Erdal of Sweden Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Allt gick så fort beställde på fredag och levererades på onsdag och då bor vi på en i i Göteborgs skärgård. Tog lite tid att montera då inget var uppmärksam. Men en väldigt fin och skön säng.

Detalhes da empresa

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

707 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Todas as avaliações

40 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Kundtjänst - top bemötande

Kundtjänst! Topp bemötande och så snällt att köra ut dagen före midsommarafton!

9 de junho de 2026

Resposta da Erdal of Sweden

Stort tack för de fina orden! Vad roligt att vi kunde hjälpa till och köra ut sängen precis innan midsommar. Det var ett rent nöje!

Ha en fortsatt fin sommar och sov så gott!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb och bra service och bra hjälp…

Snabb och bra service och bra hjälp från kundtjänst!

26 de junho de 2026

Resposta da Erdal of Sweden

Tusen tack för det fina betyget! Vad glada vi blir över att du är nöjd med vår service och att vår kundtjänst kunde ge dig bra hjälp.

Ha en riktigt fin dag!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Allt gick så fort beställde på fredag…

Tog lite tid att montera då inget var uppmärksam.
Men en väldigt fin och skön säng.

18 de junho de 2026

Resposta da Erdal of Sweden

Tusen tack för din recension! Vad härligt att leveransen gick så snabbt hela vägen ut till skärgården.

Vi tar tacksamt till oss av din feedback om monteringen. Det är dock otroligt roligt att höra att du är så nöjd med sängen och att den både är fin och skön!

Sov så gott framöver!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Beställningen behandlades snabbt samt…

Beställningen behandlades snabbt samt leverans mycket snabbt,ända fram till dörren.

18 de junho de 2026

Resposta da Erdal of Sweden

Stort tack för att du delar med dig av din upplevelse! Vad härligt att höra att både hanteringen av din beställning och leveransen hela vägen fram till dörren gick så snabbt och smidigt. Det är precis så det ska fungera!

Vi hoppas att du blir riktigt nöjd med ditt köp och önskar dig en fortsatt fin dag.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra och snabb kommunikation.

Bra och snabb kommunikation.
Beställde fel säng men det kunde ändras. Snabb leverans innan midsommar

10 de junho de 2026

Resposta da Erdal of Sweden

Tusen tack för din fina recension! Vad skönt att vi kunde hjälpa till att ändra beställningen så att det blev rätt säng, och vad roligt att höra att du är nöjd med vår kommunikation.

Vi är extra glada att leveransen hann fram i god tid innan midsommar! Vi hoppas att du har haft en riktigt härlig helg och att du kommer att sova fantastiskt gott i din nya säng.

Hör gärna av dig om det är något mer vi kan hjälpa till med framöver!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Otroligt snabb återkoppling och…

Otroligt snabb återkoppling och leverans, beställde på lördag morgon och på måndagen efter kom sängen. Bra och supertrevlig kontakt. Skön och snygg säng som var enkel att montera. Kan bara varmt rekommendera att handla din nya säng här ifrån.

15 de junho de 2026

Resposta da Erdal of Sweden

Hej, Emily! Tack snälla för de fina orden! Så roligt att höra att ni är nöjda med både leverans, kontakt och er nya säng. Stort tack för rekommendationen! 🌟

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag har ännu inte öppnat min leverans…

Jag har ännu inte öppnat min leverans av Bromma säng ä, men jag tycker det var ett trevligt drag att de ringde upp efter att ordern var lagd och informerade om leveransen med DHL. Lite mer personligt än vad man är van vid. Bra!

1 de junho de 2026

Resposta da Erdal of Sweden

Tusen tack för att du tog dig tid att lämna en så fin recension! Vad roligt att höra att du uppskattade vårt telefonsamtal. Vi tycker själva att det personliga bemötandet är jätteviktigt, så det värmer extra mycket att höra att det gjorde skillnad för dig.

Vi hoppas att du blir riktigt nöjd med din nya Bromma-säng nu när det är dags att öppna leveransen. Skulle det vara några som helst frågor är det bara att du höra av dig till oss igen.

Ha en fantastisk dag och sov så gott framöver!

Resposta da Erdal of Sweden

Stort tack för det fina betyget! Vad glada vi blir av att höra att du uppskattade både vår service och vårt bemötande – det är precis så vi vill att alla våra kunder ska uppleva kontakt med oss.

Ha en riktigt fin dag!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har inte fått sängen än men att ringa…

Har inte fått sängen än men att ringa och berätta att den var slut på lagret
Sen föreslå ett alternativ betyder att Erdal of Sweden sätter kunden i fokus

21 de maio de 2026

Hej, Dieynaba!

Tack för dina fina ord och för din förståelse! Vi gör alltid vårt bästa för att hitta lösningar och ge bästa möjliga service. Hoppas du kommer bli riktigt nöjd med din nya säng!

jag är mkt nöjd

8 de maio de 2026

Hej, Thomas!

Tack snälla för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du är mycket nöjd med din nya säng och med vår service. Vi önskar dig många riktigt sköna nätter framöver!

Stabil och fin säng

Stabil och fin säng. Bra instruktioner som var lätt att följa. Snabb leverans.

12 de maio de 2026

Hej, Mona!

Tack för ditt fina omdöme! 🌟 Vad roligt att höra att ni är nöjda med er familjesäng och att både kvaliteten, instruktionerna och leveransen levde upp till förväntningarna. Vi hoppas att hela familjen kommer trivas riktigt bra i den under lång tid framöver! 😊

Bra service,- produkt och -pris

Bra service. Handläggaren tog kontakt via telefon efter jag la beställningen på en bäddmadrass och informerade mig att den inte var på lager men väntas hem om några dagar och ringde efter 3 vardagar att den kunde hämtas. Är jättenöjd med madrassen och priset.

14 de maio de 2026

Hej, Alf!

Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd både med servicen och bäddmadrassen. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse! 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb leverans, förmånligt pris, och en jättefin säng.
Kommer att sova gott inatt.

30 de abril de 2026

Hej, Ann-Marie!

Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med både leveransen, priset och din nya säng. Vi hoppas att du får många riktigt goda nätters sömn framöver! ✨

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mycket bra och personlig kontakt med…

Mycket bra och personlig kontakt med Erdal själv. Alltid nåbar med frågor. Snabb leverans. Bra kvalitet.

4 de maio de 2026

Hej, Jonas!

Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både servicen och din nya säng. 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag beställde en säng frän dem för två…

Jag beställde en säng frän dem för två år sedan. Den är fortfarande som ny. Jag är väldigt nöjd med kvaliteten.

6 de junho de 2025

Hej, Johan!
Tack så mycket för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du fortfarande är så nöjd med din säng efter två år och att kvaliteten lever upp till förväntningarna. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Allt har fungerat utmärkt bra från det…

Allt har fungerat utmärkt bra från det att vi beställde sängen till att vi har byggt upp den.
Vi är super nöjda
Rekommenderas starkt

21 de abril de 2026

Hej, Desirèe!

Stort tack för ert fantastiska omdöme! Det betyder mycket för oss att höra att allt har fungerat smidigt hela vägen från beställning till montering. Vi är så glada över att ni är supernöjda med er nya säng och uppskattar verkligen er rekommendation!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra support via telefon och enkel…

Bra support via telefon och enkel beställning. Leveransen kom perfekt ner till Skåne.

9 de abril de 2026

Hej, Eva!
Stort tack för din fina feedback! Vad roligt att höra att både beställningen och leveransen fungerade smidigt hela vägen ner till Skåne. Vi hoppas att du kommer att trivas riktigt bra med din nya säng. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig om du har några frågor eller funderingar framöver!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra kvalitet o grym service

Beställde en säng från dom. Efter hört så gott om dom. Och kan bara hålla med. Bästa sängen. Sen grym service och allt. Rekommenderar detta företaget varmt.

25 de abril de 2026

Hej, Christer!
Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi blir verkligen glada över att höra att du är nöjd med både sängen och vår service. Det betyder mycket för oss. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden!

Bra kontakt och bemötande

Bra kontakt och bemötande, snabbt besked om leverans och flexibla.

15 de abril de 2026

Hej, Per!
Kul att höra att du är nöjd med både bemötandet och leveransen. Du är alltid välkommen att höra av dig om du behöver något mer. Lycka till med sängarna!

Ertan Erdal

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.