Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag returnerade två plagg; det tagit flera veckor för Davida att godkänna retur och nu när de äntligen gjort det visar det sig att de fortfarande kräver betalning för ett av plaggen fast jag skickat d... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Beställde en jättefin tröja som passade perfekt. Jag har köpt plagg från Davida förut men då i butik. Urvalet är mycket större på nätet så jag kommer att handla där i fortsättningen. Jag älskar kashmi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Älskar Davidas fina cashmere plagg. Fantastisk kvalitet och blev även mycket uppskattad som gåva till bästa väninnan! Har tvättat dem flera ggr och de håller sig så fina med lite omsorg och om det up... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Köpte ett set med tröja + byxa i Kashmir för snart ett år sedan. Tröjan är fantastisk! Mjuk och varm, använder den i stort sett varje dag. Rekommenderar starkt! Byxornas kvalitet var det dock s... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Roupas

Cashmere for every one, for every occasion

Informações de contato

3,4

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

1 mil avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Toppen!

Toppenkvalitet på varor, toppenservice på leverans & kundservice! Tack!

22 de março de 2022

Hej Angelica,

Så kul att höra - tack för omdömet!

Hoppas att du ska få mycket glädje av ditt köp i flera år framåt, och att du har en fin vår!

Bra service

Bra service
Synd dock att den bruna tröjan var slut trots att det stod att den fanns i lager men ser fram emot när svart eller brun finns inne igen😉

22 de março de 2022

Resposta da Davida

Tack för det fina omdömet!

Det var verkligen synd, det är aldrig kul när det blir tokigt med datorsystemen.
Hoppas vi får in den igen när höstkollektionen kommer - det är en populär modell så god chans för det.

Ha en fin vår och en trevlig sommar!

Allt har fungerat oklanderligt

Allt har fungerat oklanderligt. Tack

20 de março de 2022

Resposta da Davida

Tack för det fina omdömet - hoppas att du skall få mycket glädje av ditt köp och en jättefin vår.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fraktkostnad…?

Jag är väldigt nöjd med min tröja som jag fick snabbt! MEN, jag fick betala fraktkostnad TROTS att det stod på hemsidan att ingen fraktkostnad skulle tas ut…???

16 de março de 2022

Hej MaCarl,

Tack för omdömet och för din kommentar.

Vi beklagar om vår kommunikation har varit otydlig kring frakten - vi erbjuder gratis frakt på köp med en slutsumma över 2000 kronor, så är köpet på en lägre summa så ingår inte frakten tyvärr.

Vi är glada att du är nöjd med din tröja och hoppas att den kan ge dig glädje i många, många år framöver.

Ha en härlig vår!

Supernöjd!

Supernöjd!
Så snabb leverans dessutom.

16 de março de 2022

Hej Eva,

Härligt att du är nöjd - tack för det fina omdömet!

Hoppas du får en superfin vår.

Hello Lena,

Thank you for the comment and rating.

Always nice to hear that our style and quality are appreciated - our design team is very passionate about their work!

Have a great spring, and enjoy your pruchase.

Best regards,

Underbar kvalitet!

Hej Christina,

Så fint att du gillar kvaliteten, och tack för omdömet.

Hoppas du får mycket glädje av ditt köp under många år, och en fin vår!

Toppen!

Snabb leverans och superfin vara!

Hej Bullen,

Tack för omdömet, det glädjer oss att höra!

Ha en jättefin vår - hoppas du får njuta av solen.

bra produkter

bra produkter, snabb levrans, det stör mig lite att ni tar porto!

Hej Vibeke,

Tack för det trevliga omdömet - så kul att du gillar våra produkter!

Vi erbjuder gratis frakt på ordrar över 2000 kronor, tyvärr kan vi inte göra det för alla köp.

Hoppas att du får en fin vår och en härlig sommar när den kommer!

Tog tröjan i M istället för S

Tog tröjan i M istället för S. Blev perfekt då den är lite liten i passformen

Hej Agneta,

Tack så mycket för omdömet.

Det var ju bra! Man kan absolut leka lite med storlekarna om man vill modifiera passformen.

Hoppas att du får en jättefin vår och många sköna dagar med tröjan!

Allt var toppen!

14 de março de 2022

Hej Gunilla,

Tack för omdömet - kul att du är så nöjd!

Hoppas du får mycket glädje av ditt köp och att du får en fin vår.

Jättefin

Jättefin! Bra i storleken.

14 de março de 2022

Hej Emma,

Så fint att storleken kändes rätt - tack för omdömet!

Hoppas du får en härlig vår.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag köpte en tröja till min väninna som…

Jag köpte en tröja till min väninna som varit så hjälpsam och vänlig under en svår period.

Färgen var den här starkare rosa som är så levande och vacker.
Jag kunde köpa den då jag tycker att era kvalitet är bra och hållbar. Modellen är tidlös och plagget kan bäras under samtliga årstider.

Hon blir glad varje gång hon tar på sig och det gör er till ett bra företag dom jobbar på att hitta bra och seriösa leverantörer.

Men man kan alltid bli bättre så fortsätt att säkra era kvalitéer.

Med vänlig hälsning
Rosie

13 de março de 2022

Hej Rosie,

Tack så mycket för det fina omdömet - hoppas att tröjan fortsätter vara till stor glädje för din väninna!

Vi blir så glada att höra om er vänskap, och att du är nöjd med vår kvalitet - precis som du uppmanar så arbetar vi ständigt med att bibehålla den.

Önskar er båda får en fin vår och mycket ljus nu när solen äntligen börjar skina på riktigt!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb leverans. Tydlig instruktion vid ev reklamation. Bra med betalning via Klsrna.

12 de março de 2022

Resposta da Davida

Tack för att du lämnar ett omdöme - alltid trevligt när detaljer uppskattas!

Vi tycker att det är bäst när du som kund får all information som du kan tänkas behöva, om det så gäller vård av kläderna eller hur man påbörjar en retur/reklamation.

Snabb och smidig leverans

Snabb och smidig leverans. Alltid trevligt att det följer med kamm o trädkulor.

10 de março de 2022

Hej Mariam,

Tack så mycket för att du tog dig tid att ge oss ett omdöme!

Kul att du uppskattar tillbehören, det är viktigt för oss att man har alltid får det som behövs för att vårda kläderna så man kan ha dem länge.

Ha en jättefin vår!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb leverans. Härliga tröjor som jag är väldigt nöjd med. Har tidigare flera tröjor som jag använder ofta.

8 de março de 2022

Hej Maria,

Så kul att du gillar våra tröjor, och tack för omdömet!

Hoppas du får många fina dagar med tröjorna, och en härlig vår.

Lækreste kvalitet

Lækreste kvalitet - hurtig service ;))

7 de março de 2022

Hej Zenia,

Tack för din feedback, kul att du uppskattar kvalitén på kläderna!

Önskar dig en fin vår, och mycket glädje av ditt köp.

Nöjd som alltid

Nöjd som alltid - trots strul med försändelsenK

6 de março de 2022

Hej Kerstin,

Tack så mycket för ditt omdöme, så bra att du är nöjd!

Ha det jättefint och njut av kläderna!

Simon

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.