Jag vill ge mina varmaste rekommendationer till Digibok.se. Efter att jag själv råkat göra ett felköp kontaktade jag deras kundtjänst, och jag är otroligt imponerad över det bemötande och service jag... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jag har köpt tre böcker från Digibok, och jag har inte haft några problem alls, tvärtom! Mina böcker kom som de skulle. Och jag har fick snabb och bra hjälp med min sista bok. Den fungerade inte på mi... Ver mais
Digibok har rekommenderats till mig av Gleerups som det enda stället som säljer ljudfilerna som hör till Gleerups-sfi-böckerna. Saker och ting i dagens digitaliserade och globaliserade service-sa... Ver mais
Det kommer sent samtidigt att det var inte lätt att hitta vilka sidor av böcker jag läste egentligen och sammanfattningar ser jag inte var det var? jag var inte nöjd:( jag har även epost den 9 april a... Ver mais
Detalhes da empresa
- Livraria
- também em
- Empresa de Software
En av Sveriges största nätförsäljare av digitala produkter! Här hittar du ett brett och ständigt växande sortiment av programvaror, digitala böcker, digitala läromedel, digitala mallar och e-kurser. Vi har avtal med de stora bokförlagen samt är en godkänd Microsoft partner.
Informações de contato
Box 1241, 13128, Nacka Strand, Suécia
- 08-88 90 00
- info@digibok.se
- digibok.se
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Bra och enkel
Allt gick snabbt o smidigt vid köp av…
Allt gick snabbt o smidigt vid köp av ebok!
Hej på er! Vill bara säga: tusen tack. Allt var väldig bra och snabbt.
Hej på er! Jag har köpt en digital bok Språkporten. Nästa dag började jag plugga och upprepa svenska som jag har lite glömt. Så vill jag bara säga: tack, tusen tack.

Fantastiskt kundbemötande
Jag vill ge mina varmaste rekommendationer till Digibok.se. Efter att jag själv råkat göra ett felköp kontaktade jag deras kundtjänst, och jag är otroligt imponerad över det bemötande och service jag fick.
Trots att ångerrätten egentligen inte gäller i mitt fall, var de mycket tillmötesgående och hjälpsamma. De löste situationen smidigt och snabbt så att jag fick tillgång till rätt produkt istället.
Snabbt och smidigt!
Fick kod till min digitala bok dagen efter. Snabbt och smidigt!
Riktigt smidig och vass tjänst
Smidigaste settet att kunna köpa böcker för studier under den behövande perioden 10/10 tjänst

Tillmötesgående och smidiga.
Lämnade tidigare en felaktig utvärdering, ty jag förväxlade digibok med sanoma.
digibok var fantastiskt tillmötesgående.
Att kunna köpa digital…
Att kunna köpa digital studentlitteratur. Bra för naturen och bra för att anteckna, markera... önskar att det var enklare ihop med gleerups att kunna läsa på en inkpad/läsplatta.
Katastrof
Katastrof! Lovar att dem ska skicka ut aktiveringskoden inom 24h för en viktig E bok som jag behöver för plugget men svarar inte mig även när jag ringer och mailat dem efter över 72h.
Första och sista gången jag köper något från digibok

Resposta da Digibok
Digitalboken var en stor hjälp men…
Digitalboken var en stor hjälp men mindre kostnad.
Dålig service
Dålig service. Står dom ska vara tillgängliga på telefonen men det var dom inte. Och dåligt bemötande på mail.