeft.
Dit is en blijft het belangrijkste op het einde van de rit.
Dankjewel voor het vertrouwen!

Topproduct

Prima service en heel goede producten.
Na enkele weken geen rugpijn meer.

19 de agosto de 2025

Hi Jan, goedemorgen
Wauw, wat geweldig om te horen! 🙏
Hartelijk dank om dit te laten weten.

Fijn dat je rug al zoveel beter voelt én dat de service goed was.
Doe zo verder met je Daili-routine!

Meer energie

Een vriendelijke en goede uitleg van de werking van elk van de producten. Mijn scepticisme heeft plaats gemaakt voor verwondering. Ik ervaar veel meer energie, minder pijnlijke gewrichten en dat sinds de tweede week dagelijks gebruik van Daili Movement.

16 de agosto de 2025

Hi Frederique,
Dank voor de eerlijke review, dit doet ons oprecht een groot plezier! Dankjewel! 🤍

We zijn blij dat je van sceptisch naar overtuigd bent gegaan.
Meer energie én minder pijn… dát is precies waarom we Dailipharma gestart zijn.
Keep moving!

Vele groeten en een fijne dag

Tevreden.

Goede service. Snelle levering.

Hi Michel,
Dankjewel voor je feedback!
Top om te horen dat alles goed en snel aankwam. 🙌
Vanaf heden nog sneller dankzij Bpost.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Alles werd op tijd geleverd

Alles werd op tijd geleverd, doch ik verdroeg de supplementen niet, maar dit ligt uiteraard niet aan de firma

22 de março de 2025

Hi Danny
Dankjewel om dit eerlijk te delen!
Jammer om te horen dat je lichaam het niet goed verdroeg, iedereen reageert anders.
De producten niet nuchter innemen kan soms helpen. (we raden aan tijdens of na het ontbijt)
Maar fijn dat de levering wél vlot ging. 🌿
Vanaf nu nog vlotter dankzij Bpost.

Doe zo verder!

Ben echt tevreden over het product en de service van het verzenden.

20 de julho de 2025

Hi Lutgarde,
Dankjewel! 🤗
Zó fijn dat je zowel over het product als de verzending tevreden bent.
We blijven voor je klaarstaan!
ps: de leveringen Dailipharma zijn nu nog vlotter dankzij Bpost.

Mathias van Daili

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het bedrijf heeft dan ook echt alles…

Het bedrijf heeft dan ook echt alles goed gedaan. Inclusief de fout (dubbele bestelling) die ik had gemaakt, was direct in orde. Het product is fantastisch....super resultaat!

17 de julho de 2025

Hi Ann, goedemorgen
Wat lief om te lezen! 🙏
We lossen fouten altijd zo snel mogelijk op — dat ben je als klant waard.
Fantastisch dat je zo’n mooi resultaat ervaart!

Dat het werkelijk helpt

Het werkt echt

16 de julho de 2025

Dag Eddy, goedemorgen
Dankjewel voor je korte maar krachtige review! We zijn blij dat het écht helpt 💛.
Positieve groeten
Team Dailipharma Kortrijk

Het werkt !

Nu een maand bezig met dit product , na 3 nek operaties en uitbehandeld in de pijnkliniek waren de pijnstillers die ik nam mijn enige uitweg.
Tijdens het gebruik van daili movement voelde ik na 3 weken merkbaar verschil.
Nu de 4 de week betrap ik mij er op dat ik in de dag al eens een pijnstiller oversla , eerst onbewust omdat het houdbaar werd , maar nu let ik er op en het verschil is er echt.
Pijnvrij zal ik waarschijnlijk nooit worden maar die zeurende gewrichten en spieren zijn al veel minder.
Ik kan het iedereen aanraden om dit te proberen die zoals ik , niet meer operatief of via facetdenervaties kan geholpen worden.

15 de julho de 2025

Dag Alain, goedemorgen
Wat een bijzonder verhaal, bedankt om dit zo open te delen 🙏. Dit doet ons oprecht een groot plezier!

We vinden het fantastisch om te horen dat Daili Movement je écht merkbaar helpt en dat je zelfs al eens een pijnstiller kan overslaan.
We hopen dat het je nog verder extra ondersteuning mag bieden 💛.

Altijd voor jou bereikbaar.

Team Dailipharma Kortrijk

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nog te vroeg om iets over te zeggen

Nog te vroeg om iets over te zeggen, nog geen doos leeg

15 de julho de 2025

Dag Freddy, goedemorgen
Dankjewel voor je bericht! We zijn benieuwd wat je ervan zal vinden na een paar weken. Hou ons gerust op de hoogte van je ervaring 😊.
Dailipharma Kortrijk

Goeie service

Goeie service, goed product.

18 de julho de 2025

Dag Lieve, goedemorgen
Bedankt voor je fijne review! We zijn blij dat zowel onze service als het product je bevalt 💛.
Dit is altijd het belangrijkste!
Positieve groeten en een fijne dag
Dailipharma Kortrijk

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.