Dirk van den Broek Avaliações 674

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Aanbiedingen veelal op op dinsdag. Antwoorden die je krijgt zijn veelal niets zeggend. Kan een kind van de lagere school ook verzinnen. Management van de winkel schiet vaak weg wanneer het klachte... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dit bedrijf is niet de beste supermarkt in Nederland, maar de slechtste. Het fruit is zo slecht, niet normaal. Dure groene fairtrade bananen die niet geel worden en smaak nog kraak hebben, Dure Zespri... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dirk in Almere buiten: Klein, dus beperkt assortiment. Winkel niet heel schoon. Tegenwoordig wel zelfscan kassa's en bijna nooit meer een fysieke kassa bemand. Dus gedwongen zelfscannen. Vervolgens... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Eerlijk redelijke artikelen maar de sfeer is niet bepaald prettig. Snel erin en eruit en dit komt vooral door de Nederlandse klanten die je bewust in de weg gaan lopen of op andere manieren lopen te z... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Supermercado

De melkhandel van Dirk van den Broek groeide in driekwart eeuw uit tot een succesvolle supermarktketen met meer dan 1305 winkels door het hele land. Wekelijks voorziet Dirk miljoenen klanten van alle dagelijkse boodschappen. Deze producten biedt Dirk aan voor de laagste prijzen van Nederland. De focus bij Dirk ligt dan ook altijd op de scherpste prijs-kwaliteit verhouding. Zo doen klanten altijd zo voordelig mogelijk boodschappen bij Dirk. Om nog voordeliger te kunnen winkelen verspreidt Dirk ook een folder met de beste aanbiedingen van Nederland.

Informações de contato

1,7

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

674 avaliações

Respondeu a 79% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Maandag 1 september een klacht tegen…

Maandag 1 september een klacht tegen demanager arrogant wit overhemd en bril
De bananen tonen na 2 dagen bruine vlekken en de gala meloen na 2 dagen verrot
Deze manager had een achterlijk antwoord
Fruit groeit aan een boom
Arrogant en achterlijk zo,n antwoord
Dus dan iets meer betalen en vaste klant worden bij Hoogvliet

1 de setembro de 2025

Alleen zelfscan

Ik haat zelfscan.als ik caissière had willen zijn had ik dat wel gedaan.in waddinxveen 3! Personeelsleden die staan te kleppen bij de kassa's maar ze waren niet van plan om een gewone kassa open te doen.zo klantonvriendelijk. Ik heb mijn kar laten staan en heb bij jumbo voor 155 euro boodschappen gedaan.daar zijn ze wel bereid om je te helpen.

27 de agosto de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Aanbiedingen zijn lokkertjes, nooit voldoende voorraad

TL;DR
Aanbiedingen zijn hier lokkertjes, als het niet in de schappen ligt hoef je het in De Bilt ook niet te bestellen.

Voor de 3e keer weer geen aanbieding (kattenvoer) kunnen halen, omdat er niet voldoende besteld / te weinig uitgeleverd / enz is. Om nijdig van te worden.

Na 2 eerdere keren (1e keer in de winkel tijdens actie niet aangetroffen, dan moest ik vóór het in de aanbieding kwam maar vast bestellen. Bij de 2e keer krijg je vervolgens te horen dat je het pas kan bestellen wanneer de aanbieding geldig is.)

Deze ronde dus op donderdag naar de winkel gegaan, bestelling geplaatst, en op maandag word ik opgebeld dat het niet is uitgeleverd. En dus ook niet meer geleverd gaat worden. Of ik het volgende keer eerder wil bestellen,...

Aangegeven dat ik het al op donderdag besteld had, maar dat is op vrijdag pas doorgegeven en op zaterdag pas besteld. En omdat het niet op tijd gezien is, dat het niet meegeleverd was, was hun volgende bestelling al geplaatst en daar konden ze niet achteraan bellen of mailen, want dat mocht pas vanaf 150 artikelen. Lekker dan.

Gevraagd of ze nog een extra bestelling voor me konden doen, maar dat kon niet. Het zou niet meer in de actie periode binnen komen, en op mijn vraag of ik het dan alvast kon betalen, kon dat ook niet. Want ze konden niet garanderen dat het binnen zou gaan komen. Aanbiedingen verlengen kon ook niet. En toen ik aangaf dat ik het wel heel kwalijk vond dat dit nu al de 3e keer is, vonden ze het heel vervelend voor me, maar daar bleef het bij.

Toen ik aangaf dat ik het wel heel apart vond dat er nul gedaan wordt aan klantenservice, en dat als ze zo'n last hebben dat het centrum niet voldoende uitlevert van een aanbieding, ze niet even vragen of de klant een klacht indient om hun leven misschien ook makkelijker te maken. Krijg je vervolgens te horen dat het iedereen vrij staat een klacht in te dienen, maar dat ik van de klantenservice precies hetzelfde antwoord zou gaan krijgen.

Echt waardeloos dit. Wat een zooitje.
Klantenservice hoeft niet te reageren met "oh wat vervelend voor u", zorg liever dat jullie hier eens een oplossing op verzinnen.

25 de agosto de 2025

Aggressive behaviour

The manager and staff at the Bilderdijkstraat Dirk are extremely aggressive and hostile towards their clients.

20 de agosto de 2025

Behulpzame en vriendelijke medewerker

Vandaag bij Dirk van der Broek in Nieuwegein erg behulpzame medewerker gehad. Ik lietmijn boodschappenbriefje met pen achter het brood snijmachine vallen. Een hele vriendelijke medewerker heeft hem tevoorschijn gehaald. Ik kom hier altijd graag. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam.

11 de agosto de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Roomboter in de aanbieding ,absurde…

Roomboter in de aanbieding ,absurde hoge prijs van dik 4 euro per pakje berekent het was nl grasboter van Campina ipv roomboter. Als of die koeien geen gras eten onduidelijke misleidende aanbiedingen .zelfde bood schappen, mozarella 4 dagen over datum en stonk.
Bedankt en tot nooit meer .

8 de agosto de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik mocht met mijn boodschappen niet

Ik mocht met mijn boodschappen niet betalen bij de scan kassa. Moest eerst alles zelf scannen in de winkel en ik had teveel boodschapen.
Het personeel moest er erg om lachen 4 personen die niets deden. 1 vriendelijke die hard werkte om de rij bij de normale kassa kort te houden.
Zorg dat het personeel fatsoenlijk is en haal de scan kassa weg voor normale kassa. En reageer op klachten

18 de julho de 2025

DirkIII bij Pieter Calandlaan

DirkIII bij Pieter Calandlaan, daar een uitrit in dit wijk levering auto Jooren transport met kenteken 86BZR7 geparkeerd (niet in lad/lossen ruimte) dan niemand kan niet doorrijden. Een vragje who lang dit mongole niet geleerd verkeersregels? Omdat dat eenkele uitrit in dit wijk en Dirkiii hebt eighe ladlossen ruimte. Inrit moet blijven vrij voor ambulance en andere voertuigen.

30 de julho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fijne winkel maar ik vind ze te…

Fijne winkel maar ik vind ze te hebberig met producten die tegen de datum aanzitten. Zijn stickers van 30% korting, resultaat dat niemand (inclusief ikzelf) ze pakt en ik geregeld zie dat veel weggegooid moet worden. Producten op de datum zelf geef je minimaal 50% korting op. Heb het iig. Over het fidiaal in Raalte.

1 de agosto de 2025

Beste,

Dank je wel voor je bericht en je eerlijke feedback. Fijn dat je onze winkel prettig vindt, maar we snappen je punt over de kortingsstickers heel goed. Het is natuurlijk zonde als producten tegen de datum niet worden meegenomen en uiteindelijk moeten worden weggegooid.

Bij Dirk hanteren we een vaste kortingssystematiek om zoveel mogelijk voedselverspilling te voorkomen. We begrijpen dat 30% soms niet aantrekkelijk genoeg kan zijn. Jouw opmerking over 50% korting op de dag zelf nemen we daarom mee als waardevolle suggestie richting de afdeling die hierover gaat.

Dank dat je dit met ons deelt. Mocht je vaker ideeën of opmerkingen hebben, laat het gerust weten via www.dirk.nl/contact.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Al weken kunnen we geen leeg fust meer…

Al weken kunnen we geen leeg fust meer inleveren ,al 2 keer me neus gestoten 7 flessen en 1 bierkrat,dat is uitermate vervelend als je boodschappen komt doen en je tassen vol blijven ,dat is toch niet meer van deze tijd.

25 de julho de 2025

Resposta de Dirk van den Broek

Hoi Johannes, wat jammer, kan je meer details delen op dirk.nl/contact

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Dweilrobot

Mijn pas verbouwde DIRK in Rotterdam-Zuid heeft nu een dweilrobot die de gangpaden schoonhoudt. Ikvind het zo'n leuk ding.

31 de julho de 2025

Resposta de Dirk van den Broek

Hoi Betty, als ie vrij is, speelt ie in het dweilorkest 'Blaaskapel de Haringkoppen' in Vlaardingen

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dirk Nieuw-Vennep: klant is geen koning

Dirk Nieuw-Vennep, ik ga er niet meer naar toe. De groenteafdeling is werkelijk om te huilen. Verpakte groenten en aardappelen zijn voor de aangeven datum al bedorven. Witlof altijd slecht.
Aanbiedingen niet altijd in de schappen.
Op zondagmorgen is het chaos, dan moetten de vakkenvullers nog uitslapen. De kassa's zijn dan niet bemand en je moet erom vragen of ze je aan de kassa willen helpen. Echt een in gewoonten vastgeroest bedrijf waar de klant niet als klant behandeld wordt.
De oudere kassadames zitten op een plichtmatig manier hun tijd uit.

26 de julho de 2025

Resposta de Dirk van den Broek

Hoi William, wat jammer dat je het zo ervaart. Als je een probleem hebt met je groente mag je er altijd mee terug komen, hoor. Is zelf scannen niet aan jou besteed? Je kan via dirk.nl/contact meer details kwijt

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Een keer geprobeerd maar de…

Een keer geprobeerd maar de versproducten vallen toch tegen. Personeel was wel heel behulpzaam.

16 de julho de 2025

Resposta de Dirk van den Broek

Hoi Elise, je kan via dirk.nl/contact eventueel aangeven wat er mis was met je product

Kan zeker wel beter

16 de julho de 2025

Resposta de Dirk van den Broek

Hoi Adem, via dirk.nl/contact mag je zeker aangeven wat er dan beter kan!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dirk van den Broek Sloterkade in…

Dirk van den Broek Sloterkade in Amsterdam: een topfiliaal! Het personeel is nooit te beroerd om je te helpen. Een lege schap kattenbakvulling van een bepaald merk werd met een grote glimlach weer aangevuld door de medewerker, die er speciaal even voor naar het magazijn was gelopen. Ik heb in een ander filiaal, bij mij meer om de hoek, heel andere ervaringen mee. Voor dit filiaal loop ik graag, met Liefde, 3 kilometer om! Fijne, bijna dorpse sfeer onder de klanten ook. Lekker gemoedelijk, zoals het nog fijn is in onze stad. Vijf sterren!

19 de julho de 2025

Resposta de Dirk van den Broek

Wat een ontzettend mooi compliment — dank je wel voor je uitgebreide en warme reactie! Wat fijn om te horen dat je zo'n goede ervaring hebt gehad bij onze winkel aan de Sloterkade. We geven je bericht zeker door aan het team daar, want dit is precies waar we het voor doen: klantvriendelijkheid, betrokkenheid en een gemoedelijke sfeer.

Dat je zelfs drie kilometer omloopt om daar te winkelen, zegt alles. Dank voor je vertrouwen en loyaliteit. Je bent altijd van harte welkom! 🛒❤️

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Veel personeel in de winkel spreekt geen of bijna geen Nederlands

De winkel is op nieuw ingericht en heropend Je kreeg een gratis Dirk boodschappen tas, en bij de kassa kreeg je een lot met de tekst open de kluis, alleen vandaag.
Een medewerkster kon mij niet helpen want ze sprak gebrekkig Nederlands. Ik ben maar geïrriteerd naar huis gereden Ik kwam er thuis achter dat de kluis in de winkel stond.

19 de julho de 2025

Resposta de Dirk van den Broek

Hoi Jan, wat jammer dat je er niet uit kwam in de winkel, de actie was bedoeld om mensen juist blij te maken. Volgende keer beter en vraag gerust om een leidinggevende als er iets speelt in de winkel, of bel 088 313 7177 (klantenservice)

Wat een waardeloos bedrijf

Wat een waardeloos bedrijf. Verkopen in de aanbieding Cola blikjes van 33 ml voor een aanbiedingprijs. Maar er is alleen 25 ml te krijgen. En daar geldt dat niet voor terwijl een winkelmedewerker anders beweert . Alle varianten Lays zoutjes in de aanbieding. Dat geldt dan niet voor uienrings. Maar daar kom je pas bij de kassa achter. En als laatste: bijna altijd de emballage defect door slecht onderhoud en te weinig apparaten. Kortom een rommeltje daar

18 de julho de 2025

Resposta de Dirk van den Broek

Hoi Gerald, wat jammer dat je misgreep en dat de aanbieding onduidelijk was, ik zal dit kunnen bespreken met de winkel, als je meer details deelt via dirk.nl/contact

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.