Christina Dreyer og hendes team har skabt noget helt fantastisk!
Jeg har været medlem af Disco Society siden dag 1 (efter at have deltaget i Influencerskolen), og jeg har virkelig lært meget på denne rejse. Christina og hendes team har skabt et univers, der både er spækket med viden og fyldt med inspiration. Det er tydeligt, at Christina er utrolig dygtig og ved hvad hun taler om. Hvis der er et område, hun ikke selv er ekspert i, sørger hun for at inddrage en relevant specialist, så man er altid i de bedste hænder.
Christina er virkelig god til at formidle og lære fra sig. Undervisningen i Disco Society er dybdegående, godt struktureret og man kan tilpasse læringen til sit eget tempo, hvilket er en stor fordel.
Disco Society er det perfekte sted til alle, der ønsker at blive klogere på Instagram og influencer markedsføring. Det er et fremragende værktøj til at udvikle sine kompetencer og måske endda forvandle en hobby til en forretning.
Jeg er især begejstret for de live sessioner, der bliver afholdt. Her dykker man ned i et specifikke emner og kan stille spørgsmål – For mig er det virkelig en effektiv læringsform.
Et andet stort plus er det stærke netværk, man bliver en del af. Her kan man sparre med andre, der har samme passion for SoMe.
Jeg kan varmt anbefale et medlemskab af Disco Society!