date4friend.com Avaliações 52

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Pas op dit zijn oplichters!! Ik heb duidelijk dus voor 1 mnd betaald. Daarna n mail. Duidelijk vermoemd ík beëindigd dit abbonement. Nooit heeft dit bedrijf erop gereageerd. Hiervoor ook onder christ... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Auf dem Datingportalen die von Date4friend gehostet bzw. verwaltet werden, wird man betrogen. Man bekommt hunderte Botmessages von möglicherweise interessierten Partnern und hat keine Filtermöglichkei... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Joined site, suspected that it was using AI. Thought I had cancelled, now getting emails and threatening letters from German firm! Not happy that this is legal, Trading Standards should look into thi... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Null geht ja nicht. Anmeldeversuch hat gereicht ein Abo untergeschoben zu bekommen. Kündigen geht nicht. Hab bewusst kein Abo abgeschlossen.Habs abgebrochen. Komischerweise sitzt das Inkassobüro im g... Ver mais

Detalhes da empresa

Informações de contato

1,5

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

52 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik heb mij in juni geabonneerd op…

Ik heb mij in juni geabonneerd op Dating voor ouderen. En mij ook weer die dag verwijderd.
Heet nu opeens date4friends.
En ik krijg van een advocatenkantoor in München nu telkens aanmaningen om het abonnementsgeld te betalen. Hun er op aangesproken dat ik volgens de Nederlandse wet mijn geld terug moet krijgen. Geen reactie. Maar nu dus steeds aanmaningen via dat advocatenkantoor Auer Witte Thiel uit München. Wees wijs en betaal niet. Ze dreigen met rechtbanken en dergelijke maar als je even op Google kijkt, zie je wat voor kantoor dit is. Allemaal in samenspraak met dating4friends. Van mij krijgen ze geen rooie cent. Vandaag, 3 oktober, is de einddatum om tot betaling over te gaan. Ben zeer benieuwd wat ze gaan doen, want ik had ze al bewijs geleverd dat ik me al na een dag afgemeld heb bij Dating voor Ouderen. Nu dus dating4friends.

8 de junho de 2024

Date4Friends Oplichterij

Doe geen zaken met Date4Friends. In mijn geval ging het om Extreemdating, wat n oplichterij.
Er vindt geen contact plaats tussen profiel en klant. Alle zgn dames vragen naar je Email en als je daar naar toegaat moet je weer munten kopen om in gesprek te komen. Zijn nepprofielen. Tevens zitten er veel taalfouten in reacties en de bijnamen vd zgn profielen lijken veel op elkaar.
Kortom, vn normale chat is geen sprake en n match, laat staan n date, die komt nooit tot stand.
Niet in trappen!!!!! En oh ja, op klachten wordt ook niet gereageerd!

16 de julho de 2024
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Doe aub geen zaken met websites van Date4friend

Hallo iedereen

Door middel van deze review zou ik iedereen willen waarschuwen voor alle websites die opereren via Date 4 Friend (in dit geval gaat het om extreem dating.nl) Het zijn er namelijk nog wel een aantal.
Het is namelijk in mijn eigen ervaring steeds hetzelfde liedje.

Ofwel het lijkt als je een profiel aanmaakt of je vet populair bent. (Ten opzichten van gewone reguliere datingsites). Maar je kunt in eerste instantie je berichtjes niet lezen dan denk je van nou ja dan neem ik wel een (duur) abonnement zodat ik volledige toegang krijg.

Vervolgens krijg je allerlei meuk zo van ik wil dat je (doorgaans naar telegram) Gaat om met mij verder te chatten.
Of ze vragen om je email adres of nog erger je telefoon nummer.

Ze reageren niet op e mails als je ze mailt van ik wil mijn contract weer opzeggen krijg je geen enkele reactie of als je reactie krijgt is het van geld weg geld pech. Ze negeren hiermee in mijn optiek het bedenkrecht/bedenktermijn.

Conclusie het wemelt op websites van deze bouwer (herkenbaar aan het matig werken van de interface)
van de fake profielen. Ze negeren bedenk recht.
Kortom hele slechte zaak dit.

26 de junho de 2024

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.