Jeg handler kun i Damp Butikken fremover. Den unge fyr der betjente mig var meget imødekommende og hjælpsom. Jeg giver mine bedste anbefalinger.
Veja o que dizem as avaliações
Initialt virker butikkens indehaver sød, flink, rar og imødekommende. Og ikke mindst: Hjælpsom! Men hvis din købte e-cigaret holder op med at virke, er butikken skideligeglad med købelovens bestemme... Ver mais
Det er virkelig sjældent, man møder en service som den, man får hos Dampbutikken. Butikkens ejer er ikke bare venlig og imødekommende – han er også ærlig, kompetent og passioneret omkring det,... Ver mais
Rigtig god service, deres hjemmeside er under ombygning, men stadig kunne jeg ringe ind og bestille mine vare bestilte igår og fik dem allerede idag samtidig fik jeg en lille gave :) Tusind tak damp... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Damp Butikken blev etableret af en gruppe tidligere rygere og entusiastiske bruger af e-cigaretten. I 2013 blev e-cigaretten vores hobby efter den hjalp os med at kvitte de traditionelle cigaretter. Med tiden udviklede det sig til en forretningsplan, der handlede om at gøre det lettere og billigere for andre, at anskaffe sig de rette e-cig produkter. Drevet af vores begejstring for e-cigaretten, gav vi os til at fortælle andre om de mange fordele ved den samt hjælpe dem med at anskaffe de rette e-cig produkter og e-væsker. Med tiden fik vi et netværk af leverandører og dannede os et indtryk af markedet på godt og ondt. Vores erfaring skulle komme andre til gode. Med tiden førte det os til åbning af Damp Butikken ApS. Til forskel fra dengang vi startede med at dampe, så er E-Cigaretten nu en stor industri med rivende udvikling. Der er konstant nye og innovative e-cig produkter og spændende e-væsker. Vi bestræber os fortsat på at anskaffe de bedste og mest prisdygtige produkter inden for e-cig verdenen. Vi håber at vi kan hjælpe dig med at finde de e-cig produkter, der kan give dig en GOD damp oplevelse!
Informações de contato
Søborg Hovedgade 139A, 2860, Søborg, Dinamarca
- 34 100 900
- info@damp-butikken.dk
- damp-butikken.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Meget utilfreds
Jeg købte et batteri og en kangertech evod. Evod'en viste sig desværre at lække væsken ned i batteriet. Da jeg forsøgte at returnere produktet, blev jeg mødt af en masse dårlige forklaringer og undskyldninger, men det blev ikke taget retur. Da vi snakker om et produkt der kun koster 60 kr. overlever jeg nok, men servicen er ikke værd at tage til Søborg for. De fleste af deres produkter kan fås billigere hos diverse sælgere på eBay og når du betaler med paypal er du sikret at kunne returnere defekte produkter.
Update:
1. Damp Butikken gjorde alt hvad de kunne for at få fjernet denne anmeldelse. Jeg var nødt til at indsende dokumentation til trustpilot for at få den op igen.
2. Batteriet er nu også gået i stykker :(

Imødekommende.
Service helt i top...tager sig den nødvendige tid til grundig vejledning samt hjælp, til at finde det rette produkt (udstyr & vædsker) til en,
Alle produkterne (faste såvel som flydende) er af MEGET høj kvalitet.
Efter personlig at have afprøvet andre firma der udbyder "dampsmøger" & vædsker, kan jeg uden overdrivelse sige :
Damphuset har det bedste !
Jeg "faldt over" Damphuset via min datter der bor i Kbh., hun ringede begrejstret en dag & fortalte om sit køb i Damphuset....hun havde tidliger...som jeg afprøvet andre firma &....det jeg hæftede mig ved var hendes udsagn : `
Det er 3 dag & jeg har ikke røget en smøg siden dag 1 !
Som nævnt havde vi begge prøvet os "udi damp" via forskellige firma meeen...havde vedvarende lyst til en smøg, & endte hver gang med at droppe "dampen"...det tilfredstillede ikke.
Herfor & trods hendes begrejstring var jeg en anelse skeptisk...jeg skulle besøge hende en måned sener & aftalte følgende :
Hvis hun stadig ikke røg smøger overhoved SÅ skulle hun tage mig med til Damphuset !
Jeg ankom til Kbh. en måned sener...min datter tog mig med til Damphuset !
Jeg har ikke røget en eneste smøg, siden jeg indkøbte "remedierne" hos Damphuset...har end ikke haft lyst til en smøg... fra dag et &...efter få måneder kunne jeg 100 % droppe det astma medecin jeg før var nødsaget til at indtage, jeg døjede tillige med en ru stemme & daglige hosteanfald...begge dele er HELT væk, faktum jeg synes er meget relevant samt også siger noget om kvaliteten af vædskerne fra Sundbygaard der sælges i Damphuset.
Jeg kan varmt & heljerter anbefale enhver der ønsker at droppe smøgerne, til at besøge Damphuset &...skulle vedkommende bo laaangt væk fra Kbh., tjah...så besøg hjemmesiden, tag et kig på det brede udvalg, udvælg et eller flere "ryge" redskaber samt vædsker & ring herefter ind & modtag kyndig samt hjælpsom vejledning.
Behagelig oplevelse (bla. via øget fysisk sundhed) venter forud samt...økonomisk besparelse !
Jeg handler aldrig nogle andre steder igen
Jeg kan helt klart anbefale Damp Butikken.
Jeg fik faktisk selv anbefalet butikken af en ven, som bor i nærheden og har handlet der ofte.
Jeg købte en Kanger Subtank mini, brændere og en masse E-juice.
Jeg havde bestilt juicen med 12 mg.
En fra shoppen kontaktede mig så, og spurgte om jeg havde prøvet 12 mg i en Subohm-tank før, for man plejer at halvere styrken.
Det havde jeg ikke, så han anbefalede at vi tog 6 mg, og ændrede så ordren så det passede.
Det er en dejlig tank og e-juicen smager meget bedre end alt jeg før har købt.
Jeg er fuldt ud tilfreds og vil også sige tak til Yasin for god ekstra service.
Jeg handler helt sikkert der igen.

Resposta da Damp Butikken
Kanon god butik med alle tiders kundeservice. :)
Jeg kan kun tale varmt om denne butik, de gør virkeligt alt for at gøre deres kunder glade og tilfredse,
Jeg kunne ikke drømme om at handle andre steder end hos dem.
Alt i alt stort udvalg i deres vare og god kundeservice.

Resposta da Damp Butikken
Denne butik er god og de behandler deres kunder ordentligt sørger for deres kunder har det godt med og komme i deres butik jeg har idag modtaget mine væsker og en fin lille seddel fra dem
De er søde og rare intet der
5 stjerner fra mig

Virkelig god
Jeg har været hos mange e-smøgs butiker og det her er den besdte i føgle mig, gode prise og virkelig god service og man får svar på alle sine spørgsmål.

Rigtig dejlig butik :)
altid god betjening og super gode varer. Hjælpsomme og kan altid få gode råd.

Resposta da Damp Butikken
Altid høflig og god betjening/ service
Står altid klar til at betjene efter bedste evne, og modtages altid med et smil. Dejligt sted at handle.

Resposta da Damp Butikken
Rigtig god service, deres hjemmeside er under ombygning, men stadig kunne jeg ringe ind og bestille mine vare bestilte igår og fik dem allerede idag samtidig fik jeg en lille gave :) Tusind tak damp drenge :P
Vi ses snart !

Resposta da Damp Butikken
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.