Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag returnerade två plagg; det tagit flera veckor för Davida att godkänna retur och nu när de äntligen gjort det visar det sig att de fortfarande kräver betalning för ett av plaggen fast jag skickat d... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Beställde en jättefin tröja som passade perfekt. Jag har köpt plagg från Davida förut men då i butik. Urvalet är mycket större på nätet så jag kommer att handla där i fortsättningen. Jag älskar kashmi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Älskar Davidas fina cashmere plagg. Fantastisk kvalitet och blev även mycket uppskattad som gåva till bästa väninnan! Har tvättat dem flera ggr och de håller sig så fina med lite omsorg och om det up... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Köpte ett set med tröja + byxa i Kashmir för snart ett år sedan. Tröjan är fantastisk! Mjuk och varm, använder den i stort sett varje dag. Rekommenderar starkt! Byxornas kvalitet var det dock s... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Roupas

Cashmere for every one, for every occasion

Informações de contato

3,4

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

1 mil avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Hej Lisa,
Tack så jättemycket för din feedback!
Vi är glad att du tyckte om ditt nya plagg, och hoppas den kommer att komma väl till användning nu när vi går mot kallare tider igen.
Vi önskar dig ett jättefint avslut på sommaren.
mvh
Julia & Team Davida

Jättenöjd

Jättenöjd. Snabb leverans, bra service med skötselråd och kam och cederträkula men framförallt en superfin tröja i en underbar färg.

12 de julho de 2022

Hej Catherine,

Tack för omdömet, och kommentaren - kul att du är nöjd med ditt köp!

Hoppas du får en skön sommar.

Hög kvalitet och service

Smidig och tydlig hemsida. Leverans inom 2dagar! Väldigt god och proffsig service. Otroligt snygga tröjor med hög kvalitet.

11 de julho de 2022

Hej Petra,

Tack för den trevliga kommentaren och omdömet - jättekul att du är så nöjd med oss!

Hoppas att du får en jättefin sommar och många härliga dagar med tröjorna.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Great quality and customer service.

Great quality and customer service.
I really enjoy my pieces, the light silk+cashmere short sleeves are the best for me to wear with hot temperatures above 30deg Celsius (much better than supima cotton or lyocell).
Machine washing is definitely possible being a bit careful, using a laundry bag, combing and steaming - it's not inconvenient.
Return and refund went well in less than 14 days.

11 de julho de 2022

Hello Dominik,

Thank you for your reviewing and rating us!

Very happy to hear that you have discovered the versatility of cashmere and that you are enjoying your purchase from us.

Hope you have a wonderful summer and that our shirts keep you cool for many years to come!

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd , rask levering og flott kvalitet.

7 de julho de 2022

Hej May,

Tack för omdömet - jättekul att du är nöjd!

Hoppas du får en trevlig helg och en fin sommar.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Dålig leverans förstörde upplevelsen.

Produkten var tjockare i tyget än förväntat. Leveransen tog lång tid o funkade inte med Budbee alls.
De kan inte leverera hem då de bara skiter i att göra det. Sen tog det ytterliggare 1 vecka att få produkterna till ett skåp.

2 de julho de 2022

Hej Hanne,

Tack för ditt omdöme och för kommentaren!

Om du känner att tyget inte är som du önskade får du självklart lov att göra en retur, om du behöver hjälp med att boka en retur är det bara att skriva till oss på kundtjänst (service@davida.se) så hjälper vi dig med det.

Vi beklagar att leveransen inte gått så smidigt som den kunde! Vi vill gärna följa upp kring detaljerna om du vill dela dem med oss på kundtjänst - din feedback är viktig för oss!

Qualität super

Qualität super, Lieferung schnell und unkompliziert, Service auch super. Was will man mehr?

29 de junho de 2022

Resposta da Davida

'Danke Schoen' for the kind words Michael!

I hope you have a great summer!

Fantastic

Fantastic……::::::,……:.

29 de junho de 2022

Thank you!

We hope you have a nice summer!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Hade önskat att få välja sätt att ta…

Hade önskat att få välja sätt att ta emot mitt paket. Typ instabox eller liknande 😊

26 de junho de 2022

Hej Camilla,

Tack för förslaget och för omdömet.
Jag tar din feedback vidare internt!

Med våra nuvarande fraktalternativ kan man välja mellan att få sin leverans till dörren med Budbee eller till ett postombud för upphämtning.

👏🙏🧡

Fantastisk kvalitet och snabb leverans

26 de junho de 2022

Resposta da Davida

Så bra att du är nöjd, och tack för omdömet.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra kvalitet på dom fina kläderna

Bra kvalitet på dom fina kläderna. Alltid trevligt bemött!

19 de junho de 2022

Resposta da Davida

Tack för omdömet - kul att du är så nöjd med oss!

Hoppas att du får en jättefin sommar och en underbar midsommar!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Itchy Fake Cashmere Made in China

Took 4 days to get to me in Denmark (slow shipping), no customer response even though i spent €1,000 with them

The "100% cashmere" clothing is made in China and very itchy, i suspect it is fake cashmere as a result

I have other cashmere clothes that are _not_ itchy

16 de junho de 2022

Hello Christopher,

Thank you for your feedback!

I'm very sorry to hear that you are displeased with the shipping, and the received product.

I assure you that our clothing is made from 100% Cashmere, off a very high grade indeed, unless otherwise is clearly stated on the product page as is the case with our Fine Knit series which features a blend of 70% Cashmere and 30% Silk.

Please be aware that you are able to make a full return of your order, free of charge, within 14 days of receiving/picking up your delivery.
If you have any questions about how to make a return or about anything else, please contact us at service@davida.se and we will be happy to help you.

Hope my response has been helpful to you, have a great summer!

Super!

Super service og kvalitetsvare.

13 de junho de 2022

Hej Zlatko,

Tack för omdömet, kul att du är nöjd med kvalitén på kläderna och vår service.

Hoppas du får en fin sommar och mycket glädje av kläderna!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag är jätte näjd både med ljuvliga…

Jag är jätte näjd både med ljuvliga ptoduktrn och leveransen.

12 de junho de 2022

Hej Minna,

Tack för omdömet!
Jättebra att du är nöjd med kläderna - hoppas du får njuta av dem i många år.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb leverans och fint packat

Snabb leverans och fint packat. Lätt att returnera om man behöver (men det ville inte jag då jag var mycket nöjd ;) )

9 de junho de 2022

Resposta da Davida

Tack för den trevliga kommentaren och det fina omdömet.

Jättebra att du är nöjd, med både kläderna och leveransen!

Ha en riktigt fin sommar, och många fina dagar med dina nya kläder.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Så nöjd igen med omlott toppen denna…

Så nöjd igen med omlott toppen denna gången, kjolen tidigare.

9 de junho de 2022

Hej Mona,

Tack för det fina omdömet - härligt att höra att du är nöjd!

Hoppas du får en fortsatt skön sommar, och att du får tillfälle att njuta av båda plaggen.

🫶🏻

Så fin kvalitet!

8 de junho de 2022

Hej Frida,

Tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme!

Kul att du är nöjd med kvalitén - trevligt att den uppskattas.

Simon

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.