Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Dansmil - tandlæge på Østerbro, lige ved søerne. Vi har dygtige og erfarne tandlæger på tandklinikken, der er med til at skabe tryghed ved dit tandlæge beøg.
Informações de contato
Østerbrogade 64, 2100, København, Dinamarca
- dansmil.dk
Hvorfor fandt jeg ikke hende noget før
Hvorfor fandt jeg ikke hende noget før. Har døjet med paradentose i flere år. Nu er det væk. TAK
Trygt og professionelt
Har du paradentose i dine tænder, er du hos Dansmil i de bedste hænder.😁

Resposta da DanSmil
Fantastisk tandlæge! Hun har hjulpet mig af med min tandlægeskræk, behandlet min paradentose og lavet nye tænder – nu kan jeg endelig smile igen. Dygtig, tålmodig og meget professionel.
Jeg kan på det varmeste anbefale min tandlæge! Hun er utrolig dygtig og samtidig meget tålmodig – noget jeg virkelig har haft brug for, da jeg altid har lidt af tandlægeskræk. Hun har taget sig tid til at lytte og forklare, og det har gjort en kæmpe forskel for mig.
Hun er også den eneste ud af mange tandlæger, jeg har prøvet, som faktisk har formået at behandle min paradentose effektivt. Derudover har hun lavet mine nye tænder, og nu kan jeg endelig smile igen – og det betyder alverden.
Hvis du leder efter en tandlæge, der både er professionel, empatisk og virkelig kan sit håndværk, så kan jeg kun anbefale hende!

Resposta da DanSmil
Great service and treatment for many years
I have been a client of Manzar for many years now and have been continuously happy with the service and treatment I received. Having had many issues, I could always rely on professional expertise and help. Additionally, I also got advice on the financial aspects which is a great benefit.
Thank you! :)

Resposta da DanSmil
Jeg haft et rigtigt fint forløb i de år…
Jeg haft et rigtigt fint forløb i de år jeg har været hos Dansmil. De er meget hjælpsomme og jeg har altid fået en super behandling.

Resposta da DanSmil
Altid god og kompetent behandling
Altid god og kompetent behandling, flotte resultater og god rådgivning. Dansmil behandler sine klienter venligt, værdigt og professionelt. Jeg havde selv aldrig troet jeg kunne få så pæne tænder igen

Altid professionel og imødekommende
Altid professionel og imødekommende
Kunne ikke anbefale en bedre tandlæge

Kan stærkt anbefale Manzar
Jeg har været hos Manzar i rigtigt mange år, (helt siden hun overtog klinikken, tror jeg), og jeg er meget tilfreds. Hun er meget kompetent, rigtigt dejligt og fint ren menneskeligt, og kommunikerer altid klart og præcist, jeg kan stærkt anbefale hende!

Den rigtige paradentosebehandling
Jeg kom til DanSmil med paradentose som jeg har kæmpet med det meste af mit liv. Efter en grundig behandling over ca 6 måneder havde jeg ikke længere paradentose. Jeg har siden været til kontrol hvert halve år og har kun oplevet 2 tænder med tilbagefald. Dette har dog kunne ordnes med det samme.
Jeg kan på det kraftigelse anbefale DanSmil, hvis man har paradentose og vil have den rigtige behandling.

Resposta da DanSmil
“I 2024 fik jeg lavet tre tandkroner i…
“I 2024 fik jeg lavet tre tandkroner i høj kvalitet til en rimelig pris samt en tandoperation – alt sammen hos Dr. Manzar, og det var den bedste behandlingsoplevelse, jeg nogensinde har haft.”
Reception er fantastisk
Reception er fantastisk
Dejlig velkomst

Dansmil er fantastisk
Dansmil er fantastisk og informerer om alt de laver. Velkomst og modtagelse er perfekt. Godt arbejde og tandbehandling og kroner der er udført godt. Jeg har været kunde i ca 40 år og de sidste 20 år hos Manzar som er fantastisk. Alle på klinikken er venlige og smilende. Kan anbefales til alle.

Resposta da DanSmil
I 20 år har jeg været kunde hos…
I 20 år har jeg været kunde hos DanSmil, hvor jeg altid er blevet mødt med venlighed og en top professionel behandling. Det faglige niveau er meget højt og gør mig meget tryg, når de svære opgaver skal løses. Jeg håber inderligt at Manzar og hendes dygtige team fortsætter mange år endnu, fordi man får ikke en bedre tandlæge til så rimelige priser.

Resposta da DanSmil
A liar and did not fix my teeth and…
A liar and did not fix my teeth and without my permission gave the information about my illness to another person who does cleaning at her workplace and this woman was paid a commission from my money and finally left me with a toothache without treatment. Kurd and thousands of other lies, I do not recommend at all, very very liars👎👎👎👎

Resposta da DanSmil
Man er i de rette hænder
Denne gang 3 timer i stolen. Jeg var bange som altid men igen mødt med forståelse, næsten omsorg. Den sidste visdomstand skulle ud, og det blev det mest vanskelige, hun/de havde prøvet. Men når man kan læne sig tilbage under en længere operation i fuld vished om, at det hele ender godt, så er det et fint tegn på, at man er i de rette hænder.

Resposta da DanSmil
Kan kun anbefales på det varmeste!
Min bedste veninde manglede akut en tandlæge og vi fandt frem til DanSmil som kunne give hende en akuttid samme dag! Hun har et mildt sagt anstrengt forhold til tandlæger, men blev modtaget med en sjælden forståelse og varme som vi aldrig har oplevet før. Idag fik hun så, efter den første undersøgelse, fjernet den visdomstand der drillede og hendes oplevelse var på trods skrækken, kun positiv. Jeg sad selv på sidelinien og oplevede hvordan de tog sig tid til at fortælle, berolige og forsikre at det nok skulle gå godt og min veninde havde den (trods omstændighederne) bedste oplevelse hun nogensinde har haft hos en tandlæge. DanSmil er respektfulde, giver sig god tid og så er deres priser til om med rimelige. Jeg kan kun anbefale DanSmil på det varmeste og havde karakterskalaen mere end fem stjerne havde den nok fået en tak ekstra:-)

Resposta da DanSmil
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.