Dirk van den Broek Avaliações 674

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Aanbiedingen veelal op op dinsdag. Antwoorden die je krijgt zijn veelal niets zeggend. Kan een kind van de lagere school ook verzinnen. Management van de winkel schiet vaak weg wanneer het klachte... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dit bedrijf is niet de beste supermarkt in Nederland, maar de slechtste. Het fruit is zo slecht, niet normaal. Dure groene fairtrade bananen die niet geel worden en smaak nog kraak hebben, Dure Zespri... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dirk in Almere buiten: Klein, dus beperkt assortiment. Winkel niet heel schoon. Tegenwoordig wel zelfscan kassa's en bijna nooit meer een fysieke kassa bemand. Dus gedwongen zelfscannen. Vervolgens... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Eerlijk redelijke artikelen maar de sfeer is niet bepaald prettig. Snel erin en eruit en dit komt vooral door de Nederlandse klanten die je bewust in de weg gaan lopen of op andere manieren lopen te z... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Supermercado

De melkhandel van Dirk van den Broek groeide in driekwart eeuw uit tot een succesvolle supermarktketen met meer dan 1305 winkels door het hele land. Wekelijks voorziet Dirk miljoenen klanten van alle dagelijkse boodschappen. Deze producten biedt Dirk aan voor de laagste prijzen van Nederland. De focus bij Dirk ligt dan ook altijd op de scherpste prijs-kwaliteit verhouding. Zo doen klanten altijd zo voordelig mogelijk boodschappen bij Dirk. Om nog voordeliger te kunnen winkelen verspreidt Dirk ook een folder met de beste aanbiedingen van Nederland.

Informações de contato

1,7

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

674 avaliações

Respondeu a 80% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Broodjes Bapao belazerij.

Een aantal maanden geleden betaalde men in de aanbieding 50 eurocent voor een broodje Bapao. Alle smaken en ik lust graag rundvlees. Eind februari waren de Bapao broodjes 69 cent, met een andere verpakking, maar hetzelfde gewicht. Vandaag ben ik bij Dirk in Hoogvliet geweest, Bapao in de aanbieding voor 69 eurocent. Tot mijn verbazing trof ik de smaken, kip, kipsaté en groente aan. Meer smaken waren er niet! Bij het lezen van de verpakking zag ik dat het gewicht met 1/3 was teruggebracht. Dit is Bapao belazerij!

9 de abril de 2025

Hoi!
Bedankt voor je bericht. We snappen goed dat je baalt van de verandering in prijs, gewicht en aanbod — dat is natuurlijk niet wat je hoopt als vaste klant.

De prijs- en productkeuzes worden gemaakt door onze inkoopafdeling in samenwerking met de fabrikant. Door verschillende omstandigheden kunnen prijs, gewicht en assortiment veranderen.

Hopelijk mogen we je binnenkort toch weer verwelkomen in de winkel. Als je nog iets kwijt wilt of een specifieke situatie wilt bespreken, laat het ons gerust weten via de klantenservice.

Zelfscannen?

In 3 weken tijd, bij 2 à3 bezoeken per week, lees ik in het scherm, wacht op assistentie
De laatste keer gevraagd of ze het poortje voor mij wilden openen, en dat ze de artikelen mogen terug zetten
Nu al een paar weken niet meer bij Dirk geweest, het leek me zo handig dat zelfscannen, maar die controles lopen de spuigaten uit.

22 de março de 2025

Hoi!

Jammer om te horen dat je het zelfscannen als onprettig hebt ervaren. Het is juist bedoeld om het winkelen makkelijker te maken, dus we snappen goed dat het frustrerend is als het anders loopt.

Onze medewerkers doen controles om ervoor te zorgen dat alles eerlijk verloopt, maar het mag natuurlijk niet voelen alsof je telkens wordt tegengehouden.

Vandaag liep er € 5.000 de winkel uit

Al vaak heb ik mij geergerd aan de onsympathieke houding daar sinds de zelfscans. Behandeld worden als een crimineel, ik pas. Voor de zoveelste keer met een product lamgs de zelfscan. Controle.....1 pizza. In orde. Maar dan komt het. Is die tas (een Dirk tas) van thuis...
Ja knul die is van thuis en als jij een beetje opgelet had, had je gezien dat ik er mee aan kwam lopen.

Klaar met de verdachtmakingen, kllaar met Dirk. Grote hoeveelheden boodschappen deed ik bij de kassa maar die is zeer beperkt bemand. Nu kom ik uberhaupt niet meer en gaat er 5.000 per jaar naar de Jumbo.

Ik hoop dat Jan vd Broek dit leest..... Dit was geen 1 april grap.

1 de abril de 2025

Beste klant,

Dank voor je eerlijke bericht. Wat je beschrijft, hoort niet. Bij Dirk kom je om boodschappen te doen, niet om je telkens gecontroleerd en verdacht te voelen. Zeker niet als je netjes meewerkt en zelfs met een Dirk-tas van huis komt.

Dat je nu kiest voor een andere supermarkt, is een duidelijk signaal. We balen ervan dat je dit zo hebt ervaren. De zelfscan moet snel en makkelijk zijn – niet frustrerend. Daar gaan we intern werk van maken.

Wil je dat jouw ervaring direct bij de juiste mensen terechtkomt? Laat het ons weten via [dirk.nl/contact](https://www.dirk.nl/contact).

Groet,
Dirk Klantenservice

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vandaag kaas gekocht bij de Dirk in…

Vandaag kaas gekocht bij de Dirk in Almelo (Schelfhorst).

Er lagen verkeerde verpakkingen in het schap waardoor ik teveel betaalde.

Ik kwam er na het contant betalen achter, dus wilde mijn geld natuurlijk terug.

Toen begon het pas,
We kunnen het terug storten op uw pinpas, of u krijgt een waarde bon.

Ik had mijn pinpas niet bij mij, en weigerde uiteraard een waarde bon, het was immers niet mijn fout.

Nou, dan kunnen we u ook niks terug geven, we kunnen niet bij het contante geld.

En nu verder??

Ja, jammer dan zeiden ze, haal uw pinpas maar op.

Dus ze maken van hun probleem mijn probleem.

Trouwens, nergens staat aangegeven dat de Dirk zo werkt.

Hele slechte zaak dit.

30 de março de 2025

Beste,

Vervelend dat je teveel betaalde door een fout in het schap. Dat had niet mogen gebeuren. Omdat Dirk om veiligheidsredenen geen contant geld mag teruggeven, kunnen we alleen terugstorten op je pinpas of een waardebon geven. Niet ideaal, zeker niet als het onze fout is. We geven je melding door aan de winkel, zodat dit in de toekomst beter gaat.

Wil je dat we nog iets voor je doen? Laat het weten via [dirk.nl/contact](https://www.dirk.nl/contact).

Dirk Klantenservice

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Laat je gewoon wachten bij de…

Laat je gewoon wachten bij de slijterij personeel praat liever

27 de março de 2025

Resposta de Dirk van den Broek

Jammer om te horen dat je moest wachten bij de slijterij terwijl het personeel stond te kletsen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Bedankt dat je het laat weten – we geven dit door aan het team, zodat ze hier scherper op zijn.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer compleet super consument gericht marketing teamen niet te groot…

Zeer compleet en niet te groot assortiment, goede en leuke non food aanbiedingen, scherpe acties met genoeg voorrad.

24 de março de 2025

Resposta de Dirk van den Broek

Dank je wel voor je mooie review. Fijn om te horen dat je blij bent met ons assortiment, de non-food deals en scherpe acties. We doen ons best om de schappen goed gevuld te houden – leuk dat je dat merkt.

Tot snel bij Dirk.

Blauwe bessen beschimmeld

2 bakken Blauwe bessen gekocht.
thuisgekomen leken de bessen natter dan normaal, misschien schoongespoten?
binnen 2 dagen waren beide bakken volledig beschimmeld.
Jammer

22 de março de 2025

Resposta de Dirk van den Broek

Wat jammer dat de blauwe bessen zo snel beschimmeld waren. Dat hoort natuurlijk niet.

Als je nog de kassabon of pinafschrijving hebt, neem dan even contact op met onze klantenservice via www.dirk.nl/contact. Dan kijken we graag met je mee naar een oplossing.

Reclame Dirk supermarkt op YouTube

Geen idee wat voor supermarkt dit is maar wij kennen hier alleen de: Jumbo, Plus or Albert Heijn ( onder de “ grote “ namen ).

De reden dat ik een review hierover wil schrijven is dat ik het een: Gigantische tegenvaller vindt om de reclame aan te horen op YouTube steeds tussendoor; terwijl wij niets te maken hebben met dit supermarkt.

21 de março de 2025

Resposta de Dirk van den Broek

Dank voor je bericht. Begrijpelijk dat het gek voelt om reclame te zien van een supermarkt die je niet kent. Dirk adverteert landelijk, dus ook op plekken waar (nog) geen winkel zit.

Toch hopen we dat je ooit eens een Dirk tegenkomt – we zijn het proberen waard.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Top winkel stuk voordeliger als de…

Top winkel stuk voordeliger als de andere supermarkten en ook hun assortiment wordt steeds breder!
Ook het personeel is erg vriendelijk. Ik kom op diverse locatie’s van Dirk en overal zijn ze even vriendelijk. Nog nooit een negatieve ervaring gehad ! Wel heb ik gezien dat sommige klanten ronduit onbeschoft zijn.Sommige mensen hebben tegenwoordig een erg kort lontje.
Hoe dan ook Dirk is en blijft mijn favoriete winkel!

15 de março de 2025

Resposta de Dirk van den Broek

Wat een geweldig compliment, dank je wel. Fijn om te horen dat je het verschil merkt in prijs, assortiment én vriendelijkheid van onze collega’s – precies waar we het voor doen.

En je hebt gelijk: respect in de winkel geldt voor iedereen. Bedankt dat je dat ook benoemt. We zien je graag weer bij Dirk.

Woensdag beginnen de aanbiedingen

Woensdag beginnen de aanbiedingen. Woensdag 10 uur. Op. Komt morgen binnen. Donderdag 12.30 uur. Niks in de schappen. Donderdag 15.00 uur. Lege schappen. Ik kwam voor drie producten. Niks niks niks. Grote folders met mega aanbiedingen. Personeel erg vriendelijk maar met verschillende redeneringen waarom het er niet is. Nooit nooit nooit meer naar de Dirk.

13 de março de 2025

Resposta de Dirk van den Broek

Vervelend dat je voor niets naar de winkel bent gekomen. Als de aanbiedingen er niet zijn, terwijl de folder wat anders belooft, dan snappen we goed dat dat frustrerend is.

Onze winkels krijgen meerdere leveringen per week, maar het kan helaas gebeuren dat sommige producten later binnenkomen of sneller uitverkocht zijn dan verwacht.

Om onnodig rijden te voorkomen, raden we aan om vooraf even de winkel te bellen. De collega’s daar kunnen precies aangeven wat er wel en niet is.

Dank voor je feedback. We geven dit door aan het team.

Meten met verschillende maten

Onvriendelijk personeel niet behulpzaam , en je mag gewoon door andere klanten opzei geduwd worden.
En Omdat mw een tint heeft zijn ze niet objectief en kiezen gelijk kant, kijken niet eens in de camera.
Ze hebben niet gehoord wat mw zei, alleen zogenaamd wat mijn moeder zei, haar word toegang ontzegd, en die van die andere mw niet, hoezo selectief en niet objectief ,dit is meten met verschillende maten.
En gewoon ook discriminatie
Of allebij toegang ontzeggen of beiden niet en niet een.
Dat je zwanger ook bent ,wil niet gelijk zeggen dat je ieder zomaar mag duwen en je ,je mag misdragen.
Zowiezo ben je wel erg gestoord als je zwanger ben en ruzie met anderen trapt,echt bizar, en de medewerkers daar zelfde.
Dat je met grof geweld zo opzei geduwd mag worden is gewoon schande.

12 de março de 2025
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Artikelen en prijzen 8+ Personeel 4

Prima winkel met betere en voordeligere artikelen dan vergelijkbare blauwe supermarkt. Echter onbeschoft personeel. Een groente medewerker wilde niet dat zijn opgestapelde doosjes met salade werden opgepakt om te zien wat het langst houdbaar is. Geïrriteerd "ik heb het net netjes neergezet" wij brengen wekelijks ca €100,- bij Dirk dus.....beetje dimmen graag.

5 de março de 2025

Resposta de Dirk van den Broek

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze producten en prijzen, dat waarderen we enorm.

Jammer om te lezen dat je een minder goede ervaring had met onze service. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Klantvriendelijkheid vinden we erg belangrijk, en we zullen je feedback dan ook doorgeven aan de betreffende winkel.

We hopen dat je in de toekomst weer met plezier bij Dirk boodschappen doet!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mijn vrouw en ik waren vandaag voor de…

Mijn vrouw en ik waren vandaag voor de eerste keer in Dirk van der Broek , jullie winkel in de Torenstraat in Den Haag . Wat een onbeschoft personeel en geen kassa waar je contant kan afrekenen dus verplicht langs de zelf scan dat is opzich geen probleem waren het dat niet dat er werd gesnauwd dat wij achter een denkbeeldige lijn moesten blijven. Misschien wat meer en klantvriendelijker opleiding is op zijn plaats . Aad en Eliette

25 de fevereiro de 2025

Beste Aad en Eliette,

Bedankt voor jullie review en het delen van jullie ervaring. Jammer om te horen dat jullie bezoek aan onze winkel in de Torenstraat niet naar verwachting was. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel, dus het spijt ons dat dit anders is overgekomen.

We nemen jullie feedback mee en zullen dit doorgeven aan de betreffende winkel, zodat we onze service kunnen verbeteren.

Mocht je dit verder willen bespreken, neem dan gerust contact met ons op via Dirk.nl/contact. We helpen jullie graag verder.

Info aan klanten

Wat er mis gaat bij Dirk, is dat meer dan 80 procent van het personeel, zeer onvriendelijk is. Nu het parkeerbeleid is veranderd, hoef ik hier gelukkig niet meer naar toe. Hee jammer!

14 de fevereiro de 2025

Beste Monique,

Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. Wat jammer om te horen dat je ons personeel als onvriendelijk hebt ervaren. We vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt in onze winkels, en het spijt ons dat dit voor jou niet zo is geweest.

We waarderen je feedback en zullen dit doorgeven aan de betreffende winkel. Mocht je dit verder willen bespreken, dan kun je altijd contact met ons opnemen via Dirk.nl/contact.

Hopelijk mogen we je in de toekomst toch weer eens verwelkomen.

Fijne dag gewenst!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Dirk is lang niet meer de goedkoopste!!

Dirk stunt dat hij de goedkoopste van Nederland is. Dus niet! Vorig week wilde ik pita broden halen; de schappen waren leeg, dus dan maar naar de Plus. Wat bleek: Plus heeft de zelfde pitabroden voor 0,71 per pak van 5, terwijl Dirk ze voor € 0,74 per pak verkoopt.
En toen bleek dat niet 1 maar heel wat producten goedkoper zijn bij de Plus vergeleken als bij Dirk. (Kijk vooral naar inhoud en prijs)
Ging voorheen met de tram helemaal naar Leidschenveen. Sinds afgelopen woensdag niet meer; ik haal mij boodschappen lekker goedkoper bij de Plus, pakweg 200 meter van mijn huis vandaan. Voor de duidelijkheid: ook de Lidl of Aldi schijnt stukken goedkoper te zijn. Dirk, je prijzen zijn explosief gestegen. Doe wat hier aan! Daag Dirk!!

20 de fevereiro de 2025

Flessenmachine wordt niet leeggehaald

Flessenmachine wordt niet leeggehaald, weinig of geen personeel, klanten lopen naar AH, karretjes worden niet naar boven gehaald, drama zaak.

22 de fevereiro de 2025

Beste,

Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. Jammer om te horen dat je niet tevreden bent over de service in onze winkel. We begrijpen dat dit frustrerend kan zijn en waarderen je feedback.

We zullen je opmerkingen doorgeven aan de betreffende winkel, zodat hier aandacht aan besteed kan worden. Mocht je dit verder willen bespreken, dan kun je altijd contact met ons opnemen via Dirk.nl/contact.

Fijne dag gewenst!

niet fris

ja het is niet fijn als alles er weer uit moet en ze ook nog flink verkouden zijn sommigen van het personeel en ze in in je tas aan het graaien zijn nee vind het niet echt fris sorry dirk doe er wat aan

12 de fevereiro de 2025

Beste Justus,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Ik snap dat dit niet prettig is en we nemen je feedback serieus. Hygiëne en klantvriendelijkheid zijn voor ons erg belangrijk, dus ik ga dit intern bespreken om te kijken hoe we dit kunnen verbeteren.

Nogmaals bedankt voor je bericht. Als je nog vragen of opmerkingen hebt, laat het me gerust weten! Contactgegevens zijn te vinden op Dirk.nl/contact

Dirk van de Broek zaandam

Dirk van de Broek zaandam. Een waardeloze winkel! Donderdag avond onze week boodschappen willen doen! Moet je zelf alles 1 voor 1 scannen! Misschien makkelijk als je alleen een pizza haalt. MAAR GA DAAR NIET HEEN ALS JE MEER BOODSCHAPPEN WIL HALEN! Personeel bij de zelfscan is ook lui en onbeschoft! Zitten op hun telefoon! Ga liever naar Alberthein Lidl of Vomar! Wel gewone kassa’s!

6 de fevereiro de 2025

Beste Samuel,

Jammer dat je bezoek aan Dirk Zaandam tegenviel. Zelfscan moet juist makkelijk zijn. Wist je dat je ook een handscanner kunt gebruiken? Daarmee scan je je boodschappen al tijdens het winkelen. Scheelt tijd bij de kassa! Bedankt voor je feedback, we nemen ‘t mee. Hopelijk zien we je snel weer.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Dirk loopt ver achter

Dirk loopt ver achter in biologische en veganistische levensmiddelen. Zowat niks te bekennen. Kan niet meer in deze tijd!

Geen Dirk meer voor mij.

29 de janeiro de 2025

Beste Cher,

We hebben zeker biologische en vegan producten in ons assortiment en zijn bezig met uitbreiden. We horen graag van onze klanten wat ze missen, dus bedankt voor je input!

Te weinig voorraad

Te weinig voorraad, Iglo vak bijna leeg, aanbiedingen
Zo goed op.! Waardeloos

25 de janeiro de 2025

Beste Gert,

Jammer dat je misgreep. Sommige producten, zeker aanbiedingen, kunnen hard gaan. We doen ons best om de voorraad zo goed mogelijk aan te vullen. Vraag in de winkel gerust aan een medewerker wanneer er nieuwe levering komt. Onze klantenservice helpt ook graag bij vragen!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.