Besøg af den lille pandekagevogn til konfirmation med 32 gæster. Alle aftaler omkring tider, menuer m.m. blev overholdt til punkt og prikke. Alt praktik med opstilling og tilslutning forløb helt... Ver mais
A empresa respondeu
Vi havde booket den lille pandekagevogn til konfirmation med 22 gæster. Alt omkring booking og aftaler var helt ok, men vi havde forventet noget mere af maden - som minimum at alt var hjemmelavet... Ver mais
Stor anbefaling Vi havde booket til rund fødselsdag med 56 gæster Det var super lækkert - alle blev mætte God service fra 3 rolige piger. Husk lidt ekstra olie til jeres pandekager næste gang 😉
Vi har brugt den lillepandekagevogn til 2 konfirmationer ( 14-5-22 & 14-5-26) Servicen er ikke til at tage fejl af. De sødeste medarbejdere begge gange. Kæmpe hit blandt gæsterne, både store og... Ver mais
A empresa respondeu
Den Lille Pandekagevogn er Danmarks førende leverandør af pandekager til alle typer arrangementer. Med fem mobile pandekagevogne dækker vi hele landet og bringer lækre, frisklavede pandekager direkte til dit event. Vi specialiserer os i både madpandekager og søde pandekager, der tilfredsstiller enhver smag og gør dit arrangement mindeværdigt. Vores madpandekager, såsom "En flad med kylling" og "En flad med kebab", er fyldt med kvalitetsingredienser og tilberedt med kærlighed. De søde pandekager kommer med et udvalg af 11 forskellige standard toppings, fra klassisk sukker og Nutella til friske jordbær og chokoladesovs. Uanset om det er til en fødselsdag, bryllup, firmafest, marked eller festival, tilpasser vi os dine behov og skaber en unik madoplevelse. Vi sætter en ære i vores professionelle og venlige service, og vores mål er at gøre catering til dit arrangement både nemt og lækkert. Vores "spis hvad du kan" koncept sikrer, at alle gæster bliver mætte og glade. Med stor erfaring og en passion for pandekager er Den Lille Pandekagevogn det oplagte valg for dit næste arrangement. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud og lad os gøre din begivenhed uforglemmelig.
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
God service, fleksible, søde og imødekommende!
Vi var 60 mennesker, som kun havde 45 minutter i vores pause til at få spist. Arrangementet gik helt uden bump, og hele teamet var så glade.

Resposta da Den Lille Pandekagevogn
Vi havde bestilt den lille pandekagevogn til vores barnedåb med 70 mennesker. Det var dejligt nemt med service og et fint udvalg af pandekager. Gæsterne var meget tilfredse og synes det var en fed måde.

Resposta da Den Lille Pandekagevogn
Den lille pandekagevogn var en super løsning til min fødselsdag.
Vi fik 2 slags madpandekager samt dessert pandekager.
Pandekagerne smagte dejligt og personalet var flinke.
Det var jo super nemt🤩

Resposta da Den Lille Pandekagevogn
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.