Dailyride Avaliações

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Bedrijf is vorig jaar overgenomen en de en heeft de voorwaarden en afspraken die in het verleden zijn gemaakt aangepast of van tafel geschoven. Geen enkele manier van meedenken of iets. Gelijk... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik werd gebeld door een medewerker dat mijn bestelling langer zou duren dan gebruikelijk. Ik vond dit heel netjes van hun. Uiteindelijk kwam mijn bestelling toch eerder binnen dan verwacht. Volledig g... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik raad deze bedrijf af. Online Achterlicht Ouxi V8&V9 besteld. Helaas geld vooruit betaald. Bestelling is helemaal niet gekomen en ze zijn ook niet bereikbaar.

Detalhes da empresa

DailyRides.nl is specialist in e bikes en fatbikes in Amsterdam met een sterke focus op service, kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij bieden een zorgvuldig geselecteerd assortiment van krachtige en duurzame modellen die geschikt zijn voor zowel dagelijks gebruik als recreatief rijden. In onze winkel in Amsterdam kun je onze e bikes en fatbikes zelf ervaren, testen en persoonlijk advies krijgen van echte specialisten. Zo weet je zeker dat je altijd een model kiest dat perfect aansluit op jouw wensen en gebruik. Of je nu door de stad rijdt of op zoek bent naar extra comfort en prestaties bij DailyRides.nl ben je aan het juiste adres. Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke klantenservice en sterke service na aankoop. Van aankoop tot onderhoud en ondersteuning wij staan altijd klaar om je te helpen. Vragen of problemen worden snel en professioneel opgelost met als doel om jou de best mogelijke ervaring te bieden. Bij DailyRides.nl draait alles om vertrouwen. Daarom werken wij uitsluitend met kwalitatieve e bikes en fatbikes die voldoen aan hoge eisen op het gebied van prestaties veiligheid en duurzaamheid. Klanten kiezen voor ons vanwege onze transparantie expertise en persoonlijke aanpak. Met een sterke online aanwezigheid en een winkel in Amsterdam zijn wij de plek voor iedereen die een e bike of fatbike wil kopen bij een betrouwbare specialist. Ervaar zelf waarom DailyRides.nl staat voor kwaliteit service en rijplezier.

Onze belofte

Specialist in e bikes en fatbikes die levert
Bij DailyRides.nl draait alles om kwaliteit, snelheid en service. Wij zijn specialist in e bikes en fatbikes in Amsterdam en zorgen ervoor dat jij zorgeloos de weg op kunt. Je profiteert van 1 jaar garantie, snelle levering binnen 1 tot 3 werkdagen en een scherpe prijsgarantie. Dankzij onze eigen voorraad kunnen wij snel schakelen en direct leveren. Zo weet je zeker dat je nooit lang hoeft te wachten op jouw nieuwe e bike of fatbike.
Persoonlijke service altijd bereikbaar
Wij geloven in echte service. Daarom staan we elke werkdag voor je klaar via telefoon, WhatsApp en social media. Geen chatbots of lange wachttijden maar direct persoonlijk contact met iemand die je echt helpt. Daarnaast bieden wij flexibele betaalmogelijkheden zoals Klarna en in3 zodat je eenvoudig en zonder zorgen kunt bestellen.
Online en in onze winkel in Amsterdam
Naast onze webshop ben je van harte welkom in onze winkel in Amsterdam. Hier kun je onze e bikes en fatbikes van dichtbij bekijken, testen en persoonlijk advies krijgen van onze specialisten. Of je nu op zoek bent naar comfort, snelheid of stijl wij helpen je bij het vinden van de perfecte rit.

Onze garantie

Zekerheid bij elke e bike en fatbike

Bij DailyRides.nl koop je zonder risico. Wij bieden 1 jaar garantie op onze e bikes en fatbikes, zodat je altijd verzekerd bent van kwaliteit en betrouwbaarheid. Bestel je bij ons dan profiteer je van snelle levering binnen 1 tot 3 werkdagen en producten die direct uit eigen voorraad komen. Mocht er iets zijn dan staat onze klantenservice direct voor je klaar om het snel en netjes op te lossen. Daarnaast profiteer je van onze prijsgarantie zodat je nooit te veel betaalt. Wij zorgen ervoor dat jij zorgeloos kunt rijden vanaf het moment van bestellen tot ver daarna.

Informações de contato

Promotion box for Dailyride

Gratis Slot, Zadelhoes & Fietspomp

Gebruik code TRUSTPILOT en ontvang gratis slot, pomp & hoes.

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

649 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

132 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Product gemonteerdlaten bezorgen,bike…

Product gemonteerdlaten bezorgen,bike met dubbele accu waarvan eentje niet werkt en de andere na 34 km leeg is na volledig opgeladen te hebben. Zeer slordig gemonteerd,boutjes / moertjes niet goed vast en een aantal met de hand zo los te draaien. Stuur niet goed vast gezet en handvaten glijden er zo af,levensgevaarlijk. Trappers zelf moeten monteren,Kortom slechte montage en kwaliteit,retour aangevraagd en koop niks weer bij hun.

Er is contact met mij opgenomen naar aanleiding van deze review. Deze dame vertelde mij dat ik de bike niet kan retourneren omdat er op gefietst is wat ik vreemd vindt want jullie retour voorwaarden vertellen anders maar goed een gemonteerde bike terug sturen in de originele verpakking snap ik niet helemaal. Ook vertelt ze mij dat ik de accu's om kan wisselen als er eentje leeg is wat eveneens niet mogelijk is daar de aansluiting totaal niet overeenkomt,dat past dus niet en het zou moeten schakelen tussen de twee accu's wat ook niet mogelijk is. De order is ook afgeleverd maar zonder handtekening van mij en ook heb ik niemand daar voor gemachtigd anders had ik hem niet eens aangenomen. Jullie voorwaarden en in informatie via de telefoon met de klantenservice is niet alleen vaag maar tevens ook tegenstrijdig. Retourneren kan volgens voorwaarden zonder reden maar straat daarin maar is niet mogelijk om de reden dat er op gefietst is. Hoe kan ik in godsnaam een fiets testen met de verpakking er nog aan of omheen. Ik wens geen gebruik te maken van WhatsApp dus zal er een andere retour mogelijkheid voorgesteld worden.

21 de julho de 2026

Hi H. Veldkamp,

Bedankt voor uw review.

Wat vervelend om te horen dat u problemen ervaart met uw fatbike. Onze excuses dat uw ervaring niet is geweest zoals u van ons mocht verwachten.

U geeft aan dat één van de accu's niet werkt. Wij willen u adviseren om, wanneer één accu leeg is, over te schakelen naar de andere accu. Mocht dit het probleem niet verhelpen, dan kijken wij uiteraard graag met u mee naar een passende oplossing.

Daarnaast bieden wij onze excuses aan dat enkele bouten niet goed waren vastgedraaid. Dat hoort uiteraard niet zo te zijn.

Wel willen wij graag toelichten dat de pedalen bij al onze fietsen niet vooraf worden gemonteerd. Dit doen wij bewust om transportschade tijdens de levering te voorkomen.

Wij helpen u graag verder om de genoemde punten op te lossen. U kunt altijd contact met ons opnemen, zodat wij samen naar een passende oplossing kunnen kijken.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

KOOP HIER GEEN ELECTRISCHE FIETS!

KOOP HIER GEEN ELECTRISCHE FIETS!

Mijn elektrische fiets werd op 19 juni geleverd. Tijdens de eerste rit viel na ongeveer 1 kilometer het display volledig uit en werkte de elektrische ondersteuning niet meer.

Ik heb het defect direct gemeld en foto's en video's gestuurd. Binnen de 14 dagen heb ik ook aangegeven dat ik de fiets wilde retourneren en ik heb zelfs het retourformulier ingevuld. Toch werd mijn retourverzoek afgewezen en kreeg ik het advies om zelf aan de kabels te sleutelen! daar begin ik niet aan.

Voor een splinternieuwe fiets vind ik dat geen acceptabele oplossing. Inmiddels heb ik zelf een andere fiets gekocht bij een lokale fietsenwinkel.

100% Dropship webshop!

19 de junho de 2026

Beste,

Wat jammer om te lezen dat u deze ervaring zo heeft beleefd. Wij willen wel graag een aantal zaken rechtzetten.

U heeft de fiets in gebruik genomen en er daadwerkelijk mee gefietst. Na gebruik heeft u aangegeven de aankoop te willen retourneren. Het wettelijke herroepingsrecht is bedoeld om een product te beoordelen zoals dat ook in een winkel mogelijk zou zijn, niet om een fiets na gebruik terug te sturen. Daarom konden wij uw retourverzoek niet accepteren.

Uit de door u toegestuurde beelden bleek dat het zeer waarschijnlijk om een los contact in de displaykabel ging. Wij hebben u een eenvoudige controle voorgesteld die binnen enkele minuten uitgevoerd kon worden. Dit is een veelvoorkomende controle bij e-bikes en betekent niet dat wij u vragen zelf een reparatie uit te voeren.

Daarnaast vinden wij de opmerking dat wij een "100% dropship webshop" zijn onjuist. Wij beschikken over een eigen magazijn, assembleren onze fietsen zelf, voeren kwaliteitscontroles uit en verzorgen de levering vanuit onze eigen voorraad.

Wij betreuren dat u ervoor heeft gekozen een andere fiets aan te schaffen, maar wij stonden en staan nog steeds klaar om het technische probleem onder garantie op te lossen.

Helemaal top

Helemaal top, mijn beste investering

16 de julho de 2026

Hi Ray,

Hartelijk dank voor uw mooie review! ⭐

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent en dat u uw fiets ziet als uw beste investering. Daar doen we het voor!

Wij wensen u nog heel veel veilige en plezierige kilometers toe. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Perfecte service.

Onze Vogue Comfort fiets 1 jaar oud, had geen achterlicht/ remlicht meer. Probleem zat in de accu. Contact opgenomen met klantenservice Dailyride en van daar uit supersnelle begeleiding en fijne communicatie over het probleem. Accu is opgehaald door koerier en na enkele weken weer fijn afgeleverd geworden. Alles werkt weer zoals het hoort. VOGUE, TOP service. Zeer tevreden. Van harte aan te bevelen. Met vriendelijke groet Jos Soomers

17 de julho de 2026

Hi Jos,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden en het delen van uw positieve ervaring!

Wat fijn om te horen dat we u snel hebben kunnen helpen en dat uw accu weer perfect werkt. We doen ons uiterste best om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen, dus het is geweldig om te lezen dat u onze service, communicatie en afhandeling zo waardeert.

We wensen u nog vele veilige en plezierige kilometers toe met uw Vogue Comfort!

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Twee blauwe fatbikebanden besteld bij DailyRide.nl en wat een upgrade! 💙🚲 Mijn fatbike heeft een metamorfose gekregen en trekt nu bijna meer aandacht dan een ijskar op een warme zomerdag van 38 graden! 😂

De banden zijn supervet, kwaliteit is top en de levering was razendsnel. Ik ben mega tevreden en zal zeker naar dailyride.nl gaan als ik nog iets nodig heb voor mijn fiets… mijn fatbike staat te shinen alsof hij klaar is voor een eigen Instagram-account! 🔥

8 de julho de 2026

Hi Riku,

Bedankt voor je geweldige review! 😄 Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent met de banden én met de snelle levering.

Geweldig dat je fatbike nu zo staat te shinen dat hij bijna een eigen Instagram-account verdient! 🔥 We wensen je heel veel veilige en plezierige kilometers toe.

We zien je graag weer terug op Dailyride.nl wanneer je weer iets nodig hebt voor je fiets. Veel rijplezier! 🚴‍♂️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Via de fietsplanregeling een fiets…

Via de fietsplanregeling een fiets besteld en alles was uitstekend geregeld. Het bestelproces verliep soepel en de fiets werd netjes thuisbezorgd. Zeer tevreden over de service! 🚲👍

3 de julho de 2026

Hi Shailin,

Bedankt voor uw mooie review! We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent met onze service en de levering van uw fiets.

Wij wensen u veel plezier met uw fatbike/e-bike en veel veilige kilometers toe.

7 de julho de 2026

Hi FJ,

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het team denkt mee in oplossingen

Het team denkt mee in oplossingen, zijn goed bereikbaar en komen hun afspraken na

7 de julho de 2026

Hi Wendy,

Bedankt voor je mooie review! We vinden het erg leuk om te horen dat je tevreden bent met onze service.

Bij Dailyride streven we ernaar om iedere klant een uitstekende ervaring te bieden, van bestelling tot aflevering.Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, dan staan wij uiteraard graag voor je klaar.

Hi Henk,

We vinden het jammer om te horen dat het artikel niet naar behoren werkte.

Wij hebben geprobeerd contact met u op te nemen en willen graag met u meedenken over een passende oplossing, bijvoorbeeld door een nieuwe oplader naar u op te sturen.

We hopen dat u nog contact met ons wilt opnemen, zodat we samen tot een oplossing kunnen komen en u alsnog tevreden kunnen stellen.

Aanrader

Fijne communicatie, super snel en netjes geleverd. Alles dik in orde, zeker een aanrader

30 de junho de 2026

Hi,

Bedankt voor uw mooie review! We vinden het fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen en dat uw fiets netjes is geleverd.

Wij wensen u veel plezier met uw fatbike/e-bike en bedanken u voor het vertrouwen in Dailyride.

Heeft u in de toekomst vragen, behoefte aan onderhoud of bent u op zoek naar accessoires voor uw fiets? Wij staan altijd voor u klaar!

26 de junho de 2026

Hi Brahim,

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service.

Bij DailyRide streven we ernaar om iedere klant een uitstekende ervaring te bieden, van bestelling tot aflevering. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Nogmaals bedankt en veel plezier met uw aankoop!

Geen hulp

Ik krijg geen hulp terwijl het onder de garantie valt ik heb al een maand niks gehoord ik probeer te bellen maar ze nemen niet op ik probeer contact op te nemen vie whattsapp en ik krijg al een paar weken geen bericht

23 de junho de 2026

Beste Enes Yurekli,

Op basis van de door u opgegeven voor- en achternaam kunnen wij geen bestelling of WhatsApp-bericht terugvinden.

Wilt u contact met ons opnemen? Dan kijken wij graag met u mee en zoeken we samen naar een passende oplossing.

Prima fiets voor een goede prijs

Prima fiets voor een goede prijs
Levering was vertraagd, maar goed terug gekoppeld

19 de junho de 2026

Hi Johan,

Bedankt voor uw mooie review en aanbeveling! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met de fiets. We vinden het jammer dat de levering iets vertraging heeft opgelopen, maar zijn blij dat de communicatie hierover duidelijk is geweest en dat u hiervan tijdig op de hoogte bent gehouden.

Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe fiets!

Team VoltWheelZ

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering. Goede klantenservice!

11 de junho de 2026

Hi!

Bedankt voor uw positieve review! Geweldig om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en onze klantenservice. Bij Daily Ride doen we er alles aan om onze klanten een zorgeloze ervaring te bieden, van aankoop tot aflevering.

Veel plezier met uw fatbike/E-bike en bedankt voor het vertrouwen in Daily Ride. Voor vragen, onderhoud of accessoires voor uw fatbike staan wij altijd voor u klaar!

Top service

Top service, super vriendelijk dame die mij goed heeft geholpen. Dame wist mijn probleem snel en accuraat op te lossen.

17 de junho de 2026

Hi Richard,

Bedankt voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de service en onze klantenservice. Bij Daily Ride streven we ernaar om iedere klant een uitstekende ervaring te bieden, van bestelling tot aflevering. Mochten er nog vragen zijn in de toekomst kunt u altijd terecht bij Daily Ride.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super tevreden met mijn aankoop

Super tevreden met mijn aankoop! Ben super fijn geholpen door de klantenservice ❤️

9 de junho de 2026

Hi Naomi,

Wat leuk om te lezen, bedankt voor uw mooie review!

Fijn dat u zo tevreden bent met uw aankoop en dat u onze klantenservice als prettig heeft ervaren. Bij Daily Ride doen we ons best om iedere klant snel, persoonlijk en deskundig te helpen.

Wij wensen u veel plezier en veilige kilometers met uw fatbike. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Update: Garantie weigeren via KvK-constructie, 'kosteloze inspectie' maar € 469 willen rekenen voor herstel.

UPDATE: DailyRide probeert zich hieronder met een onjuiste weergave van de feiten vrij te pleiten, maar het zit toch wat anders in elkaar.

De allereerste officiële melding van deze Error 24-storing is destijds tijdig ingediend op 12 juni 2025! In plaats van over te gaan tot herstel, werd ik destijds aan het lijntje gehouden met instructies over het controleren van bekabeling. Achteraf blijkt de reden van dit uitstel: de zaak is op de lange baan geschoven totdat de bedrijfsovername en de inschrijving van het nieuwe KvK-nummer administratief waren afgerond. Nu beweert de onderneming plotseling dat het "nieuwe" bedrijf niet aansprakelijk is. Het misbruiken van een interne bedrijfsoverdracht om lopende consumentenclaims te ontwijken, is een vorm van bewuste misleiding.

Daarnaast weigert DailyRide de Nederlandse wetgeving na te leven door te blijven vasthouden aan hun zelfbedachte garantietermijn van 1 jaar op de website. Het Burgerlijk Wetboek staat echter boven de algemene voorwaarden van een webshop. Een elektromotor die na slechts 500 kilometer defect raakt, is een non-conform product. Men kan niet de commerciële voordelen en de handelsnaam van een lopende webshop overnemen, maar de wettelijke plichten richting bestaande klanten weigeren via een KvK-constructie.

De huidige stand van zaken na hun zogenaamde "kosteloze inspectie":

Ze vragen € 469,- voor een vervangende motor die kosteloos onder de wettelijke garantie vervangen had moeten worden.

De fatbike is aan mij geretourneerd en functioneert nu HELEMAAL NIET MEER (volledig onbruikbaar gemaakt tijdens hun inspectie).De fiets is door hun toedoen met nieuwe beschadigingen (krassen op het wiel) aan mij teruggegeven.

Het achterlaten van andermans eigendom in een slechtere en beschadigde staat is onacceptabel. De formele handhavingsklacht wegens misleidende handelspraktijken bij de Autoriteit Consument & Markt (ACM) is met deze nieuwe feiten aangevuld.

Wordt u ook geconfronteerd met afwijzingen op basis van hun 1-jaar-regel of de overname-smoes met het nieuwe KvK-nummer? Maak een melding via consuwijzer (ACM) zodat de toezichthouder handhavend kan optreden tegen deze praktijken. Koop hier niks!

15 de junho de 2026

Beste Rob,

Wij nemen kennis van uw aanvullende reactie, maar herkennen ons niet in de door u geschetste gang van zaken.

Wij wijzen de suggestie nadrukkelijk van de hand dat er bewust vertraging zou zijn toegepast om een eventuele claim te ontlopen of dat er sprake zou zijn van misleiding. Een dergelijke beschuldiging is ongegrond en wordt niet ondersteund door de feiten zoals deze bij ons bekend zijn.

De betreffende fiets is aangeschaft op 15-06-2024, inmiddels ongeveer twee jaar geleden. Zoals eerder aangegeven hebben wij de fiets, ondanks dat deze niet bij de huidige onderneming is aangeschaft en de vermelde garantietermijn inmiddels was verstreken, kosteloos onderzocht. Tijdens deze inspectie is vastgesteld dat de motor defect is. De aangeboden prijs betreft de kosten van vervanging van deze motor en is gebaseerd op de huidige situatie zoals door ons vastgesteld.

Ook herkennen wij ons niet in de beschuldiging dat de fiets door onze werkzaamheden onbruikbaar zou zijn gemaakt of dat er tijdens de inspectie schade aan de fiets zou zijn ontstaan. Indien er volgens u sprake is van nieuwe schade, dan verzoeken wij u, zoals telefonisch is aangegeven, hiervan bewijs en foto's aan te leveren zodat dit objectief beoordeeld kan worden.

Verder willen wij benadrukken dat een reviewplatform niet de juiste plek is om complexe juridische discussies over aansprakelijkheid, non-conformiteit, bedrijfsovernames en garantieverplichtingen uit te voeren. Indien u van mening bent dat u juridische aanspraken heeft, staat het u vanzelfsprekend vrij deze via de daarvoor bestemde kanalen te laten beoordelen.

Wij hebben uw fiets onderzocht, onze bevindingen met u gedeeld en meerdere malen geprobeerd uitleg te geven over de situatie. Wij betreuren dat wij er samen niet uit zijn gekomen, maar blijven bij de feiten zoals deze in ons dossier zijn vastgelegd.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik heb mijn crankas dop en mijn…

Ik heb mijn crankas dop en mijn gashedel van 6 km per uur besteld stond op website voor 23:59 besteld vandaag verzonden maar blijkt niet zo te zijn jammer van het besteld product lang moeten wachten 3 dagen

3 de junho de 2026

Beste Adna,

Wij hopen dat u het product inmiddels heeft ontvangen en dat dit naar wens is.

Onze excuses dat de levering langer heeft geduurd dan gebruikelijk en dat dit voor teleurstelling heeft gezorgd. Het pakket is op tijd door ons verzonden, maar helaas heeft PostNL er langer over gedaan om het te bezorgen.

Mocht er nog iets zijn waarmee wij u kunnen helpen of kunnen oplossen, dan horen wij dat graag.

KOOP HIER GEEN FIETS

En dan ook nog vragen of ik een revieuw wil schrijven.
Ik heb al eerder een heel bericht geschreven, en dan krijg je zo’n triest standaard antwoord terug.
Als je een fatbike wil hebben die na een jaar hele slechte gebreken heeft, moet je vooral bij deze winkel je fiets kopen!
Ik heb spijt dat ik zaken met deze winkel heb gedaan, want ik zit met een kapotte accu, en dan krijg je ineens het verhaal dat ze ineens over genomen zijn..

Ik was ook heel positief vorig jaar toen ik de fatbike geleverd kreeg, tot hij gebreken kreeg.
En daar dan €1300 voor durven vragen..
En dan ook nog even vergeten je voorvork vast te draaien, scherm defect, trapsensors defect, accu defect.
Terwijl die altijd netjes in de schuur droog staat.

Oplichters zijn jullie!!!
En zal nog een keer goed na denken over of je hier echt een fiets wil kopen!

5 de junho de 2026

Beste Nicky,

Jammer dat u deze ervaring op deze manier deelt.

Wij vinden het belangrijk om enkele zaken te verduidelijken. De fiets is niet verkocht door de huidige onderneming achter Daily Ride. Wij hebben uitsluitend de handelsnaam Daily Ride overgenomen en zijn geen rechtsopvolger van de vorige eigenaar of diens onderneming. De aankoop van uw fiets en eventuele afspraken die daarbij zijn gemaakt, zijn daarom niet tot stand gekomen met onze onderneming.

Ondanks dat wij niet verantwoordelijk zijn voor de oorspronkelijke verkoop, hebben wij u toch geholpen door de fiets op te halen en te repareren. Daarbij zijn onder andere de controller en trapsensor vervangen. Na deze reparatie is de fiets weer aan u teruggeleverd. Pas ongeveer een maand later ontvingen wij opnieuw een melding.

De door u genoemde punten over de aflevering van de fiets, zoals een niet goed vastgezette voorvork of andere gebreken die zouden hebben bestaan bij levering, hebben betrekking op de periode vóór onze betrokkenheid en kunnen daarom niet aan onze onderneming worden toegeschreven.

Wij herkennen ons dan ook niet in de beschuldiging van oplichting. Integendeel: hoewel wij geen enkele betrokkenheid hebben gehad bij de oorspronkelijke verkoop en geen verplichtingen hebben overgenomen uit die overeenkomst, hebben wij toch geprobeerd u tegemoet te komen en service te verlenen.

Wij betreuren dat onze inspanningen niet worden gewaardeerd, maar vinden het belangrijk dat toekomstige klanten beschikken over een volledig en correct beeld van de situatie.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Werd goed op de hoogte gehouden.ook…

Werd goed op de hoogte gehouden.ook door de bezorger.kon ik volgen ook.zeer tevreden over de accu.Ik ga er zeker als het nodig is weer een bestelling plaatsen.

14 de maio de 2026

Beste Jessica,

Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent en goed op de hoogte bent gehouden. En wij hopen u in de toekomst weer te mogen helpen!