De Kurkuma Specialist Avaliações

3.263
O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De snelle terugkoppeling van mevr. Tieneke mbt mijn vraag over Curcumine C3 superieur vond ik erg fijn. (Pubmed) De vlotte verzending en de keurige afwerking sieren dit bedrijf.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kurkuma capsules keurig verpakt, stickertjes er netjes recht op geplakt, aanvullende info op A4 formaat alsmede de nota. Het zag er met andere woorden weer tip top uit en verheugde mij dan ook weer op... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestelling zag er wederom zeer verzorgd uit.Dat de bestelling door Post nl. weer niet juist geleverd werd ligt niet aan jullie.Maar zoals we weten is het daar gewoon een ongeorganiseerde bende waar we... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De producten die ik gebruik bevallen heel goed, Deze ben ik gaan gebruiken voor mijn artrose, Curcumine C3 - Groenlip mossel en Boswellia serata. Worden keurig verstuurd als brievenbus pakketje dus h... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Farmácia atacadista

Een mens- en milieuvriendelijke webshop. Bij ons vindt u hoogwaardige , ayurvedische kurkuma en zuivere curcumine voor het beste resultaat!

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

3 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Todas as avaliações

(3.263)

532 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Snel

Snel. Uitgebreide schriftelijke info.

Resposta da De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat u onze vlotte verzending én onze uitgebreide informatie zeer kunt waarderen. Dat is leuk om te lezen. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De webshop zit goed in elkaar waardoor…

De webshop zit goed in elkaar waardoor ik de bestelling eenvoudig kon plaatsen. Er werd ook snel geleverd. De informatie die bij de producten horen is m.i. volledig. En heb ik (uiteraard) baat bij de supplementen.

Resposta da De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat u onze "laag drempeligheid" kunt waarderen. Én dat we vlot en volledig zijn in de afhandeling van de bestellingen. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Meedenkend en oplossingsgericht.

Meedenkend en oplossingsgericht.
PostNL gaf aan dat ze dit brievenbuspakket geleverd hadden. NIET dus. Proefpakket ontvangen om de tijd te overbruggen.
Uiteindelijk 3 dagen later pas mijn pakket, gelukkig, wel ontvangen.

Resposta da De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij met onze klanten méédenken. Én dat onze klantenservice én klantvriendelijkheid een zeer hoog gehalte heeft. We waarderen iedere klant ten zeerste. En we vinden dit een fijne review . Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Weer een vlotte bestelling en mijn…

Weer een vlotte bestelling en mijn voorraad is weer aangevuld.

Resposta da De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij een goede en vlotte verzending verzorgen. En een constant goede kwaliteit producten hebben. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

SUPER!!

Goede producten, snelle levering en ook de service is uitstekend!! GEWELDIG!!

30 de junho de 2026

Resposta da De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat u gewoon prima tevreden bent. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Snel

Snel, correct, betrouwbaar, gewoon de max!!!

Resposta da De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij onze bestellingen én onze klanten zeer serieus nemen. En zorgen voor een keurige afhandeling. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Er is een heldere uitleg van het…

Er is een heldere uitleg van het product, de bestelling plaatsen gaat gemakkelijk, afrekenen idem, ik krijg vrijwel onmiddellijk een track en trace en het pakketje zit enkele dagen later in de postbus. in het pakketje nogmaals de productbeschrijving en waar je op moet letten ivm consumptie. en er zit een factuur bij, met de bevestiging van de betaling. Blij mee.

Resposta da De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij ervoor zorgen dat de klant bij ons nog "Koning(in)" is. We zorgen voor een uitstekende klantenservice én klantvriendelijkheid. Dat is belangrijk. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Resposta da De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij snel en vlot verzenden. Ja, wij streven ernaar om iedere bestelling binnen een paar uurtjes bij de verzendservice af te leveren. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Gewoon zoals vanouds!

Gewoon zoals vanouds!
Goede service wat meerdere kleine bedrijfjes leveren, onze bakker, onze groente leverancier! Allemaal bedrijfjes die zich de schompus werken en kwaliteit leveren!

Resposta da De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. Ja, dit zijn ware woorden. Bij ons in het dorp is het niet anders. Hoe gróter het bedrijf, hoe kleiner de service&bereikbaarheid. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Wederom besteld

Wederom besteld. Zeer snel geleverd.

Resposta da De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee. Weet u, het is ons streven om iedere bestelling binnen een paar uurtjes bij de verzendservice af te leveren. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik bestel regelmatig curcumine bij de…

Ik bestel regelmatig curcumine bij de specialist bij uitstek. Doen wat ze beloven en een uitstekende service.

Resposta da De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij een betrouwbaar bedrijf zijn. Mét een prima klantenservice. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Nog steeds goed

Nog steeds goed! Had niet anders verwacht!

21 de junho de 2026

Resposta da De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij zeer constant in onze kwaliteit én service zijn. Dat is fijn om te lezen. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Alle afspraken zoals op de webpagina…

Alle afspraken zoals op de webpagina vermeld, zijn ook gewoon op tijd uitgevoerd. De bestelling kwam op tijd en correct aan. Geen enkel probleem. Ook de bijlage toegevoegd in mijn geval was ook uitstekend en gaf allerlei tips en informatie. Niks dan lof voor deze afhandeling

21 de junho de 2026

Resposta da De Kurkuma Specialist

Dank voor deze aardige review. Met een groet van uw dekurkumaspecialist-team

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestelling was er de volgende dag

Bestelling was er de volgende dag, netjes verzorgd door de brievenbus.
Gewoon heel f8jn

Resposta da De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat uw bestelling netjes en vlot behandeld is. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Resposta da De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij een uitstekende klantenservice hebben. Ook, eventueel, via de telefoon. U krijgt bij ons geen computer aan de telefoon, maar een vriendelijke telefoniste met kennis van zaken. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het bestellen per telefoon is erg…

Het bestellen per telefoon is erg prettig en de bezorging was ook goed.

Resposta da De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat onze klantvriendelijkheid en onze klantenservice prima werken. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle en vlotte levering.Omslag of…

Snelle en vlotte levering.Omslag of brievenbusverpakking moet je niet voor thuisblijven.

14 de junho de 2026

Resposta da De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat u zeer tevreden bent met onze brievenbus verpakkingen. Ja, dat zal de verzendservice en ons milieu met u eens zijn. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zoals alle vorige leveringen top.

Zoals alle vorige leveringen goed verzorgd, dat schept vertrouwen. Ook de producten zijn prima.

14 de junho de 2026

Resposta da De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij onze klanten zeer waarderen. Ja, misschien is het n beetje ouderwets, maar bij ons is de klant nog steeds "Koning(in)". We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooie zuivere producten en snelle…

Mooie zuivere producten en snelle levering!

20 de junho de 2026

Resposta da De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij een uitstekende kwaliteit producten aanbieden. Én omdat we snel verzenden. Ja, bij ons is iedere klant nog stééds "Koning". Misschien een beetje ouderwets, maar toch is dat zo. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team