DECADENT COPENHAGEN Avaliações 247

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har købt en Cathrine taske, da jeg har brug for en arbejdstaske, hvor der lige nøjagtig kan være en 14" laptop samt lidt tilbehør, uden at tasken bliver for voldsom. Tasken kom dagen efter best... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

:-) Bestilte vare til Norge, fikk levert innen få dager. Raskt, enkelt og fint pakket inn! Eneste som ikke var helt tydelig var hvorfor jeg betalte mindre først og så fikk regning på skatter etter... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ny lynlås i en gammel taske. I var så imødekommende i min forespørgsel, tasken var tilbage hurtigere end forventet - og I fulgte vores dialog helt til dørs med den bedste kundeservice og forsendel... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Decadent leverer kvalitetsprodukter som aldrig skuffer. Ved en bestilling af en lille nøglering på Decadents webshop fik jeg en service udover hvad man kan forvente. Nøgleringen var udsolgt, samme... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Bolsas

Escrito pela empresa

DECADENT er en selvstændig virksomhed, der er grundlagt i København i 2005. Karina Mundt Holst, ejer og kreativ direktør, er kvinden bag DECADENT. Efter flere år i modebranchen skabte hun sit eget brand, da hun forelskede sig i sin mors gamle taske fra 70’erne. Karina Mundt Holst redesignede tasken til den ikoniske DECADENT-taske kaldet Working Bag. Alle DECADENT-styles bliver forstsat designet af Karina Mundt Holst, der i dag har et dedikeret team af medarbejdere omkring sig på kontoret i Kokkedal. Herfra bliver varerne designet og distribueret ud til et bredt netværk af de bedste danske og internationale forhandlere og kunder.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Nice bags

Nice bags. Fast delivery. Will be great to know how to look after the bags (to keep them longer). It will be useful to have a few videos on website. Thanks a lot.

17 de abril de 2024

Resposta da DECADENT COPENHAGEN

Glad that you are happy with the bag and thanks for the feedback.
We do have a Care Guide on the website, here is the link.
On our instagram account we have videos on how to do it. Best regards Karina - Decadent

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering, og tasken som jeg købte er jeg meget glad for :-)

17 de abril de 2024

Resposta da DECADENT COPENHAGEN

Kære Jette. Tak for den fine anmeldelse, det er er vi meget glade for og særligt at du er glad for tasken.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super hurtigt svar og god service

Super hurtigt svar og god service - manglede lidt reservedele som i lynhurtigt sendte 😊❤️

25 de março de 2024

Resposta da DECADENT COPENHAGEN

Tak for din fine anmeldese og glad for at du havde en god oplevelse. Kh Karina - Decadent

God købsoplevelse

Jeg købte 2 tasker hvor jeg returnerede den ene af dem og efter kort efter jeg havde sendt den tilbage fik jeg pengene tilbage på min konto. Det var nemt og en god købsoplevelse. De svarer også hurtigt på henvendelser over mail:)

7 de abril de 2024

Resposta da DECADENT COPENHAGEN

Dejligt at du havde en god oplevelse og vi håber du bliver glad for din nye taske. Tak for at du deler, det er værdsat. Mvh Karina - Decadent

Fin og hurtig service

Fin og hurtig service - perfekt produkt🤗

11 de março de 2024

Tak for anmeldelsen, det er værdsat. Mvh Karina- Decadent

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Taskerne er jo altid lækre! Men servicen er også go'

Modtog en forkert farve "Cathrine" - skulle ikke bøvle med andet end sende den tilbage - den rigtige kom hurtigt. Og var flot og lækker!

13 de fevereiro de 2024

Resposta da DECADENT COPENHAGEN

Tusind tak. Ja pakkefejl kan ske, godt vi fik det løst og så glad for at høre at du er tilfreds med både taske og service.

Nemt at bestille

Nemt at bestille, når først det svære valg blandt de smukke varer, er truffet. God info om forsendelse. Super hurtig levering. Og dejlig vare at tage i brug ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

13 de fevereiro de 2024

Resposta da DECADENT COPENHAGEN

Tusind tak. Ja det svære er ofte valget. Vi byder dig velkommen tilbage til enhver tid, hvis noget skulle frister😉

Har tre ting herfra

Har tre ting herfra. Først en pung, så en håndtaske og så en større håndtaske.
Alt købt på tilbud, og alt fungerer præcis som det skal.
Upåklageligt x3.
Gid jeg var millionær og kunne købe lidt flere modeller.

1 de maio de 2023

Resposta da DECADENT COPENHAGEN

Ja der er meget at vælge imellem og man kan blive lidt afhængig😉 Tak for din anmeldelse, det gør os glade.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gaven er ikke givet endnu

Gaven er ikke givet endnu, men regner med det er som ønsket.
Levering perfekt.

15 de janeiro de 2024

Resposta da DECADENT COPENHAGEN

Tusind tak. Ellers kontakter hun os endelig, vi er her for at hjælpe.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kundeservice udover hvad man kan forvente

Decadent leverer kvalitetsprodukter som aldrig skuffer.

Ved en bestilling af en lille nøglering på Decadents webshop fik jeg en service udover hvad man kan forvente. Nøgleringen var udsolgt, sammen blev vi enige om anden farve, det var en gave der skulle bruges et par dage efter. For at sikre den kom frem inden, tilbød de at køre forbi med den, og aflevere den hos mig. Flot service.

19 de janeiro de 2024

Resposta da DECADENT COPENHAGEN

Tusind tak, Berit. Vi sætter pris på din anmeldelse, og vi var glade for at vi kunne sikre, at lillesøster fik sin fødselsdagsgave af storebror. Må du få en dejlig dag. Kh Karina - Decadent

Meget tilfreds

Meget tilfreds, flotte varer der er pænt pakket ind.
Vil til enhver tid anbefale Decadent

18 de dezembro de 2023

Resposta da DECADENT COPENHAGEN

Det er vi meget glade for at høre, tusind tak.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering af pæn taske

12 de dezembro de 2023

Kære Gitte
Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er rigtig glade for at du er tilfreds med vores levering og ikke mindst at du synes tasken er pæn. Det betyder meget!

Decadent - Karina

Smuk og funktionel taske

Smukke tasker som også er funktionelle. Det er min 4 taske fra Decadent Copenhagen.

22 de novembro de 2023

Resposta da DECADENT COPENHAGEN

Det gør os meget glade og høre. Tusind tak og håber der vil komme flere Decadent tasker til din samling.

Hurtig levering

Hurtig levering. Meget smuk taske, som jeg bliver glad for i mange år.

20 de novembro de 2023

Resposta da DECADENT COPENHAGEN

Det gør os glade og høre, tak.

Høj kvalitet

Hurtig levering. Taskerne er meget god kvalitet.

24 de outubro de 2023

Kære Margaret.
Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er rigtig glade for at du er tilfreds med vores levering og ikke mindst kvalitet af vores tasker. Det betyder meget!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Den skønneste shopper til en fantastisk…

Den skønneste shopper til en fantastisk pris - og ned hurtig levering.👌🏻

24 de outubro de 2023

Kære Jeanette.

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er så glade for at høre at du er glad for din nye shopper. Vi håber den bringer glæde i mange år.

Hurtig ekspedition/Lækker taske

Hurtig ekspedition. Er meget glad for taske, virker til at være god kvalitet:-)

23 de outubro de 2023

Kære MST,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er super glade for at høre at du er tilfreds med vores levering. Og naturligvis er vi super glade for at høre at du er vild med din nye taske. Det betyder meget!

Decadent Copenhagen teamet

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais