Dirk van den Broek Avaliações 674

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Aanbiedingen veelal op op dinsdag. Antwoorden die je krijgt zijn veelal niets zeggend. Kan een kind van de lagere school ook verzinnen. Management van de winkel schiet vaak weg wanneer het klachte... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dit bedrijf is niet de beste supermarkt in Nederland, maar de slechtste. Het fruit is zo slecht, niet normaal. Dure groene fairtrade bananen die niet geel worden en smaak nog kraak hebben, Dure Zespri... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dirk in Almere buiten: Klein, dus beperkt assortiment. Winkel niet heel schoon. Tegenwoordig wel zelfscan kassa's en bijna nooit meer een fysieke kassa bemand. Dus gedwongen zelfscannen. Vervolgens... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Eerlijk redelijke artikelen maar de sfeer is niet bepaald prettig. Snel erin en eruit en dit komt vooral door de Nederlandse klanten die je bewust in de weg gaan lopen of op andere manieren lopen te z... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Supermercado

De melkhandel van Dirk van den Broek groeide in driekwart eeuw uit tot een succesvolle supermarktketen met meer dan 1305 winkels door het hele land. Wekelijks voorziet Dirk miljoenen klanten van alle dagelijkse boodschappen. Deze producten biedt Dirk aan voor de laagste prijzen van Nederland. De focus bij Dirk ligt dan ook altijd op de scherpste prijs-kwaliteit verhouding. Zo doen klanten altijd zo voordelig mogelijk boodschappen bij Dirk. Om nog voordeliger te kunnen winkelen verspreidt Dirk ook een folder met de beste aanbiedingen van Nederland.

Informações de contato

1,7

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

674 avaliações

Respondeu a 79% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Meten met twee maten en gefrustreerde beveiliger.

Een Rotterdams filiaal meet met twee maten en als je er wat van zegt krijg je te maken met een zeer onbeschofte beveiliger.
Hoe is het mogelijk om een vastgebonden afgesloten rugzak op mijn vol te stoppen met gestolen goederen onder toeziend ook van een propvolle winkel met publiek en camera's.
Bij weigeren tassencontrole door een te jonge dame geeft de beveiliger mij een grote mond.
Blijkbaar werken de camera's niet en kunnen de beveiligers niet op heterdaad betrappen en boven alles dat andere wel door mochten lopen tijdens dat de gefrustreerde beveiliger zeidat iedereen altijd z'n tas moest laten controleren.
Dat is liegen dat het gedrukt staat.
Ik moest zelfs de kassatut er op wijzen dat ze niet moest vergeten ook die klant na mij te controleren, ze liep nogal rood aan.
Ik moest mij identificeren en ik vroeg om hun opsporingsbevoegdheid en daarop om de politie om alles officieel te maken.
Zonder controle na een hoop tamtam omdat de beveiliger zijn zin niet kreeg en ik geen antwoorden op mijn vragen kreeg werd ik uiteindelijk de winkel uitgezet en mocht niets afrekenen, waar ik theoretisch nog steeds gestolen zou kunnen hebben dus een erg dommig van hun kant om af te haken.
Zonder officieel winkelverbod deed de beveiliger mij een vaderlijk vingertje toe dat ik niet meer de winkel in mocht komen.
Deze winkel is helaas een makkelijke prooi voor echte winkeldieven.
Ik heb zelf lang geleden ook in een supermarkt gewerkt dus ik weet wat vooral wel en niet te doen maar niet een klant pakken die onmogelijk kan stelen, anders de spiegels en camera's gebruiken of waar zijn de dan eigenlijk voor?
Trouwens zijn jonge vrouwelijke collega hing er maar wat bij, ze er uit als een goede grap..
Een klacht doet Dirk af met een simpel standaard bericht zonder naam en toenaam.
De manier waarop deze winkel er alles aan doet iemand kwaad te krijgen zal ik van mijn leven geen Dirk van en Broek meer bezoeken.
Als kers op de taart zag ik die zelfde beveiliger al eens ruzie maken aldaar te Zuidplein voor de deur.
Hij deed niet erg zijn best om een conflict te voorkomen.
Stem verheffen en stampvoeten is hij goed in.!

17 de setembro de 2025

Beste RSB,

Wat je beschrijft is niet hoe het hoort te gaan in een Dirk-winkel. We vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom en eerlijk behandeld voelt — altijd, ongeacht de situatie. Jouw ervaring klinkt vervelend en dat nemen we serieus.

Wil je dit alsjeblieft melden via dirk.nl/contact? Daar kun je alle details veilig en rechtstreeks delen met onze klantenservice. Zij zorgen dat je klacht op de juiste plek terechtkomt en verder wordt opgepakt.

Bedankt dat je dit aankaart. Op Dirk kun je rekenen — ook als het beter moet.

Dirk Torenstraat Den Haag

Dirk Torenstraat Den Haag

-Aanbiedingen zijn meestal niet op voorraad. En discussiëren met personeel heeft geen zin. Er kan zelfs geen 'sorry' van af.

-Bediende kassa is meestal dicht

-Er zijn 3 contant kassa's maar die zijn niet naast elkaar geplaatst, maar verspreid wat erg onoverzichtelijk is.

-smalle gangpaden

Kort samengevat, als de winkel al goedkoper is, gaat dat zeer ten koste van het winkelgemak / de kwaliteitsbeleving.

17 de outubro de 2025

Beste Jan,

Dank voor je bericht en dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Wat je noemt klinkt niet zoals het hoort, en daar willen we graag werk van maken.

Zou je je ervaring – eventueel met extra details – willen doorgeven via dirk.nl/contact
Zo kunnen we dit gericht bespreken met de winkel in Torenstraat Den Haag.

We luisteren, ook als het beter kan. Je kunt op Dirk rekenen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Even neuzen…

Dirk is zeker een van mijn favoriete supermarkten.. Ik kom bijna ieder dag bij de Dirk even neuzen☺️

15 de outubro de 2025

Beste Naima,
Wat leuk om te horen! 😊 Fijn dat je zo vaak even binnenloopt — dat zegt genoeg. We blijven ons best doen om je elke dag weer iets leuks of lekkers te laten ontdekken.
Tot snel bij Dirk!

Misleiding Dirk Sassenheim

Dirk Sassenheim. Alle aanbiedingen, groot in de etalage vermeld, zijn op.
Dat komt onbetrouwbaar over, wanneer je het personeel hierover aanspreekt, reageert mijn laconiek. Een vervelende winkelervaring, blij dat in Lisse betere supers zijn: Hoogvliet

14 de outubro de 2025

Resposta de Dirk van den Broek

Beste Gerard, wat jammer dat je misgreep. Kan je ons via dirk.nl/contact laten weten wanneer je in de winkel was en wat je zocht?

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Lege schappen en defecte statiegeldautomaten

Veel te vaak lege (vers) schappen en supervaak een defecte statiegeldautomaat. Op woensdag gaat de nieuwe actie in, die op dinsdag al in de schappen wordt geplaatst. Hierdoor zijn de actuele aanbiedingen niet meer zichtbaar en de nieuwe staan klaar maar zonder prijskaartjes. Bloedirritant.

14 de outubro de 2025

Beste Kim,

Dank voor je bericht. We snappen dat je baalt van lege schappen en een defecte statiegeldautomaat — dat mag natuurlijk niet te vaak gebeuren. Je signaal nemen we serieus en geven we door aan de winkel.

Wat betreft de actieproducten: je hebt gelijk dat de nieuwe aanbiedingen al op dinsdag in de schappen kunnen liggen. Dat doen we om woensdagochtend goed gevuld te starten. Maar belangrijk: de oude actie geldt nog gewoon tot het einde van dinsdag, en producten uit de nieuwe folder zijn pas vanaf woensdag geprijsd. Als er nog voorraad is, vind je die vaak gewoon in het schap bij het reguliere product.

We zorgen ervoor dat dit proces duidelijker en klantvriendelijker verloopt. Bedankt dat je dit met ons deelt — daar worden we beter van.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Graag een kassa want bij deze winkel …

Bas van der heiden. Spijkenisse. Dam. Centrum. Graag eens weer een kassa in plaats van de zefcan 3 mensen doen daar helemaal niets ze kijken alleen maar en dan gaan ze controleren. Niet erg klantvriendelijk ga wel naar een andere bas die wel een kassa heeft

8 de outubro de 2025

Beste Ton,

Dank voor je bericht. Je hebt helemaal gelijk — Bas van der Heijden is nu gewoon Dirk, en we blijven dezelfde service bieden als vroeger. Dus: is er geen gewone kassa open? Dan mag je daar altijd om vragen. Onze collega’s helpen je graag.

We snappen dat het frustrerend is als je alleen bij de zelfscan terechtkunt en niemand actief helpt. Zo hoort het niet. Jouw ervaring geven we door aan de winkel in Spijkenisse, want op Dirk kun je rekenen — ook als je liever bij een kassa afrekent.

Dank dat je dit laat weten, en hopelijk zien we je snel weer terug.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Prettige winkelervaring tot nu toe

Al jaren doe ik mijn boodschappen bij het filiaal in Toolenburg - Hoofddorp. De schappen zijn soms wat leeg, andere keer weer niet. Het winkelpersoneel is zeker vriendelijk. In het verleden was het soms wat lastig om in de ochtend aan de kassa af te rekenen. Vaak moest ik naar een medewerker om te vragen of ik mocht afrekenen. Tegenwoordig gaat het aanzienlijk soepeler. De mensen blijven vriendelijk. Verder vind ik het een prettige winkel om mijn boodschappen te halen. Wel let ik goed op dat er geen rot fruit tussen zit, maar verder vind ik het aanbod van producten prima.

6 de outubro de 2025

Beste Jeannette,

Wat fijn dat je al zo lang klant bent bij onze winkel in Toolenburg – en bedankt dat je de moeite neemt om je ervaring te delen!

Goed om te horen dat je het personeel als vriendelijk ervaart en dat het afrekenen inmiddels soepeler verloopt. We doen ons best om het elke dag een beetje beter te maken, dus dit soort terugkoppeling is waardevol.

Je oplettendheid bij het fruit begrijpen we. We streven naar topkwaliteit, dus we geven jouw signaal zeker door aan de winkel. Zo kunnen we blijven verbeteren.

Bedankt voor je vertrouwen in Dirk. Op Dirk kun je rekenen!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Eens een vaste klant

Eens een vaste klant, maar na de verbouwing niet meer gretig om daar te schoppen, welke (laat ik het vriendelijk zeggen) randdebiel om de statiegeldautomaten daar te plaatsen waar de mensen langsheen moeten, ze blokkeren de gangpad en naar achteren kan niet want daar staat weer een koeling.
Dan bij de kassa's complete chaos als her een beetje drukker wordt, ook daar veel blokkades, al met al diep triest

5 de outubro de 2025

Beste George,

Dank voor je duidelijke feedback. We snappen goed dat je je ergert aan de nieuwe indeling na de verbouwing. Als het winkelen hierdoor juist onhandiger wordt, dan slaan we de plank mis — en dat is nooit de bedoeling.

We willen dat iedereen makkelijk en prettig z’n boodschappen kan doen bij Dirk, ook als het druk is. Jouw opmerkingen over de plaatsing van de statiegeldautomaten en de chaos bij de kassa’s nemen we serieus. Dit soort signalen helpen ons om te verbeteren.

Wil je je ervaring doorgeven via dirk.nl/contact
? Dan komt jouw feedback direct bij het juiste team terecht.

Hopelijk kunnen we je in de toekomst weer overtuigen van de voordelen van Dirk.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeker wel 1 van de beste supermarkten

Hallo iedereen,
Ik ben een klant die veel shopt in verschillende winkels al jarenlang.
Ik vind Dirk zeker wel 1 van de beste supermarkten met uitzondering van Albert Heijn. Dirk heeft goede producten, goede prijzen, leuke aanbiedingen en vooral de kans koopjes zijn erg leuk. Goedkope groenten en fruit. Het enige min punt bij Dirk is , vind ik, dat de kwaliteit van de fruit en groenten snel bederft na aankoop, Dirk zou meer biologische fruit en groenten moeten hebben, dat scheelt in de portefeuille. Op deze punt is Albert Heijn toch iets beter.
Gr.

Ps. En als iemand mijn review niet leuk vind te lezen, lees het dan NIET !!

3 de outubro de 2025

Beste Sunny,

Dank je wel voor je eerlijke en uitgebreide review – daar kunnen we wat mee!

Fijn om te horen dat je blij bent met onze prijzen, aanbiedingen en kanskoopjes. Daar doen we het voor. Wat betreft jouw punt over groenten en fruit: we snappen dat je graag producten hebt die wat langer meegaan. We blijven daar continu op letten en geven je signaal zeker door aan ons vers team. En dat biologische aanbod? Ook dat nemen we mee.

Bij Dirk willen we lekker én voordelig eten voor iedereen bereikbaar maken – elke dag weer. Dus bedankt voor je feedback, en hopelijk zien we je snel weer terug.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Nu bij de dirk rozemarijndonk 3…

Nu bij de dirk rozemarijndonk 3 medewerker bij de snell kassa te niksen en een gewone kassa open mega druk ...echt niet leuk me boodschappen zijn half ontooid

1 de outubro de 2025

Resposta de Dirk van den Broek

Wat vervelend dat je zo'n drukte hebt meegemaakt en niet goed geholpen bent bij het afrekenen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We willen dat je snel en prettig je boodschappen kunt doen, ook als het druk is.

Je signaal nemen we serieus. Wil je dit doorgeven via dirk.nl/contact
? Dan kunnen we het direct bij de juiste winkel onder de aandacht brengen en kijken hoe we dit in de toekomst beter doen.

Bedankt voor het melden, en hopelijk tot snel in de winkel.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jammer dat ik naar de winkel bel vragen…

Jammer dat ik naar de winkel bel vragen of ze nog de aanbieding in huis hebben, antwoorden zeker genoeg…. Kom ik, is er niks meer in het schap en nagevraagd “nee meneer u zult het verkeert hebben begrepen”
Na winkel 2 gebeld en het zelfde liedje 🥵
Als ik makkelijk naar de winkel kom komen (wegens ziekte) zou ik niet snel dit schijven.
Maar kan je zeggen dat was/is niet het geval….. bedankt DIRK

30 de setembro de 2025

Resposta de Dirk van den Broek

Beste Jeroen, de weekaanbiedingen starten op woensdag, dus op deze dag maak je de meeste kans ze aan te treffen. We doen ons best de voorraad zo goed mogelijk op peil te houden, maar het lukt niet altijd. Je mag ook de klanten service bellen als je iets wil weten over een specifiek product: 088 313 7177

Mentaliteit klantenservice

Verstuurd als klacht naar het emailadres van de klantenservice van Dirk

Aan: klantenservice zaterdag 6 september 2025 17:22 klantenservice
Onderwerp: Klacht

Geachte,
89 jaar is mijn oma.
Respectloos krijgt mijn oma bericht, van deze personen Kaylee en Erik, over wat mijn oma heeft doorgegeven.
Dit moet nog eens een keer gebeuren.

Gelezen heb ik het natuurlijk, nu de honden lussen er geen pap van.
Ja zo gaat dat bij Dirk. De schuld aan iemand anders geven.
Nu jullie zoveelste leverancier, heeft natuurlijk allang de klacht ontvangen, waarover het gaat

Nog een keer verstuurd
zaterdag 13 september 2025 15:33

Lees de e-mails van
26-08-2025 de klacht van mijn oma.
27-08-2025 antwoord van Erik.
30-08-2025 de reactie van mijn oma.

2-09-2025 reactie van Kaylee na bewijs van de kassabon en houdbaarheid.
En als je er nog niet uitkomt, vraag het aan deze personen over de slavinken

Een antwoord krijg je niet meer.

6 de setembro de 2025

Resposta de Dirk van den Broek

Beste, wat jammer dat de klacht niet naar wens is afgehandeld, het is heel lastig om een melding te maken bij een leverancier zonder enige gegevens van de verpakking. Heel vervelend dat je oma zich niet goed gevoeld heeft, we hebben de informatie wel algemeen kunnen delen met de leverancier, om de kwaliteit in de gaten te houden in de toekomst.

Dit schreef ik in juli,

Dit schreef ik in juli,

Dirk Hillegersberg Bergsedorpsstraat

Dirk Hillegersberg Bergsedorpsstraat.
Bij de ingang op de dorpsstraat zijn de 3 zelfscan kassa's weggehaald. Er blijven 2 zelfscan kassa's + 1 bemande kassa achterin over. Wat een armoede is dit. Je moest al vaak lang wachten om te kunnen afrekenen, ben bang dat het nu helemaal rampzalig zal worden.
Oh ja, ze zijn tegenwoordig op zondag dicht, op de website staat 365 dagen per jaar open.......
Wat een amateurisme. Zullen er wel mensen zijn de dit negativisme noemen, maar ik kan er niks anders van maken!

Antwoord van Dirk van den Broek

1 aug 2025
Hoi S Zorg, na de vakantieperiode komt er weer een kassa bij, de website laat ik zsm aanpassen, want dat klopt niet!

Het is nu eind september maar echt geen kassa's erbij zoals het antwoord van Dirk. Ik kom er ook bijna nooit meer alleen voor een aanbieding en dan neem ik verder niks anders mee.
Je kan ook niet meer naar buiten aan de dorpsstraat kant alleen achter! Absurde situatie!

23 de setembro de 2025

Resposta de Dirk van den Broek

Beste, de website is gelukkig aangepast aangaande de openingstijden, de winkel is op zondag gesloten en van maandag t/m zaterdag open van 08:00-19:00 uur. De winkel is via twee ingangen (via kant parkeerterrein en Bergse Dorpsstraat) te betreden, echter is het vanaf 23 juli enkel nog mogelijk om de winkel via de kant van het parkeerterrein te verlaten. Met deze aanpassingen zorgen we ervoor dat er altijd voldoende medewerkers aanwezig zijn, waardoor we de veiligheid van onze klanten en medewerkers kunnen waarborgen en onze klanten de service kunnen blijven bieden die zij verdienen.

Klantbedrog DIRK

Vorige week Optimel drinkyogurt in de aanbieding voor 0,99. Gisteren stond dat bordje er nog steeds en heb ik er eentje meegenomen. Thuisgekomen kijk ik op de bon en kost diezelfde drinkyogurt 2,09. Vandaag weer boodschappen gedaan en hierover vragen gesteld. Een medewerker zei, dit hebben we gisteren vele malen meegemaakt want ze hebben de kassa niet aangepast. Kom ik bij de kassa en wordt ik doorverwezen naar een jochie dat daar manager blijkt te zijn. Die kijkt en zegt, tja, er staat vanaf. OK, zaak afgedaan.
DIT IS DUIDELIJK KLANTBEDROG.
Ik deed minimaal 3x per week boodschappen bij Dirk maar nu is het dus klaar en ga ik voortaan naar Albert Heijn.

18 de setembro de 2025

Beste klant,
Excuses voor de later reactie, die was aan de aandacht ontsnapt, helaas. Dank voor je bericht, en wat jammer om te horen dat je zo’n vervelende ervaring hebt gehad in onze winkel. Je beschrijving is duidelijk en we snappen je teleurstelling heel goed.

Als er een fout in de prijscommunicatie is geweest en dit bij meerdere klanten is voorgevallen, dan hoort dat netjes en klantvriendelijk opgelost te worden. Dat is in dit geval helaas niet gebeurd. Daarvoor bieden we onze excuses aan.

We willen dit graag met je goedmaken. Wil je je contactgegevens aan ons doorgeven via dirk.nl/contact
? Dan zoeken we samen een passende oplossing.

We hopen dat je ons nog een kans geeft. Op Dirk kun je rekenen – zeker ook als er iets misgaat.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Cash automaat niet onfeilbaar.

Gisteren bij Dirk. Een rekening van €10.60. Ik wilde op de oude manier betalen met 10€ en 60 cent. Maar bij de Dirk kan cash enkel via een cash automaat. De Cassiere verwees mij met mijn 60 cent naar de cash automaat. Vervolgens werd ik terug betaald met munten, maar wel met een verschil van 40 cent. Ik werd dus terugbetaald alsof ik €10,20 had betaald ipv €10,60. Ik heb de klantendienst hier over geschreven. Nu wordt er van mij verwacht dat ik voor die 40 cent terug ga naar de winkel zodat zij het kunnen onderzoeken en met hun camera's kunnen controleren of ik inderdaad 60 ct in de cash automaat gegooid heb. Ik word dus niet geloofd en zij geloven niet dat die machine het fout kan hebben. Ook blijkt er geen communicatie tussen de klantendienst en de specifieke winkels. Ik moet persoonlijk die uitleg gaan doen bij de winkel en een onderzoek instellen. Het gaat mij niet om die 40 ct, maar om het feit dat die machine fouten maakt en als ik geen bon gevraagd had, had ik het niet eens kunnen controleren.

10 de setembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De tweede dag op rij dat het…

De tweede dag op rij dat het legeblikjes automaat defect is vrijdag en nu zaterdag bij de Dirk Zoetermeer in het stadshart en natuurlijk weer een aankoop controle en of er lege blikjes in me tas zitten ja gek hè jullie automaat doet het weer niet maar wel 6 man bij de zelf scanners en weer een kassa op van de twee kassa's dit is nu mijn tweede klacht hier over

6 de setembro de 2025

Review manager fil Hilversum

Ik heb 1 september een klacht ingediend over fruit
Het betreft
Bananen ,snel bruin
Galiameloen ,verrot
Goldkiwi,s ,overrijp
Mandarijnen, geen smaak en droog

Hierop zei de manager witte blouse en bril
Dat komt doordat het fruit in een boom groeit en daar hebben wij geen invloed op ,
Maar hoe zit het met het ondernemersrisico naar de klant toe

Ik heb dit bij verschillende supermarkten aangekaart en bij deze krijg ik wel een vervangend product

1 de setembro de 2025

Hopeloze winkelervaring bij Dirk

Voor mijn grote boodschappen ga ik normaal gesproken vlak voor het weekend naar Dirk, vooral vanwege de ondergrondse parkeergarage. Deze keer besloot ik voor het eerst op een dinsdagmiddag te gaan. Wat een teleurstelling.

De winkel was ronduit slecht bevoorraad: nauwelijks groenten, vlees of zuivel. Er stonden slechts één pak melk en twee pakken karnemelk in het schap. De aanbiedingen waren compleet uitverkocht en de schappen leeg.

Bij de actiebak achterin vond ik twee zakken Bonduelle-groenten in de aanbieding. Direct daarnaast lagen visproducten, waarvan ik vier stuks meenam. Omdat ik mijn boodschappen niet compleet kon doen, keek ik thuis op de website. Tot mijn verbazing bleken de visproducten helemaal niet in de aanbieding. Ik had in totaal €11 te veel betaald.

Waarom waren die producten niet duidelijk afgeschermd met een lint of voorzien van een bordje? De kassière had ons ook niet geïnformeerd. Als het in de actiebak ligt, ga je er automatisch van uit dat het om een aanbieding gaat.

Ik heb direct via WhatsApp gereageerd. Er werd beloofd binnen 10 minuten antwoord te geven, maar ik kreeg pas na 24 uur een reactie. De volgende ochtend ben ik met mijn ingevroren producten teruggegaan naar de winkel. De teamleider kon alleen melden dat er niets aan gedaan kon worden. Het prijsverschil werd niet verrekend.

Een mail naar de directie leverde slechts een standaard, nietszeggende reactie op. De klantvriendelijkheid bij Dirk is werkelijk ondermaats.

Voor mij is deze op=op-winkel met een beperkt assortiment definitief verleden tijd. Gelukkig heb ik inmiddels een andere supermarkt gevonden — mét ondergrondse parkeergarage.

26 de agosto de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.