Malprivat.dk Avaliações 739

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig god service de er super hurtige til at Svare samt forsendelse kan varmt anbefale dem 🙏🏻en af mine vare gik i stykker under transport og inden de resterende vare var afleveret på min bop... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte maling hos malprivat, hvortil der opstod en udfordring med den valgte farve. Jeg fik meget hurtig kompetent råd og vejledning til en nærliggende farve samt blev jeg gjort opmærksom på,... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig leverering. Skarpe priser. Top kvalitetsprodukter og mulighed for professionelle størrelser (fx 9 og 10 L, hvor byggemarkeder kun har max 3L). Har handlet her tre gange, og kommer til at fortsæ... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Malingen var umiddelbart den billigste på markedet. Den blev sendt i påsken og kom hurtigt frem. Pakket godt ind og med tætsluttende låg.

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Loja de tintas
  2. Pintor
  3. Loja

Escrito pela empresa

Malprivat.dk er din personlige farvehandel, der tilbyder et bredt sortiment af kvalitetsmaling og tilbehør – alt, hvad du behøver til dit næste malerprojekt. Vi specialiserer os i produkter fra Jotun, herunder indendørs og udendørs maling, træbeskyttelse, tapet samt tilbehør som pensler, ruller og spartelmasse. Besøg vores inspirerende showroom i Åbyhøj eller shop nemt online, og få professionel rådgivning, hurtig levering og konkurrencedygtige priser.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig god service de er super…

Virkelig god service de er super hurtige til at
Svare samt forsendelse kan varmt anbefale dem 🙏🏻en af mine vare gik i stykker under transport og inden de resterende vare var afleveret på min bopæl ,var der allerede oprettet ny ordre på den ødelagte
tak for jeres hurtighed

9 de abril de 2026
Avaliação não solicitada

Resposta de Malprivat.dk

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Christina.
Det betyder rigtig meget for os at høre, at du er tilfreds med både vores service og levering.

Vi er glade for, at vi hurtigt kunne hjælpe, da din vare blev beskadiget under transport – det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse hele vejen igennem.

Tak fordi du anbefaler os – vi sætter stor pris på det!
Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kvalitetsmaling til en billig pris

1 de abril de 2026

Resposta de Malprivat.dk

Tusind tak for din fine anmeldelse Kamilla😊

Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både prisen, kvaliteten og den hurtige levering – selv i påsken. Det betyder meget for os, at varerne også ankommer sikkert og forsvarligt pakket.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – vi håber at kunne hjælpe dig igen fremover!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig hurtig levering af bestilt…

Virkelig hurtig levering af bestilt maling. Og til en god pris!

27 de março de 2026
Avaliação não solicitada

Resposta de Malprivat.dk

Tusind tak for din anmeldelse Henrik😊

Vi er rigtig glade for at høre, at du oplevede både hurtig levering og gode priser – det er lige præcis det, vi stræber efter.

Tak fordi du handlede hos os, og vi håber at kunne hjælpe dig igen snart!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

det var ikke lukket tæt på flaske…

det var ikke lukket tæt på flaske White Spirit og lidt løb ud væsken og lugtede

12 de março de 2026

Resposta de Malprivat.dk

Hej Rimma og tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at flasken med White Spirit ikke var lukket helt tæt, så der løb lidt væske ud og gav lugt. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker for vores kunder. Det tager vi til efterretning og bestræber os på, at det ikke ville ske igen. Mvh Malprivat

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais