Datingvoorouderen Avaliações 19

1,7

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

19 avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Een enorme teleurstelling, deze datingsite. Ze schermen met een kantoor in Zwitserland, maar het voelt eerder alsof er helemaal niets achter zit

Ik ben ermee gestopt zodra ik eindelijk een betrouwbare datingsite AFFlirt.com
vond die écht werkt en waar mensen afspreken om elkaar in het echt te ontmoeten. Datingvoorouderenis regelrechte oplichterij. Als VIP-lid zou je betere foto’s en meer opties moeten krijgen, maar dat blijkt totale onzin. Het barst van de nepaccounts en je krijgt nergens een eerlijke reactie op. Toch mocht ik wel bijna 120 euro aftikken voor drie maanden — weggegooid geld. Mijn verzoek tot annulering werd compleet genegeerd en het bedrag is gewoon van mijn creditcard afgeschreven. Geen enkel teken van leven van hun kant.

8 de abril de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Het is een criminele bende 1 en al nep…

Het is een criminele bende 1 en al nep en ze plunderen je bankrekening met zogenaamde vip of zoiets.
Ze vertegenwoordigen ook 'Grannysite' NIET reageren je wordt genaaid (niet in het echt) alles is nep zelfs het rad van avontuur voor gratis coins is doordacht. Wegwezen dus, je kunt beter adverteren op Marktplaats.

13 de fevereiro de 2026

Puur oplichterij

Dating voor ouderen.be
Ik heb 90€ voor 3 maanden lidmaatschap, weggegooide geld.
Ik krijg alleen profielen van dames die heel ver wonen van mijn woonplaats met wazige foto's.
Er wordt helemaal geen rekening gehouden met mijn instellingen qua afstand en leeft tijd.
Lidmaatschap wordt ook automatisch verlengd en niet stopgezet op het einde van de periode, met alle gevolgen van dien.
Puur oplichterij.
Wees op je hoede, je bent gewaarschuwd.

19 de outubro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wat een ongelooflijke oplichting.Dit is…

Wat een ongelooflijke oplichting.Dit is mijn verhaal ik wilde 1 maand lid worden om even te kijken.
Waren 3 betaalopties ideal PayPal of creditcard.
Ik heb geen creditcard dus ik kies voor PayPal ,meteen daarna vragen ze mijn creditcard gegevens.
En daarna zit je vast in het systeem ,meteen daarna op de site aangegeven dat ik ervan af wil.
Geen enkele reactie,ik kom nu nergens meer doorheen want als ik naar de site ga staat er dat ik eerst moet betalen met nog steeds de optie van de creditcard en niks anders.
Ze blijven de maanden gewoon doorrekenen terwijl ik geen kant op kan nu zelfs incassoburo omdat de maanden maar doorlopen maar ik kan niks,dit is de ergste scam di ik ooit heb meegemaakt,geen dag op hun site gezeten maar al meer dan honderd euro volgens hun op achterstand en elke maand wordt het meer.
Blijf weg hiervan een oplichterij bende

17 de outubro de 2025

oplichting

Pietje Becker, ik word al een jaar lastiggevallen door die zogenaamd auwer uit duitsland, omdat ik een keer een site heb bezocht, zij blijven mij al van 12-10-2024 last bezorgen om elke zoveel weken mij een mail te sturen, maar ik reageer niet.

11 de outubro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Had ik de reviews hier maar eerder…

Had ik de reviews hier maar eerder gelezen.

Het is een grote oplichtersbende, nepprofielen, je kan niet opzeggen.

Ik ben er helemaal klaar mee, vandaag een brief van advocaat Auer Witte Thiel uit Munchen gekregen met de mededeling dat ik nog geld moet betalen.

Ik waardeer het wanneer mensen stappen ondernemen om deze mensen aan te pakken.

Je gegevens worden ook naar nep sekssites gestaan, die ook van deze mensen is.

Mijn advies is om op de site een gratis account aan te maken en iedereen een berichtje te sturen dat het hier om een oplichtersbende met nep accounts gaat.

24 de setembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Criminele datingsite "datingvoor ouderen"

Dit gaat 100% om criminelen die zich als een degelijke site voordoen met vele beloftes zoals "terugbetaling" bij geen date! De wazige foto's blijven op een paar uitzonderingen na bestaan nadat je 90 euro hebt betaald voor drie maanden. Maar " VOORAL", na betaling zijn er plots een pak berichten en wanneer je die opent blijkt dat helemaal niet van die profielen te zijn maar zijn "al" die berichten van de site zelf in de aard van 'waag uw kans, misschien is ( naam van persoon wordt vermeld) misschien iets voor jou! Neem de eerste stap! Ik geloofde mijn ogen niet! Ik heb klacht neergelegd bij de Belgische politie en bij de Zwitserse politie via mail, meerbepaald bij de gemeente waar deze schoften hun hoodzetel hebben. ( te vinden op hun nepiste) Ik kreeg antwoord dat ik via de Belgische politie dien te werken dewelke de zaak dan dient door te spelen naar de Zwitserse! Echter maalt de Belgische politie er niet om en dat heb ik de Zwitserse laten weten. Geen reactie meer! De wildgroei van criminele datingsites is ongezien en ze worden allemaal met rust gelaten! Een ware schande! Op deze manier zijn overheden medeplichtig aan diefstal! Wie gaat dit stoppen en deze gangsters in de nor draaien??! Want hier zijn al veel gedupeerden te lezen!

1 de junho de 2025

Ticket ingegeven.Nou gewoon…

Ticket ingegeven.Nou gewoon gesloten.Met omwegen.lukt het me niet op te zeggen.Het is zo,dat men ineens een vip abonnement moet hebben
Profielen worden voorgesteld.Er is niemand ,die zomaar je schrijft.Pure shit.

7 de setembro de 2025

Wat een waardeloze site.

Wat een waardeloze site.
Het hoofdkantoor zit in Switzerland,als er überhaupt sprake is van een kantoor!
Als je een zgn Vipmember bent zou je geen wazige fotos meer moeten zien.....WEL DUS.
Er zitten alleen maar nepprofielen op deze site want er wordt echt NERGENS op gereageerd
maar ik ben wel 90 euro kwijt aan drie mnd lidmaatschap.Pure oplichting!
Heb ook een herroeping gedaan maar het geld werd gewoon geïncasseerd van mijn creditcard.Totaal geen reactie van het "hoofdkantoor"
Vuile oplichters zijn het

8 de agosto de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik kan mijn vergeten wachtwoord niet…

Ik kan mijn vergeten wachtwoord niet resetten. Functie werkt niet. Hierdoor kan ik ook mijn lidmaatschap niet opzeggen. Krijg wel direct aanmaning met extra bankkosten. Zit een adres in Zwitserland achter. Heb maar betaald, maar raad iedereen ten zeerste af hier lid van te worden. R. Heukels uit Rotterdam

24 de junho de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ach nee er ging niets mis

Ach nee er ging niets mis , Het is een barslechte site met weinig mogelijkheden Je ziet geen fotos (zijn geblurd) een profielbeschrijving ontbreekt Dus eigenlijk zie alleen leeftijd postuur gewicht etc .Je krijgt contact voorstellen en je wordt verzocht te reageren Dat is een hopeloze zaak De mensen achter deze profielen , voorzover ze geen fake zijn zijn vaak gratis lid En kunnen je bericht dus niet lezen of terugschrijven De site gebruikt jouw profiel dus om vip leden te scoren. Denk je dat het met vip lidmaatschap beter word heb je het mis de fotos blijven geblurd Waarschijnlijk omdat veel leden gratis lid zijn dus heeft reageren totaal geen zin Het is een site die geflopt is En word bezocht door oudere hoop volle mensen die het lexa cirquit zat zijn in de hoop een leeftijds genoot te scoren Ouderen zijn een gemkkelijke doelgroep en computer kennis is vaak minimaal . Ik lees hier verhalen over Misdadige acties van de site Dat is echt onzin Het is een site die door een Zwitserse firma wordt beheerd En dus onder dat recht functioneert Zij maken gebruik van de mogelijkheid om het Nederlands recht te negeren Op zeggen doe je eenvoudig via een contact formulier dat je ONDERTEKEND opstuurt per post of per mail . Adres is date4friend AG Dateforfriends AG Bahnhofstrasse16 6300 Zug Switserland
je vult De naam van bedoelde datingsite (Dateforfriend beheert meerdere sites )in Je profielnaam je voor en achternaam En onder teken het Het emailadres mag ik hier niet neer zetten maar het gaat over support apestaartje costumercare formulier via mail doe je een foto of scan van het ondertekend formulier er bij Gaat naar eigen ervaring keer op keer goed Lastiger zijn lexa en parship als het om een betaald lidmaatschap gaat
Dit is een kleine slechtlopende site Dus ja ze letten op de centjes en je ze hebben eigen incasso bureau Hun Motto is net als bij andere dating site Grof geld verdienen en mensen zolang mogenlijk vast houden Datingsites zijn niet bedoeld om je aan een nieuwe vriend of vriendin te helpen . Dus als je lid wordt EERST LEZEN HOE JE ER WEER VAN AFKOMT> Helaas

6 de junho de 2025

Dit zijn oplichters!!

Dit zijn oplichters. Ze werken met bots, automatisch gegenereerde berichten... er komt geen echt mens aan te pas. Je kunt alleen met ze "communiceren" middels hun eigen token systeem en dat kost behoorlijk veel, naast hun hoge lidmaatschapsgeld. Kenmerkend voor dit soort sites zijn behalve onbereikbaarheid, dat ze gezeteld zijn in het buitenland en ook daar zo goed als onbereikbaar zijn. Let dus goed op. Datingvoorouderen is nep en slechts uit om zoveel mogelijk geld uit je zak te troggelen!! Echt schandalig!!

11 de maio de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

DEZE WEBSITE IS PURE OPLICHTING…

DEZE WEBSITE IS PURE OPLICHTING NEPPROFIELEN KRIJG NOOIT REACTIES OP VERZOEKEN DIT ZAAKJE STINKT IK GA HIERVAN AANGIFTE DOEN dUS NOOIT IN ZEE GAAN MET DEZE WEBSITE JE KOMT ER NOOIT MEER VANAF.!!!!!!!!!!!!!!!! ALS JE VIP LID WORDT BLIJVEN ZE INCASSEREN JE KOMT ER NOOIT MEER VAN AF EN HOUDEN ZICH NIET AAN NEDERLANDSE WETTEN.2 maanden verder en mijn inleg is nog niet teruggestort
Het is nu 7-9-2025 nog steeds is het probleem niet opgelost men wil koste wat kost blijven incasseren dan moet de rechter er maar aan te pas komen ik heb Ale mails en andere contacten gekopieerd dus als me niet goedschiks de boel wil oplossen dan maar kwaadschiks dus elk bedrag wat wordt afgeschreven door hen laat ik storneren en echt af wat er gebeurd maar ze zullen zich eens moeten verantwoorden voor hun laakbare handels wijze k wil geen facturen meer zien van ze en wil dat mijn profiel onmiddelijk verdwijnt op deze website en zal vanaf de datum 22-04-2025 ale gedane betaligen en vergoedigen terug eisen. maar dan op mij manjamme dat het zo moet maar lissen zij het niet op dan los ik het op. Gaanooooiit met deze oplichters in zee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

22 de abril de 2025

Ik ben een VIP lid geworden op 20 -12- 2024

Ik ben een VIP lid geworden op 20 december 2024. ik betaalde 3 maanden en ze beloofden dat ik alle voorzieningen zal krijgen. De foto's bleven vaag, geen respons van Anna (support) bovendien in mijn profiel geen spoor van mijn betaling. ik ging mijn account opzeggen maar kan helemaal niet uitkomen. Ik heb naar verschillende foto's gereageerd maar niks.

20 de dezembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Het is een smerig bedrijf die je erin…

Het is een smerig bedrijf die je erin luizen. Vervolgens komen er Duitse Advocaten je lastig vallen met incasso dreigingen. Ik heb een melding gemaakt bij: Consumenten Eerlijk. Heb je ook klachten meld je daar ook aan

14 de dezembro de 2024

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.