DJ Magic draait al jaren voor onze familie op verschillende feestjes en elke keer is het weer super! Hij kan alle muzieksoorten draaien en weet met zijn muziek een feest te bouwen, zodat iedereen lekk... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Wat een leuke gezellige avond! 1 en al gezelligheid. Professioneel en een grote keuze aan alle muziekstylen. Jij roept, hij draait! Mooie licht,- en rookshow maken je avond compleet. 10 out of 10!
Wat een fantastische sfeer heb je neergezet afgelopen zondag op het 55e verjaardagsfeest! Je voelde het publiek feilloos aan en wist iedereen op de dansvloer te krijgen. Bedankt voor de geweldige se... Ver mais
DJ Magic heeft opnieuw bewezen waarom we hem voor de vierde keer hebben uitgenodigd voor de muzikale invulling van onze feestavonden. Zijn energie en muziekkeuze houden de dansvloer de hele av... Ver mais
Detalhes da empresa
Dj Magic is een Dj waar gezelligheid voorop staat, in overleg met een MC zal het feestje een groot feest worden.
Informações de contato
Zoetermeer, Holanda
- info@djmagic.nl
- djmagic.nl
Moeran in een zaal
We hadden DJ Magic ingehuurd voor de Mundan van onze zoon en we zijn ontzettend tevreden over zijn prestatie. Hij toonde zich uiterst flexibel en zorgde ervoor dat er geen moment van stilte was. Het was een verademing om een DJ te hebben die echt luistert naar onze wensen en zich moeiteloos aanpaste, zelfs als niet alles volgens plan verliep.
18 jarig Verrassingsfeest Dylan
DJ Magic wist moeiteloos de stemming van de menigte te vangen en te sturen op Verrassingsfeest van Dylan. Zijn flexibiliteit en uitstekende communicatie verliepen vlekkeloos , aangezien hij meerdere aangeleverde afspeellijsten en mixen gebruikte. Dit resulteerde in een onvergetelijke ervaring voor ons zoon. Bedankt voor het onvergetelijke feest!
Gezellige DJ en weet goed in te spelen op het publiek
DJ Magic heeft afgelopen donderdag 15-4 op onze trouwerij gedraaid. Zijn communicatie was goed. Verzoekjes gingen in overleg. Is flexibel. En er was genoeg afwisseling in muziek. Al met al hebben we een leuk feestje in de tuin gehad voor 100 man. 💃💃 💃
DJ Magic @ 90's - 00's party
Voor de 15e verjaardag van mijn dochter DJ Magic ingehuurd. De thema van het feestje was 90's - 00's, R&B, pop etc. Hij is van alle markten thuis. Jong en oud hebben genoten.
Communicatie voorafgaand was ook top, playlist geappt, wensen besproken.
De dag zelf was de Benelux tunnel dicht, hij was ruim op tijd aanwezig.
En zijn schoonvader was mee, hij is ook een topper! Moest ff gezegd worden.
Top Dj!
Top Dj!
Ik had best veel verzoeken aan de dj, en hij gaf gehoor aan al mijn wensen
Snelle service, duidelijkheid en vooral betrouwbaar!
Zeker voor herhaling vatbaar.
Top DJ !
DJ Magic die op mijn verjaardagsfeest heeft gedraaid. Zijn communicatie was uitstekend; hij vroeg ons naar onze Spotify-lijst en baseerde daarop een geweldige mix voor de avond, waar we allemaal tot het einde hebben gedanst. Zijn muziekkeuze was perfect afgestemd op het publiek en hij slaagde erin om de sfeer de hele avond door levendig te houden. Ik kan hem zeker aanbevelen voor elk evenement.
Mijn dochter vierde haar 20e verjaardag…
Mijn dochter vierde haar 20e verjaardag ondanks het anders gelopen was op het feestje heeft de dj er een hoogtepunt van gemaakt dat niemand meer stil bleef zitten! Geweldige dj voor al je feestjes en gelegenheden
Dj Magic
Dj Magic! Hij heeft alle voetjes van de vloer gekregen op de verjaardag van onze zoon. Zijn muziek keuze stemt hij af op het publiek waardoor je een gezellige sfeer krijgt en voor ieder wat wils draait.
Gemakkelijk en heel vriendelijk in omgang speciale nummer aanvragen is helemaal geen probleem. Voor een gezellig dansfeest ben je bij DJ Magic aan het juiste adres.
35 verjaardag
Denk dat we de eerste van 2024 zijn geweest met deze fantastische DJ.
Had vele DJ’s benaderd maar de communicatie met hem en de aandacht wat hij besteed daar had hij het wel mee overtroffen.
De keus ging al gauw naar hem!
En totaal geen spijt van gehad!
Super avond, voor een 35 jarige.
Hij doet het heel goed en weet zeker dat het een volle boekings jaar word voor hem.
Super ga zo door👍🏽
Een dj die kennis heeft van muziek en…
Een dj die kennis heeft van muziek en publiek. Past het muziek aan op wie hij in de zaal en op de dansvloer ziet staan. Heel vriendelijk en luistert naar de verzoeken van het publiek. Zeker een aanrader!!
Goed dansmuziek
Wij hebben lekker genoten en gedanst op jullie muziek, lekker een mix van alles. Voor iedereen een aanrader!
Gezellig en leuke DJ
Een hele goeie DJ, die in oplossingen denkt en luistert naar de klant. De DJ zelf is heel aardig en heb een leuke klik ervaren met de DJ. Ik zou hem voor mijn volgende feestjes weer boeken.
Top dj!
DjMagic is een ontzettend vriendelijke en professionele dj. Hij denkt met je mee, draait heel goed en stemt zijn muziek goed af op het publiek. Voor ons volgend feestje gaan we hem zeker connecten!
Van alle markten thuis!
Betrouwbaar, flexibel, meedenkend en vooral goede communicatie!
Kinderfeest
Vanaf het eerst contact moment was er een klik. De communicatie was goed, prijs was scherp, luistert en denkt mee naar onze wensen. Tijdens het feest verliep alles goed. Een hele vrolijke man met passie voor zijn werk.
Een geweldige en gezellige dj die top…
Een geweldige en gezellige dj die top muziek draait van oud tot nieuw en de mensen de sterren van de hemel laat dansen.
Wil je een topavond hebben met een gezellige sfeer, dan ben je bij dj Magic op het juiste adres.
Voor herhaling vatbaar
Duidelijke afspraken vooraf, goede communicatie en professioneel! Ook op ons feest zelf goede communicatie. Gezellige muziek! Zeker voor herhaling vatbaar. Dank Dj Magic voor de gezellige feestavond!
Keuze nummers
De juiste liedjes voor de mensen op de dansvloer kiezen kan iets beter, maar als je eenmaal in de juiste stijl zit dan draai je wel de leukste liedjes van die stijl.
Super vriendelijk en heel aardig
Super vriendelijk en heel aardig! DJ Magic heeft de verjaardag van mijn man voorzien van een geweldig feest! Wij hebben echt genoten van DJ magic op onze feest. Echt een aanrader!
Prima DJ!
Al ruim van tevoren had ik DJ Magic geboekt. De muziekwensen en het programma werden vooraf besproken en Rakesh begreep het meteen. Hij is zeer flexibel, houdt zich aan de afspraken en anticipeert heel goed. Daarnaast was de communicatie ook prima. DJ Magic is goed te bereiken, denkt goed mee en is fijn in de omgang. Kortom, alles was goed voorbereid.
Onze gasten op het feest hebben genoten van de leuke muziek. En ook heel fijn dat DJ Magic zelf ook had genoten op het feest :). Zeker voor herhaling vatbaar :)!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.