Har været på besøg i Suit Club Odenses flotte lokaler! God vejledning og guidening gennem jakkesættets verden, når man skal have et skræddersyet sæt. Anbefalingsværdig selv for dem der er helt nye i... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Fantastisk oplevelse. Mine bukser var lige lidt for små, jeg sendte dem nemt retur og 3 dage efter var det nye par på vej. Kanon service og kvalitet.
A empresa respondeu
Jeg kan anbefale SUIT CLUB til alle! Eminent betjening og vejledning i butikken i Aarhus. De tog sig god tid, man følte sig velkommen og de var meget løsningsorienterede. Af andre årsager endte jeg... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre SUIT CLUB
Escrito pela empresa
Vi mener at enhver mand fortjener at være iklædt et vel-tilpasset jakkesæt. Vi mener også, at normen om at jakkesæt er til særlige begivenheder bør udfordres. Vi tror på at et jakkesæt er mere end bare en beklædningsgenstand, det er et uvurderligt førstehåndsindtryk og et udtryk for selvsikkerhed.
Med denne vision tilbyder vi vores kunder unikke og gennemførte produkter til overkommelige priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Med stærke partnerskaber gennem hele vores forsyningskæde er vi i stand til at tilbyde moderne produkter af fremragende kvalitet, til en pris vi kan stå inde for.
SUIT CLUB mere end bare en herretøjsforretning. Vores fokus er på dig, og din oplevelse hos os. Således bestræber vi os efter kunne yde det højeste niveau af kundeservice. Vores ønske er at kunne invitere vores kunder ind i et univers af ambition, mode og fællesskab. Vi vil bringe jakkesættet tilbage til sin storhedstid som allemandseje, i en nytænkt og raffineret version, som imødekommer de muligheder og udfordringer den mordene mand møder på sin vej.
Jakkesæt fra SUIT CLUB er specialdesignet til hverdage og weekender, de små stunder der gør livet værd at leve og de store øjeblikke du aldrig glemmer. Vi tror på at et jakkesæt kan bæres på mange forskellige måder, og det burde det også.
Informações de contato
Elmegårdsvej 12, 8361, Hasselager, Dinamarca
- 30201133
- info@suitclub.dk
- suitclub.dk
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Perfekt
Alt ok, ikke sidste gang jeg kommer, og husk at bestille tid, så får du en kongebetjening og oplevelse
Det var en rigtig god oplevelse…
Det var en rigtig god oplevelse ekspedienten clara var rigtig sød og professionel

Fantastisk service
Fantastisk oplevelse.

Resposta de SUIT CLUB
Hurtig levering, perfekt pasform, god pris, gode materialer

Resposta de SUIT CLUB
Rigt og god oplevelse og betjening.
Rigt og god oplevelse og betjening.

Suit Club Århus
Suit Club Århus - Virkelig god service, især fra Malthe😀

Jeg fik en øl.
Jeg fik en øl og betjeningen var i topklasse, min bror fik professionel hjælp til at se super stilet ud til sit bryllup. Rock on!

Resposta de SUIT CLUB
Jeg er ikke normalt ikke så god til…
Jeg er ikke normalt ikke så god til tøj, men blev guidet godt igennem fra start til slut med at finde et godt sæt tøj til mit bryllup, samt hjælp til skræddersyninger der vil få sættet til at sidde som det skal. Fuldt anbefalet.

Resposta de SUIT CLUB
Fedt produkt men ærgerlig oplevelse med pris
Jeg er desværre meget utilfreds med min oplevelse.
Jeg havde booket tid både til mig selv og min kærestes søsters mand, fordi vi begge skulle kigge på jakkesæt. Selve servicen under besøget var rigtig fin, og vi fik god hjælp. Undervejs blev vi dog tydeligt givet indtryk af, at hvis vi begge valgte den fulde pakke med jakkesæt, vest, slips, skjorte osv., så kunne der laves en god samlet pris.
Jeg nævnte også, at jeg kender flere, som har fået gode priser hos jer, og at I samtidig kører gode tilbud på hjemmesiden. Derfor var min klare forståelse, at når vi begge valgte en samlet pakke og købte et sæt hver, så ville vi få en form for ekstra rabat.
Ved betalingen fik jeg først at vide, at den eneste rabat var 500 kr., fordi det bare var den standardpakke, de altid tilbyder til bryllupper. Jeg gjorde opmærksom på, at vi jo netop havde talt om, at hvis vi begge gik med det hele, så burde vi kunne finde en god aftale. Her fik jeg blankt at vide, at der ikke var mere at gøre, og at det teknisk set slet ikke var muligt at give mere rabat.
Det, der gjorde oplevelsen endnu værre, var, at jeg lige inden købet alligevel endte med at få yderligere 125 kr. i rabat. Det bekræftede for mig, at det ikke handlede om, hvad der teknisk kunne lade sig gøre, men om manglende vilje til faktisk at imødekomme det, der var blevet lagt op til under samtalen.
Efter 5-10 minutters diskussion ved kassen endte jeg med at betale, fordi vi allerede havde brugt lang tid på besøget, fået taget mål og derfor følte jeg mig presset til at gennemføre købet.
Det er især følelsen af at være blevet lovet noget, som ikke blev holdt, der gør oplevelsen dårlig. Jeg kan desværre ikke anbefale stedet til andre på baggrund af denne oplevelse.

Køb af jakkesæt
Jeg var inde i suit club Aalborg d. 5 marts og købe et jakkesæt. Jeg skulle have det syet til flere steder. Jeg fik at vide det ville være færdig ved skrædder d. 19 marts, da jeg skulle bruge det d. 11 april. Jeg får ingen besked om at kunne afhente det indtil den. 26 marts hvor jeg skriver og spørger, hvor det blev af. Jeg får at vide det er en fejl og jeg bare kan hente det. Da jeg så henter det, er det ikke blevet syet til. Derudover er jeg blevet faktureret for noget jeg ikke skulle have.

God oplevelse
Dejligt at man skal bestille tid så man kan få ekspedienten for sig selv ☺️

God betjening
God vejledning og guidening gennem…
Anbefalingsværdig selv for dem der er helt nye i jakkesæt!
Jeg plejer at hade og tage ind i…
Jeg plejer at hade og tage ind i tøjbutikker, netop jeg føler mig overfuset af sælgere, som bare vil sælge. Måske er problemet mig, men det gør noget ved min tillid til sælger. Jeg var inde hos Suit Club i Odense og var mødt af 2 søde sælgere som vigtigst af alt gjorde mig tryg. I min uvidenhed dukkede jeg op uden at “bestille tid”, men alligevel fandt de tid til mig. Og vigtigst af alt, så var det en god oplevelse fordi jeg følte at det handlede mere om mig end om produktet de ville sælge mig. Fed oplevelse!
God oplevelse
God oplevelse. Vi blev tilbudt med drikkevarer ved ankomst. Efterfølgende fik vi hjælp til at finde det perfekte jakkesæt.
Jeg var i butikken i Odense
Jeg var i butikken i Odense. Og fik betjening af Laura. Virkelig venlig og arrangere i at give en god service. Meget dejlig oplevelse. Der vil jeg helt sikkert komme igen. Og super flot butik, overskuelig og ren og pæn. Og god kaffe.
Martin Hasseltoft
Hurtig og professionel service
God og professionel service.
Skulle bruge en smoking med 2 dages varsel. De nåede at sy det op og ind.
Fantastisk service i øjenhøjde
Fantastisk service i øjenhøjde! Jeg gik ud af butikken med ro i maven og med et rigtig flot jakkesæt på bare 45 minutter. Endnu engang, tak for hjælpen.
Jakkesæt til forlovelse
Jeg skulle have et jakkesæt til forlovelse, og fik hjælp af Isak fra Suit Club København. Service var ikke bare perfekt, men de tips og meninger som Isak havde gjorde alt perfekt ved oplevelsen.
En 100% ærlig mand med et sindssygt godt øje for stil! Meget stor anbefaling herfra!
Forkerte mål og glemt at give skjorte! - Opdateret anmeldelse
Jeg har nu besøgt Suit Club 3 gange. Den første gang, var der en engageret medarbejder, som var glad for at servicere os, og havde tålmodighed. Vi fik købt 2 jakkesæt den dag, men ikke lagt ærmer og bukser op. Vi kommer tilbage 2 måneder efter, for så at sikre at det hele stadigvæk passer, da jakkesættet først skal bruges til April.
Den anden gang vi er der, så får vi en medarbejder som hverken smiler eller ligner en der har lyst til at hjælpe. Vi får målt, og jeg er lidt utilfreds med ærmelængden på skjorten, så den får vi også lagt op. Efter den er lagt op, spørger jeg så medarbejderen om det er at jakken ikke også skal lægges op, men han siger det behøves ikke den skal "bare op 1 cm", men det ser ud nu, at den vurdering ikke er korrekt. Vi spurgte endda to gange om den ikke burde tjekkes, men nej han var sikker på at den er korrekt lagt op. Derudover skulle der også mere plads på kraven, som han sagde var gratis, men der er simpelthen glemt at ændre i kraven, når jeg får den hentet. Tusind tak for at spilde min tid. Skjorten er nu også lagt op for meget, sådan så at det er umuligt at bevæge sig i. Ved ikke hvordan dette er blevet målt men der skal altså være mere styr på det her.
Tredje gang får jeg den hentet og prøver det her så, og intet passede udover bukserne.
Jeg har nu booket en tid til København på søndag, og håber at det kan ændres på en bedre måde, og hurtigt, da det skal bruges om to uger, og ved simpelthen ikke om det er muligt for dem at ændre skjorten, da den allerede er blevet lagt op, men jeg må sige at det har været en forfærdelig oplevelse, nu skal jeg derhen for fjerde gang, hvor butikken ligger 45 minutter i bil fra mit hjem. Det bør ikke være iorden for en butik, der annoncerer med at være så specialiseret inden for jakkesæt, ikke engang kan finde ud af at sætte det op og give en normal kundeservice, der lytter til kundens behov.
Opdatering:
Da jeg i dag kom for at afhente min blazer efter en justering, blev jeg mødt af et meget hjælpsomt personale, som hurtigt fik rettet den tidligere fejl. Selvom min oplevelse ikke var den bedste i starten, endte det med en klart positiv afslutning.
De tilbød også at tilpasse både ærmerne og min skjorte, og som ekstra service foreslog de endda at sende skjorten hjem til mig, så jeg slap for endnu en tur forbi butikken.
Det er virkelig rart at se en virksomhed tage ansvar og gøre en ekstra indsats for at rette op på en fejl.

Resposta de SUIT CLUB
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.