Banner for Deleca

Deleca Avaliações 221

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Soms weet je meteen: dit zit gewoon goed. Mijn bestekset van Deleca is niet alleen stijlvol en kwalitatief, maar geeft echt dat extra tikkeltje klasse aan tafel. Tot in de details klopt het plaatje.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het is een prachtig bestek, het kan zelfs in de vaatwasser maar ik was ze met de hand. In de vaatwaaser krijg je opgedroogde waterdruppels en dan moet je het bestek terug nat maken of het er af te kr... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de móveis para cozinha

Discover the ultimate culinary experience with Deleca, your premier destination for exquisite kitchen and home products at fair prices.

Onze beloftes

Standaard bij elke bestelling

Standaard bij elke bestelling
Vóór 22:00 besteld = vandaag verzonden / Gratis verzending vanaf €20 (NL/BE) / Gratis retourneren binnen 30 dagen / 2 jaar garantie

Informações de contato

4,8

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

221 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

73 delige bestekset

Ik heb een bestekset besteld hier voor onze uitzet en hij is echt heel mooi. Hij is zeker niet duur voor wat je krijgt (12 stuks van alles wat je nodig hebt 72 delig).
Zeker een aanrader hier eens te kijken, ze verzenden ook nog eens snel !

11 de maio de 2026

Prachtig zwart bestek

In de vaatwaaser krijg je opgedroogde waterdruppels en dan moet je het bestek terug nat maken of het er af te krijgen.

19 de maio de 2026

TOP!

Wat een top ervaring! Ik heb prachtig bestek besteld bij Deleca en het was super snel binnen. Kreeg er zelfs een cadeautje bij!! De kwaliteit is super, en het bestek is niet te zwaar. Ik ben heel erg benieuwd naar de rest van jullie website !

30 de maio de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel erg tevreden met onze nieuwe…

Heel erg tevreden met onze nieuwe prullenbak. De peullenbak bevat 2 vakken die wij voor rest en plastic afval gebruiken. De kwaliteit voelt goed aan. De prullenbak is zwaar genoeg dat het niet makkelijk van zijn plek komt, de pedalen zijn stevig. Ook fijn dat je de optie hebt om geurzakjes erin te doen. Ook het heeft het handvaten aan beide kanten waar haakjes aan vast zitten die je kan uitklappen om er iets aan te hangen. Overal is het een mooie vervanger van onze oude prullenbak.

22 de maio de 2026

Mooie en uitgebreide bestekset

Mooie bestekset die goed ligt in de hand. De kleine vorkjes en lepeltjes die erbij zaten zijn zeer handig en maken je bestek assortiment direct compleet

Resposta da Deleca

Deze set zal je maaltijd verder optimaliseren door de fijne ervaring, Lisa 🌟Dank voor het delen van je ervaring en geniet er maar veel van.

Prachtige snijplank

Snel geleverd, mooie kwaliteit en super formaat snijplank!

Resposta da Deleca

Wij waarderen je mooie review, Charlotte. 👌Heel veel plezier met het gebruik ervan.

Mooi bestek

Mooi bestek. Ligt goed in de hand. Goede levering en perfect verpakt.

17 de maio de 2026

Resposta da Deleca

Veel smakelijke maaltijden toegewenst, ASG. 👍Dank voor je aankoop en geniet van het bestek.

Super fijn bestek

Super fijn bestek. Ligt heerlijk in de hand. Zat ook een leuk presentje bij. Dat is nooit verkeerd!
Goed ingepakt, ik vind het een fijne set en zo mooi dat ik het nog niet in de vaatwasser wil doen haha.
Vandaag een handgeschreven kaart van Deleca gekregen. Toch weer een stuk persoonlijker dan allemaal mailtjes. Ik raad dit bedrijf zeker aan.

Resposta da Deleca

Wat een mooie review, Christina, onwijs dank hiervoor. 👍Wij waarderen het feit dat je de extra's als positief hebt ervaren. Zeg het voort en hopelijk tot een volgende keer.

Fijne koffiemokken

Het product was supergoed verpakt en het contact was goed.

Resposta da Deleca

Dank voor deze positieve review, Hetty. 🌟 Fijn dat de mokken goed verpakt waren zodat ze zonder gebreken bij je zijn aangekomen. Geniet van je koffie

Sterk

Sterk, soepel en passend. Toppers!

Resposta da Deleca

Kort maar krachtig, Lisa. 👍 Wij waarderen deze mooie woorden. Dank voor je aankoop en veel plezier ermee.

Reageren snel

Reageren snel, en betrouwbaar!

Resposta da Deleca

Betrouwbaarheid en goed serivce is naar welke wij streven, Florine. 🌟 Dank dat je dit als positief hebt ervaren.

Super servies

Super servies! Een aantal onderdelen waren stuk maar door de tweede set heb ik toch nog een compleet setje servies! Niks op aan te merken, alleen de leverancier heeft er een week over gedaan om te bezorgen terwijl ze elke dag “langs” zouden komen. Maar hier kan Deleca niks aan doen natuurlijk.

27 de maio de 2026

Resposta da Deleca

Dankjewel voor het delen van deze eerlijke review, Marije. Erg vervelend dat de eerste levering niet was zoals verwacht voor welke onze excuses. Echter, fijn dat het tweede set wel compleet en netjes was.

Gezien de leverancier, hier hebben wij inderdaad geen invloed op maar begrijpen wel goed dat dit als vervelend ervaren kan worden.

Alsnog veel plezier met je serviesset.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, snelle service. Zeker een aanrader!!!

Resposta da Deleca

Bedankt voor het delen van deze prachtige review, Shivani.👌 Wij waarderen het enorm dat je de aankoop als positief hebt ervaren.

Prachtige Set

Ik was een beetje huiverig om een zwart bestek set te bestellen, vooral omdat ik lui ben en alles in de vaatwasser doe. Deze zijn en blijven mooi.

Resposta da Deleca

Fijn te horen dat je de stap hebt durven wagen en dat het ook nog eens een positieve ervaring is, Angelique. 🌟

Een extra stukje style tijdens de maaltijd.

Team Deleca

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.