Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg tog på jagt efter et jakkesæt til mit bryllup sammen med nogle venner i København. Skæbnen ville, at vi endte med at gå i Deerest på Esplanaden, og det var jeg virkelig glad for! Vi blev taget v... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Jeg købte et helt jakkesæt - inkl vest Jeg gjorde opmærksom på fejlen, da jeg købte varen, og fik af vide den bare skulle ha en klud, og hvis ikke det virkede skulle det nok komme af efter rens.... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Loja de moda masculina
  2. Loja de smokings

Informação fornecida por fontes externas variadas

Din jakkesætsspecialist med varer som viser den bedste side af dig. Som kan beklæde dig nydeligt i livets store og små øjeblikke, og give dig en masse komplimenter med på vejen.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helt igennem en fantastisk service

Helt igennem en fantastisk service, en fantastisk forretning. En fantastisk kvalitet. Skal du handle jakkesæt, så snyd ikke dig selv for at besøge DEEREST på Møntergade 19 i København... det er lige der hvor service, udvalg og kvalitet går op i en højere enhed.... og så er der oven i købet til at betale.

17 de março de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Professionel og problemløsende kundebetjening.

Efter jeg for et stykke tid siden havde tjekket Deerest jakkesæt ud på deres hjemmeside tog jeg og min kone ifm. en tur til Kbh. ud til Carlsberg-byen og mødte en butik som var under lukning og derefter flytning ind til Møntergade 19.
Vi forudså en spildt tur fra Sønderjylland, men så trådte Kasper lige i karakter og pludselig var jeg midt i alt flytterodet i gang med at prøve nøjagtig de sæt jeg havde udset mig på forhånd, få taget målt til benlængde, ærmelængde etc. Kasper fik arrangeret med skrædder Lærke på Møntergade, at vi kunne aflevere jakkesættet hos hende og mens vi spiste frokost i Nyhavn fixede hun det, så vi kunne få mit nye jakkesæt med hjem med det samme.
En helt igennem god oplevelse at handle hos Deerest med en super service under vanskelige forhold.
Jeg kommer helt sikkert igen en anden gang.

4 de março de 2026

Fantastisk oplevelse

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos Deerest. Selvom der var rigtig travlt i butikken, tog personalet sig stadig god tid til at hjælpe og sørge for, at jeg fik den rette vejledning. Servicen var både professionel og meget imødekommende, og man kunne tydeligt mærke, at de har stor erfaring og virkelig styr på deres produkter.
Jeg kørte hele vejen fra Lolland til København for at købe et jakkesæt hos dem, og det var uden tvivl hele turen værd. Kvaliteten af deres jakkesæt og tilbehør er virkelig høj, og samtidig er priserne meget overkommelige, hvilket gør oplevelsen endnu bedre.
Alt i alt en super positiv oplevelse. Hvis man leder efter et flot jakkesæt og god, ærlig rådgivning, kan jeg varmt anbefale Deerest. Jeg kommer helt sikkert igen næste gang jeg skal bruge et jakkesæt.

7 de março de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Venlig og kompetent forretning!

Vi blev taget varmt imod af Simon, som tog sig al den tid, det krævede at få valgt den rigtige farve jakkesæt og tage mål til skrædderen. Samtidig var stemningen i butikken helt nede på jorden og virkelig behagelig - ikke noget “snobberi”.
Jakkesættet er superlækkert, og jeg glæder mig til at bruge det! Tak for hjælpen - og handlen!

5 de fevereiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mine varmeste anfefalinger til Nikolaj fra Deerest i Carsberg Byen!

Mine varmeste anbefalinger til Nikolaj fra Deerest i Carsberg Byen!

Jeg skulle have et jakkesæt til bryllup og blev modtaget af Nikolaj.
At købe et jakkesæt er en lidt længere proces, hvor der bl.a. skal udveksles lidt holdninger, kemien skal være der og hele processen tager lidt tid.

Nikolaj var rent fagligt knivskarp, han var super behagelig at arbejde sammen (sådan en proces tager lidt tid) og han var super løsningsorienteret og rar at arbejde sammen med.

Vi havde en helt kanon oplevelses hos Deerest og Nikolaj var alt hvad vi drømte om at møde i sådan en butik.

En stor anbefaling til Deerest og Nikolaj herfra!

14 de janeiro de 2026

Er glad for Deerest!

Har været glad kunde i Deerest siden 2022, og de skuffer aldrig:)

Super gode til at gøre mig klogere på herremode og materialer imens at jeg finder et lækkert jakkesæt til en særlig begivenhed.

Går altid derfra klogere og bedre klædt- og det sætter jeg pris på.

31 de agosto de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har i dag købt et jakkesæt i…

Jeg har i dag købt et jakkesæt i Carlsberg byen. Jeg er yderst tilfreds med råd og professionel vejledning. Ikke mindst at de taler med respekt til kunden, hvor man andre "fine" steder desværre kan opleve en vis arrogance.
Kan varmt anbefale.

26 de julho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Verdensklasse service hele vejen…

Verdensklasse service hele vejen igennem! Gode råd og vejledning både da vi prøvede jakkesæt, og da vi hentede det efter tilpasning. Vi kommer helt sikkert igen.

(-og så lærte jeg noget nyt! - et bælte er ikke et must 😂👌)

19 de julho de 2025

Generelt skuffende

Jeg må desværre være en af de næste i rækken, der begynder at stille spørgsmålstegn til Deerest kvalitet og service.

Jeg er kommet i butikken igennem et par år og har købt det meste fra jakkesæt, skjorter, sko, slips og klude.

Det jakkesæt jeg har købt derinde, synes jeg faktisk er af dårligst kvalitet ift til dem jeg ejer. Trådene begyndte hurtigt at travle og det ser ikke så pænt ud længere - bukserne blev hurtigt slidte og kunne ikke holde til meget. Lidt ærgerligt, når man betaler den prisklasse.

Skjorterne må jeg sige er rigtig god kvalitet og passer godt. Til prisen, vil jeg nok mene de stadig er nogle af de bedste på markedet og vil helt klart anbefale!

For nyligt købte jeg et par loafers derinde. Jeg fik at vide at jeg skulle gå ned i størrelse og de skulle sidde meget tæt og bare skulle gås til. Da jeg kom hjem fandt jeg ud af at de havde givet mig de forkerte sko med hjem. Ind og bytte til de rigtige igen (selvfølgelig en menneskelig fejl og det kan ske for alle)... Jeg fulgte rådet omkring størrelse og måtte desværre konstatere dagen efter at de var alt for små. Prøvede at bytte, men de ville ikke tage dem tilbage da de havde været udenfor. Det er der desværre ikke så meget at gøre ved, men blev garanteret at en tur til skomager ville fikse problemet. Har jeg været nu og det har på ingen måde har virket. Lidt ærgerligt man står med et par ubrugelige sko til 2500, pga af man føler sig lidt misguidet af ekspedienterne. Om det var min egen fejl, kan selvfølgelig argumenteres, da jeg havde været udenfor med dem. Dog kun på undersiden det lidt kunne ses, og tvivler stærkt på at de ikke kunne sælges, som de mente.

Derfor bliver det dsv kun til 2 stjerner fra min side.

16 de junho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service, stort udvalg, tilpassede løsninger

Jeg fik prøvet forskellige typer af jakkesæt på, før vi fandt det rigtige materiale, og den rigtige farve. Efterfølgende fik vi det rettet til, så pasformen var helt perfekt.
Det var en meget imødekommende ekspedient, der spurgte ind til mig, og rådgav mig på bedst mulige måde.
Jeg har efterfølgende købt skjorter i butikken på Østerbro af flere omgange.

10 de maio de 2025

Deerest eller Dyrest

At træde in i Deerest er som at træde ind i et eventyr, stedet emmer af kvalitet og det velklædte, men lettere fortravlede, personale byder dig hjertelig velkommen, mens musikkens behagelige toner forkæler dine øregange. Jakkesæt og Smokings hænger i alen lange rækker, i flere niveauer, farver, nuancer og vævninger, som alle kappes om din opmærksomhed… det skal dog vise sig, at det eventyr man træder ind, i bedst kan beskrives som Kejserens Nye Klæder. Personalet virker engageret, og mens der bliver trukket, strukket og sat nåle i, bliver man belært i kvaliteten, stedets professionalisme, og hvor godt tøjet sidder, og det til trods for at spejlet siger noget ganske andet og at tøjet føles helt forkert. Jeg måtte have syet mit jakkesæt om 3 gange. Tredje gang jeg var forbi, fik jeg en lekture i stil, mens jakke og vest blev trukket af mig, af en lettere bister overformynder, som bestemt ikke var tilfreds med at der blev stillet spørgsmålstegn ved hans butik, som producerede mere end 8000 jakkesæt årligt og kvaliteten af samme. Desværre står jeg nu med et jakkesæt til små 10.000 kroner hvor kun bukserne er brugbare, jakke og vest er syet så de hverken sidder godt eller ser godt ud og derfor ikke kan bruges.
Og hvor vil jeg så hen med det - jo, hvis du er på udkig efter at blive ekviperet til et finere arrangement, så kan jeg ikke umiddelbart anbefale at svinge forbi Deerest.

8 de maio de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg var forbi deres butik i Carlsberg…

Jeg var forbi deres butik i Carlsberg byen, fik super service og da jeg skulle afhente mit jakkesæt var jakken lidt for stor, det ordnede deres skrædder på 20min. Her efter sad det perfekt! Fik en dag en klud uden beregning tak til Albert for konge service! 🔥👌

23 de abril de 2025

Rigtig ærgerlig oplevelse

Rigtig ærgerlig oplevelse!
Jeg gik derfra 1.700 DKK fattigere og uden et jakkesæt.
Efter at have besøgt butikken to gange og prøvet noget ret fede set besluttede jeg mig for at købe et jakkesæt under den forudsætning at bukserne sagtens kunne rettes til. Jeg betalte de 4.000 + 350 for tilretningen.
3 senere besøg måtte vi opgive at få bukserne til at passe som de skulle. Sælgeren havde ellers før udvist stor tillid til at de sagtens kunne ligge buksen ind i livet, så den ville passe. Men da jeg fik buksen på (som passede i livet) sad lommerne helt elendigt. Jeg blev sendt fra butikken på Esplanaden ind til deres butik i Carlsbergbyen, hvor en skrædder forsøgt flere ting for at rette buksen til… men intet virkede. Jeg har lyst til at give dem 2 stjerner for indsatsen, for den var god! Men det ændrer ikke på, at sælgeren flere gange havde forstrøstet mig med, at de nok skulle finde en løsning. Da udfordringen ikke kunne løses kom det aldrig på tale fra deres side, at de havde lovet mere end de kunne magte og at jeg kunne få pengene tilbage.
Jeg endte derfor med at returnere jakken og jeg efterlod de bukser de ikke ville tage retur hos dem…
Så, hvis du er en slim-fit model og ikke skal have rettet tøjet til - go for it! Men hvis du skal have rettet noget til, så betal dem ikke før det sidder som det skal… ellers find et andet sted.

8 de maio de 2025

Skuffet!

Jeg har fået butikken anbefalet af en bekendt, der tidligere har købt et jakkesæt der. Han beskrev en meget positiv oplevelse, hvor han blev tilbudt både kolde og varme drikke, og var meget tilfreds med sit køb.

Jeg har derimod oplevet det stik modsatte!

I april 2024 købte jeg et jakkesæt hos Deerest, sammen med min svoger og forlover, men vores oplevelse var desværre langt fra den samme. Ved mit besøg blev vi ikke tilbudt nogen former for forfriskning, til trods for at den medarbejder, som servicerede mig, selv nævnte, at han skulle have noget at drikke til sig selv. Dette var i sig selv ikke særligt høfligt.

Jeg endte med at købe et navyblåt jakkesæt. Bukserne skulle tilpasses betydeligt i længden, livvidde og ved anklerne, for at de fik den rette pasform. Jeg blev informeret om, at tilpasningen skulle foretages af en skrædder, som Deerest samarbejder med, da de ikke selv kunne klare det i dette tilfælde.

Inden jeg nåede til skrædderen samme dag, måtte jeg bytte bukserne hos Deerest, da de var ved at gå op i syningen ved låret selvom de ikke var brugt. Skrædderen endte med at tage alt for meget af længden og havde ikke rettet til ved anklerne, som aftalt. Jeg måtte derfor besøge skrædderen igen, hvilket medførte ekstra omkostninger, da det oprindelige arbejde ikke var udført korrekt. Samlet set endte skrædderen med at koste en fjerdedel af jakkesættets pris. Efter en del besvær og efterfølgende køb af en vest, blev jeg tilfreds med udseendet, men serviceniveauet har skuffet mig dybt. Jeg havde forventet, at tøjkøbet til mit bryllup ville være en positiv oplevelse, da det trods alt er en enestående begivenhed.

Jeg havde kun brugt jakkesættet én gang, nemlig til mit bryllup, og havde allerede bemærket betydelig slitage ved inderlårene/skridtet, nærmest som om der var ved at gå hul. Jeg har aldrig oplevet noget lignende, selv ikke ved tøj, jeg har haft i flere år. I august efter brylluppet, var jeg i butikken for at få byttet bukserne, men fik at vide af en ekspedient, at det bedste han kunne tilbyde, var en rabat på 50 % på et par nye habitbukser og dækning af skrædderomkostningerne. Han nævnte, at dette var en beslutning fra ledelsen, og at han personligt ville have givet mig et par nye uden ekstra omkostninger. Jeg burde have bedt om at tale med ledelsen dengang. Det er fuldstændigt uacceptabelt, at jeg skulle betale for et nye par habitbukser, når man er dækket af en toårig reklamationsret.

Jeg tænkte over det, men fik det på skrift, at jeg var kunne få et par nye til 50%. Da jeg så kom igen efter at have tænkt mig om, sagde ekspedienten, at jeg godt kunne få dem til 50%, men han kunne ikke dække skrædderomkostningerne, selvom jeg havde fået det at vide af hans kollega. Totalt uprofessionelt. Så flink som jeg er tog jeg imod det. Jeg brugte de nye habitbukser, og igen ligesom de andre blev de helt nedslidte ved inderlåret/skridtet efter 1 dags brug.

Jeg kender en som selv er i tøjbranchen, som aldrig har oplevet at tøj så let bliver slidt, og slet ikke jakkesæt efter 1 dags brug til 8000. Derudover har denne bekendt angivet ,at man ikke kun må skrive nul-taller ved stregkoden, som der står i alt mit tøj fra Deerest. Min bekendt har desuden lavet en uld-test af stoffet som ikke “bestod”, hvilket sætter spørgsmålstegn til om det overhovedet er rigtig uld, som der står angivet.

Min oplevelse med Deerest har været ekstremt skuffende, dårligt tøjkvalitet og dårlig service!

27 de abril de 2024

Hej Skuffet,

Selvfølgelig er vores jakkesæt uld når vi siger det - jeg ved ikke hvilken laboratorie-test I har foretaget, men hvis det er vores superstretch serie til 3499,- så består den af 96% uld og 4% elastan.

Hvis den bliver slidt i skridtet så er det pga friktion - at sæt eller lår sidder tæt, og det har absolut intet med kvaliteten at gøre.

Reklamationsretten dækker fejlbehæftede varer, ikke at stof bliver brugt og slidt - nogen har sættene i årevis og andre åbenbart kun 1 gang.

Vi er kede af at du ikke blev tilbudt en cola, indimellem har vi rigtig travlt og glemmer det i farten, og det er selvfølgelig ikke ok!

Uheldig oplevelse

Jeg er med på, at selskaber skal tjene penge, men jeg kom ind på en anbefaling om, at man fik et godt jakkesæt for pengene. Jeg fandt et jækketsæt i den farve, jeg gerne ville have og alt virkede perfekt. Problemet bliver at sælgeren ikke har bukser hjemme i min størrelse, og i stedet for at finde en anden farve eller finde ud af, hvornår de kan få bukserne hjem i min størrelse, så bliver det bukser i fire numre for stort, da sælgeren mener de bare kan sys ind i min størrelse. Jeg fortæller sælgeren mange gange, at jeg virkelig ikke vil have for store bukser, da jeg gerne vil have de sidder pænt. Jeg har derfor et jækkesæt i dag, der passer fint i blaser, men hvor bukserne er kæmpe store. Det er en mega ærgerlig oplevese, at sælgeren fik mig overbevist om, at det sagtens kunne laves i stedet for, at lytte til mine behov. De er søde i butikken, og jeg tænker de er dygtige nok, men jeg var nok bare uheldig på dagen.

31 de dezembro de 2023

Hej,
Prøv at tage kontakt til den butik du handlede i, vi kan sikkert tilrette buksen yderligere, eller finde dig en ny hvis vi er heldige. 😀👍🏻

Kæmpe anbefaling!

Var forbi deres butik i Carlsberg Byen for at købe et jakkesæt til nytår. Hold op en god betjening! Blev betjent af en gut i 20'erne. Stor cadeau til ham. Det var ganske enkelt fremragende! Kæmpe anbefaling herfra :)

20 de dezembro de 2024

Tak Tue, Kasper er absolut inde i stoffet, så at sige! 😀👌🏻

Super godt jakkesæt

Super godt jakkesæt. Flot og i god kvalitet.
Fik professionel sparring omkring mit valg. Var forbi en mandag, og sættet var klar onsdag. Bukserne skulle lægges lidt op.
Hele sættet sidder bare perfekt.
Køber helt sikkert mit næste jakkesæt her igen.

9 de setembro de 2024

Resposta de Deerest

Det gør ikke noget at det er lidt nemt en gang imellem vel.. 😊🙏

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

God kvalitet - god oplevelse

God oplevelse i butikken, fin leveringstid, høj professinalisme - jeg er fan og kommer tilbage.
Virkelig god kvalitet af jakkesæt, som er meget behagelige at have på, og har en virelig god pasform.

Der var et par knapper der faldt af de jakkesæt jeg købte første gang jeg havde dem på, derfor 4 og ikke 5 stjerner. Det er ikke billigt, så derfor regner man lidt med at der er styr på den slags detaljer 😉

Det er dog en mindre detalje, som ikke holder mig tilbage for at komme tilbage.

3 de agosto de 2024

Resposta de Deerest

Hej C, dem syer vi da bare på igen, det klarer vi hurtigt. 🤗

Nej tak..

Efter min mening, utrolig dårlig kvalitet af jakkesæt. Har aldrig oplevet så mange syninger gå op, og så meget slid på så kort tid (og jeg har efterhånden prøvet mange forskellige jakkesæt). Oven i hatten også meget dårlig service..

2 de outubro de 2023

Resposta de Deerest

Nåda, der er da fuld plade.

Sliddet har vi nu ikke nogen indvirkning på, men beklager din oplevelse af vores service, som du ikke forklarer nærmere her.

Småreparationer i fx syninger klarer vi uden beregning på servicen.

samarbejde

Hej med jer i Deerest.
Jeg har skrevet en anmeldelse fra d 2 juli inden fra Esplanade af, det er som det er.
Så starten vi denne anmeldelse hvor jeg visser min kone busker St 60 meget sydet ind fra Esplanade , hvor hun siger de sidder af møg til , du kan jo have ble på uden nogen opdager det, ja siger jeg, jeg har det heller ikke fint i dem, jeg har ringet til Carlsberg byen og de har både St 58 og 56, så jeg siger jeg tager ind og prøver dem og hvis de sidder køber jeg et par,og så ville jeg ikke komme hos dem mere.

Men da jeg kommer ind til Deerest i Carlsberg byen , og de ser mig i St 60 godt sydet ind indrømmer de begge de virkelig sidder dårligt, de kigger på min sag og siger, vi betaler dine nye busker og som svie og smerte over det vi har lavet til dig følger der også en skjorte med.
så virkelig god service, som jeg husker det aller første gang jeg handlet hos dem, så anbefaler gerne deerest Carlsberg til andre.
ps mine busker endte med St 56, de sider super fedt.
Tak for super service

15 de agosto de 2024

Resposta de Deerest

Ja, så tør jeg ikke gætte på hvorfor du fik str 60 i første omgang. Det var en fejl, og det var godt det blev løst.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais