A empresa respondeu
Nu har jeg handlet hos jer flere gange efterhånden. I har altid god service, jeres priser er rigtig gode kontra andre. Efter hver handel har jeg fået det leveret hjem og her har det været den samme... Ver mais
A empresa respondeu
DecoFarver.dk er Danmarks førende online forhandler af maling til fantastiske priser. Vi lægger vægt på brugervenlighed og et højt serviceniveau, og det er vigtigt for os, at dit køb bliver en god oplevelse. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål enten via telefon, e-mail eller chat.
M.P. Allerups Vej 45H, 5220, Odense SØ, Dinamarca
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Hurtig levering. God pris.
Lidt ked af dækkeevnen på DecoTREND Excellent Color, Washed Linen 10679

Resposta de DecoFarver.dk
Jeg havde bestilt 2 pakker hvor den ene havde de forkerte produkter i. Der var blevet byttet rundt på min og en anden kundes ordre. Jeg skriver til DecoFarver mandag og får svar meget kort tid efter. Allerede tirsdag har de planlagt en fragtmand der henter pakken og mine oprindelige købte produkter blev leveret samme dag. Jeg har køb fra DecoFarver et par gange og det fungere som smurt. Fantastisk god og hurtig service når uheldet er ude.

Resposta de DecoFarver.dk
Jeg fik at vide, at der ikke var nogen prisforskel mellem Decofarvers egen maling og B&J, men det viste sig ikke at være korrekt. Forskellen lå blandt andet i, at man ikke kan returnere malingprøver. Det betød, at jeg endte med at betale 120 kr. for to malingprøver, som ellers ville have været gratis ved den anden løsning. Inden da havde jeg netop spurgt ind til (i butikken i Aarhus N) om der var noge prisforskel - og svaret var, at det var omkring 50 kr. på malingen, og jo derfor ikke noget der betød noget.
Det oplever jeg som virkelig dårlig vejledning, fordi jeg så traf mit valg på et forkert grundlag. Det giver ikke et super godt indtryk, når man som kunde ikke får de reelle oplysninger om den samlede pris.

Resposta de DecoFarver.dk
Efter hver handel har jeg fået det leveret hjem og her har det været den samme fragtmand, en fragtmand som er virkelig sød og fantastisk.
Alt i alt, i gør det rigtig godt hele vejen rundt!

Resposta de DecoFarver.dk
De flagger negativer anmeldelser.
Ikke overraskende da ham Brian virker s y g I hovedet.

Resposta de DecoFarver.dk
Jeg købte nogle folier til vindue i Aarhus butik. Hurtig bestilling i butikken, og ankom 2 dage efter.
Gode kvalitetsvarer til endnu bedre priser.

Resposta de DecoFarver.dk
Gode kvalitetsprodukter til fine priser.
Og fantastisk og meget tålmodig hjælp fra Andreas i kundeservice da jeg havde problemer med at samle malerrulle og holder🤗

Resposta de DecoFarver.dk
Jeg havde bestilt noget tapet, der af forskellige årsager blev en måned forsinket. Hver gang jeg rykkede for det, blev jeg mødt af helt usædvanligt imødekommende og venlige medarbejdere. Jeg fik klart en oplevelse af at de ville gøre alt, hvad de kunne for at gøre kunden tilfreds, både ved hurtigt at undersøge sagen, holde kontakten og sørge for en fin kompensation. Kæmpe ros til Conny og Maibritt i Århus og Rasmus (tror jeg han hed) i lagerafdelingen

Resposta de DecoFarver.dk
Fantastisk kundeservice! Rigtig god vejledning, gode produkter, hurtig levering og gode priser, kan kun anbefale! 😊

Resposta de DecoFarver.dk
Jeg var i praktik ude ved deco farver, fordi jeg lavede lidt fejl så står chefen og råber det ud i stedet for og tag mig til side!
Til alle hold jer der fra! Det det væreste sted og de lige glad med kundernes ting, dem kaster de rundt med
Og de har sådan en maskine den skulle gøres ren, det kostede 5000 kr, så de stoppede morgen brød i 2 mdr. det et Frima der tjener flere 100 tusind om dagen så de kunne ikkke lige finde 75 hver fredag til morgen brød 😂

Resposta de DecoFarver.dk
Jeg besøgte for nylig butikken i Aarhus, hvor jeg blev mødt af deres mere end almindeligt rare medarbejder Conny. Jeg fik en betjening ud over det sædvanlige, som gør, at jeg helt sikkert kommer igen. Den slags medarbejdere gør den helt store forskel, og hun fortjener stor ros for sit arbejde.

Resposta de DecoFarver.dk
Lille misforståelse ifbm. leveringsted blev løst ved fantastisk hurtig og imødekommende kundeservice. Ganske enkelt perfekt.

Resposta de DecoFarver.dk
God service - hurtig levering - Prismatcher uden fis!

Resposta de DecoFarver.dk
God kundeservice og vildt lækre produkter.
Købte kalkmaling fra Gjöco. Ikke en finger at sætte, og jeg fik et opkald fordi produktet jeg gavde bestilt havde ændret navn på farvekoden - det er god service 👌

Resposta de DecoFarver.dk
Fik hjælp af en der hedder Malte, han var meget venlig og sød. Er meget tilfreds og taknemmelig. Virksomheden skal give ham mere i løn og ferie. God jul. Mvh
Shereen

Resposta de DecoFarver.dk
Malingen kom til tiden og var pakket forsvarligt ind
Godkendt !

Resposta de DecoFarver.dk
Fik sendt en farveprøve som hed MINTY BREEZE,og efter god dialog med jer valgte jeg istedet en farve der hedder EXHALE OG det er vi utrolige tilfredse med,det er en smuk smuk farve i vores køkken,tak for god og proffesionel rådgivning.
Tilfreds kunde fra frederiksværk

Resposta de DecoFarver.dk
Har altid malet og den service jeg fik i butikken er der ingen der kan konkurrere med glade medarbejdere der klar til at hjælpe komme med gode råd hvis man er lidt i tvivl og så en kvalitet der holder og giver gode resultater ikke sidste gang jeg kommer i Deco farver næsby
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.