Aanbiedingen veelal op op dinsdag. Antwoorden die je krijgt zijn veelal niets zeggend. Kan een kind van de lagere school ook verzinnen. Management van de winkel schiet vaak weg wanneer het klachte... Ver mais
Dit bedrijf is niet de beste supermarkt in Nederland, maar de slechtste. Het fruit is zo slecht, niet normaal. Dure groene fairtrade bananen die niet geel worden en smaak nog kraak hebben, Dure Zespri... Ver mais
Dirk in Almere buiten: Klein, dus beperkt assortiment. Winkel niet heel schoon. Tegenwoordig wel zelfscan kassa's en bijna nooit meer een fysieke kassa bemand. Dus gedwongen zelfscannen. Vervolgens... Ver mais
Eerlijk redelijke artikelen maar de sfeer is niet bepaald prettig. Snel erin en eruit en dit komt vooral door de Nederlandse klanten die je bewust in de weg gaan lopen of op andere manieren lopen te z... Ver mais
De melkhandel van Dirk van den Broek groeide in driekwart eeuw uit tot een succesvolle supermarktketen met meer dan 1305 winkels door het hele land. Wekelijks voorziet Dirk miljoenen klanten van alle dagelijkse boodschappen. Deze producten biedt Dirk aan voor de laagste prijzen van Nederland. De focus bij Dirk ligt dan ook altijd op de scherpste prijs-kwaliteit verhouding. Zo doen klanten altijd zo voordelig mogelijk boodschappen bij Dirk. Om nog voordeliger te kunnen winkelen verspreidt Dirk ook een folder met de beste aanbiedingen van Nederland.
Holanda
Respondeu a 80% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
slechte produkten en waardeloze klantenservice van een roze Krokodil, veel vragen en niets doen.

Resposta de Dirk van den Broek
Adverteren aanbiedingen tot en met dinsdag maar bij aankomst geen van de producten in de schappen. Zijn verwijderd om alvast nieuwe aanbiedingen van woensdag in de schappen te plaatsen. Bij navraag dat de advertentie niet klopt want dan moet er tot en met maandag staan, krijg je alleen ‘sorry mevrouw’ te horen! Waar is de tijd gebleven dat de klant koning was?????

Resposta de Dirk van den Broek
De procedures die ze in deze supermarkt gebruiken zijn op zijn zachtst gezegd irritant en ook respectloos tegenover klanten. Er is nooit iemand bij de kassa, men wordt gedwongen om naar de automatische kassa's te gaan die regelmatig geblokkeerd raken door technische problemen (storing zeggen ze) of omdat het systeem een laatste controle door een assistent vereist om te zien of er diefstal heeft plaatsgevonden, en het hele gebeuren eindigt met een grote tijdverspilling voor de klant. De medewerkers zijn meestal niet eens aardig, ze zijn traag en onprofessioneel.
Ook was er vandaag in het filiaal in Emmen een set losse avocado's te zien zonder etiket waarop stond waar ze vandaan kwamen. Hallo!, ik wil weten en heb het recht om te weten waar ze vandaan komen, het etiket van herkomst is wettelijk verplicht. Als ik bijvoorbeeld zie dat het uit een criminele en genocidale staat komt, koop ik het niet en ik raad je ten zeerste af om producten zonder land van herkomst-etiket te kopen. Conclusie: ik zal niet langer boodschappen doen in deze supermarkt.

Resposta de Dirk van den Broek
Vandaag was ik rond 15.30 uur bij Dirk in Almere Stad. Toen ik wilde afrekenen, werd ik aangesproken door een zeer onbeschofte medewerkster (vrouw met vlechten in haar haar). Ik had maar 5 spullen en ze behandelde mij alsof ik aan het stelen was. Hoe kan iemand een bedrijf op die manier vertegenwoordigen? Hij zei niet goedemiddag of dankjewel, hij keek me alleen maar wantrouwend aan en toen hij bevestigde dat alles in orde was, vertrok hij zonder iets te zeggen! Ik ga nooit meer naar Dirk, niemand zou zoiets mogen meemaken. Dit bedrijf is in alles verschrikkelijk!

Resposta de Dirk van den Broek
Er is altijd wat bij Dirk van de Broek Hengelo vandaag alle boodschappen op de band krijgen we opeens te horen dat we alleen kunnen pinnen bij de normale kassa waar er nog maar eentje van is de rest allemaal zelfscan nou wij betalen alleen contant dus alles laten liggen en de winkel verlaten en na meerdere nare ervaringen in deze winkel komen we er nu echt nooit meer !!!

Resposta de Dirk van den Broek
Deze beoordeling is voor dirk van de broek Harderwijk:
Ik vroeg of ik mij winkelmandje even mee mocht nemen naar de auto ivm tillen zwangerschap.
Dit werd geweigerd . Ik baalde hier zichtbaar van maar bleef netjes tegen de medewerkster .
Op moment dat ik wil weglopen hoor ik haar tegen een collega zeggen . Zwangere zijn echt een zeikerds .
Ik voelde me hierdoor mooi rot onder en wil juist zolang mogelijk iets zelf doen . Dat een supermarkt hier dan niet in wil helpen bij gemakkelijke dingetjes vind ik echt zeer slecht .

Resposta de Dirk van den Broek
Een wat oudere vrouw bij de zelfscan is zeer onbeleefd, en misdraagt zich heel erg tegen over de klanten. Iedere keer dat er geen manager bij is. Een mevrouw met kort haar.
Gaat om de Dirk van der Broek in emmen centrum
Datum 6 -5-2025

Resposta de Dirk van den Broek
Bedankt voor jullie reactie en fijn dat het intern opgepakt wordt.

Resposta de Dirk van den Broek
Op 26 april heb ik een vervelende ervaring bij Dirk in Enschedese gehad en daar een review over geschreven omdat ik behoorlijk boos was.
Inmiddels is er telefonisch contact geweest met de bedrijfsleider van Dirk van de Broek. Hij heeft geprobeerd te achterhalen wat er precies
gebeurd is, lukte niet . Meerdere
verhalen gehoord van het personeel en wilde nu mijn verhaal horen.
Hij wou een kop koffie met me drinken als ik weer in de buurt ben, maar ik heb daar geen behoefte aan. Het is sportief dat ze mijn review serieus nemen en proberen daar wat aan te doen.
Voorlopig toch even geen Dirk meer, maar ik sluit niet uit weer te gaan omdat het een fijne winkel is.

Resposta de Dirk van den Broek
Echt iedere keer als ik de zelfscan kassa bij Dirk Bilderdijkstraat gebruik wordt mijn tas leeggehaald ter controle alsof ik een crimineel ben. Heb het helemaal gehad. Voortaan naar de Vomar. Dag Dirk!

Resposta de Dirk van den Broek
Dirk staat bovenaan vergeleken met Jumbo, Hoogvliet en Albert Heijn, om maar een paar te noemen. Maar dat betekent niet dat alles goed is. De laatste drie keer dat ik er was, vond ik beschimmelde groenten en fruit. Waar zijn we mee bezig? Door dit soort zaken riskeren jullie dat wij niet meer bij jullie komen. Veel mensen beseffen niet dat we supermarkten eigenlijk niet nodig hebben; het is pure gemakzucht en gewenning. Een rondje door de stad levert vaak alles op wat je nodig hebt. Het zijn zakkenvullers eerste klas. Los daarvan: zorg ervoor dat jullie producten vers en in orde zijn. Dit is één grote grap.

Resposta de Dirk van den Broek
Dirk nieuwe ommoordseweg .
Gisteren boodschappen gedaan , helaas is er een grove fout gemaakt door de kassieré.
Ik heb betaald voor een product die ik zelf niet heb gekocht. Thuis kwam ik erachter dat dit het geval was. Vandaag gebeld voor een oplossing hierin. Ik kan me geld terug halen door naar het filiaal te gaan. Aangezien ik in Rotterdam zuid woon kost dit mij ook reiskosten !!
Ik ben hier niet mee eens en heb de klantenservice op de hoogte gesteld , die is net als de filiaal manager lekker simpel oplossen en klaar.
Helaas werkt dit niet zo als wij consumenten een product niet aanslaan bij een zelfscan kassa , ben je een dief en komt de politie langs.
Als Dirk dit bij de consument doet krijg je dit als oplossing !!
Klantenservice komt niet met een redelijke oplossing sterker nog ze komen met helemaal niks.
De oplossing zelf komen naar het filiaal en geld terug. Ik vind dit echt te belachelijk voor woorden namelijk. Dit kost me ook benzine en tijd.
Dit komt door een kassa medewerker van dirk die haar werk niet goed verricht en ik als klant hier de dupe van ben. Uiteindelijk met een waardeloze oplossing.
Ik kom hier nooit meer boodschappen doen !!!!!

Resposta de Dirk van den Broek
De munt automaat is niet betrouwbaar, vandaag zelf ondervonden er werd 5€ te weinig geteld door de machine en verdween. Een hoop gedoe in de winkel de manager kwam er bij ging de auto te lijf.open , en weer dicht en snapte er niks meer van , na een lang verhaal vroeg heb je deze problemen wel vaker. Tja het gebeurt wel eens 🤬. Nou dan weet ik genoeg. Aan het einde van het verhaal werd er 5€. Uit een andere kassa gehaald om het zo genaamde te kort aan te vullen, mijn advies geef de kassa medewerker je klein geld en laat het natellen en door hem/haar. In de munt kassa doen . Helaas is het niet zo betrouwbaar als dat ze beweren .(Zoetermeer)

Resposta de Dirk van den Broek
Woensdag beginnen de aanbiedingen. Woensdag 12 uur. Op. Komt morgen binnen. Donderdag 14.30 uur. Niks in de schappen. Zondag 15.00 uur. Lege schappen. Ik kwam voor vier producten. Niks niks niks. Grote folders met mega aanbiedingen. Maar helaas. Nooit meer naar de Dirk.

Resposta de Dirk van den Broek
Out of the three big Dutch supermarket brands in the Netherlands; Dirk, Jumbo, and Albert Heijn, Dirk is the only one who claims their profile on Trustpilot. I think that is commendable in itself. However, I will outline below why Dirk is generally a pretty decent supermarket.
Price for what you get is by far the best:
Dirk offers cheaper goods than the other supermarkets in the Netherlands, while still being very accesible in my city (Amsterdam). They have offers on items that put both Jumbo and AH to shame. As someone who has started shoping at Dirk much more often, it is easily a third cheaper on some items than its competition. Worth considering this.
Opening times and accesibility:
It's opening times are pretty decent, with my local Dirk being open until 21:00.
Overall, based on those two factors I would say its my favorite supermarket in the Netherlands. Its products can be limited, but for basic goods it is excellent.
If my experience changes, I will update my review to reflect this.

Resposta de Dirk van den Broek
Dirk Sassenheim, nieuw pand. Wat een ramp. Was altijd een Dirk-fan, maar na 1 bezoekje nieuwe pand ga ik voortaan naar een andere supermarkt.weinig parkeerplaatsen. Winkel onoverzichtelijk, personeel die zelf niet weten waar de producten staan. Smalle paden en producten stukken duurder. Erg jammer, voor ons geen Dirk boodschappen meer.

Resposta de Dirk van den Broek
K.t reclame op de radio met die betweterige klotestem
vreselijk, wat is Dirk achteruit gegaan, en zo goedkoop zijn ze niet meer hoor, maar hoe ze ook met de klanten omgaan, ik vroeg waar het gegrillde vlees ligt? personeelslid liep door, ik er achteraan, meneer? waar ligt het gegrillde vlees? heel nors: weet ik niet, vraag maar aan een ander, ik zei wat de prijs was en het merk, toen was zijn geduld op hoor en begon te schreeuwen, ja, dan schreeuw ik terug hoor, bedrijsleider erbij, leg het uit, en vraag hem waar dat vlees ligt, NU ZIT JE DE BOEL UIT TE DAGEN HE? leider heel erg boos, ik liet mijn boodschappen staan, leg het uit aan de kassa dat ik niks heb door ruzie, hoe kan dat nou zei de vriendelijke aldaar, met mij heb je nooit ruzie? nee, jij bent vriendelijk zei ik. ik kom er nooit meer heb ik hem beloofd, dit was in Vlaardingen West.

Resposta de Dirk van den Broek
Dirk van de Broek Havenstraat Ridderkerk.
Pas op mensen deze dirk biedt pakketten voor to good to go aan.
Vandaag een heel pakket in de kliko kunnen weggooien.
Kip was groen. Vis stonk. Kaas schimmel. Andere koelproducten tegen de datum en rook vies.
Niet in hun kliko maar in de mijne.
Kon wel een bedrag hiervoor betalen.
Lekker gierig deze Dirk omdat zo door te schuiven op mensen die het niet breed hebben.

Resposta de Dirk van den Broek
het was heel druk toen ik kwam en ik moest een volle 5 minuten en 13 seconden wachten voor de zelf scan kassa, maar het personeel zorgde wel voor een goede werksfeer.

Resposta de Dirk van den Broek
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.