Dialog Translatører & Tolke Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

Detalhes da empresa

1. Tradutor

Escrito pela empresa

Dialogs translatører og tolke har mange års erfaring inden for en lang række fagområder, bl.a. juridisk, økonomisk og finansielt sprog, og har dermed oparbejdet en stor ekspertise og faglig indsigt. Vi leverer professionelt, kvalitetssikret sprogarbejde med udgangspunkt i dine ønsker. Desuden rådgiver vi altid gerne om mulighederne for løsning af en sproglig opgave, således at du får den løsning, der bedst opfylder dine konkrete behov. Som specialister i fagsprog fokuserer vi på kvalitet, grundighed med blik for detaljen og fleksibilitet. Fortrolighed er en selvfølge. Vi lægger også vægt på en løbende dialog med vores kunder for at sikre en god forståelse dels af den enkelte kundes behov og krav, dels af den relevante teksts indhold og formål. Dialog har kapacitet til at løse såvel små som store opgaver og projekter, herunder naturligvis hasteopgaver. Dialog består af fire erfarne translatører og tolke med en uddannelsesmæssig baggrund som cand.ling.merc. (translatør- og tolkelinjen). Vi oversætter og tolker mellem dansk og henholdsvis engelsk, tysk og spansk for private og offentlige virksomheder, myndigheder, institutioner og privatpersoner. Ud over et tæt samarbejde med translatører i fransk og italiensk har vi opbygget et stort netværk af kompetente oversættere i ind- og udland, som vi kan trække på, hvis der er brug for sprogkompetencer, der ligger uden for vores kerneområder.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

2 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I had a great experience with this company.

I had a great experience with this company. Excellent pre-purchase assistance. They took the time to explain every single step and the specific requirements for my legal process, providing much more detail and clarity than what I could find on the Embassy's website.
The staff is very friendly and they speak Spanish, which made communication much smoother. They completed the work incredibly fast and prices are fair. If you are looking for efficiency and professional guidance, I highly recommend them!

7 de maio de 2026
Avaliação não solicitada
logotipo da Dialog Translatører & Tolke

Resposta da Dialog Translatører & Tolke

Dear Juan,
Thank you so much for you kind words and the 5 stars.
It means a lot to us that you are satisfied with our services.
Kind regards,
Pedro Calvo
Dialog Translatører & Tolke

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg fik løst en meget vigtig og…

Jeg fik løst en meget vigtig og presserende opgave til perfektion af tolken fra dialog-tt.
Fantastisk imødekommenhed, fleksibilitet, hurtig og smidig indsats, og ikke mindst top-professionel og venlig håndtering.
Mine bedste anbefalinger til dialog-tt !

23 de abril de 2026
logotipo da Dialog Translatører & Tolke

Resposta da Dialog Translatører & Tolke

Kære Jacob
Tusind tak for de pæne ord.
Vi sætter altid en stor ære i at give vores kunder den bedst mulige service.
Mvh.
Pedro Calvo
Dialog Translatører & Tolke

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais