Veja o que dizem as avaliações
Goed geholpen in de showroom. Lekkere koffie, prima gesprek. Paar weekjes later was het zover, en de Svedex deuren zijn prachtig! Fijne partij in Heerde.
Hier recentelijk 2 Albo Slimline deuren besteld (maatwerk). Prijs was goed, levertijd was 10 weken en werd keurig gehaald. Mooie deuren. Communicatie verliep helder. Prima showroom ook. Prima bedrijf.... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Online binnendeuren bestellen doet u snel, veilig en voordelig op Deurmarkt.com! ✓Levering in heel Nederland ✓Laagste prijs ✓Beste deal ✓Bestel nu
Informações de contato
Falco nam de tijd voor ons
Falco nam de tijd voor ons. Goede voorlichting over deuren en mogelijkheden. We hebben hierdoor goed de afweging kunnen maken over typen deuren en welke bij ons en ons huis passen. Prettige samenwerking en communicatie.
Slechte service, onbekwaam advies
Ik heb zeer dure geluidswerende deuren gekocht. Op advies van de medewerkers austria v8 kozijnen gekocht. Deuren waren aangeraden door de medewerkers. Ik krijg deuren waarin de scharnieren niet ingevreesd waren, verder waren er geen scharnieren geleverd, de deur paste niet in het kozijn verkeerde maten, we hebben het zelf moeten oplossen met een timmerman, allemaal extra kosten. Kortom zeer slecht bedrijf en mijn ervaring, zal deze zeker niet aanraden.
Goed geholpen in de showroom Svedex deuren
Goede service van Deurmarkt.com
Mijn deur gemakkelijk en snel besteld & puik geleverd door Deurmarkt.com
Goed te woord gestaan telefonisch en…
Goed te woord gestaan telefonisch en een antwoord gekregen op alle vragen die ik had, top service
Top service
Top service! Goed geholpen aan de telefoon echt een aanrader
Zelf na jaren na aanschaf kregen we een…
Zelf na jaren na aanschaf kregen we een nieuw binnenwerk voor onze lamme deurklink van Deurmarkt.com
Deurbeslag besteld vakundig geholpen en…
Deurbeslag besteld vakundig geholpen en volgens afspraak geleverd.
Super bedrijf
KOOP HIER GEEN DEUR! OPLICHTERS
KOOP HIER GEEN DEUR! Vreselijk bedrijf! Na 2 maanden nog geen oplossing voor beschadigde geleverde deur van €1.600,- die op 17 april is binnengekomen. Naar aanleiding van een mail waar we 2 maanden op hebben moeten wachten waarin staat dat de leverancier foto’s heeft van VOOR transport waarbij de deur heel is (zonder foto’s mee te sturen overigens) hebben wij foto’s meegestuurd van onze beschadigde deur die NA transport is aangekomen waarbij de pallet in de deur is gaan zitten na het veel te hard aantrekken van de spanbanden. Dit is ook bij de deur die als bescherming wordt gebruikt, op precies dezelfde plekken staan de houten balken van de pallet erin. We hebben hem nog precies zo staan zoals hij is afgeleverd, en dan durven zeggen dat hij goed is aangekomen. Na verschillende keren bellen en mailen nog steeds geen contact. Telefoonnummer en naam doorgegeven vorige week donderdag, zouden zogenaamd de vrijdag erna terugggebeld worden omdat we woest waren na het antwoord op de mail van ene Naomi: Hierbij geven ze de oplossing dat ze de deur kunnen repareren op onze kosten, wat denk je zelf?! Maar Naomi heeft deze mail om 19;00 voor haar weekend in ging gestuurd, dus die was uiteraard niet meer bereikbaar. Maar goed niemand komt afspraken na in dit bedrijf want van terugbellen hebben ze ook nog nooit gehoord. Echt schandalig, we gaan dit maar via de rechter oid oplossen want via deurmarkt doen ze hier niet aan.
De bestelling staat niet op mijn naam maar op van Eekeren, er hangt nog een briefje met ons telefoonnummer als de man aan de telefoon vorige week donderdagavond wel zijn afspraak is nagekomen. Aan de andere potentiële kopers: doe het niet!!!
Goed bedrijf met hele goede medewerkers…
Goed bedrijf met hele goede medewerkers mee denkend echt een aanrader
Lees de reviews goed als je hier besteld: bestel hier niet!!!
Bestel hier niet!!! Lees de reviews goed (en kijk goed naar de goede reviews, de meeste zijn van mensen die maar 1 review hebben geschreven).
Zodra er iets (mogelijk) niet goed is geven ze niet thuis, zéér klantonvriendelijk! Let wel: het gaat niet eens om welke oplossing er wordt gekozen, lees het verhaal: ze bieden niet eens een oplossing, weigeren mee te denken, wantrouwen alles wat je als klant zegt zonder enig fatsoenlijk tegenargument of zelfs ook maar richting van een oplossing. Kennelijk denkt dit bedrijf dat er nooit fouten gemaakt kunnen worden en dat je als klant geen idee hebt waar je het over hebt.
Wij hebben bij op 10 februari bij Deurmarkt drie CanDo Calgary deuren besteld, inclusief aflakservice in RAL 9001 (twv 315 euro!!!).
De deuren zijn geleverd, maar bleken duidelijk in een andere kleur te zijn afgewerkt (RAL 9010). We hebben dit onderbouwd met kleurstalen, foto’s én vergelijkingen met recent geverfde deuren in RAL 9010 – die exact overeenkomen met de geleverde deuren.
Helaas is het contact met Deurmarkt zeer teleurstellend verlopen. Ze bellen of mailen echt nooit uit zichzelf, ook al beloven ze dat te doen. Op geen enkel moment hebben ze serieus inhoudelijk gereageerd op ons bewijs. Sterker nog: ze zijn niet in staat of bereid geweest om hard aan te tonen dat de deuren daadwerkelijk in RAL 9001 zijn gespoten. De enige ‘onderbouwing’ die ze geven, is een interne opdrachtbevestiging – géén objectief of technisch bewijs. De leverancier kan kennelijk geen fouten maken, terwijl ze zelf de deuren nooit hebben gezien nadat ze gelakt zijn.
Na talloze mails en wekenlang wachten, blijft een oplossing uit. Nu inmiddels 3 weken geleden gaven ze aan te onderzoeken welke kleur de deuren zijn gelakt maar ook nu blijft het stil, zelfs na een herinnering om hier op te reageren.
Wij hebben dit bedrijf het voordeel van de twijfel gegeven en meer dan voldoende gelegenheid geboden om met een passende oplossing te komen. Helaas zonder resultaat. Dit zegt wat ons betreft veel over de service en het verantwoordelijkheidsgevoel bij een fout vanuit hun kant.
Er werd wel snel gereageerd op de negatieve review op Google, op mijn mail dat ik nog steeds wacht op een antwoord en bereid ben alle negatieve reviews te verwijderen als ze dit fatsoenlijk oplossen wordt wederom niet gereageerd.
Super vriendelijk personeel en heldere…
Super vriendelijk personeel en heldere communicatie. Er was wat uitstel, maar dit werd steeds gecommuniceerd.
Really poor
Beware: this website is basically a scam. I ordered several doors from deurmarkt.com, and every single one was delivered with at least some level of damage. On top of that, they sent me four doors worth more than €700 each without the locks I had clearly paid for.
After numerous attempts to contact customer service to resolve the issue, they completely disappeared—ignoring my emails and refusing to assist.
Terrible quality, terrible service. Avoid this company at all costs!
Bij deurmarkt.com in Heerde 8 weken…
Bij deurmarkt.com in Heerde 8 weken geleden een binnendeur besteld levertijd 6-8 weken . Vorige week toch maar eens een mail gestuurd wat de status was. Geen reactie hierop. Volgende dag gebeld de betreffende dame kom mij niet zeggen hoe het zat . Ze zou het uitzoeken en mij terugmailen. Geen reactie helaas . Dan de volgende dag maar een chat gestuurd deze kon niet direct beantwoord worden. Later op de dag een mail dat de deur niet leverbaar was !!! Sorry was het antwoord en het betaalde bedrag zou teruggestuurd worden. Inmiddels is het bedrag terug gestort. Denk als ik niet gereageerd had ik had kunnen wachten tot st juttemus. Slecht bedrijf heb inmiddels de deur elders besteld .
Bestel hier niet!
Ik ben niet van de slechte reviews maar bij deze wil ik iedereen waarschuwen. BESTEL HIER NIET!
Slechte communicatie, Afspraken worden niet nagekomen betreft levertijden, betaald voor twee deuren met kozijn, verkeerd geleverd alles mee terug, alleen nieuwe deuren na geleverd (kozijnen waren niet meer nodig, die hebben we zelf aan moeten schaffen omdat er geen tijd meer was om NOG langer te wachten) maar geen geld teruggezien van de kozijnen. Kortom: Een slecht bedrijf zonder enige klantenservice waar je iets mee kunt. Een gewaarschuwd mens telt voor twee!
Prima gesprek,prima offerte maar dan…
Prima gesprek,prima offerte maar dan gaat het mis. Vooraf alles betalen hoeft niet volgens consumentenrecht zelfs geen aanbetaling maar hier wel.
Vooraf alles betalen! Bestelling gecanceld.
Aantal weken later krijg je mail of je review wil invullen. Deze is net zo slecht als nu maar word on hold gezet omdat ik onder de 3 punten geef.
Dus de review op deurmarkt.com zijn gebasseerd op alleen goede berichten.
Jammer toch?
Twee maatwerkdeuren, goede prijs, conform afspraak.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.