DECADENT COPENHAGEN Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har købt en Cathrine taske, da jeg har brug for en arbejdstaske, hvor der lige nøjagtig kan være en 14" laptop samt lidt tilbehør, uden at tasken bliver for voldsom. Tasken kom dagen efter best... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

:-) Bestilte vare til Norge, fikk levert innen få dager. Raskt, enkelt og fint pakket inn! Eneste som ikke var helt tydelig var hvorfor jeg betalte mindre først og så fikk regning på skatter etter... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ny lynlås i en gammel taske. I var så imødekommende i min forespørgsel, tasken var tilbage hurtigere end forventet - og I fulgte vores dialog helt til dørs med den bedste kundeservice og forsendel... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Decadent leverer kvalitetsprodukter som aldrig skuffer. Ved en bestilling af en lille nøglering på Decadents webshop fik jeg en service udover hvad man kan forvente. Nøgleringen var udsolgt, samme... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Bolsas

Escrito pela empresa

DECADENT er en selvstændig virksomhed, der er grundlagt i København i 2005. Karina Mundt Holst, ejer og kreativ direktør, er kvinden bag DECADENT. Efter flere år i modebranchen skabte hun sit eget brand, da hun forelskede sig i sin mors gamle taske fra 70’erne. Karina Mundt Holst redesignede tasken til den ikoniske DECADENT-taske kaldet Working Bag. Alle DECADENT-styles bliver forstsat designet af Karina Mundt Holst, der i dag har et dedikeret team af medarbejdere omkring sig på kontoret i Kokkedal. Herfra bliver varerne designet og distribueret ud til et bredt netværk af de bedste danske og internationale forhandlere og kunder.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

4 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fint tilfreds med den taske jeg har…

Fint tilfreds med den taske jeg har købt. God kvalitet, dog noget dyr.

25 de setembro de 2023

Kære Maria.
Tusind tak for din anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre du er tilfreds med tasken og er glad for kvaliteten :-) Det betyder meget for os!

Prisen er baseret på kvaliteten af det skind vi bruger samt det gode håndværk og de mange håndarbejdstimer der ligger bag. Udfra det synes vi selv at vores priser er ret fair. Hvis du ønsker at vide mere omkring hvordan vores tasker bliver lavet kan du læse mere på vores hjemmeside.

Ønsker dig en dejlig weekend!
Decadent Copenhagen

vidunderlige tasker

Super hurtig levering. Vidunderlige tasker.

29 de setembro de 2023

Resposta da DECADENT COPENHAGEN

Hej Anne. Mange tak for din anmeldelse! Det glæder os at du er glad for vores produkter :-)
Vh
Team Decadent Copenhagen

Personlig og venlig betjening

27 de setembro de 2023

Kære AO.
Tusind tak for din søde anmeldelse. Det betyder meget for os.

Smukkeste kvalitetstasker

Smukkeste kvalitetstasker med klassisk/basic design og samtidig moderne. Funktionelle og holdbare. OG - et super hurtigt og sødt online team bag forsendelse og service. TAK - jeg glæder mig til næste fine uundværlige taske!

12 de setembro de 2023

Kære Christina.

Tusind tak for din anmeldelse af Decadent Copenhagen. Vi er super glade for at høre du både er glad for vores design, funktioner, holdbarhed og ikke mindst vores team og service. Det betyder meget!

Ønsker dig en rigtig god dag!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Elendig returpolitik

Lad mig starte med at sige super lækkert og eksklusivt produkt, men elendig byttepolitik. En uge efter jeg køber en taske til fuld pris reducerer de alle produkter med 25%, hvilket jeg måske ikke havde forventet af netop dette brand. Anyway jeg kontakter dem mht. til tilbagebetaling eller bare et tilgodebevis af differencen, hvilket ikke er håndører i deres prisklasse. Der kommer, vel nok jordens mindst bæredygtige returpolitik. Jeg skal sende den allarede købte taske retur, hvis den altså ikke er taget i brug, hvilket den naturligvis er i dette tilfælde. Så vil de returnere hele beløbet og sende en ny til tilbudsprisen. Ja man tror det er løgn i 2023. Så jeg har handlet hos dem 3 gange - første - eneste og sidste.

29 de setembro de 2023
Avaliação não solicitada

Kære Thomas,

Tak for din anmeldelse af Decadent Copenhagen. Vi er selvfølgelig kede af at vi kun få 1 stjerne.

Som vi også skrev til dig i vores mailkorrespondance så er det ikke muligt for os at udbetale differencen.

Vi vil naturligvis gerne gøre opmærksom på at vi benytter os af GLS som brander sig på altid at være klimakompenseret levering - det stoler vi naturligvis på er korrekt. Derudover har vi en række ansvarsområder i forbindelse med vores bæredygtighedspolitik som vi tager utrolig seriøst. Du kan læse alt om vores ansvar og hvordan vi holder vores CO2-fodaftryk på et minimum på nedenstående link:

Vi ønsker dig en god dag!

Decadent Copenhagen Teamet.

Resposta da DECADENT COPENHAGEN

Kære Anne. Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at du er tilfreds med vores produkter samt service. De bedste hilsner, Decadent Copenhagen teamet

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er afhængig af Decadent tasker

Jeg er afhængig af Decadent tasker. Har købt en ny IGEN😊. Godt og hurtigt handel.

10 de agosto de 2023

Resposta da DECADENT COPENHAGEN

Hej Elena. Tak for din fine anmeldelse. Dejligt at høre du er glad for vores tasker! Man kan aldrig have for mange 😉

Mvh
Decadent Copenhagen

Resposta da DECADENT COPENHAGEN

Kære Gunne. Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er super glade for at høre du er glad for din taske og ikke mindst leveringen af denne. Det betyder meget!

Ha' en dejlig weekend!

Absolut top

Det er 2. eller 3. gang jeg bestiller direkte fra Decadent CPH og leveringen er hurtig, produkterne i høj kvalitet og indpakningen meget lækker. Absolut top herfra 👍

12 de julho de 2023

Kære Casper,

Tusind tak for dine fine ord. Vi er rigtig glade for at du er tilfreds med vores service, levering og ikke mindst kvalitet på vores tasker. Det betyder meget!

Decadent Copenhagen teamet.

Fantastisk kvalitet

Hurtig levering, fantastisk kvalitet - og så på udsalg.

13 de julho de 2023

Kære AMT,

Tusind tak for de 5-stjerner. Vi er glade for at du er tilfreds med vores service og kvalitet på taskerne. Det betyder meget :-)

God oplevelse

Hurtig levering. Tasken godt beskyttet af indpakningen. Skønt med en personlig hilsen.

10 de julho de 2023

Resposta da DECADENT COPENHAGEN

Kære Mette. Tusind tak for din fine anmeldelse! Det betyder meget. Vi er glade for at du er tilfreds med leveringen samt indpakningen af din taske.

AMAZING service ⭐️

God og overskuelig hjemmeside. Super hurtig levering, 3 dage så var min skønne taske i hus. Efter 2 dage fandt jeg ud af, at jeg måtte have en pung der passede til tasken. Jeg blev dybt overrasket over, at modtage bekræftelsen hvor der stod: Hej igen - det er SÅ god stil. Helt sikkert 5 ⭐️ herfra.

9 de julho de 2023

Resposta da DECADENT COPENHAGEN

Kære Annelise. Vi takker rigtig mange gange for din fine anmeldelse. Vi er så glad for at du er tilfreds med vores service og leveringstid. Det betyder meget!

Ha' en skøn sommer ☀️

De bedste hilsner fra Decadent Copenhagen teamet.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fragtkostnad er kriminelt dyr

Fragtkostnad er kriminelt dyr. Noe som ikke kommer tydelig frem på ordren uten at man leser helt nederst.
Kommer ikke til å bestille noe fra dere flere ganger pga det og vil også advare andre.
Det bør være frivillig om man kan hente varen i post i butikk eller få den i postkassen.
Jeg er sjokkert over denne uventede fakturaen jeg mottok i posten i dag, lenge etter mottatt vare!

Takk for svar. Etter samtale med UPS som jeg fikk faktura fra i går så viser det seg stedet er momsen jeg fikk på faktura og ikke frakten. Jeg ser på ordren at den prisen er tydelig der. Så dette beklager jeg. Vet også at den norske kronen er veldig svak i forhold til den danske. Men jeg vil likevel si at jeg har aldri opplevet, ved netthandel, at moms ikke kommer klart frem i ordren. Jeg har aldri fått egen faktura i posten på dette. Jeg får også valg av leveringsmåte og derved bestemme prisen på frakt. Så dette ble en svært kostbar liten vare.
God sommer!

13 de julho de 2023

Hej Anne.

Tak for din anmeldelse af os her på Trustpilot - selvom vi er kede af kun at modtage 1-stjerne.

Fragtprisen er sat udfra hvad vi selv betaler vores kurrér for fragten - altså vi tjener ingen penge på fragten. Prisen på fragten er jo naturligvis altid synligt i kurven inden du gennemfører købet. Vi tilbyder dog fri fragt ved køb over 200€. Desværre har inflationen gjort at fragtpriserne er helt oppe i den høje ende, og det er vi ligeså trætte af som du er. Som det ser ud lige nu så kan vi ikke tilbyde andre fragtformer, men det er noget vi hele tiden undersøger.

Angående den faktura du har fået efterfølgende skyldtes dette at Norge ikke er en del af EU og der derfor kommer et indfortoldningsgebyr/VAT på den vare du har købt. Det er desværre helt ude af vores hænder og håndteres af det norske toldvæsen. Det er naturligvis noget vi har oplyst om i vores handelsbetingelser som godkendes af kunden inden køb.

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os direkte på mail (info@decadentcopenhagen.dk) hvis du har spørgsmål.

Vi ønsker dig en rigtig god sommer ☀️
De bedste hilsner, Decadent Copenhagen teamet.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er vild med jeres tasker

Jeg er vild med jeres tasker, store som små. Flotte farver og former.

16 de junho de 2023

Resposta da DECADENT COPENHAGEN

Kære Dorthe. Tusind tak for dine søde og flotte ord! Vi er glade for at du er vild med vores tasker :-) Mvh Decadent Copenhagen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig og god levering pakken pakket…

Hurtig og god levering pakken pakket smukt ind og varen i super kvalitet som altid

18 de maio de 2023

Resposta da DECADENT COPENHAGEN

Hej Mette. Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os meget at du er tilfreds med dit køb :-)

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais