MyElla - Macarons Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

Detalhes da empresa

1. Pastelaria

Escrito pela empresa

Håndlavede macarons med tekst, logo eller print til dit event. Vi tilbyder smagfulde og flotte macarons i alle regnbuens farver og med 16 forskellige smage. Alle anledninger er gode til macarons og dine egne personlige macarons vil med sikkerhed blive festens samtaleemne. Brug med fordel kager med logo til firmafesten, lanceringen eller for at promovere dit produkt på messer.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

1 avaliação nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi bestilte macarons til kundemiddag

Vi bestilte macarons fra MyElla til vores kundemiddag, og det var en fantastisk oplevelse fra start til slut. Allerede i den indledende kontakt blev vi mødt af professionel og imødekommende kommunikation – hurtige svar, stor fleksibilitet og en tydelig passion for deres produkt.
Macaronsene i sig selv var en fryd for både øjet og smagsløgene. Hver enkelt var smukt dekoreret med logoer og præsenteret med stor sans for æstetik, hvilket gjorde dem til et oplagt samtaleemne blandt gæsterne. Smagen var lige så imponerende, delikat, afbalanceret og med en perfekt konsistens, som vidner om høj kvalitet og håndværk.
Vi kan varmt anbefale MyElla til alle, der ønsker at tilføje noget ekstraordinært til deres arrangement.

2 de setembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det var en super god oplevelse med fantastisk service.

Grunden til jeg er så tilfreds er: at Daniel som er kontakt person hjalp så meget med min ordre, da jeg ikke er vant til at bestille på Nettet.
Det gjorde mig så tryg, idet det var en stor barnedåb med 70 mennesker og en overraskelse til min datter og svigersøn som normalt hjælper mig. De 140 macarons jeg betilte var så fine og smagte himmelsk.
Kan varmt anbefale MyElla Macarons.Det er ikke sidste gang jeg bestiller hos dem. Tak Daniel.
venlig hilsen Sussie Brandt.

15 de março de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De har min varmeste anbefaling

Jeg har nu brugt MyElla to gange bl.a. til en stor messe og kan kun give min varmeste anbefaling! De er meget serviceminded, svarer altid hurtigt på forespørgsler og leverer de fineste macarons med den skønneste smag. Jeg er kæmpefan! 🙌

11 de outubro de 2024

De bedste macarons

Vi fik, kort før vores datters konfirmation, en ide om, at der skulle være macarons til festen og fandt Myella ved en googlesøgning. Vi skrev og fik lynhurigt svar om, at de godt kunne nå at lave 120 macarons. Herefter gik datteren igang med selv at vælge farve og smag, hvor der var rigtig mange muligheder. Valget faldt på lyserøde med hindbær og hvide med passion. Og med navn på. Også her fik vi mulighed for at vælge skrifttype og farve. En virkelig fed og sjov proces for konfirmanden. De var ikke kun virkelig smukke på bordet, de smagte også fantastisk. Vi ser allerede nu frem til at kunne bestille en ny omgang til lillesøsters konfirmation næste år🥰 Og de få der ikke nåede at blive spist, dem kunne vi gå og nyde de efterfølgende dage🤗 Så de bedste anbefalinger herfra🌟🌟🌟🌟🌟

5 de maio de 2023

Smukkeste macorons!

Hurtig, effektivt og venlig service. Smukkeste velsmagende macarons, der blev spist hver og en. Varmeste anbefaling!

9 de maio de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk service og lækre macarons

Vi bestilte Macarons hos Myella til vores søns konfirmation. Vi blev mødt af et mega kreativt team som fik samlet de flotteste macarons og ikke nok med at de var flotte smagte de himmelsk.
Afhentning var nem og personalet var søde og smilende.
Alt i alt en super god oplevelse med service i førersædet.
Det er ikke sidste gang vi bestiller herfra :)

9 de maio de 2023

Hvis man kunne give et firma 10 stjerner

Hvis man kunne give et firma 10 stjerner, så havde jeg gjort det. MyElla har leveret en service, som er over forventede! Vi løb tør for macarons på vores messen, og så lavede de nye til os med det samme. De laver et fantastisk håndværk, skøn smag og god reklame for vores virksomhed! Highfive til MyElla. Tak for jeres hjælp <3

24 de novembro de 2022

Bestil bare herfra

Har bestilt 2x personlige sky spejle til forskellige børns barnedåb efter jeg selv havde fået et til min piges barnedåb, og de er simpelthen så fine! En mega god og personlig gave!
Mega hurtig service ift at det er specielt lavet, og hurtig levering!
Kun det bedste at sige

9 de setembro de 2022

5 store stjerner 🤩

Sjældent har jeg oplevet så god personlig service, hurtigt svar også endda igennem Instagram. Mit produkt kom hurtigt og resultatet er så smukt og det var pakket godt ind! 5 store stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

15 de abril de 2021
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais