Vi handlede hos DID da vi byggede nyt hus. Hele huset fik Corian bordplader samt vaske - og vi har bestemt ikke fortrudt dette! God service, hjælp og professionel montering. Endnu engang tak til... Ver mais
A empresa respondeu
Altid en super fin service og varen er prima Vi har brugt firmaet de sidste mange år flere gange
A empresa respondeu
Jeg kan på det varmeste anbefale Dansk Interiør Design, hvor meget konkurrencedygtige priser og fortrinlig service går op i en højere enhed. Vi har fået lavet en lidt kringlet bordplade inklusive va... Ver mais
A empresa respondeu
Vi har fået leveret og monteret en stænkplade fra Dekton med all-risk gennem DID. Virkelig god oplevelse. De er ikke kun skarpe på prisen, men giver også en eminent service hele vejen igennem. Vores... Ver mais
A empresa respondeu
Dansk Interiør Design producerer alverdens kvalitetsløsninger i Corian® samt skabe til køkken, bad og meget mere. Vi er forhandler af kvalitetsvaske fra bl.a. Blanco og Lavabo, og du kan også købe din nye Quooker® hos os. Kernen i vores forretning er god service, høj kvalitet og korte leveringstider; værdier, som er vigtige for os, og som, vi tror på, gør en forskel for vores kunder. Vi kan lave bordplader, vinduesplader, håndvaske; sågar gravsten! Med Corian® er det kun fantasien, der sætter grænser. Vi servicerer også din Corian®-overflade, fx oppudsning af bordplader og reparation af både små og større skader. Dansk Interiør Design er certificeret producent af Corian®, hvilket er din sikkerhed og garanti for, at vi har materialekendskab og arbejder inden for DuPont™'s retningslinjer.
Industrivej 20, 4990, Sakskøbing, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
DID har simpelthen været så gode og hjælpsomme fra start til slut. Vi har købt køkkenbordplade samt badevask og resultatet er blevet super fint - det hele passer perfekt. Derudover har DID løbende kommet med råd omkring valg af produkter og desuden været hurtig i kommunikationen. Og så skader det jo heller ikke at det er til en super skarp pris.
Kæmpe anbefaling her fra!

Resposta da Dansk Interiør Design
Reparation af revner i Corianbordplade.
Kvalificerede og behagelige håndværkere. Arbejdet udført med særdeles flot resultat.

Resposta da Dansk Interiør Design
Super profesionelle og godt håndværk! Så tilfreds med min Corian bordplade

Resposta da Dansk Interiør Design
Fin og konstruktiv dialog, god service, alle tider samarbejde og flot resultat

Resposta da Dansk Interiør Design
Super fin bordplade. God kommunikation. Godt udført arbejde, opmåling og montering til aftalt tid.
Skarp pris på både bordplade vask og quooker.
Thomas Kjelmann

Resposta da Dansk Interiør Design
Vi lavede en aftale om ændring af en bordplade samt tilkøb af en ny plade. I var så flinke at komme og hente pladen der skulle kortes af og opbevare den til vores nye køkken var monteret.
Da I kom, bar bordpladen ind på plads og hjalp yderligere med den nye plade.
Vi er MEGET tilfredse med alt hvad I har ydet for os.

Resposta da Dansk Interiør Design
Jeg har handlet med Dansk interiør Design to gange, og har været meget tilfreds med både service og kvalitet begge gange. De kan kan varmt anbefales!

Resposta da Dansk Interiør Design
Dejlig nemt at bestille, få farveprøver tilsendt på en dag, hjælp til at vælge farver ud - utrolig kompetente og servicemindede folk, overskuelige priser - hurtig levering, flot opsætning. Gennemført fra A-Z. Og det er virkelig smukke bordplader og vindueskarme - er meget, meget tilfreds. Tak for hjælpen ; ) det spiller!

Resposta da Dansk Interiør Design
Fantastisk kvalitet. 👍 Nu er det anden gang jeg bruger dem til at lave bordplade i nyt køkken. Og jeg er super tilfreds. 😀

Resposta da Dansk Interiør Design
Har fået leveret rigtig mange gange fra DID. Til både store og små projekter. Men uanset størrelse på projekt er behandlingen bare i top. En sand fornøjelse 😊👍

Resposta da Dansk Interiør Design
Det er nu 3. gang vi har handlet med Dansk Interiør Design. Alt er forløbet perfekt lige fra vores 1. henvendelse. Vi har valgt at få DID til at udarbejde skabelon, og efterfølgende har de været ude for at montere bordpladen. Det færdige arbejde er blevet super flot. Vi er endnu engang meget tilfredse med bordpladen og det udførte arbejde.

Resposta da Dansk Interiør Design
Forlod os ikke før vores bordplade sad præcis som vi ønskede selvom det drillede lidt til at starte med. Suveræn service og meget behagelig kommunikation hele vejen igennem. Anbefaling herfra👍🏼

Resposta da Dansk Interiør Design
Hurtig ekspedition og levering.
Super flink og høflig ekspedient/sælger
Ringede 15.45, havde et tilbud 15.55 og fik leveret pladen 3dage senere.

Resposta da Dansk Interiør Design
Hurtig og effektiv bestilling og levering. Bordpladen (corian) ser super ud og vasken er nydeligt integreret. Rigtig god kvalitet. Fragtmanden bar pladen helt ind på plads (af sig selv), da jeg ikke selv var til stede. Det er god service. Tak for det.

Resposta da Dansk Interiør Design
god service og profesonel håndtering at opgaven.

Resposta da Dansk Interiør Design
Enormt højt service niveau med hurtige svar og masser af nærvær.

Resposta da Dansk Interiør Design
Vi har to gange fået bordplader fra Dansk Interiør Design - i 2015 og i 2021. Begge gange har vi fået superkompetent rådgivning, og virkelig god service. En stor anbefaling herfra.

Resposta da Dansk Interiør Design
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.