Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kan ikke blive af med dem! Bliver ved med at sende forslag som jeg absolut ikke er interesseret i! Virker alene interesseret i at man skal betale flere måneders "samtale" med deres klienter, som man... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Jeg oprettede en profil - gratis - når jeg ville verificere min email kom jeg straks hen på en betalings side om at blive premium medlem ! og betale etc. 70 kr. pr måned. Hvis man betaler for at b... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vi tegnede Premium abonnement i oktober 2020 og afmeldte 14 dage senere og tænkte alt var i skønneste orden. De sender os ingen bekræftelse på at abonnementet er udløbet og de trækker stadig pe... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviços Empresariais

Informação fornecida por fontes externas variadas

På Care.com kan medlemmer finde hjælp eller søge job indenfor børnepasning, lektiehjælp, ældrepleje, dyrepasning, handicaphjælp og hus og have

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kan ikke blive af med dem!

Kan ikke blive af med dem!
Bliver ved med at sende forslag som jeg absolut ikke er interesseret i!
Virker alene interesseret i at man skal betale flere måneders "samtale" med deres klienter, som man jo egentlig kun behøver at tale med en gang for at lave en aftale! Ret uforståelig forretningsmodel!!

10 de março de 2025

Svindel!!

Svindel!!
Jeg oprettede en konto med henblik på at få hjælp til at få passet vores børn nu og da. Jeg betalte for 1 mdr. premium og skrev derefter til de jobtagere jeg fandt interessant. Herefter kom der respons, men inden vi nåede at sætte en aftale om har care.com slettet min konto uden at give en årsag herfor. Jeg nåede sammenlagt at være medlem en uge og har ikke fået nogen form for godtgørelse for ikke at kunne bruge deres service. Og hvad værre er, at vi ikke kunne modtage den hjælp vi søgte.

16 de maio de 2024

Håbløst foretagende

Håbløst foretagende. En anden har ved en fejl oprettet sig som bruger med min mail (den ligner hendes). Vi har nu begge forsøgt at lukke kontoen igennem uger og måneder, men uden held. Jeg ledes videre til en chatbox, som næsten konsekvent besvares af chatbots, og endnu værre af uduelige servicemedarbejdere, der enten hævder at have fixet problemet, eller sender mig videre igen.
Kunne jeg give NUL stjerner, ville jeg gøre det.

Venligst oplys en kundeservice-mailadresse, så man kan komme i kontakt med jer for at få lukket dén konto ned - for good.

22 de março de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Expensive and fake profiles?

The membership is quite expensive. That would be okay if all the potential nannies/babysitters I contacted replied back (2 replies back out of about 30 messages) It makes me wonder if there are fake profiles to make you pay for membership and nothing further happens.

30 de novembro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg har til alt held ikke betalt men de…

Jeg har til alt held ikke betalt men de bliver ved at bombadere mig med mistænkelige personer. Hold jer
væk fra dette mystiske foretagende. Jeg har bedt dem om at slette mig men der sker ikke noget.

OPDATERING
Igen i dag den 28.05 har jeg fået en henvendelse fra dem. USERIØST FIRMA

8 de maio de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

LAD VÆR' - DU BLIVER SNYDT!

Det er ren svindel!! Jeg kan kun anbefale at holde sig langt væk:
1) Jeg har to gange i forbindelse med de 3 måneders abonnementsudløb forsøgt at opsige mit abonnement efter tre måneders forløb, men det kan man ikke gennem deres app. Jeg skriver til dem og beder dem bekræfte at jeg har gjort det rigtigt, men får ikke svar.
2) Man kan ikke opsige sit abonnement via app'en. Der skal man ind på hjemmesiden. Det gør jeg så. Jeg får stadig ikke lukket min konto, hører heller ikke noget fra dem og kan se, at mine præferencer pludselig står til ikke at modtage opdateringer fra dem. Således bliver jeg ikke gjort opmærksom på, at de tilsyneladende stadig synes, jeg har et abonemment PÅ TRODS AF GENTAGNE HENVENDELSER.
3) På deres danske side kan man ikke lukke sin konto, sådan som det er beskrevet i deres engelske guide. Den knap/mulighed findes simpelthen ikke.
4) Det danske telefonnummer kan man ikke komme igennem på. Det eksisterer nok bare ikke.

LAD VÆRE - DU BLIVER SNYDT!!!!!!

8 de maio de 2022

Fup og fidus

Oprettede nemt en annonce i håb om at finde hjælp. Får en mail at en har svaret, men skal så lige betale 290 kr for at se svaret. Jeg betaler, og så er der ingen svar. Jeg skriver yderligere til 3 hjælpere derinde og ingen af dem svarer. Rent fup - bare ærgerligt jeg ikke læste anmeldelserne herinde, inden jeg brugte siden. Øv.

2 de fevereiro de 2022

FUP og Ren plat

FUP og Ren plat. Ingen skriver tilbage. Melder du dig ud, får du pludselig en masse respons på dit opslag, som du så ikke kan læse mere, fordi du er meldt ud. Jeg meldte mig til igen fordi vi faktisk mangler hjælp, blot for at opdage at INGEN havde skrevet overhovedet. Så ren bondefangeri og falske oplysninger.

16 de janeiro de 2022

opsigelse

Hej,

Jeg har forsøgt at skrive til jer at jeg vil gerne fortryde/opsige mit abonnement jer. Jeg har skrevet to gange nu. Vil de være sød og besvar dem.

Mange tak

Hilsen
JC LI

26 de novembro de 2021

Meget dårlig oplevelse

Meget dårlig oplevelse. Påstår at betalingen desværre ikke gik igennem. MEN MEN beløber er altså trukket på kortet. Dødsyge forklaringer på henvendelser.
Øv. ærgeligt at man ikke kan tildele minus stjerner feks SORTE

16 de outubro de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Du kan inte säga upp ditt medlemsskap och de fortsätter dra pengar

Care.com förmedlar tjänster (säger de i alla fall) och gör det omöjligt att säga upp sitt medlemsskap och drar automatiskt pengar från ditt kort vare sig du vill eller inte. Det står att du kan ta bort ditt registrerade betalkort, men det kan du inte. Försöker du ringa möts du av "this number can't be reached" o.s.v. Jag har tvingats spärra mitt kort.

5 de agosto de 2021

Det er ren scam!

Det er ren scam!
Fake profiler virker utrolig ægte.
MEN - ingen vender tilbage selvom de er "senest online i dag" og har "100% svarrate".
Spild af penge. Hvorfor tjekkede jeg ikke Trustpilot først?

30 de julho de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Lad dig ikke forblænde af at der er…

Lad dig ikke forblænde af at der er mange på siden. For min erfaring er at nærmest ingen af profilerne er aktive - det på trods af at care.com i deres brugerbetingelser skriver at de sletter brugerne efter endt abonnement.
Det største problem med care.com er deres abonnementsmodel. Jeg synes som sådan at det er fair at det koster noget. Men problemet er at man ikke selv kan melde sig fra abonnementet igen på deres side - håbløst. I stedet skal du enten skrive en mail eller ringe 7 kalenderdage før abonnementet udløber. Denne model er lavet udelukkende for at sikre at folk glemmer at få opsagt deres abonnement - usmageligt.
Herudover så er mange af de henvendelser du får på din opgave ikke initieret af brugerne selv, men initieret af automatik fra Care.coms side. Igen ret dårlig stil og en underlig måde at prøve at skabe et indtryk af aktivitet som der ikke er der.
Kan ikke anbefale care.com, da deres side bare udstråler dårlig forretningsetik.

18 de julho de 2021

PAS PÅ

PAS PÅ. Det er endnu et svindelforetagende på nettet,
Du risikerer aldrig at slippe ud af at de hæver penge på din konto, med mindre du skifter bankkonto

4 de julho de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg skulle aldrig have givet min mailadresse

Jeg gik ind på deres site, for at se hvad de kunne tilbyde, men får ikke brug for babysitter alligevel. Nu vil jeg gerne ud igen, da jeg hver dag får mange mails. Jeg har prøvet flere gange at gå ind på afmeld mails, men ikke fundet noget sted for subcribe. Nu har jeg valgt at komme mails fra Care.com i spam. Jeg synes ellers umiddelbart at Care.com virkede som en rigtig god ide, og det så så lovende ud, så jeg tænkte jeg ville vende tilbage på et senere tidspunkt, men det tør jeg ikke nu. Appel til firmaet: Fortæl hvordan man kommer ud igen efter at have været inde og kikke. Der er ingen at ringe til. I skal lave en tydelig subcribemulighed for mennesker der bare har været inde og kikke på jeres muligheder. Jeg vil helt fjernes fra jeres database, med alt hvad jeg har oplyst. Jeg kan se rigtig mange er utilfredse, se nu at gøre noget ved det.

21 de abril de 2021
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais