Jeg har kun positive ord at sige om Calvolingua. Absolut verdensklasse oversættelsesbureau, og så er Pedro Calvo jo bare et meget sympatisk og venligt menneske, og fagligt helt i top. Jeg brugte Calvo... Ver mais
Fue rapido y eficiente
A empresa respondeu
Translatørbureau med speciale i spanske oversættelser. Calvolingua er specialister i juridisk oversættelse og har mere end 15 år erfaring i translatørbranchen.
Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Excellent attention to detail, very fast response time, and extremely neat and professional work. Highly recommended!

Resposta da Calvolingua
Excelente servicio. Super rápido y profesional.

Resposta da Calvolingua
Professionel, super hjælpsom og dygtig, jeg er meget tilfreds med det arbejde jeg fik udført.

Resposta da Calvolingua
Ekstrem hjælpsom, og rar mand. Brugte ham til at oversætte og apostelle mine dokumenter til spansk, men han hjalp med så meget mere end det. Hvis jeg havde nogle spørgsmål overhovedet, var han hurtig med at svare, på næsten alle tidspunkter af døgnet. Han hjalp med mine dokumenter, men også rigtig meget mere! Kan kun anbefales!

Resposta da Calvolingua
Mere end ti personer havde anbefalet ham til mig, og nu forstår jeg hvorfor. Han var hurtig, professionel og meget venlig. Han lavede ikke kun en perfekt oversættelse ifm. min datters statsborgerskab, men hjalp mig også med spørgsmål omkring selve processen, hvilket jeg sætter stor pris på.
Jeg er dybt taknemmelig for hans imødekommenhed og varme væsen. Jeg vil uden tvivl fortsætte med at bruge ham som min faste oversætter og anbefale ham til alle, der har brug for det. Tak, Pedro!

Resposta da Calvolingua
Jeg har fået lavet oversættelser tre eller fire gange hos Calvolingua, og de har altid været præcise og soignerede. Hurtig levering og svartid, højt niveau af service inkl. rådgivning i forhold til oversættelsernes formål. Transperans i forhold til pris samt kommunikation omkring de forskellige trin, så jeg altid havde styr på hvor mine dokumneter befandt sig.

Resposta da Calvolingua
Great experience! The translation was quick and accurate. They were super helpful and took the time to explain everything clearly. I really appreciated their support!

Resposta da Calvolingua
Super hurtig , kompetent og effektiv service. Og så endda meget hjælpsom med div spørgsmål. Stor anbefaling herfra

Resposta da Calvolingua
I had a great experience with Calvolingua. They delivered my translated document in less than a week, and the communication throughout was excellent. They were responsive, clear, and highly professional.

Resposta da Calvolingua
Super hurtig jeg fik min papirer tilbage, jeg er glæd og meget tilfreds JEg anbefaler

Resposta da Calvolingua
Un trabajo rapidísimo y eficiente. La comunicación fue clara y precisa.

Resposta da Calvolingua
Hurtig og direkte hjælp med min oversættelse. Korrekt information om det videre forløb med verificering af mine papirer til den Cubanske ambasade

Resposta da Calvolingua
Aftalerne blev overholdt og derfor fik jeg den service jeg havde både forventet og betalte for.

Resposta da Calvolingua
Hurtig response på forespørgsel og en super fin behandling af opgaven.
Oversættelse blev leveret til den lovede tid.

Resposta da Calvolingua
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.