Dina Möbler Avaliações

O TrustScore é 3 de um total de 5

2,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Beställde stolar med Lagersaldo på 76 stolar med leverans på 2-5 dagar enligt hemsida. Fick orderbekräftelse och pengar dras. Efter fem dagar återkommer man och säger att det inte finns några stola... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Det var lite strul då produkterna visade sig vara slut i lager med där tillhörande förlängd leveranstid, jag var i behov av produkterna snabbare och kontaktade därför kundsupporten, Jenny, som på ett... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb leverans. Jättefina sängar dock svårt med att få underlakan att stanna kvar när man ställer sängen olika med fjärrkontrollen. Skulle önska någon sorts elastiska lakan som gör att man kan använda... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Móveis
  2. Loja de Camas
  3. Loja de artigos para reforma residencial

På Dina Möbler kan vi förverkliga din dröm att få snygga och prisvärda inomhus- och utomhusmöbler till ditt hem. Vi jobbar med noga utvalda leverantörer för att kunna erbjuda ett stort utbud av möbler på nätet, i form av sängar, soffor, barstolar, bord och fåtöljer. Välkommen!

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

225 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 25% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Todas as avaliações

4 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag var liksom många andra bekymrad…

Jag var liksom många andra bekymrad över vad som såg ut att vara ett bluff-företag...men precis som många andra omdömen de senaste dagarna har jag bara gott att säga om mina bord och leveransen.

Med dessa nya ägare kan jag absolut tänka mig handla där igen!

18 de maio de 2021
logotipo da Dina Möbler

Resposta da Dina Möbler

Hej Torben

Skönt att höra att du fick dina grejer, och att du är nöjd med borden.

Vi har haft en turbulent tid när vi tog över dina möbler här i April. Vi gör allt för alla ska få så bra upplevelse som möjligt. Det är många som är positiva och negativa, vi vill vända detta till det positiva nu.

Fullständigt lurendrejeri

Fullständigt lurendrejeri. Betalade fakturan och inte fått min order på 3 månader. Kundservice svarade först undvikande på mina frågor (fick inga konkreta svar utan bara svävande osammanhängande meningar) för att sen inte svara över huvud taget. Växeln har varit stängd senaste 2 månaderna så har inte kunnat nå dem via telefon heller. Nu påstår de sig ha bytt ägare. Beställ absolut ingenting från Dina möbler! (Enda fördelen är att jag fick tillbaka mina pengar för beställningen efter 4 månader).

30 de abril de 2021
logotipo da Dina Möbler

Resposta da Dina Möbler

Hej, Vad tråkigt att höra, det är många kunder som är drabbade. Vi försöker lösa detta med att makulera gamla ordrar så att ni får tillbaka era pengar.

Det var skönt att vi kunde hjälpa dig med detta.

Oseriösa

Beställde ett bord härifrån för 3 månader sen, har inte fått hem något bord och det går inte att få tag i dom längre. Gör dig själv en tjänst och beställ inte härifrån.

26 de abril de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Rekommenderar inte denna sida.

Beställde ett bord från denna hemsida. Pengarna drogs på momangen men jag fick ingen orderbekräftelse. Efter några veckor skrev jag och frågade om de kunde ge mig mer information, men då svarade de bara att de inte kunde säga när de skulle leverera min vara. Till slut fick jag reda på ordernumret och när den inte hade skickats efter 3 veckor avbröt jag ordern. Nu väntar jag på pengarna tillbaka.

23 de abril de 2021

Bedragare

Bedragare, beställ inte här!

Bluffföretag, lurar er på pengar,

Ni får inga varor och inte pengarna tillbaka

20 de abril de 2021

Ett blufföretag!!

Ett blufföretag!!
Fick idag ett Mail efter lång tid där ngnJenny på Kundservice skrev att Dina Möbler bytt ägare den 9/4 2021.
Men inga kontaktuppgifter till de nya ägarna bifogade!
Jag är så upprörd. Har varit dum och betalat för en bänk som jag inte ser röken av, ingen bekräftelse på order heller.
Detta borde polisanmälas!!

Anneli

14 de abril de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fick min beställning beställde en…

Fick min beställning beställde en matgrupp men har fått helt fel stolar och de svarar varken på mejl eller när man ringer de då deras växel är stäng, riktigt bluffföretag har mejlat de på alla möjliga mejl och deras ”webbchat” är sååå förbannad är utan stolar och vill ha de jag beställt är det så svårt att sköta ett företag på rätt sätt. Ni borde skämmas!!!

8 de abril de 2021

Fruktansvärt upplevelse!

Fruktansvärt upplevelse!
Jag gjorde ett köp och nu har det gått en hel vecka utan att få en order bekräftelse.

Jag har försökt nå de på alla möjliga sätt utan att få ett svar.
Svårt att komma fram när man ringer de.
De svarar inte varken på min mejl eller dm.

Allt jag vill göra just nu är att makulera min order och få pengarna tillbaka.

7 de abril de 2021

VARNING

VARNING! UNDVIK rena Blufföretaget.
Får inte mina beställda varor, dom har stängt av sin växel och svarar inte på mail

7 de abril de 2021

Obefintlig kundservice

På hemsidan stod det att min vara var i lager, då förväntar man ju sig en hyffsat snabb leverans. Efter att inte ha mottagit varan på två veckor och ringt och mailat dem får jag besked att varan är försenad. Nähä? 2,5 månad från beställningstillfället får vi varan men till fel adress! Får återigen inte tag på dom, så det slutar med att vi får åka 20 mil för att hämta ut varan på dhls lager.

1 de abril de 2021

Skitbutik

Skitbutik. Handla aldrig därifrån. Efter köp skickar de sms reklam som inte går att stänga av då numret som kommer med inte fungerar. Ska ta och polisanmäla för trakassering. Nog får vara nog.

24 de março de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kan bara hålla med dom som sågar detta…

Kan bara hålla med dom som sågar detta företaget!!
Är ett rent blufföretag !
Tar ingen som helst ansvar, skyller på dig som kund när du har en skada på möbeln när du öppnar kartongen!
Påstår att du skulle sagt till när chauffören lämnade paketen!
Hur ska jag som kund veta att möbeln är skadad om kartongen är hel!
Nä håll er borta från detta företaget!!
Vansinnig kund!!

12 de março de 2021

Snälla var snälla mot er själva beställ INTE Härifrån

Snälla var snälla mot er själva beställ aldrig härifrån, beställde satsbord två runda bord i vit sten när borden väl kom så stora bordet var frå den lilla var vit, mailat de vad mig reklamera varan , när väl jag reklamerade så godkände de inte min ångerrätt eftersom alla sten är olika, så kunde fått ett rött bord istället för grå oxå. Vill bara gråta, totalpris 4200kr
Men ingen returrätt
Du som kund hos se har inga rättigheter.
Jag kommer gå vidare med detta, för skanjag kontakta svea meddela situationen, sedan vidare

Ska jag stå ut med ett bord som jag hatar sen dag 1??? Tydligen ja

27 de fevereiro de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Beställ ej av det här blufföretaget!

Beställ ej av det här blufföretaget!
Vi fick varor som var fel och hade dessutom vissa defekt.
Skickade massor med mail till dem men fick aldrig svar. Sedan så svarar de inte på telefon heller.
Vi fick häva köpet och få tillbaka pengarna av Klarna till slut.
Om ni mot förmodan handlar av dem betala aldrig i förskott. De är riktiga skojare och bedragare.

21 de fevereiro de 2021
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.