Aanbiedingen veelal op op dinsdag. Antwoorden die je krijgt zijn veelal niets zeggend. Kan een kind van de lagere school ook verzinnen. Management van de winkel schiet vaak weg wanneer het klachte... Ver mais
Dit bedrijf is niet de beste supermarkt in Nederland, maar de slechtste. Het fruit is zo slecht, niet normaal. Dure groene fairtrade bananen die niet geel worden en smaak nog kraak hebben, Dure Zespri... Ver mais
Dirk in Almere buiten: Klein, dus beperkt assortiment. Winkel niet heel schoon. Tegenwoordig wel zelfscan kassa's en bijna nooit meer een fysieke kassa bemand. Dus gedwongen zelfscannen. Vervolgens... Ver mais
Eerlijk redelijke artikelen maar de sfeer is niet bepaald prettig. Snel erin en eruit en dit komt vooral door de Nederlandse klanten die je bewust in de weg gaan lopen of op andere manieren lopen te z... Ver mais
De melkhandel van Dirk van den Broek groeide in driekwart eeuw uit tot een succesvolle supermarktketen met meer dan 1305 winkels door het hele land. Wekelijks voorziet Dirk miljoenen klanten van alle dagelijkse boodschappen. Deze producten biedt Dirk aan voor de laagste prijzen van Nederland. De focus bij Dirk ligt dan ook altijd op de scherpste prijs-kwaliteit verhouding. Zo doen klanten altijd zo voordelig mogelijk boodschappen bij Dirk. Om nog voordeliger te kunnen winkelen verspreidt Dirk ook een folder met de beste aanbiedingen van Nederland.
Holanda
Respondeu a 80% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Een aantal maanden geleden betaalde men in de aanbieding 50 eurocent voor een broodje Bapao. Alle smaken en ik lust graag rundvlees. Eind februari waren de Bapao broodjes 69 cent, met een andere verpakking, maar hetzelfde gewicht. Vandaag ben ik bij Dirk in Hoogvliet geweest, Bapao in de aanbieding voor 69 eurocent. Tot mijn verbazing trof ik de smaken, kip, kipsaté en groente aan. Meer smaken waren er niet! Bij het lezen van de verpakking zag ik dat het gewicht met 1/3 was teruggebracht. Dit is Bapao belazerij!

Resposta de Dirk van den Broek
In 3 weken tijd, bij 2 à3 bezoeken per week, lees ik in het scherm, wacht op assistentie
De laatste keer gevraagd of ze het poortje voor mij wilden openen, en dat ze de artikelen mogen terug zetten
Nu al een paar weken niet meer bij Dirk geweest, het leek me zo handig dat zelfscannen, maar die controles lopen de spuigaten uit.

Resposta de Dirk van den Broek
Al vaak heb ik mij geergerd aan de onsympathieke houding daar sinds de zelfscans. Behandeld worden als een crimineel, ik pas. Voor de zoveelste keer met een product lamgs de zelfscan. Controle.....1 pizza. In orde. Maar dan komt het. Is die tas (een Dirk tas) van thuis...
Ja knul die is van thuis en als jij een beetje opgelet had, had je gezien dat ik er mee aan kwam lopen.
Klaar met de verdachtmakingen, kllaar met Dirk. Grote hoeveelheden boodschappen deed ik bij de kassa maar die is zeer beperkt bemand. Nu kom ik uberhaupt niet meer en gaat er 5.000 per jaar naar de Jumbo.
Ik hoop dat Jan vd Broek dit leest..... Dit was geen 1 april grap.

Resposta de Dirk van den Broek
Vandaag kaas gekocht bij de Dirk in Almelo (Schelfhorst).
Er lagen verkeerde verpakkingen in het schap waardoor ik teveel betaalde.
Ik kwam er na het contant betalen achter, dus wilde mijn geld natuurlijk terug.
Toen begon het pas,
We kunnen het terug storten op uw pinpas, of u krijgt een waarde bon.
Ik had mijn pinpas niet bij mij, en weigerde uiteraard een waarde bon, het was immers niet mijn fout.
Nou, dan kunnen we u ook niks terug geven, we kunnen niet bij het contante geld.
En nu verder??
Ja, jammer dan zeiden ze, haal uw pinpas maar op.
Dus ze maken van hun probleem mijn probleem.
Trouwens, nergens staat aangegeven dat de Dirk zo werkt.
Hele slechte zaak dit.

Resposta de Dirk van den Broek
Laat je gewoon wachten bij de slijterij personeel praat liever

Resposta de Dirk van den Broek
Zeer compleet en niet te groot assortiment, goede en leuke non food aanbiedingen, scherpe acties met genoeg voorrad.

Resposta de Dirk van den Broek
2 bakken Blauwe bessen gekocht.
thuisgekomen leken de bessen natter dan normaal, misschien schoongespoten?
binnen 2 dagen waren beide bakken volledig beschimmeld.
Jammer

Resposta de Dirk van den Broek
Geen idee wat voor supermarkt dit is maar wij kennen hier alleen de: Jumbo, Plus or Albert Heijn ( onder de “ grote “ namen ).
De reden dat ik een review hierover wil schrijven is dat ik het een: Gigantische tegenvaller vindt om de reclame aan te horen op YouTube steeds tussendoor; terwijl wij niets te maken hebben met dit supermarkt.

Resposta de Dirk van den Broek
Top winkel stuk voordeliger als de andere supermarkten en ook hun assortiment wordt steeds breder!
Ook het personeel is erg vriendelijk. Ik kom op diverse locatie’s van Dirk en overal zijn ze even vriendelijk. Nog nooit een negatieve ervaring gehad ! Wel heb ik gezien dat sommige klanten ronduit onbeschoft zijn.Sommige mensen hebben tegenwoordig een erg kort lontje.
Hoe dan ook Dirk is en blijft mijn favoriete winkel!

Resposta de Dirk van den Broek
Woensdag beginnen de aanbiedingen. Woensdag 10 uur. Op. Komt morgen binnen. Donderdag 12.30 uur. Niks in de schappen. Donderdag 15.00 uur. Lege schappen. Ik kwam voor drie producten. Niks niks niks. Grote folders met mega aanbiedingen. Personeel erg vriendelijk maar met verschillende redeneringen waarom het er niet is. Nooit nooit nooit meer naar de Dirk.

Resposta de Dirk van den Broek
Onvriendelijk personeel niet behulpzaam , en je mag gewoon door andere klanten opzei geduwd worden.
En Omdat mw een tint heeft zijn ze niet objectief en kiezen gelijk kant, kijken niet eens in de camera.
Ze hebben niet gehoord wat mw zei, alleen zogenaamd wat mijn moeder zei, haar word toegang ontzegd, en die van die andere mw niet, hoezo selectief en niet objectief ,dit is meten met verschillende maten.
En gewoon ook discriminatie
Of allebij toegang ontzeggen of beiden niet en niet een.
Dat je zwanger ook bent ,wil niet gelijk zeggen dat je ieder zomaar mag duwen en je ,je mag misdragen.
Zowiezo ben je wel erg gestoord als je zwanger ben en ruzie met anderen trapt,echt bizar, en de medewerkers daar zelfde.
Dat je met grof geweld zo opzei geduwd mag worden is gewoon schande.
Prima winkel met betere en voordeligere artikelen dan vergelijkbare blauwe supermarkt. Echter onbeschoft personeel. Een groente medewerker wilde niet dat zijn opgestapelde doosjes met salade werden opgepakt om te zien wat het langst houdbaar is. Geïrriteerd "ik heb het net netjes neergezet" wij brengen wekelijks ca €100,- bij Dirk dus.....beetje dimmen graag.

Resposta de Dirk van den Broek
Mijn vrouw en ik waren vandaag voor de eerste keer in Dirk van der Broek , jullie winkel in de Torenstraat in Den Haag . Wat een onbeschoft personeel en geen kassa waar je contant kan afrekenen dus verplicht langs de zelf scan dat is opzich geen probleem waren het dat niet dat er werd gesnauwd dat wij achter een denkbeeldige lijn moesten blijven. Misschien wat meer en klantvriendelijker opleiding is op zijn plaats . Aad en Eliette

Resposta de Dirk van den Broek
Wat er mis gaat bij Dirk, is dat meer dan 80 procent van het personeel, zeer onvriendelijk is. Nu het parkeerbeleid is veranderd, hoef ik hier gelukkig niet meer naar toe. Hee jammer!

Resposta de Dirk van den Broek
Dirk stunt dat hij de goedkoopste van Nederland is. Dus niet! Vorig week wilde ik pita broden halen; de schappen waren leeg, dus dan maar naar de Plus. Wat bleek: Plus heeft de zelfde pitabroden voor 0,71 per pak van 5, terwijl Dirk ze voor € 0,74 per pak verkoopt.
En toen bleek dat niet 1 maar heel wat producten goedkoper zijn bij de Plus vergeleken als bij Dirk. (Kijk vooral naar inhoud en prijs)
Ging voorheen met de tram helemaal naar Leidschenveen. Sinds afgelopen woensdag niet meer; ik haal mij boodschappen lekker goedkoper bij de Plus, pakweg 200 meter van mijn huis vandaan. Voor de duidelijkheid: ook de Lidl of Aldi schijnt stukken goedkoper te zijn. Dirk, je prijzen zijn explosief gestegen. Doe wat hier aan! Daag Dirk!!
Flessenmachine wordt niet leeggehaald, weinig of geen personeel, klanten lopen naar AH, karretjes worden niet naar boven gehaald, drama zaak.

Resposta de Dirk van den Broek
ja het is niet fijn als alles er weer uit moet en ze ook nog flink verkouden zijn sommigen van het personeel en ze in in je tas aan het graaien zijn nee vind het niet echt fris sorry dirk doe er wat aan

Resposta de Dirk van den Broek
Dirk van de Broek zaandam. Een waardeloze winkel! Donderdag avond onze week boodschappen willen doen! Moet je zelf alles 1 voor 1 scannen! Misschien makkelijk als je alleen een pizza haalt. MAAR GA DAAR NIET HEEN ALS JE MEER BOODSCHAPPEN WIL HALEN! Personeel bij de zelfscan is ook lui en onbeschoft! Zitten op hun telefoon! Ga liever naar Alberthein Lidl of Vomar! Wel gewone kassa’s!

Resposta de Dirk van den Broek
Dirk loopt ver achter in biologische en veganistische levensmiddelen. Zowat niks te bekennen. Kan niet meer in deze tijd!
Geen Dirk meer voor mij.

Resposta de Dirk van den Broek
Te weinig voorraad, Iglo vak bijna leeg, aanbiedingen
Zo goed op.! Waardeloos

Resposta de Dirk van den Broek
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.