De Paarse Keizerin Avaliações

1. Sex shop
  2. Clube de Entretenimento para Adultos
  3. Loja de Entretenimento para Adultos
  4. Loja de roupas eróticas

Informação fornecida por fontes externas variadas

Fantaseer, lach en experimenteer voor een leven lang liefhebben. De Paarse Keizerin inspireert u graag met romantische en erotische ideeen, informatie over relaties en seks & stijlvolle winkel.

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

7 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

4 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Produkt besteld en betaald

Produkt besteld en betaald. Gekozen voor afleveren in een pakket automaat. Pakket getracht op te halen maar automaat opende niet. Direct gemeld bij de paarse keizerin, als reactie: we gaan informeren bij post.nl en komen binnen enkele werkdaten bij u terug. Inmiddels 1 week verder, geen bericht, geen produkt, geen geld terug. Zeer slechte service !!
De juiste oplossing was geweest: zorg ervoor dat de klant word vrijgesteld (nieuwe zending of geld terug) en los het zelf op met je leverancier: post.nl.
Afz: een zeer ontevreden klant.

Inmiddels weer contact geweest en ik kan nu kiezen: ofwel geld terug of nogmaals leveren. Daar ik wel tevreden ben over de produkten gaan we het nogmaals proberen.......
To be continued. Afz een iets tevredener klant.

Na wat gesteggel met de post (alweer!,,,) is het pakket eindelijk aangekomen in goede orde. Is naderhand nog netjes contact geweest of alles nu was opgelost naar tevredenheid. Zo hoort het! Netjes afgewikkeld. Ik heb ze wel aangeraden om op zoek te gaan naar een andere pakketdienst.

4 de junho de 2026
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Uiteindelijk goed contact en oplossing

Mijn pakket is nooit aangekomen. Eerst was het bedrijf niet bereikbaar hierover maar uiteindelijk namen zij contact op. Er was een verandering in hun systeem waardoor ze tijdelijk slecht bereikbaar waren. Nu is alles opgelost en kreeg ik mijn geld terug. Als ze eerder waren geweest, had ik het product alsnog graag ontvangen, maar had al wat anders. Zou het alsnog aanraden vanwege prettig contact.

13 de março de 2026

Would buy from again

Product I was after was significantly cheaper here, almost too good to be true :)
Reviews for this shop were lacking in number, so here goes one.
Delivery was smooth, date estimation was accurate, great price, product as described - great shop, would buy from again!

20 de janeiro de 2026
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

House of Delight producten (het huismerk) zijn een kort leven beschoren.

Prachtige website met goede informatie en klantvriendelijke webshop. Eén waarschuwing: de producten van het huismerk (House of Delight) gaan snel kapot. Die zijn hun geld echt niet waard, ook al heb je er de eerste weken een paar leuke orgasmes mee.

16 de dezembro de 2025
logotipo da De Paarse Keizerin

Resposta da De Paarse Keizerin

Beste mevrouw Bracke,

Dank u voor het delen van uw ervaring.

Het spijt ons om te lezen dat uw ervaring met een product van ons huismerk niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Dat vinden wij oprecht vervelend, want betrouwbaarheid en kwaliteit zijn voor ons belangrijk.
Ik zie dat uw product inderdaad afkomstig was uit een batch waarin er meerdere exemplaren snel kapot gingen toendertijd. Dat is inmiddels gelukkig opgelos met deze leverancier.

Wanneer een product voortijdig defect raakt, denken wij altijd mee over een passende oplossing. In veel gevallen kunnen wij helpen met vervanging, een alternatief of een andere vorm van compensatie. Op het huismerk geven wij ook ruime garantie.

We nodigen u daarom uit om contact met ons op te nemen, zodat we samen kunnen kijken wat er mogelijk is.

Dank verder voor uw positieve woorden over onze website en service. Feedback zoals deze nemen wij serieus en gebruiken wij om onze producten en assortiment verder te verbeteren.

Karin
De Paarse Keizerin

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Discrete winkel van erotische…

Discrete winkel van erotische artikelen, juist voor mensen die helemaal niet kinky hoeven.
Goede klantenservice. Problemen worden snel en met aandacht opgelost.

28 de junho de 2023

Mooi verzorgd pakje

Snelle service! Bovendien mooi verpakt in zwart papier en met (uiteraard paarse) strik er rond, nog een bedankkaartje erbij. Super service!

17 de junho de 2021
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.