De Kurkuma Specialist Avaliações

3.263
O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De snelle terugkoppeling van mevr. Tieneke mbt mijn vraag over Curcumine C3 superieur vond ik erg fijn. (Pubmed) De vlotte verzending en de keurige afwerking sieren dit bedrijf.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kurkuma capsules keurig verpakt, stickertjes er netjes recht op geplakt, aanvullende info op A4 formaat alsmede de nota. Het zag er met andere woorden weer tip top uit en verheugde mij dan ook weer op... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestelling zag er wederom zeer verzorgd uit.Dat de bestelling door Post nl. weer niet juist geleverd werd ligt niet aan jullie.Maar zoals we weten is het daar gewoon een ongeorganiseerde bende waar we... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De producten die ik gebruik bevallen heel goed, Deze ben ik gaan gebruiken voor mijn artrose, Curcumine C3 - Groenlip mossel en Boswellia serata. Worden keurig verstuurd als brievenbus pakketje dus h... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Farmácia atacadista

Een mens- en milieuvriendelijke webshop. Bij ons vindt u hoogwaardige , ayurvedische kurkuma en zuivere curcumine voor het beste resultaat!

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

3 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(3.263)

532 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Snel en super kwaliteit

Binnen 1 dag binnen. Perfect verpakt. Bestel al een paar jaar en altijd top kwaliteit in producten en service. Dank jullie wel

12 de maio de 2026

Resposta da De Kurkuma Specialist

En hierbij willen wij u graag bedanken voor uw geweldig mooie review. We zijn alert op de punten die u aanhaalt. We kunnen nóg zulke goede producten aanbieden, maar als u er een week (of meer) op moet wachten is de lol er snel af. Daarom streven we ernaar om iedere bestelling binnen een paar uurtjes bij de verzendservice af te leveren. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Resposta da De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij "snel en goed verzenden". Ja, met deze brievenbus verpakking is iedereen blij. De klant, de verzendservice, het milieu en wijzelf. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Top producten

Top producten, Top Service!!

Resposta da De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij een zuivere en hoogwaardige kwaliteit producten aanbieden. Met bovendien een prima klantenservice. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

mooie eerlijke producten en uitgebreide…

mooie eerlijke producten en uitgebreide handleiding

Resposta da De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij hoogwaardige zuivere producten aanbieden. En omdat we een goede beschrijving over de gekozen producten meesturen. Dit zijn belangrijke dingen om te weten. We vinden dit een fijne review. Mét een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Makkelijk te bestellen en snel geleverd…

Makkelijk te bestellen en snel geleverd in Frankrijk

Resposta da De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij geen "ingewikkelde website" hebben. Maar iets waarbij u gemakkelijk uw weg kunt vinden. En bovendien streven we ernaar om iedere bestelling binnen een paar uurtjes bij de verzendservice af te leveren. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Prima producten

3 de maio de 2026

Resposta da De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij een hoogwaardige kwaliteit producten aanbieden. Ja, dat is zo. Alles is met de hoogst mogelijke zorgvuldigheid geselecteerd. En we hanteren een ruim scala aan punten die belangrijk zijn. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle en duidelijke mededelingen vanaf…

Snelle en duidelijke mededelingen vanaf het bestellen tot aan de levering. Goed op de hoogte houden van alle werkingen en punten waaraan gedacht moet worden bij inname. Geen onnodige "verkooppraatjes" die er geheel niet toe doen. Fijne aflevering en goed verzorgd. Service altijd al oke geweest , ga zo door!

10 de maio de 2026

Resposta da De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat bij ons het geheel "klopt". En de klant, in alle opzichten, gewaardeerd wordt. Ja, wij vinden de punten die u noemt, ook belangrijk. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zoals gewoonlijk weer snel en volgens…

Zoals gewoonlijk weer snel en volgens afspraak geleverd.

30 de abril de 2026

Resposta da De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij netjes, accuraat en met een constant klantvriendelijk niveau werken. Ja, we streven ernaar om iedere bestelling binnen een paar uurtjes bij de verzendservice af te leveren. Zodat onze klanten het zo spoedig mogelijk thuis ontvangen. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Ik heb

Ik heb, evenals alle voorgaande keren, mijn curcumine 3 keurig verpakt en snel ontvangen.

Resposta da De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij een uitstekende en constante kwaliteit producten én service leveren. Ja, daar geven wij ook, bij iedere bestelling, ons 100% inzet voor. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Super service

Super service, super snel

Resposta da De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij supersnel verzenden. Ja, weet u, wij streven ernaar om iedere bestelling binnen een paar uurtjes bij de verzendservice af te leveren. Zodat onze klanten het zo spoedig mogelijk thuis ontvangen. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Altijd keurig geleverd

Altijd keurig geleverd, de mooie producten.

Resposta da De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij goede hoogwaardige producten aanbieden. Ja, dat is zo. We hebben het met de hoogst mogelijke zorgvuldigheid geselecteerd op zuiverheid, op werkzame stoffen en op ayurvedische ingrediënten zonder toevoegingen. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

prima product goede service

prima product goede service

29 de abril de 2026

Resposta da De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij een prima klantenservice verlenen. En dat we uitstekende producten aanbieden. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Snelle service.

Snelle service.
Duidelijk verhaal

6 de maio de 2026

Resposta da De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij goede en snelle klantenservice verlenen. Met duidelijke informatie. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben GROOT FAN van alles wat dit…

Ik ben GROOT FAN van alles wat dit bedrijf doet!

29 de abril de 2026

Resposta da De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er hartstikke blij mee, met wat u schrijft. Een gróter compliment kunnen we niet krijgen. We vinden het súper, nogmaals veel dank. We vinden dit een erg fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team 🙋‍♀️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ben met alles heel tevreden

Ben met alles heel tevreden. Snelle verzending. Alles correct !

27 de abril de 2026

Resposta da De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij een uitstekende klantenservice hebben. En dat we altijd zorgvuldig en attent zijn. Dat is fijn om te lezen. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Perfecte verpakking.altijd…

Perfecte verpakking.altijd vriendelijk.goede service.

Resposta da De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij over de gehele linie zorgvuldig en attent zijn. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Goed produkt

25 de abril de 2026

Resposta da De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij uitstekende en hoogwaardige producten aanbieden. Ja, dat is zo. We hebben onze producten zorgvuldig gescreend op zuiverheid, hoeveelheid werkzame stof, puurheid en op een lange ayurvedische
traditie. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team.

Resposta da De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij onze hoogwaardige producten met zorg hebben geselecteerd. Ja, dat is zo. We bieden de pure volle 500 mg zónder onnodige toevoegingen aan. Zuiver ayurvedisch. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bedankt voor de snelle levering.

Bedankt voor de snelle levering.

Resposta da De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij de bestellingen vlot verzenden. Ja, we streven ernaar om iedere bestelling binnen een paar uurtjes bij de verzendservice af te leveren. Zodat onze klanten het zo spoedig mogelijk thuis ontvangen. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team

Snelle verzending,duidelijk…

Snelle verzending,duidelijk handleiding,top

Resposta da De Kurkuma Specialist

Dank u wel voor uw geweldig mooie review. We zijn er erg blij mee omdat u schrijft dat wij duidelijke informatie meezenden. Ja, dat vinden wij belangrijk. Omdat men niet alléén de goede dingen over een product moet weten, maar ook de eventuele interacties en verdere informatie. We vinden dit een fijne review. Met een hartelijke groet van uw hele dekurkumaspecialist-team