Den Ouden Steegh Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We werden hartelijk ontvangen door Ditske en konden op ons gemak rondneuzen ( staat zoveel moois). Onder het genot van een kop thee/koffie hebben we onze keuze gemaakt. 2 weken later is de kast bezorg... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goed bereikbaar met de OV fiets van station Tiel, werden we bij aankomst hartelijk ontvangen door Ditske. Wij hoopten een mooie kast te kunnen vinden en met de voorraad die ze hadden kozen we uiteinde... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bij Ditske een prachtig smal kastje gekocht en ook een mooie eettafel! Prima prijs en hele goede service . Grote sortering en een hele vriendelijke eigenaresse, Ditske. Als je iets moois zoekt en kw... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Superblij met de partnerdesk die we bij Den Ouden Steegh gekocht hebben. Prachtig bureau, maar uit 1890 en daardoor net iets te laag voor mijn been-lengte. Den Ouden Steegh heeft er mooie passende poo... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Móveis Antigos
  2. também em
  3. Antiquário
  4. Arte e Antiguidades

In de voormalige stal van onze eeuwenoude Betuwse boerderij vindt u antieke meubels. U vindt hier onder andere kasten, secretaires, eethoeken, bureaus, bedden en stoelen. Alle meubels zijn kundig gerestaureerd en bezorgen we binnen twee weken.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

257 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

34 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede service en hele mooie meubelen

Ontvangst was heel gezellig en onder het genot van een bakje koffie heerlijk rondkijken tussen alle mooie meubelen. Service helemaal top. Binnen een week werd onze kast thuisgebracht en netjes in elkaar gezet.

Zeer de moeite waard om te gaan kijken als je op zoek bent naar mooie antieke meubelen

27 de janeiro de 2024

Resposta da Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review :-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Erg blij met mijn aankoop!

Erg blij met mijn aankoop, een antieke eiken kast.
Heb alle contacten - telefonisch, via whatsapp, e-mail,de bezorging - als enthousiast, positief en behulpzaam ervaren. De kast werd vlot geleverd en voldoet helemaal aan de verwachtingen.
Kortom, een tevreden klant!!!
R. Smits, Heerlen

4 de janeiro de 2024

Resposta da Den Ouden Steegh

Dank voor de mooi review!

Een topbedrijf!

Heel fijn bedrijf! Een aanrader.
De eigenaar is vriendelijk, behulpzaam en communiceert zeer goed. Ik kocht in november een mooie kast. Op mijn verzoek werd de kast later geleverd en hij is prachtig. Ben er erg blij mee.

18 de janeiro de 2024

Resposta da Den Ouden Steegh

Dank voor de mooi review en veel plezier van de chiffoniere.

Tevreden klant

Tevreden klant

Contact makkelijk gelegd. Afspraken zijn goed nagekomen. Snelle levering.
Ben helemaal blij met mijn eethoek. De stoelen zitten ook erg lekker.

16 de janeiro de 2024

Resposta da Den Ouden Steegh

Dank voor de review en veel plezier van de eethoek.

Aanrader!!

Hele Mooie spullen, je voelt je echt welkom en krijgt de tijd om even rond te kijken. Fijne vriendelijke mensen, goede adviezen en super service!!

25 de dezembro de 2023

Dank voor de review :-)

Aanrader

Ditske heeft ons super gastvrij ontvangen in haar mooie winkel. Ze neemt echt de tijd, geeft je alle ruimte om een beetje rond te neuzen en biedt ook fantastische service. Wij wonen aan de andere kant van het land, maar onze last werd zonder extra kosten gewoon thuisbezorgd. Echt een aanrader!

18 de agosto de 2023

Intens tevreden

Via Google kwam ik terecht bij Den Ouden Steegh. Prachtige kastjes, echt precies waar ik naar op zoek was. Mooi opgeknapt, goed verzorgd. I.v.m. een verbouwing kon ik het kastje niet meteen plaatsen. Dat was geen probleem, ik kon op afroep laten weten wanneer het kastje gebracht kon worden. Ditske kwam het kastje zelf brengen. Perfecte service. Ik ben zeer tevreden en intens blij met m’n antieke ‘meidenkast’.

5 de dezembro de 2023

Resposta da Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Een heel goede service

Een heel goede service, correct en een vriendelijk, hartelijk klantcontact. De kast werd goed tentoongesteld op de website (duidelijke foto's) en werd grondig en verzorgd geleverd, dit zelfs binnen korte termijn.

15 de novembro de 2023

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nice selection and great service!

It is already the second time that I buy from Ditske and I am super happy with her support. The transport from her place to Romania was organized really fast and arrived even earlier than expected. I can highly recommend this nice shop!

19 de novembro de 2023

Thank you!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We zijn erg leuk geholpen en goed…

We zijn erg leuk geholpen en goed geadviseerd.
We hebben gekozen voor een stijlvolle mahonie houten kast, die perfect past bij ons vernieuwde interieur. De kast is volgens afspraak netjes afgeleverd en gemonteerd!

7 de novembro de 2023

Resposta da Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review en de lunch :-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooie antieke eiken lage dressoir!

Via website mooie antieke eiken lage dressoir gevonden die perfect paste bij onze antieke bureau.
Na rit van 100 km, goede ontvangst en gezellige babbel. Kast was in orde, geboend en werd geleverd zoals afgesproken.
In de hal stonden nog mooie antieke pareltjes die menig interieur kunnen opvrolijken.

7 de outubro de 2023

Resposta da Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review!

Prima service

Orientatie in de webshop, waarin een goed beeld gegeven wordt van het aanbod. Zeer hartelijke ontvangst in de winkel waarbij je alle gelegenheid krijgt om rustig rond te kijken. Uiteindelijk de kast gevonden waar ik allang naar op zoek was. Prima service ook bij de aflevering van de kast (incl. blik antiekwas).

30 de agosto de 2023

Warme vakvrouw

Ditske heeft ons uitstekend geholpen in de zoektocht naar een 19e eeuwse boekenkast. In haar zaak (of online) kun je rondkijken, en vind je ongetwijfeld wat je zoekt. Haar professioneel advies, en de warme ontvangst, doet de rest!

7 de outubro de 2023

Resposta da Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review :-)

Echt een aanrader!

Wat was het gezellig bij Ditske!
Mooie Biedermeier kast gescoord die snel werd geleverd en zorgvuldig geïnstalleerd…mét potje was.
We zijn er erg blij mee!

18 de setembro de 2023

Super!

Mooie kast, prettige communicatie, snelle bezorging.. kortom Super!

15 de setembro de 2023

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Leuk om hier zo nu en dan te neuzen en…

Leuk om hier zo nu en dan te neuzen en dan iets te vinden waarvan je niet wist dat je het zocht .
Oude meubelen krijgen een tweede kans . Ik hou er
van .
Alles is netjes thuis afgeleverd , zoals was
afgesproken . Ik ben heel blij met de stoeltjes .

2 de setembro de 2023

Resposta da Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review en het vertrouwen.