Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Prima levertijd/prijs. Alleen de stof zelf is als basislaag te ruw. Dit omdat ik met merinowol onderkleding veel prettiger draagcomfort heb op de huid met met merken als Supernatural of nordic.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kocht een heren merino wol shirt en lange onderbroek. Na een aantal dagen dragen verloor het materiaal zijn elastisiteit en begon het te lubberen. Klacht bij klantenservice werd zeer serieus genomen e... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja especializada em roupas íntimas

DILLING – een liefde voor wol sinds 1916. Op de website vind je kleding van biologische, natuurlijke materialen zonder schadelijke chemicaliën of zware metalen.

Informações de contato

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Prima levertijd/prijs

10 de abril de 2026

great customer service

For years I'm buying underwear of Dilling for my son. Mostly the underwear is perfect. Last month I had an issue with a set. I've contacted the customer service and they responded quick and effectively. Wish more customer services were a service like Dilling!

23 de março de 2026
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Vrijwel alle katoenen dames en heren items krijgen gaatjes

2 sterren voor de klantenservice, die is gewoon top. Maar de kwaliteit prijs verhouding is niet met alle producten goed. Vooral de katoenen items: binnen een jaar heeft het kledingstuk gaten. Zowel items voor mannen als vrouwen. Klantenservice heeft mij altijd vriendelijk en behulpzaam geholpen en van een vergoeding voorzien maar na 3x contact opnemen raakt het geduld langzaam op en geloof je ook niet meer in de standaard reacties: "...dit is niet de kwaliteit wat je van ons kan verwachten." Als vrijwel alle katoenen kleding binnen een jaar kapot gaat dan creëert dat zeker de verwachting en ik zou Dilling adviseren dit ook als een standaard fout te gaan beschouwen zodat de productie verbeterd word. Het katoen is erg dun en heeft geen hoge thread count. Ik bestel hier helaas niet meer, erg jammer maar daarvoor is het echt veel te duur. Duurzaam ligt ook in het feit hoe lang een item meegaat, en daar faalt Dilling helaas al een aantal jaren flink in met katoen. De merino wol is wel altijd van goede kwaliteit.

Reactie op dilling 30/03/26
Vind het uiterst opmerkelijk dat jullie alsnog blijven beweren dat dit uitzonderlijke gevallen zijn en dat blijkbaar katoen niet de “match” is met mij. De realiteit laat iets heel anders zien met een snelle blik op de reviews omtrent gaatjes. Met geen enkele andere bio katoenen items van andere merken heb ik dit nog nooit gezien. Jullie reactie is zeer spijtig want jullie laten kansen liggen voor productverbetering terwijl jullie in de tussentijd vaste klanten verliezen. Jammer.

27 de março de 2026

Beste Noba,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring zo uitgebreid te delen.

Wat fijn om te lezen dat u onze klantenservice als vriendelijk en behulpzaam heeft ervaren, maar het spijt ons oprecht dat de ervaring met onze katoenen artikelen u uiteindelijk zo heeft teleurgesteld.

We hebben in het verleden inderdaad contact met u gehad over vier katoenen artikelen die helaas problemen lieten zien. We begrijpen heel goed dat uw geduld na meerdere contactmomenten opraakt en dat standaardreacties dan steeds minder betekenisvol voelen. Juist daarom vinden we het extra jammer dat we u hierin uiteindelijk niet het vertrouwen hebben kunnen geven dat u van ons mocht verwachten.

Wat uw ervaring extra vervelend maakt, is dat wij dit normaal gesproken zelden zien bij onze katoenen producten, en juist ook vrijwel nooit in vergelijking met onze wollen artikelen. In het algemeen is katoen namelijk sterker dan wol. Tegelijk blijft het in de praktijk altijd lastig om precies te zeggen waarom kleding bij de ene persoon sneller slijt of gaatjes vertoont dan bij de andere. Iedereen draagt en gebruikt kleding op een andere manier, en waar de één jarenlang plezier heeft van zowel katoen als wol, ziet een ander helaas sneller slijtageplekken ontstaan.

Juist daarom hadden we een jaar geleden helaas moeten concluderen dat onze katoenen producten helaas geen goede match voor u zijn, en dat onze wollen producten duidelijk beter bij u passen. We begrijpen daarom ook goed dat u voor uzelf tot deze keuze bent gekomen.

Uw feedback nemen we serieus en geven we uiteraard altijd door aan onze kwaliteitsafdeling.

Dank dat u dit met ons heeft gedeeld.

We wensen u nog een fijne dag.

Fijne kleding

Overzichtelijke website, snel verzonden, betrouwbaar. Ik wil geen plastic kleding meer dragen dus ben altijd op zoek naar goeie natuurlijke kleding en dat levert dilling zeker! Tevreden met mijn aankopen tot nu toe, zeker een aanrader!

1 de março de 2026

plaid van lamswol

Ik heb het plaid gekocht van lamswol bij mijn eerste aankoop met de actie van 25% korting. Wij zijn met zijn 5en thuis en het kleed is direct ingepikt door mijn kinderen. Nu heb ik spijt dat ik er niet meer heb gekocht de kortingsactie. Dilling voel je vrij me een kortingscode te versturen want we vechten om het ene kleed hier. 😜

14 de fevereiro de 2026
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Goeie klantenservice, maar leggings snel kapot

Goeie klantenservice, daar valt niets over te zeggen.

Maar de dames legging merinowol al binnen een maand verdund en gaten er in. Ik houd van natuurlijke kleding en wil daar graag voor betalen, maar dan moet het ook wel zn kwaliteit kunnen behouden. Want 50 euro voor een maand, gaat mij te ver.
Andere kledingstukken so far so good, het is vnl de leggings die dus snel kapot gaan.

17 de dezembro de 2025

Beste Sil,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring en fijn om te lezen dat u onze klantenservice als goed heeft ervaren.

Wij vinden het uiteraard erg jammer om te horen dat de merinowollen dameslegging binnen korte tijd is verdund en gaten heeft gekregen.

Inmiddels hebben wij hierover contact met u gehad en hebben wij nieuwe leggings naar u toegestuurd. Wij hopen van harte dat deze, net als uw andere Dilling-items, langer meegaan en dat u hier veel plezier van zult hebben.

Omdat wij onze klanten de best mogelijke producten willen aanbieden met zo min mogelijk chemische behandelingen, is onze wol 100% biologisch en heeft deze geen superwash-behandeling ondergaan. Dit zorgt voor een natuurlijke en duurzame kwaliteit, maar betekent ook dat de wol soms meer op de proef wordt gesteld dan wol met een superwash-behandeling of met andere materialen.

Met name plekken zoals knieën, dijen en de binnenbenen zijn gevoeliger voor slijtage, doordat hier voortdurend wrijving, rek en beweging plaatsvinden. Wanneer wolvezels sterk worden uitgerekt, kan de kans op gaatjes toenemen. Zelfs een klein gaatje kan op zulke plekken sneller groter worden. Het kan daarom in sommige gevallen helpen om een maat groter te proberen, zodat de wolvezels minder onder spanning staan en de kans op snelle slijtage kleiner wordt.

Dank u wel voor uw eerlijke feedback. Deze helpt ons om onze producten en service continu te blijven verbeteren.

Mocht u nog vragen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Fijne dag verder toegewenst.

In alle kledingstukken gaten

Wij hebben meerdere wollen (merino) kledingstukken al gekocht bij Dilling: jurken, hemden, t-shirts, onderbroeken. In alles zitten gaten. Bij sommige kledingstukken gelijk al na 1 maand en bij sommige kledingstukken duurt het iets langer. Ik vind dit een slechte zaak. Bij een advertentie van Dilling werd erop geattendeerd dat men deze gaten kan verhelpen door er een (soort) stikker erop te naaien. Goed idee, Dilling! Een beter idee is echter dat men kledingstukken zo maakt dat er pas na jaren dragen een gat ontstaat.

26 de dezembro de 2025

Beste Claudia,

Bedankt voor uw review en uw feedback op Trustpilot.

Wat vervelend dat er in de kledingstukken die u bij ons heeft gekocht gaten zijn ontstaan. Dat is uiteraard niet de bedoeling en ook niet wat u van onze kwaliteit mag verwachten. Ik kan me goed voorstellen dat dit teleurstellend voor u is.

Wij komen graag met u in contact om samen te bekijken wat de oorzaak kan zijn dat er gaten zijn ontstaan, zodat we een passende oplossing kunnen aanbieden én kunnen proberen te voorkomen dat het opnieuw gebeurt.

Op basis van uw naam hebben wij helaas geen bestellingen van de afgelopen twee jaar kunnen terugvinden, en ook geen eerder contact hierover. Daarom willen wij u vriendelijk verzoeken om contact met ons op te nemen via klantenservice@dilling.nl of telefonisch via 010-899 01 88, zodat wij u verder kunnen helpen.

In uw review geeft u aan een advertentie van ons te hebben gezien met een sticker. Wij hebben geen stickers, maar mogelijk doelt u op een reparatiepatch. Gaatjes kunnen helaas soms niet worden voorkomen, daarom geven wij ook graag tips voor repareren van gaatjes, zodat deze nog langdurig gedragen kan worden. U vindt onze tips hier: https://www.dilling.nl/reparatiehandleiding

Wij hopen spoedig van u te horen en helpen u graag verder.

Ik wens u een fijne dag.

Immeke / DILLING

Slechte kwaliteit

Erg teleurgesteld in de kwaliteit van Dilling. Ik was op zoek naar kleding van betere kwaliteit en bestelde een mooie, donkerblauwe, wollen trui. Binnen enkele dagen zat er al een gat aan de voorkant. Vriendelijk te woord gestaan door de klantenservice, die direct een vervangende trui hebben opgestuurd. Helaas vielen bij deze vervangende trui de gaten er ook al binnen enkele weken in. Inmiddels heb ik de trui zo'n twintig keer gedragen en zitten er meer dan tien gaten in. Ik gebruik de (dure) trui nu maar als 'trui voor thuis'. Ondanks de fijne ervaring met de klantenservice dus absoluut geen aanrader.

25 de novembro de 2025

Beste Sophie,

Bedankt voor uw review en feedback.

Wat ontzettend vervelend om te lezen dat uw trui zo snel gaten kreeg, en dat dit zelfs bij de vervangende trui opnieuw is gebeurd. Dat is natuurlijk absoluut niet de bedoeling en ook niet wat u van onze kwaliteit mag verwachten.

Ik begrijp heel goed hoe teleurstellend dit voor u moet zijn geweest, zeker bij een product waar u juist hoogwaardige kwaliteit van verwacht.

Het doet ons goed om te horen dat u onze klantenservice als prettig heeft ervaren, maar uiteraard hadden we u het liefst een trui geleverd waar u langdurig plezier van had gehad.

We komen daarom graag nogmaals met u in contact om samen te kijken of we de oorzaak kunnen achterhalen. Soms helpt extra informatie om te ontdekken wat er precies aan de hand is, zodat we dit goed kunnen oplossen én kunnen voorkomen dat het opnieuw gebeurt.
U mag altijd opnieuw contact met ons opnemen, of het verzoek om aanvullende informatie dat wij eerder hebben gestuurd accepteren. Dan helpen wij u graag verder.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak.

We hopen snel van u te horen zodat we dit samen goed kunnen afronden.

Nog een fijne dag toegewenst.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prachtige producten én een klantgerichte service

Vorig seizoen kocht ik op aanraden van een vriendin een wollen shirt met lange mouwen bij Dilling waar ik zo blij mee was, dat ik dit jaar meteen twee nieuwe in andere kleuren heb besteld. Het model zit mooi, blijft goed in vorm en is, ook na het wassen, van fijne kwaliteit.

Tot mijn verrassing ontdekte ik bij een van de nieuwe shirtjes na slechts één keer dragen en wassen ineens kleine gaatjes. Dat klopte niet met mijn ervaring van daarvoor, dus ik besloot contact op te nemen.

Wat volgde was een ontzettend vriendelijke en meedenkende reactie. Samen keken we naar mogelijke oorzaken, en zonder gedoe of moeilijk doen werd er zelfs kosteloos een nieuw exemplaar toegestuurd. Zo attent en klantgericht.

Wat mij betreft zegt het alles over de kwaliteit van het merk: niet alleen in de producten, maar ook in hoe ze met je meedenken als klant. Dankjulliewel Dilling!

14 de outubro de 2025

Slechte klanten service

Altijd fijne wolletjes gekocht bij Dilling. Echter, de laatste keer ging er technisch iets fout bij de bestelling met een kortingsactie.
Van de 10 artikelen die ik kocht miste ik 1 artikel. Ik heb dit aangekaart bij het ontvangen van de bestelling. Vervolgens was het mijn eigen schuld had ik maar de orderbevestiging moeten lezen. Gemiste kans in klantenservice!!

10 de outubro de 2025

Beste Angelita,

Bedankt voor uw review en feedback.

We vinden het erg vervelend dat u tijdens onze baby- en kindercampagne één item bent vergeten te bestellen. We begrijpen goed dat het teleurstellend is dat u het product nu niet meer voor de campagneprijs kunt aanschaffen.

Wanneer u tijdens het bestellen van apparaat wisselt, raden we altijd aan om in de stap Bevestigen van de checkout (vlak voordat u afrekent) de bestelling nog even goed te controleren. Mocht u kort na het plaatsen van een bestelling merken dat er iets ontbreekt, dan helpen wij uiteraard graag, zeker wanneer de actie net is afgelopen. Omdat onze klantenservice in het weekend gesloten is, bieden we in de eerste dagen na afloop van een campagne vaak nog ondersteuning aan klanten die ons daarna kunnen bereiken.

In dit geval kwam uw bericht helaas pas zeven dagen na afloop van de actie binnen. Op dat moment kunnen wij geen uitzonderingen meer maken. We begrijpen dat dit erg frustrerend kan zijn.

We hebben het hele jaar door verschillende campagnes, dus mogelijk komt dit item in een volgende actie weer terug. U kunt het artikel natuurlijk ook nu nog bestellen, alleen kunnen we de korting niet meer toepassen. Dit zou anders niet eerlijk zijn tegenover andere klanten die zich in dezelfde situatie bevonden.

Het spijt ons zeer voor het ongemak. Mocht u nog vragen of verdere feedback hebben, dan horen we dat graag.

We wensen u nog een fijne dag.

Snel gaatjes

Longsleeve en 2 leggings gekocht. Binnen 2 keer dragen zat er een gat in de ene legging, binnen 5 keer dragen een gat in de andere en ook in de longsleeve ontdekte ik vandaag een gaatje. Ik had betere kwaliteit verwacht…

9 de outubro de 2025

Beste Regina,

Bedankt voor uw review.

Wat ontzettend vervelend om te horen dat er zo snel gaten zijn ontstaan in zowel de leggings als de longsleeve. Dat is natuurlijk absoluut niet de bedoeling en zeker niet wat u van onze kwaliteit mag verwachten. Ik begrijp heel goed dat dit teleurstellend is, zeker wanneer u juist rekende op duurzame en stevige kleding.

We komen daarom graag opnieuw met u in contact om samen te kijken wat de oorzaak kan zijn. Soms helpt extra informatie om beter te begrijpen wat er precies aan de hand is, zodat we dit voor u kunnen oplossen én kunnen voorkomen dat het opnieuw gebeurt.

U kunt ons hiervoor altijd nogmaals benaderen, of ons eerdere verzoek om aanvullende informatie accepteren. Zodra we uw gegevens hebben, nemen we meteen contact met u op en helpen we u graag verder.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

We staan klaar om dit samen goed op te lossen.

Nog een fijne dag toegewenst.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heb een merino colshirt besteld bij…Dilling

Heb een merino colshirt besteld bij Dilling .
Maar ik had per ongeluk een verkeerd huisnummer ingevuld. EN WAT NU?
Klanten service gebeld en de dame was vriendelijk, ze kon het gelukkig nog veranderen .goede service en binnen 2minuten had ik al iemand aan de lijn.
Colshirt is erg mooi en lang en lekker warm op de buik .

25 de abril de 2025

Goede klantenservice!

In eerste instantie ging het mis met mijn bestelling bij Dilling; het pakket kwam niet aan, hoewel DHL beweerde dat het bezorgd was. Dit leverde frustratie op, vooral omdat er wat onduidelijkheid ontstond over de plek van levering. Uiteindelijk heeft Dilling dit echter netjes opgelost door een nieuw pakket op te sturen, wat ik erg waardeer.

Uiteindelijk is het dus goed gekomen, vooral dankzij de behulpzame en begripvolle aanpak van de klantenservice. Fouten kunnen gebeuren, maar de manier waarop Dilling dit heeft opgelost verdient zeker complimenten. Daarom ben ik alsnog tevreden en kan ik Dilling zeker aanbevelen!

17 de março de 2025

Beste Bas,

Bedankt voor uw bericht en het delen van uw ervaring.

Het spijt ons oprecht dat uw bestelling nog steeds niet terecht is en dat u zich niet goed geholpen voelt. Dit is absoluut niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden, en we begrijpen hoe frustrerend dit voor u moet zijn.

Zoals ik in mijn eerdere e-mail al aangaf, willen we dit graag samen met u oplossen. Hoewel DHL ons heeft gemeld dat het pakket op een afgesproken plaats zou zijn geleverd op uw thuisadres en niet in Warmond, realiseren we ons dat dit voor u niet het geval lijkt te zijn. Daarom blijven we uiteraard bereid om u verder te helpen en een passende oplossing te vinden.

Ik nodig u graag uit om te reageren op mijn eerdere e-mail, zodat we samen tot een oplossing kunnen komen. Ons doel is dat u alsnog tevreden bent met uw bestelling en onze service.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak. We kijken uit naar uw reactie zodat we dit probleem kunnen oplossen en helpen u graag verder.

Fabiënne / DILLING

Wat een ontdekking

Wat een ontdekking! Ik draag nu al 2 winters, shirts en leggings van Dilling. Deze winter is daar ook ondergoed bij gekomen, sokken en nog 2 extra sets (shirts en leggings) van andere kleuren. Helaas is het soms wel het geval dat de ene merinowol jeukt en de ander niet. Ik weet soms niet of het dan de dunne, brede, of multi rib is... Dat is jammer, want dan moet ik weer retourneren... zoals bv de hemdjes, de perfect zittende (met dunne bandjes) prikken (voor mij) en de iets andere pasvorm mt 36 (met bredere bandjes) lubberen. Ik weet dat je niet voor iedereen het perfecte kledingstuk kan maken, maar toch jammer... De sokken zitten lekker, maar slijten best snel. Al na een paar keer dragen dunne plekken. Mijn jongens kunnen helaas niet tegen het prikken, anders zou ik voor hen ook winter ondergoed aanschaffen. Desondanks geef ik Dilling toch 5*, omdat het gewoon heel fijne producten zijn en het wordt liefdevol en milieuvriendelijk verpakt en de klantenservice is super vriendelijk. Dank!

30 de janeiro de 2025

Top afterservice

Ik ben normaal niet van de reviews schrijven. Maar in de tijd waar alles draait om commercie en je normaal gesproken geen klant meer bent nadat je hebt betaald, maak ik graag een uitzondering voor Diling.nl. Na een wasprobleem met 1 van de woltruien die wij hadden gekocht, hebben ze ons met alle respect en geduld behandeld. Het probleem is netjes en naar volle tevredenheid opgelost. Deze afterservice is helaas zeldzaam en wordt daarom zeer gewaardeerd 👍

2 de fevereiro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wat een goede klantenservice en ook nog eens goede boxers

Ik bestel mijn boxers altijd bij Dilling. Gisteravond om 18:00 een nieuwe bestelling geplaatst. Om 21:00 ontving ik een nieuwsbrief met een 25% kortingsactie voor komend weekend. Toch maar even een mail wagen aan de klantenservice of ik de korting ook kan krijgen. Scheelt weer retourzending en nieuwe bestelling met korting. Nu bleek dat ik de UK nieuwsbrief had en de NL actie afgelopen week was. Helaas en stom van mij. Ondanks dat heeft Dilling toch mijn korting gegeven. Niet nodig maar super welkom en klantvriendelijk. Zo kan het dus ook!

29 de janeiro de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.