Banner for Deleca

Deleca Avaliações 223

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel tevreden met deze serviesset! De matzwarte kleur geeft een moderne en luxueuze uitstraling aan de tafel. De borden en kommen voelen stevig aan en zijn mooi afgewerkt. Alles was goed verpakt en kw... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Super servies! Een aantal onderdelen waren stuk maar door de tweede set heb ik toch nog een compleet setje servies! Niks op aan te merken, alleen de leverancier heeft er een week over gedaan om te bez... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel erg tevreden met onze nieuwe prullenbak. De peullenbak bevat 2 vakken die wij voor rest en plastic afval gebruiken. De kwaliteit voelt goed aan. De prullenbak is zwaar genoeg dat het niet makkeli... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Soms weet je meteen: dit zit gewoon goed. Mijn bestekset van Deleca is niet alleen stijlvol en kwalitatief, maar geeft echt dat extra tikkeltje klasse aan tafel. Tot in de details klopt het plaatje.... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de móveis para cozinha

Discover the ultimate culinary experience with Deleca, your premier destination for exquisite kitchen and home products at fair prices.

Onze beloftes

Standaard bij elke bestelling

Standaard bij elke bestelling
Vóór 22:00 besteld = vandaag verzonden / Gratis verzending vanaf €20 (NL/BE) / Gratis retourneren binnen 30 dagen / 2 jaar garantie

Informações de contato

4,8

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

223 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Zwarte bestekset

Ook een speciale vermelding voor Sander: vriendelijk, behulpzaam en duidelijk iemand die nog écht belang hecht aan klantentevredenheid. Zelden nog zo’n vlotte en aangename service meegemaakt. Heel blij met mijn aankoop, een absolute aanrader.👌🏻

16 de maio de 2026

Resposta da Deleca

Heel erg dank voor het delen van zo'n mooie en eerlijke review, Karen. 🌟Wij zijn erg blij dat wij dat extra tintje aan jouw tafel hebben kunnen toevoegen.

Ook dank voor de persoonlijke ervaring die je hebt gehad van Sander. Dit zal met hem gedeeld worden. 🤝

Veel heerlijke maaltijden gewenst met je nieuwe bestek.

Team Deleca.

Zeer goede ervaring

Zeer goede ervaring. De kwaliteit is uitstekend

12 de maio de 2026

Resposta da Deleca

Dankjewel voor je positieve review, dit waarderen wij enorm. Aanvullend ook erg fijn te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van het product. Zeg het voort.

Super prullenbak

Super prullenbak. Goede prijskwaliteit verhouding. Heel blij mee!

20 de maio de 2026

Resposta da Deleca

Wat leuk om te horen, Maaike! 😊 Bedankt voor je mooie review. Fijn dat de prullenbak zo goed bevalt en dat je tevreden bent over de prijs kwaliteitverhouding. Heel veel plezier ermee!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering en een mooi en degelijk product ontvangen

5 de maio de 2026

Resposta da Deleca

Bedankt voor je fijne review, Renate! 😄 Wat leuk om te horen dat de levering snel was en dat de Snijplankenset Sevilla goed in de smaak valt. We wensen je er heel veel plezier mee in de keuken!

Mooie peper-en zoutmolen

Mooie peper-en zoutmolen. Gemakkelijk te vullen en op te laden via usb.
Fijn te gebruiken.

Resposta da Deleca

Bedankt voor je leuke review, Renata! ✨ Wat fijn om te horen dat de peper en zoutmolen zo goed bevalt en prettig in gebruik is. Veel kookplezier gewenst!

Snelle levering, goede kwaliteit

Super snelle levering, geweldig serviesgoed en bestek. Eindelijk serviesgoed met kwaliteit en voor een mooie prijs, en het past bij elkaar.

4 de maio de 2026

Resposta da Deleca

Wauw, bedankt voor je uitgebreide review Yannick! 🙌 Super om te horen dat zowel het serviesgoed als het bestek zo goed bevallen. Fijn dat je de combinatie van kwaliteit, uitstraling én prijs weet te waarderen. Heel veel plezier ermee!

zondag

Heb het eerder al gebruikt en was er mee tevreden.
Daarom heb ik ze weer besteld.

28 de abril de 2026

Resposta da Deleca

Bedankt voor je vertrouwen én je mooie review, Irene 😊 Wat leuk om te horen dat je al eerder tevreden was en daarom opnieuw hebt besteld. Daar worden wij blij van!

Goed en mooi verpakt

Goed en mooi verpakt, producten zijn ook van goede kwaliteit en een goede handleiding

10 de maio de 2026

Resposta da Deleca

Bedankt voor je mooie review, Niels! 😄 Fijn om te horen dat alles goed en netjes verpakt was en dat je tevreden bent over de kwaliteit én de handleiding. Daar doen we het voor!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snel geleverd en goed bestek

Snel geleverd en goed bestek. Roest niet en ligt lekker in de hand. Ga nog een set bestellen

5 de maio de 2026

Resposta da Deleca

Wat leuk om te lezen, Emilie! 🌟 Fijn dat het bestek goed bevalt, prettig in de hand ligt én mooi blijft zonder roest. Super dat je nog een set wilt bestellen, daar worden we blij van 😊

Mooie snijplanken

Mooie snijplanken, keurig op tijd geleverd.
Fijn in gebruik als snijplank maar zeker ook voor de presentatie van een lekker tussendoortje

Resposta da Deleca

Bedankt voor je mooie review, Hans! 😊 Wat fijn om te horen dat de snijplanken goed bevallen. Leuk dat je ze niet alleen gebruikt in de keuken, maar ook voor het presenteren van lekkere hapjes. Veel plezier ermee!

Alles is perfect

Alles is perfect, ik ben heel blij

15 de maio de 2026

Resposta da Deleca

Wat een fijne review, bedankt Lenny! 😄 Super om te horen dat alles perfect is en dat jullie er zo blij mee zijn. Daar doen we het met veel plezier voor!

Erg tevreden

Erg tevreden, waar voor je geld

Resposta da Deleca

Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is! 😊 Goed om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit en prijsverhouding. Veel plezier met je aankoop!

Hele mooie snijplanken

Hele mooie snijplanken, handig in gebruik en staat tof in de keuken. Een staander is zeer handig en plaatsbesparend.

Resposta da Deleca

Wat leuk om te horen dat de snijplanken zo goed bevallen! ✨ Fijn dat ze niet alleen handig in gebruik zijn, maar ook mooi staan in de keuken. De staander maakt het inderdaad extra praktisch én lekker ruimtebesparend 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snel verzonden en het is een top…

Snel verzonden en het is een top bestekset

Resposta da Deleca

Super om te horen dat alles zo snel geleverd was en dat de bestekset goed bevalt 😄 Daar genieten we van! Heel veel plezier ermee.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snel en eenvoudig te bestellen

Snel en eenvoudig te bestellen. Levering top!

22 de abril de 2026

Resposta da Deleca

Bedankt voor je fijne review! 🚀 Goed om te horen dat het bestellen soepel verliep en dat je tevreden bent over de levering. Veel plezier met je aankoop!

Mooi servies

Mooi servies, hele aardige mensen bij de klantenservice

6 de maio de 2026

Resposta da Deleca

Wat een mooie woorden, bedankt daarvoor 😊 Super fijn om te horen dat je blij bent met het servies én onze klantenservice. Daar doen we elke dag ons best voor!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De prullenbak is mooi en werkt perfect

De prullenbak is mooi en werkt perfect, sluit zonder herrie te maken. Hij komt met vuilniszakken die er precies in passen. Ook het persoonlijk bedankje na de bestelling kan ik ook waarderen.

Resposta da Deleca

Wat leuk om zo’n uitgebreide review te lezen, bedankt! 😄 Geweldig om te horen dat de prullenbak perfect werkt en lekker stil sluit. Fijn dat ook de bijpassende vuilniszakken én het persoonlijke bedankje gewaardeerd worden. Daar worden wij blij van!

Hele mooie bestekset

Hele mooie bestekset. Snelle service. Persoonlijk kaartje! Top

Resposta da Deleca

Wat een fijne review om te lezen! ✨ Super dat de bestekset zo goed bevalt en dat ook de snelle service én het persoonlijke kaartje gewaardeerd worden. Heel veel plezier ermee 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De bestelling kwam heel snel binnen.

De bestelling kwam heel snel binnen.
De kwaliteit van het servies is heel mooi.
Het was een moederdag cadeau en ze is er heel blij mee

Resposta da Deleca

Wat ontzettend leuk om te horen 😊 Super dat de bestelling snel binnen was en dat het servies zo goed in de smaak viel als Moederdag cadeau. Daar maak je iemand echt blij mee! Heel veel plezier ermee.

Mooie kwaliteit voor starters

Mooie kwaliteit voor starters

12 de maio de 2026

Resposta da Deleca

Fijn om te horen dat de kwaliteit zo goed bevalt! 😊 Perfect als startersset én natuurlijk gewoon om elke dag van te genieten. Bedankt voor je leuke review!

Team Deleca

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.