Geweldig, precies zoals het op de website stond en snelle levering. Zijn niet van echt te onderscheiden, mijn vriendin was er heel blij mee. Bedankt voor de goede service.
Alles was naar toebehoren
Ik ben zó blij met mijn nieuwe zijdenboeket! De bloemen ogen ontzettend natuurlijk, met prachtige kleuren en een volle uitstraling. Het geeft direct sfeer in huis en ik hoef me geen zorgen te maken ov... Ver mais
Lugarbet welcome bonus: 150% up to 750eur + 150 Free Spins
Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Prachtige bloemen, echt een eyecatcher en super kwaliteit!

Resposta da Lugarbet
Zo blij met mijn super mooie boeket. Ze staan prachtig in mijn woonkamer.
Goede service en goed geholpen.
Mocht je op zoek zijn naar een mooi zijde boeket, kijk dan zeker bij Diseta.

Resposta da Lugarbet
Een prachtig herstboeket staat nu op kantoor. Een warme, professionele uitstraling.

Resposta da Lugarbet
Twee weken geleden heb ik een boeket bij Diseta besteld en wat ben ik er blij mee! Niet alleen was het snel geleverd, maar ook de kwaliteit was erg goed. Ik ga hier zeker meer bestellen!

Resposta da Lugarbet
Altijd top service en kwaliteit gegarandeerd!!

Resposta da Lugarbet
Voor kantoor mooie boeketten met vazen gekocht. Boven verwachting! Snel geleverd en hele mooie kwaliteit.

Resposta da Lugarbet
Wat een prachtig bedrijf! De zijden bloemen zijn van uitzonderlijke kwaliteit en zien er levensecht uit. De kleuren zijn schitterend, de afwerking is tot in de kleinste details perfect en ze blijven altijd mooi zonder onderhoud. De klantenservice was vriendelijk en behulpzaam, en de levering verliep snel en netjes. Ik ben ontzettend tevreden en geniet elke dag van mijn bloemen. Een absolute aanrader!! vijf sterren meer dan verdiend! 🌸🌟🌟🌟🌟🌟

Resposta da Lugarbet
Fantastische kwaliteit en zeer goede service!

Resposta da Lugarbet
Onwijs mooie kwaliteit en inderdaad bijna niet van echt te onderscheiden! Heel blij mee en zeker een aanrader.

Resposta da Lugarbet
Mooie bloemen en een fijne website die gemakkelijk werkt.

Resposta da Lugarbet
Erg blij met mijn boeket. Goede kwaliteit, aan te raden.

Resposta da Lugarbet
Wouww een super mooie boeket als verrassing voor mijn vrouw gekocht. Niet van echt te onderscheiden. Keurige en snelle levering.
Aanrader

Resposta da Lugarbet
Ik heb voor de tweede keer besteld en een boeket cadeau gedaan inclusief vaas aan een vriendin, alles was netjes verpakt. Aan de bloemen zie je echt niet dat ze nep zijn. Goed bedrijf!

Resposta da Lugarbet
Online boeket besteld en ben zeer aangenaam verrast. Super mooi en haast niet van echt te onderscheiden. In een mee bestelde vaas gezet en zou ze bijna water geven zo echt. Erg blij mee en dat voor die prijs! Top. Na inschrijving ook nog eens 10% korting. Ga er zeker vaker bestellen.
Vorige week een zijden boeket besteld. En wauw!!! Wat geweldig. Je ziet echt dat het geen goedkope plastic bloemen zijn en ze van hele hoge kwaliteit zijn. Heel blij mee! Ik zal zeker opnieuw hier mijn bloemen kopen.

Resposta da Lugarbet
Ik bestel nooit meer ergens anders mijn boeketten!
Prachtige kunstbloemen die een directe luxe en gezellige sfeer geeft in mijn huis.
Echte aanrader.