Regeert niet op mails over terug betaling. Ben hier nu al vanaf juli mee bezig. Heb alles terug gestuurd, maar ontvanger laat het bij de douane liggen. Daarna geen reactie meer op mijn mailen ontvang... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Had rode laarsjes besteld.Vreselijk.Leken wel gehandicapten schoenen.inhet midden was paars of lila rood met deze kleuren.Verzending duurde natuurlijk china nooit meer.Nou wachten op geld terug. Moe... Ver mais
Jammer dat ik nu de beoordelingen pas lees. Inderdaad een verkapte Chinese website. 3/9 bestelling geplaatst. Komt niets, mail wordt niet beantwoord. En de verzending blijft op 3/9 staan. Geen vorderi... Ver mais
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Mooie jas en goede communicatie
Mooie jas en goede communicatie. Wel wat lang onderweg.

Twee broeken gekocht
Twee broeken gekocht, na 1× dragen direct gescheurd op de naad. Kreeg na mailtje het bedrag terug.
Snel opgelost.

Onlangs 2 paar sandalen besteld
Onlangs 2 paar sandalen besteld. Duurde wel even vooraleer ze kwamen. Doch ze vielen erg klein uit. Verder waren ze wel mooi.
Wilde ze retour sturen daarvoor moet je dan contact opnemen met de mode shop voor een code en adres.
Doch ik kreeg toen een mail dat ik ze mocht behouden. Milieu vriendelijk natuur dat er weer geen pakket retour moest.
Ik geeft deze nu aan een goed doel waar ik vrijwilligerswerk doe.

Goede communicatie
In eerste instantie kreeg ik niet snel een reactie ivm retouren maar toen ik eenmaal contact had ging alles heel snel. Ik heb mijn geld netjes terug gekregen en ik mocht zelfs de kleding houden. Jurken waren ook mooi van kwaliteit.

Resposta da Demodeshop
Te laat geleverd, verkeerde zoolkleur en geen reacties meer of oplossing
Het opsturen en binnen krijgen duurde al verdacht lang ook mail contact over gehad. Snelle reactie. Toen de laars er uiteindelijk was was de zool een hele andere kleur dan op de aangeboden foto. Daar was hij zwart en wat ik gekregen had was een beige zool onder de laars. Ook nu een snelle reactie dat dit een fout is en er zo snel mogelijk een oplossing komt. Toen heb ik nog de vraag gesteld of dit voor datum x kon omdat ik ze nodig heb voor een themafeest.
Vanaf dat moment geen reacties meer en ook geen oplossing of andere laars ontvangen. Geen contact meer te krijgen ondanks herhaald mailen. Telefoon nummer bestaat niet. Ook via die weg geen contact te leggen.

Top service
Top service! Heb een broek besteld via deze winkel en toen mijn bestelling aankwam, was de maat te klein voor mij. Ik heb een mail gestuurd naar de contactpersoon die mij ook onmiddellijk heeft geholpen en een nieuwe broek heeft opgestuurd in de juiste maat. Geweldig!

Keurig geregeld
Van de drie bestelde items was er eentje beschadigd en de andere twee pasten me niet. Na correspondentie per mail over vervanging of vergoeding kwamen we overeen dat ik na aftrek van kosten mijn geld terug kreeg.
De twee items mocht ik houden en die heb ik na overleg aan een goed doel geschonken. Dit ook om onnodig versturen van pakjes te voorkomen. Milieutechnisch prijzenswaardig.

bedrijf bestaat niet
bedrijf bestaat niet. telefoonnummer is niet in gebruik. ze zeggen dat het bedrijf in België zit, Braambeslei 25 in Kapellen.
BESTEL HIER DUS NIET