Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sikkert nemt og hurtigt! Som studerende har det været svært at finde en tandlæge som dækker mine behov da jeg har haft svært ved at finde en tandlæge selv. Oplevelsen og den hjælp jeg har fået genn... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Yasir yderst kompetent ung mand der gav mig råd og vejledning angående en retrainer der er gået løs i min overmund. Da jeg ikke fik den rette behandling sidste sted kontaktede jeg Dentamacht for... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg var på jagt efter en tandlæge i København, men der var virkelig mange at vælge imellem, og det var svært bare at få en pris. Så faldt jeg over DentaMatch, hvor jeg kiggede lidt på de forskellige m... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det var nemt og hurtigt at bruge. Det kan hurtigt virkelig uoverskueligt med alle de mange forskellige tandklinikker. Med Dentamatch, kunne jeg hurtigt finde en tandklinik der tilbyder præcis den beha... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Dentista

Escrito pela empresa

“Det skal være nemt at gå til tandlægen” – Hos DentaMatch ved vi, at et besøg hos tandlægen kan føles som en rejse ind i det ukendte – især når det kommer til kvalitet og pris. Derfor skabte vi DentaMatch, for at gøre det enkelt og nemt at finde den billigste og dygtigste tandlæge nær dig. Med vores brugervenlige sammenligningsplatform hjælper vi dig med at finde den bedste og billigste tandlæge i din by, så du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget – dit smil.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt!

Fandt på ingen tid en ny og billig tandlæge efter jeg var flyttet til en ny by. Kan varmt anbefale at bruge dentamatch hvis man vil spare lidt penge på tandlægeregningen 😎👌

4 de maio de 2024

Hej Emil

Tak for din bedømmelse af Dentamatch.dk

Det er vi meget glade for at høre, at vi har været behjælpelige med din tandbehandling.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fik mit smil tilbage, uden at det kostede en bondegård.

Hvis der er en ting jeg kan lide, så er det at spare penge.
Det fik jeg sandelig også gjort igennem Dentamatch, ud over at spare penge, så kan jeg nu smile med tænder, uden at flove mig🥰

3 de abril de 2024

Hej

Tak for din bedømmelse af Dentamatch.dk

Det er vi meget glade for at høre, at vi har været behjælpelige med at finde den billigste tandbehandling til dig.

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse! Jeg fandt ikke kun den perfekte tandbehandling, men jeg bestilte også en bidskinde gennem siden. Let at bruge og informativ. Anbefales stærkt! 5 stjerner fra mig!

31 de janeiro de 2024

Hej Mikkel

Tak for din bedømmelse af Dentamatch.dk

Det er vi meget glade for at høre. Vi er glade for at have gjort processen nem og hurtig for dig.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Giver et godt overblik over priserne og…

Giver et godt overblik over priserne og billigere muligheder. Alt dette på så kort tid – kan klart anbefales.

27 de janeiro de 2024

Hej Shamon

Tak for din bedømmelse af Dentamatch.dk

Det er vi meget glade for at høre.

Hurtigt og velfungerende

Jeg skulle have lavet en bideskinne, og DentaMatch gav hurtigt og nemt et fint overblik over muligheder. Det bliver ikke sidste gang, jeg bruger denne side.

22 de janeiro de 2024

Hej Josef

Simpelt og effektivt!

Simpel og effektiv måde at sammenligne priserne på! Ser frem til, at det bliver tilgængeligt i flere byer

16 de janeiro de 2024

Hej Donjeta

Tak for din bedømmelse af Dentamatch.dk

Det er vi meget glade for at høre. Vi arbejder stærkt på at udvide vores produkt til flere byer. De opdateres ugentligt.

Utrolig positivt!!

Rigtig god oplevelse herfra. Kan klart anbefales hvis man er usikker på sit tandlægevalg og søger andre muligheder. Giver derfor 5 gode stjerner!! Tjek det ud og bliv positiv overrasket. 🤩

12 de janeiro de 2024

Hej Alea

Nemme penge sparet

Jeg har altid haft svært ved at overskue og hente tilbud på behandlinger fra andre end min nuværende tandlæge, som jeg altid har brugt.

En masse penge sparet ved lige at kigge derinde!

Kæmpe anbefaling.!

11 de janeiro de 2024

Hej Lasse

Tak for din bedømmelse af Dentamatch.dk

Vi er glade for at vi kunne hjælpe dig med at spare penge.

Hurtig, nemt og overskueligt

Hurtig, nem og overskuelig måde, at finde en bedre og billigere alternativ tandlæge

11 de janeiro de 2024

Hej Albert

Tak for din bedømmelse af Dentamatch.dk

Det er vi meget glade for at høre.

Fantastisk oplevelse

Utrolig god oplevelse med Dentamatch, hvor jeg på under 2. Minutter fandt et billigere alternativ til min nuværende tandlæge. Kan klart anbefales herfra🙌

6 de janeiro de 2024

Hej Edona

Tak for din bedømmelse af Dentamatch.dk

Tak for de fine ord. Vi er glade for at kunne hjælpe med din tandbehandling.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget hjælpsom hjemmeside til at finde den rette tandlæge

Meget overskuelig hjemmeside som hjalp mig med at finde den rette tandlæge til en tandblegning. Kan stærkt anbefales!

6 de janeiro de 2024

Hej Jonas

Yasir fra Dentamatch.dk

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais