Mijn ervaring met Digibuddy is helaas niet positief. De communicatie is echt heel slecht. Ik heb meerdere keren contact geprobeerd op te nemen via WhatsApp, maar krijg gewoon geen reactie. Juist... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Eerste kennismaking met Digibuddy. Door een uitgelopen klus kwam de medewerker een uurtje later dan gepland. Geen probleem voor mij. Een kort berichtje over de latere aankomst zou beter zijn. Verd... Ver mais
Goed geholpen, fijne - , persoonlijke communicatie qua planning afspraak, duidelijk, vriendelijk, goede uitleg, was mogelijk op vrij korte termijn. Bekwame , rustige jongen die ook echt de tijd nam,... Ver mais
Mijn computer wilde niet meer opstarten. Ideaal was dat jullie langskomen en terplaatse even alle mappen op de nieuwe computer zetten. Ik wees gewoon de mappen aan en de Digibuddy zette die mappen op... Ver mais
Detalhes da empresa
Hulp nodig met uw computer, tablet, smartphone of ander digitaal apparaat? Onze deskundige digibuddies lossen al uw problemen snel en vakkundig op, zowel computerhulp aan huis als op de afstand door heel Zuid-Holland. We helpen je op een geduldige en professionele manier. Wij staan klaar om je uit nood te helpen!
Informações de contato
Rozenlaan 15, 3051LH, Rotterdam, Holanda
- 085 016 0644
- info@digibuddy.nl
- digibuddy.nl
Respondeu a 60% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Slechte communicatie – geen reactie op WhatsApp
Juist in de fase vóórdat je klant wordt, verwacht je dat een bedrijf snel en duidelijk reageert. Dat geeft vertrouwen. In dit geval blijft een reactie gewoon uit, en dat komt onprofessioneel over.
Door deze slechte communicatie zou ik er persoonlijk niet snel voor kiezen om hier gebruik van te maken.
Let op, dit ruikt naar oplichting
Mijn stiefvader (82jr) had problemen met een virusmelding, hij contact opgenomen, er kwam binnen een uur iemand langs met de melding dat de harde schijf vervangen moest worden, de laptop is meegenomen en dezelfde avond teruggebracht, kosten €496.
Ik heb de volgende dag het bedrijf gebeld met de vraag wat voor harde schijf dit is geweest, schandalig deze kosten!
De laptop heeft 3jr geleden €680 gekost. Voor misschien €100 meer had hij een nieuwe laptop kunnen halen, maar dit advies was niet gegeven.
En dan zo’n kwetsbare oude man die geen verstand heeft van computers zo op te lichten. Ik heb geen goed woord over voor dit bedrijf.
Beste computerwinkel rotterdam
Beste computerwinkel rotterdam
Beste Computerwinkel in Rotterdam
Goed geholpen met windows 11
Simpel makkelijk uitleggen
Goed geholpen
Laptop over naar windows 11
Fijn geholpen in de winkel
Iphone 15 reparatie was binnen no time…
Iphone 15 reparatie was binnen no time gefixt
Computer laten bouwen door Digibuddy
Netjes geholpen
Goede hulp bij digitale zaken
Goede hulp bij digitale zaken
Digibuddy heeft mij netjes geholpen met het instellen van mijn laptop en telefoon. Alles werd rustig uitgelegd en ze namen de tijd. Ik ben erg tevreden en zou het zeker aanraden aan anderen die wat moeite hebben met computers.
Geweldig geholpen
iPhone lcd scherm laten vervangen voor…
iPhone lcd scherm laten vervangen voor €129
Ipad scherm laten vervangen aan de…
Ipad scherm laten vervangen aan de Rozenlaan. Klein winkel met service
Windows 11 licentie aangeschaft
Nieuwe laptop geinstalleerd naar…
Nieuwe laptop geinstalleerd naar windows 11
al 3 jaar een abonnement Digibuddy
voor het derde jaar lid van digibuddy en mijn probleem was weer binnen tien minuten opgelost, dank je wel Mohammed je bent mijn steun en toeverlaat
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.