Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Fantastisk oplevelse

Jeg har nu fået 4 behandlinger med Kranio Sakral Terapi og der er nærmest sket mirakler med min krop. Min navle har i mange år siddet skævt i forhold bukseknappen, det blev klaret efter en behandling. Hele min krop er blevet rettet op og spænder ikke så meget som den har gjort før. Det der er fantastisk ved Kranio Sakral Terapi er, at det er din egen krop som heler sig selv, endda uden at Rebbecca rører ved dig. Det er en fantastisk oplevelse som sætter nogle tanker igang om de traditionelle behandlinger vi bliver udsat for.
Når man kommer hos Rebbecca føler man sig i centrum og hun er meget gavmild med at øse ud af sin viden.
Så udover at kroppen bliver ordnet er man nærmest høj når man går derfra.
Udover Kranio Sakral Terapi kan man også få flere former for massage. Gå ind på hjemmesiden og kig.
Jeg kan kun anbefale et besøg hos Rebbecca, du bliver ikke skuffet.
5 store stjerner

30 de janeiro de 2019
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Er selv massør og bruger Mille

Er selv massør og bruger Mille, når jeg skal have løsnet op i mine arme, som gennem arbejdet bliver noget overbelastet. Kan virkelig anbefale Mille. Hun er dygtig og forstår at tage fat, samt ved hvor hun skal have fat.
Så har du problemer med ømme og spændte muskler, så kontakt Mille.

19 de junho de 2018

Professionel, Imødekommende og God til at snakke med mennesker

Jeg har i mange år kæmpet med, men efter et Piske smæld,
Skævhed i ryggen og generel ubalance i kroppen.

Har forsøgt at få dette behandlet hos flere men intet hjalp.

Fik anbefalet Mille med speciale i Kranio Sakral terapi,
efter flere behandlinger hos hende blev der løsnet op for
disse problemer som nu er væk.

Efter den store succes med at behandle mig og den viden som
Mille har fortalt om hvad Kranio Sakral terapi kan gøre for en.

Vidste jeg med det samme, at min Niece skulle forbi Mille og have
en behandling med Kranio Sakral terapi.

Da hun har gået med men efter en Hjerne rystelse, som gjorde
at hun rent socialt i skolen og blandt venner fik større og
større problemer, da hun ikke kunne fokuser og være i rum hvor
mange mennesker var tilstede.

Efter 5 behandlinger hos Mille var symptomer fra Hjerne rystelsen
væk, hvilket har gjort at hun nu er meget gladere, kan være sammen
med mange mennesker og generelt nu kan være med i det sociale blandt andre.

Generelt kan det siges om Mille, at hun er en meget Positiv indstillet,
Imødekommende, Glad og Udadvendt person som er utrolig god til at lytte og snakke med og vejlede folk før, under og efter endt behandling.

Og ikke mindst er god til sit fagområde, hun agere Super professionel,
med alt som hun fortager sig.

Man føler sig virkelig velkommen, at hun er tilstede og vil gøre noget
godt for en under hele behandlingen.

En behandler som helt klart kan anbefales.

2 de abril de 2018
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min førlighed er kommet tilbage efter behandling hos Mille

Jeg har haft et fantastisk resultat efter at have fået behandling af Mille.
Efter 3 års kronisk skadevirkninger efter en virus på balancenerven som iflg lægevurdering sjældent set så alvorlig og uden behandlingsmulighed.
Jeg har i disse år dinglet rundt som en påvirket, og henvist til at gå med rollator, men efter een eneste behandling fået det væsentligt bedre. Efter få dage efter første behandling bruger jeg ikke længere rollator!

Jeg kan anbefale Mille som en utrolig sympatisk, hjælpsom og indlevende person. Jeg er meget taknemmelig for hendes kvalifikationer og evner.
5 stjerner herfra -

27 de março de 2018

SUPERPROFESSIONEL!

Jeg har i mange år haft en ubehandlet PTSD, og svær angst. Efter at jeg nu har været i ugentlig behandling hos Mille i godt et år, er angsten i princippet helt væk, og min PTSD kan jeg håndtere rimelig godt. Jeg har simpelthen fået mit liv tilbage.
Dette har Mille "ordnet" gennem at på en meget blød og velgørende måde bl.a. behandle en masse skævheder i, og ar på, min krop. Mille har en viden om hvordan det hele hænger sammen, som gør at det næsten virker som trylleri.
Hendes terapidyr, Lilo og Saga, bidrager til et unikt og behageligt miljø.

19 de março de 2018

Den blideste behandler

Jeg har været en af de heldige, der har haft Milles hænder på min krop. Mille er en vanvittig blid, følsom og hamrende dygtig behandler. Hun har behandlet mig for diverse spændinger i lænd/nakke og har med sin blidhed og viden indenfor kraniosakral terapi, afhjulpet ganske effektivt. Mille får min allervarmeste anbefaling. Det blideste væsen med sine hænder.

7 de fevereiro de 2018

Super dygtig!!..

Mille har afhjulpet en del af mine muskelære problemer... hvor andre fysioterapeuter, kiropraktorer o.lign ikke har kunnet hjælpe. Mille konstaterede hurtigt hvad problemet var og behandlede samt rådgav mig i træningsøvelser...De største og bedste anbefalinger!!

9 de fevereiro de 2017

Utrolig profesionel behandler

Jeg er meget plaget af kroniske smerter
Har slidgigt, meget dårlig ryg og nakke, samt fibromyalgi.
Netop grundet min fibromyalgi har jeg i flere år afholdt mig fra div. behandlinger, da jeg har svært ved berøring i perioder, da det kan gøre meget ondt.
Her har Mille en fantastisk viden og forståelse for kroppen, som kan tage hensyn til de fleste lidelser.
Samt hun har en stor indlevelse i den enkelte person hun behandler.
Hendes evner rækker vidt, giver massage, kranie sakral terapi, og AcuNova (nåle) på mig, alt efter hvad min krop kan klare under den enkelte behandling.
Jeg mærker efter behandling en markant bedring af mine smerter og mine udfordringer af mit bevæge apparat.
Mille har rigtigt mange uddannelser og behandlingsmuligheder.
Kan anbefale at kigge på hendes hjemmeside
Jeg kan varmt anbefale Mille som behandler.

9 de dezembro de 2016
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais